Abuzuri

INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT: CE PENSII AU FUNCŢIONARII DIN U.E.?!

Aţi observat că politicienii noştri luptă ca nebunii să între în administraţia UE ????   Ştiţi de ce? Pensionarea la 50 […]

Aţi observat că politicienii noştri luptă ca nebunii să între în administraţia UE ????   Ştiţi de ce? Pensionarea la 50 de ani, cu 9000 de euro pe luna pentru funcţionarii din UE a fost aprobată ! În acest an, 340 de funcţionari se vor pensiona la 50 de ani cu o pensie de 9000 de euro pe luna!!!!! Da, aţi citit corect! Pentru a sprijini integrarea personalului nou de la noile state membre ale UE ( Polonia , Malta , Europa de Est ), funcţionarii din ţările membre (ca Belgia, Franţa, Germania …) vor primi din partea Europei această ofertă ( cadou preţios, putem spune de aur ) doar ca să se pensioneze.

De ce şi cine plăteşte ?  NOI !

Ei votează legi, fără control şi-şi atribuie ,,pensii de aur” cu impozitele noastre. Tehnocraţii europeni beneficiază de pensii de nababi ….!!!!! Parlamentării, care beneficiază de regimuri speciale, nu primesc nici o treime din ceea ce ating aceşti domni … Adică, Giovanni Buttarelli, care ocupă postul de Asistent Supervizor de protecţia datelor, va primi numai după 1 an şi 11 luni de serviciu, o pensie de 15150 euro / lună. Colegul său, Peţer Hustinx, şi-a văzut contractul reînnoit cu încă 5 ani şi va avea dreptul la aproape 9000 euro pensie pe lună. E simplu, e ca şi cum pentru pensionarea lor, ei ar fi primit un cec în alb.

Mulţi alţi tehnocraţi se bucură de acest privilegiu:

1.  Roger Grass, grefier al Curţii de Justiţie , va primi 12500 euro pensie pe lună.

2.  Pernilla Lindh, judecător la Tribunalul de Prima Instanţă, 12900 euro / lună.

3.  Daimaso Ruiz-Jarabo Colomer, avocat general, 14000 euro / lună.

Fiind în funcţie de la mijlocul anilor 1990, sunt siguri de a ,,avea o carieră completă”, prin urmare, de a obţine maximum de 70% din ultimul salariu. Nu numai că pensiile lor ,,sparg plafoanele de pensionare”, dar pe deasupra pentru ei e suficient a lucra doar 15 ani şi jumătate (dintr-o viaţă de om) pentru a valida o carieră completă, în timp ce tu, ca şi mine, trebuie să te omori la serviciu 40 de ani. Confruntându-se cu prăbuşirea sistemelor de pensii, tehnocraţii recomanda cariere mai lungi: de la 37,5 ani, la 40 de ani, la 41 ani (în 2012), la 42 (în 2020) etc. Dar pentru ei nu e nicio problemă, sunt suficienţi doar 15,5 ani …

Iniţial, aceste pensii de nababi au fost rezervate doar membrilor Comisiei Europene, dar de-a lungul anilor, acestea au fost acordate şi altor angajaţi. Acum e o armată care se bucură : judecători, magistraţi, grefieri, controlori, mediatori etc.  Dar, mai nasol, în acest caz, este că aceştia nu contribuie nici cu o centime de euro la super-pensiile lor. Totul se plăteşte de către contribuabili! Noi cotizăm toată viaţă şi la cea mai mică întârziere de plată ni se reaminteşte, urmează amenzi, penalităţi de întârziere la plată etc. … fără nicio milă. Ei sunt scutiţi de toate acestea!

Va puteţi imagina? Chiar şi judecătorii Curţii de Conturi, care se presupune că  verifică dacă cheltuielile Uniunii Europene sunt legale, beneficiază de acest sistem şi nu plătesc nicio cotizaţie. În schimb ei nu uită că trebuie să joace rolul de ,, jandarmi  de la Bruxelles” şi continuă să dea lecţii de ortodoxie bugetară, deşi au ambele mâini până dincolo de coate în oala cu gem.

La oră la care viitorul pensiilor noastre este serios compromis de violenţa crizei economice, oficialii europeni au, pe cheltuiala noastră, pensii de 12500 – 14000 euro / lună după doar 15 ani de carieră, fără măcar a contribui cu ceva pentru ea …  Acest lucru este pură provocare!

Scopul acestor rânduri este de a alerta toţi cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene.Împreună putem crea o maree!

Nu există nicio îndoială că tehnocraţii din Europa continuă să se bucure pe cheltuiala noastră şi fără griji sau frică de astfel de pensii. S-a efectuat un studiu precis şi documentat despre aceste pensii europene, studiu deja preluat de către mass-media. Difuzarea pe scară largă a materialului în rândul tuturor celor 27 de ţări ale UE, poate ajuta să se schimbe ceva….

 

Sursă: MCP Press Agency, Filonia MAXIM

Trackbacks / Pings

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *