Atitudini

Infamele acuze de holocaust aduse poporului român

                              UN TEXT MUNCIT DIN GREU Deasupra […]

 

 

 

detinut_evreu

                        UN TEXT MUNCIT DIN GREU

Deasupra acestui titlu, la prima vedere de neînțeles, vedeți o fotografie preluată dintr-un slide-show evreiesc în care un deținut evreu dintr-un lagăr de concentrare nazist ia prizonier un SS-ist. Bizar! Prizonierul evreu nu seamănă de loc cu evreii din lagăre cu care eram obișnuiți, adică doar piele și oase, schelete ambulante! Este un tînăr hrănit normal. Era perioada de sfîrșit de război, cînd armatele naziste erau în continuă retragere, era firesc să fie foamete nu numai în lagărele de concentrare, dar și în cadrul populației civile din Germania. Și atunci, privindu-l pe tînăr, m-am gîndit dacă nu cumva fotografiile emoționante cu trupuri scheletice care ne sînt prezentate peste tot nu au fost făcute la Auschwitz (de pildă) ci, cum susțin unii, în laboratoarele de la Hollywood. Adică, sînt o minciună!

Urmează titlul, pe care o să îl explic. În dorința de a oferi niște lămuriri la unele comentarii făcute la un comentariu al meu, m-am apucat de muncă și după 2-3 ore de scris, cînd am terminat, așa cum mi se întîmplă cîteodată ori din neatenție, ori (ca azi) din neghiobie, am șters textul. M-am enervat, am lăsat totul baltă. Apoi, m-am hotărît să o iau de la cap și în loc de un comentariu, să scriu un text de sine stătător. Acest text este muncit de două ori.

Plec de la ideea că așa cum fotografiile din lagăre pot fi o minciună, acuzațiile de holocaust aduse românilor sînt în mod cert și dovedit (pentru cine este de bună credință) o minciună.

Această problemă, care nu ține foame (dar care a ajuns să ne înfometeze!) este mult mai importantă decît se crede. Nu este numai despre adevăr, despre restituirea istoriei noastre reale, despre spălarea noroiului care ni s-a aruncat nemeritat și nejustificat în obraz, despre reabilitarea marilor eroi ai neamului care și-au dat viața pentru Țară. Este vorba și de sume enorme de bani pe care, fără să le datorăm, va trebui să strîngem cureaua (adică să crăpăm de foame și să înghețăm de frig, ca acum 30 de ani), întrucît niște ticăloși corupți și trădători de țară și-au asumat în numele întregului popor un holocaust inexistent. Au făcut sioniștii socoteala cîți evrei a salvat Mareșalul Ion Antonescu de la trimiterea în lagărele naziste sau cîți evrei din Ardealul de nord-vest a salvat primindu-i în țară, dîndu-le pașapoarte și organizîndu-le plecarea spre Palestina? – nu, aceste calcule nu le-au făcut, întrucît nu le sînt profitabile. Nu au făcut nici socoteala ce averi au confiscat și și le-au însuși evreii bolșevici de la deținuții politici. Nici la ce sume enorme se ridică jaful săvîrșit asupra economiei românești în ultimul sfert de veac de evreii români, evreii din Israel, evreii din toate colțurile lumii.

Repetă la infinit o minciună, și minciuna va deveni realitate! Peste o generație, holocaustul va deveni o realitate atestată istoric de comisia Elie Wiesel și de necontestat.

Acum, se mai poate face ceva – dar cine să facă?

Avem o clasă politică ineptă, coruptă, trădătoare de țară. Ați remarcat că toți președinții țării, dar în acest mileniu și principalii contracandidați (Năstase, Geoană, Ponta) au făcut pîrtie spre Ierusalim? Ghinionistul de serviciu, Crin Antonescu, înainte să renunțe la candidatură, și-a programat vizita într-o zi în care, din cauza unei zăpezi abundente neobișnuită în acea zonă, zborurile aeriene au fost oprite (o fi considerat un semn?). La Ierusalim, se întîneau cu conducătorii Israelului, se duceau să viziteze Muzeul Holocaustului, mergeau să plîngă la Zidul Plîngerii – dacă au mers să se roage și la Biserica Învierii, nu știu (poate că s-au dus, dar nu știu eu). Cu toții, se duceau întrucît învățasera că dacă vrei să ajungi pe tronul de la Cotroceni, trebuie să faci promisiunile potrivite. Unii, au reușit – dar alții, ghinion!

Avem o academie (nu, nu este o greșeală că nu am scris cu majusculă) de slugi. Desigur, nu sînt toți slugi, dar cele mai importante voci tac. Din păcate, în ultimii ani, am pierdut doi dintre cei mai importanți apărători ai istoriei adevărate a României (Florin Constantiniu și Gheorghe Buzatu).

Avem o presă stăpînită de mult timp de alogeni, în care adevărul nu-și găsește locul și cu emisiuni TV în care nu sînt invitați patrioți ci politicieni pollitically correct (și desigur, curve, maneliști, playboys).

Avem un popor care preferă să stea la TV sau să își arunce ultimul ban în cîrciumă. Într-o țară cu un popor naționalist (ceea ce detestă Iohannis, declarație repetată și astăzi), legea nr. 217/2015 ar fi scos în stradă milioane de oameni, în toate localitățile – la noi a scos doar vreo 50. Inițiativa remarcabilă a d-lui Ioan Roșca de a strînge semnături on-line pentru sesizarea Avocatului Poporului (care popor? cel evreu?) a adunat cel mai mic număr de semnături din toate inițiativele de acest fel de care am cunoștință.

M-am resemnat. Aștept ca pe lumea cealaltă să primesc un SMS prin care să fiu anunțat: „Gata! În Romania nu mai contestă nimeni holocaustul!”. Dar nu știu cine mi-l va trimite.

În textul pierdut scrisesem mult și despre argumentele de care conducătorii țării nu au ținut seama cînd au acuzat poporul român de uciderea a 400.000 de evrei. Am scris atît de mult despre asta, încît am obosit să repet. Pentru cei care nu au citit, menționez mai jos link-ul pe care se găsește scrisoare deschisă adresată de mine lui Klaus Iohannis acum un an și jumătate, după ce a promulgat nemernica lege pentru care cineva care are conștință, o avea murdărită pentru toată viața:

http://www.napocanews.ro/2015/08/scrisoare-deschisa-presedintelui-romaniei-un-roman-ii-cere-lui-klaus-iohannis-sa-fie-arestat-pe-baza-legii-nr-2172015.html

Iar pentru cei care nu știu de ce stabilirea adevărului este atît de grea, le ofer un alt link:

http://ioncoja.ro/vatra-romaneasca-versus-mossad/

Este un text vechi de 10 ani, republicat ieri. Documentele secrete dar și altele, cele care ne pot ajuta în stabilirea adevărului, „zboară” în Israel!

Am mai scris eu în textul pierdut și altele, pe care însă nu mi le mai amintesc. Este greu să mă învăț acum sa-mi fac o ciornă măcar cu ideile principale. Înainte, nu aveam nevoie.

Credeți cumva că deținuții politici din România, trimiși de evreii bolșevici în temnițe în dorința de a extermina elita intelectuală a țării, aveau o viață mai ușoară decît aveau evreii din lagărele de concentrare? Nu, aveau o viață o mult mai grea. Evreii din lagăre nu erau puși, pe timpul iernii, să stea pînă la brîu în apa înghețată din Delta pentru a tăia stuful, nu erau puși să sape zi-lumină pămîntul sterp și uscat pentru a croi Canalul, nu erau supuși experimentului Pitești. Mulți evrei au ajuns în lagărele de concentrare nevinovați, doar pentru că erau evrei. Tot așa, mulți români au suferit patimile bolșevicilor evrei doar pentru că erau intelectuali de marcă ori fiindcă Îl slujeau pe Hristos. Dar despre asta, nu este voie să vorbim.

                                                                                                              Dan Cristian IONESCU

P.S.: I-am văzut pe mulți dintre foștii deținuți politici eliberați în urma amnistiei din 1964. Încerc să fac un efort de memorie, dacă erau mai grași și mai rumeni la față decît evreul din fotografia-referință. Nu-mi aduc aminte, dar cred că nu.

 

 

4 Comments

 1. Vasile Zărnescu

  NU există „evrei români”, cum se exprimă autorul, ci jidani din România. Jidanii din România sunt anti-români declarați, ca alde Alexandru Florian, Radu Ioanid, Aurel Vainer, Michael Shafir, Muia Benjamin ș.a., sau nedeclarați, ca toți jidanii care îi susțin tacit pe aceștia. Deocamdată nu am văzuzt nici un jidan din România care să conteste „holocaustul din România”. Apoi, nu a existat un popor „evreu/ebreu” și o limbă „ebraică” – cum am mai explicat și chiar demonstrat aici: http://www.justitiarul.ro/cuvantul-jidani-concept-geopolitic-si-istoric/.
  Pe de altă parte, este un abuz de limbaj folosirea cuvîntului „minciună” – repetat continuu de autor – cu referire la pretinsul holocaust. Există o sintagmă unică în limba română și, de aceea, este intraductibilă: „Numai mintea minte!” Conform acesteia, minciuna acestei minți este o creație, o invenție pe care o imaginează mintea – minciuna are dimensiunea pozitivă incumbată tocmai de partea sa creatoare.
  Holocaustul nu este o minciună, fiindcă este doar o născocire, o făcătură, un fals. „Holocaustul” etalat de jidani este o mare falsificare a realității, este o mare dezinformare, o falsificare dublată de o escrocherie la fel de mare: holocaustul este cea mai mare escrocherie din Istoria Lumii. Cu 75 de ani înainte de a se fi terminat cel de-Al Doilea Război Mondial, presa jidănească – îndeosebi din S.U.A., fiindcă acolo o controlau așkenazii cel mai bine – a făcut propagandă cum că 6.000.000 de jidani VOR FI holocaustați de guvernele din țările europene și, pentru a fi salvate cele șase milioane de jidani, cereau bani de la proști, de la oamenii milostivi pentru a le da acelor jidani presupuși iminentei holocaustări, ca să scape din infernul presecuțiilor europene și să emigreze în Palestina sau în S.U.A., unde erau minoritari și voiau să ajungă majoritari. Începînd din ianuarie 1945 – cînd nici nu se terminase Al Doilea Război Mondial – , mass media jidănești americane au reînceput să cînte refrenul cu holocaustul, dar cu verbul la timpul trecut: cum că 6.000.000 de jidani FUSESERĂ UCIȘI, deja, de Germania și de aliații ei! Dar încă nu se făcuse nici un inventar la morților, iar apologeții holocaustiști știau deja numărul. Și să vezi minune jidănească: era același vehiculat de peste 75 de ani: fix șase milioane de jidani! Nici unul în plus, nici u nul în minus. Și, fiindcă ei, jidanii așkenazi, conduceau tabăra învingătorilor – adică S.U.A., în primul rînd – au impus despăgubiri de holocaust țărilor învinse. României i-au impus aceste despăgubiri abia după lovitura de stat din 1989, fiindcă pînă atunci nu îndrăzniseră: Nicolae Ceaușescu fusese prea patriot și prea autoritar ca să-i sufle în față. Dar i-au suflat în ceafă și au aranjat retrovoluția din 1989 ca să-l poată asasina, să revină la putere și să jefuiască țara, cum au și reușit.
  Crin Antonescu-Vorbete nu a fost „ghinionistul de serviciu”, cum crede greșit autorul. NU, el a fost pionul de serviciu, care a făcut mutarea gambit: după ce l-a adus în presă pe Klaus Iohannis ca potențial premier tehnocrat (!), prin 2005, a rostogolit această idee pînă l-a adus în poziția de viitor președinte, căruia i-a cedat locul „său”, iar el a dispărut ca măgaru-n ceață. Firește nu fără anumite compensații foarte substanțiale.
  „Mulți evrei au ajuns în lagărele de concentrare nevinovați, doar pentru că erau evrei” – mai zice autorul și zice greșit. Am explicat documentat și amănunțit aceste probleme în cartea mea HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust”, vol. 1, București, 2015. Această carte l-a cufurit atît de tare pe escrocul vamal Maximilian Marco Katz, încît mi-a făcut plîngere penală la Parchetul General. Dar, firește, Parchetul General trebuie, mai întîi, să degroape dosarele sale penale mușamalizate și să nu aștepte prescrierea lor, cum e clar că se urmărește. Cei care vor să și procure cartea mea să citească aici: http://www.justitiarul.ro/10536-2/.
  Totuși, autorul avansează și idei îndrăznețe: supoziția sa cu pozele trucate este demnă de analizat. Într-adevăr, există multe poze cu deținuți din lagărele de muncă – îndeosebi tineri – cu fețe durdulii, poze luate la ocuparea lagărelor de armata americană. Le voi posta în volumul al doilea al cercetării mele.
  Și, ca să nu mai riște să-și piardă textele din cauza unei manevre greșite, îi recomand procedeul meu, ca unul care pățisem la fel: să apese tasta „Control” și, apoi, imediat tasta „S”, la fiecare trei-patru minute de scris. Adică să dea „Salvare!” Dacă scrie rapid, atunci să facă astfel, la fiecare două-trei fraze.

 2. Dan Cristian Ionescu

  Domnule Zărnescu, dacă cineva ar contesta în mod real și nu, ca să spun așa, “propagandistic” faptul că în lagărele naziste au ajuns evrei nevinovați, doar pentru faptul că erau evrei, ne-am pierde credibilitatea, toată lupta noastră s-ar prăbuși în derizoriu și de abia atunci am putea ajunge acuzați de antisemitism.

 3. Vasile Zărnescu

  Domnule Dan Cristian Ionescu,
  NU putem comenta clar, eficient pentru înțelegerea cititorilor amatori de pe acest site, în două pagini ceea ce au am dezvoltat pe 808 pagini. Și vor mai urma încă pe atîtea.
  Totuși, fraza dvs. „Mulți evrei au ajuns în lagărele de concentrare nevinovați, doar pentru că erau evrei” rămîne esențialmente greșită din mai multe motive:
  1. În lagărele de muncă instituite de Germania îndeosebi în Polonia erau trimiși indivizi din toate popoarele europene cucerite de nemți. Nu jidanii constituiau majoritatea, ci prizonierii de război, îndeosebi sovietici, francezi, poloni ș.a. Jidanii erau o minoritate, nu cum latră ei acum, că ar fi fost 6.000.000 – unii au zis că au fost 9.000.000 (nouă) milioane!
  2. Jidanii trimiși acolo nu erau trimiși doar „fiindcă erau jidani”, ci fiindcă era nevoie de forță de muncă spre a suplini forța de muncă germană trimisă pe cele patru fronturi de război deschide de Hitler.
  3. Jidanii trimiși acolo erau selectați nu de germani – ei stabileau doar cuantumul cerut la un moment dat -, ci de Judenrate – adică de conducerea comunității jidănești, formată din liderii laici și religioși. În cartea mea, am dat nume de jidani șefi de Judenrate, preum Chaim Rumkowsky, și citate din autori jidani, cum sunt Lucy Dawidowich și Hannah Arendt.
  4. De ex., Tivadar Schwartz, tatăl escrocului George Soros, era mare avocat și membru marcant al Judenratului din Budapesta (care, practic, dirija jidănimea din toată Ungaria) și el, în principal, trăgea sforile și stabilea listele cu jidanii care trebuiau să plece în lagăre. Selectarea se făcea contra mitei date acestor șefi. Familiile care erau trimise trebuiau să facă o lisă cu toate bunurile lor, spre a fi „păstrate” de conducerea Judenratului pînă „la întoarcerea de la muncă”. Spre ghinionul lui Tivadar Schwartz, mulți jidani trimiși de el la Auschwitz și în alte lagăre s-au întors și, firește, și-au cerut înapoi averile puse la „păstrare” de Tivadar Schwartz; care averi fuseseră sfeterisite de marele avocat-scriitor-esperantist, transformate în bani lichizi și depuse în bănci. Jidanii nemulțumiți l-au reclamat pe marele avocat la autoritățile sovietice, care au început o anchetă. Atunci a fost momentul cînd familia Schwartz a spălat putina, iar fiul escrocului jidan Tivadar Schwartz, George Soros, a tulit-o în Anglia, la școli foarte scumpe, „pe banii lui babacu” – de fapt, pe banii escrocați de la jidanii trimiși în lagăre.
  5. Jidanii sunt vinovați prin faptul că sunt jidani, adică prin faptul că sunt educați și ascultă de comandamentele Talmudului și ale rabinilor. Excepție fac jidanii care contestă „învățăturile” Talmudului. De ex., Nicolae Steinhardt la noi, Israel Shahak din Israel, Chomsky, Finkelstein, Freedman din S.U.A., Baruch Spinoza în Olanda, Karl Marx în Germania și alții de același calibru.
  6. Cuvîntul „jidan” a ajuns un peiorativ tocmai din cauza comportamentului jidanilor – ale căror meserii de bază erau camăta și comerțul – adică, altfel spus, două forme de speculă, de escrocherie. Căutați în cartea mea expunerea din dicționare a cuvîntului jidan și vă veți documenta și lămuri. În unele dicționare din epoca interbelică chiar așa scrie: „jidan=escroc”!
  7. Acum, la dimensiunea execrabilă a jidanilor s-a adăugat și apologia holocaustistă – adică cea mai criminală propagandă din Istoria Universală, deoarece afacerea „Holocaustului unic” este cea mai mare mîrșăvie in Istoria Lumii!
  8. Așa că eu nu-mi pierd credibilitatea, fiindcă eu nu susțin că în lagăre au fost trimiși „mulți evrei nevinovați, doar pentru faptul că erau evrei”! Ce înseamnă acești „mulți”?! O sută, o mie, zece mii, un milion, 6.000.000 de jidani nevinovați?! Și ce înseamnă „nevinovați”?!
  Eu susțin că toți jidanii erau vinovați prin faptul că erau jidani.
  Actualmente, în Israel a început o mișcare a tinerilor jidani care îi condamnă pe părinții și pe bunicii lor „fiindcă nu s-au opus și s-au lăsat duși în lagăre ca mielul la tăiere”!
  Dacă tinerii jidani contestatari au dreptate în principiu, totuși nici tinerii nu au dreptate, în fond, deoarece nu judecă problema în contextul istoric. Jidanii din anii 1939-1945 nu erau trimiși în lagăre ca să fie exterminați, cum dezinformează – din 1945 încoace – deșănțata propagandă holocaustică, ci ei, jidanii trimiși în lagăre știau – în primii ani – că sunt trimiși în Germania ca să fie reexpediați în Palestina, conform doctrinei sioniste și a Înțelegerii de transfer” dintre germani și conducerea jidanilor din Germania și cea din Palestina. În ultimii doi-trei ani se știa că sunt trimiși la muncă, unde vor fi plătiți, tot așa cum în zonele industriale respective – îndeosebi la Auschwitz, care era cel mai mare centru de industrie chimică din lume – veneau muncitori navetiști din zonele învecinate, inclusiv germani. Abia spre sfîrșitul războiului s-a răspîndit zvonul că în lagărele de muncă se muncește pe rupte, dar pe bani puțini. Totuși, lagărele de muncă organizate și conduse de jidani deveniseră un fel de kibuțuri în care afacerile înfloreau.
  9. Așa cum am demonstrat în cartea mea, bazat pe textele autorilor jidani holocaustiști, crema jidănimii era trimisă în Palestina, ca să formeze masa critică a viitorului stat jidănesc, iar scursurile jidănimii – săracii, bolnvaii, hoții, criminalii de orice fel, vagabonzii, prostituatele ș.a. – erau trimise în lagărele de muncă. Deci, toți jidanii trimiși în lagăre erau vinovați față de înseși autoritățile jidănești!
  10. Așa că fraza dvs. „…dacă cineva ar contesta în mod real (…) faptul că în lagărele naziste au ajuns evrei nevinovați, doar pentru faptul că erau evrei, ne-am pierde credibilitatea, toată lupta noastră s-ar prăbuși în derizoriu și de abia atunci am putea ajunge acuzați de antisemitism”, abia această frază ne aruncă în derizoriu!!! Pentru că vă lăsați antrenat pe terenul jidanilor și, deci, vă expuneți agresiunii lor. Chiar cuvîntul pe care-l folosiți, „antisemitism”, vă pune într-o stare de inferioritate tactică! Însuși Arthur Koestler afirmă că termenul „antisemitism” este un nonsens aplicat jidanilor așkenazi, fiindcă ei nu sunt semiți. Și astăzi, mai toți jidanii sunt jidani-așkenazi!
  NU vedeți că orice afirmație critică, oricît de întemeiată la adresa jidanilor, te califică, automat, ca fiind „antisemit”?! Îl înjuri, întemeiat, pe Sorin Beraru că este escroc? Ești „antisemit”! Înjuri, întemeiat, Israelul că îl protejează și nu îl extrădează României spre a fi judecat? Ești „antisemit”! Îl calilfici pe Radu Ioanid că este escroc și sperjur? Ești „antisemit”! Îl descrii pe Alexandru Florian că este un impostor și un escroc care ia salarii de la cinci universsități românești, deși nu are nici o calificare profesională, ești „antisemit”!
  De peste o sută de ani, și scriitorii noștri și cei din Europa au evidențiat faptul că orice spui despre jidani – oricît ar fi de întemeiat! – te expune acuzei de „antisemitism”.
  De ce?! Pentru că jidanii admit și susțin dogma eminamente falsă că ei sunt „poporul ales” – „care trebuie să rămînă imun la orice critică, oricît ar fi de întemeiată”, cum spune Norman Finkelstein. Această dogmă este o născocire tendențioasă și cu o valoare teribilă de agresiune.
  Lumea trebuie să înțeleagă că atîta vreme cît jidanii susțin această dogmă antiumană – anume că sunt „poporul ales”! -, atunci ei, jidanii, sunt dușmanii goyimilor – adică ai întregii Omeniri. Și atunci trebuie să îi trateze ca atare, conform disjuncției absolute „care pe care!”
  În volumul al doilea al cărții mele mă voi folosi în mod extins de cele scrise de Alexandr Slojenițîn în cartea sa „Evreii și rușii. Două secole împreună”. Dacă puteți, citiți-o pînă atunci, ca să nu vă mai speriați că ne credibilizăm dacă nu susținem că în lagărele de concentrare nemțești au fost trimiși și mulți jidani nevinovați, numai pentru că erau jidani.
  Și, v-am mai spus, disjuncția dvs. între „evrei” – care se revendică de la cultura „evreiască” – și jidani – care ar fi doar bigoții care mai acceptă Talmudul – este superfluă și neîntemeiată: nu există o „cultură evreiască”, ci o cultură idiș!
  Într-una din concluziile cărții mele din prima ediție, din 2014, am arătat că, prin propaganda holocaustistă, veche de peste 175 de ani, urmărită consecvent și aplicată diabolic prin „holocaustul” organizat de ei, jidanii „au împușcat doi iepuri”: 1) au scăpat de scursurile rasei lor – pe cale de degenerescență, cum demonstrase inclusiv dr. Nicolae Paulescu -, și 2), și-au format motivul întemeierii unui stat și al escrocării, în continuare, a învinșilor din Al Doilea Război Mondial.
  Așa că, d-le Ionescu, nu vă mai simțiți inhibat de iminenta acuză de „antisemitism”.

 4. Lucian

  Domnule Zărnescu, unde se poate cumpăra cartea dumneavoastră? Știu că a fost retrasă de la librăria Eminescu, iar alte librării probabil nici n-au pus-o în vânzare. Mai aveți dumneavoastră exemplare disponibile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.