Remember

Înscenarea execuției soților Ceaușescu în Sfântă Zi de Crăciun, aleasă premeditat de alogenii criminali

  Președintele româniei, Nicolae Ceaușescu și soția sa au fost asasinați la Târgoviște, în sfânta zi de Crăciun a anului […]

 

Președintele româniei, Nicolae Ceaușescu și soția sa au fost asasinați la Târgoviște, în sfânta zi de Crăciun a anului 1989 și apoi au fost ciuruiți de gloanțele trase de câțiva militari!

            Cei care s-au autointitulat „emanații revoluției” din decembrie 1989 au reușit să împiedice, timp de 30 de ani, aflarea Adevărului despre lovitura de stat, dată cu sprijin extern, împotriva Poporului Român și a României! În sfârșit, a venit vremea ca multe Adevăruri ascunse să fie cunoscute de Poporul Român, mai ales de urmașii celor 1.166 de eroi martiri și a miilor de răniți din decembrie 1989.

Pregătirea loviturii de stat din decembrie 1989 a început în anul 1986, iar Frontul Salvării Naționale (F.S.N.) a fost înființat clandestin în vara anului 1989, conform declarației publice făcută de generalul Nicolae Militaru, la începutul anului 1990.

Grupul complotiștilor care s-au aflat în fruntea loviturii de stat din decembrie 1989 a fost format, cel puțin, din: Silviu Brucan (Saul Bruckner, care a fost incinerat iar cenușa a fost dusă în Israel), Ion Iliescu, Victor Athanasie Stănculescu, Gelu Voican Voiculescu, Petre Roman, Nicolae Militaru, Alexandru Bârlădeanu și Virgil Măgureanu, toți alogeni. Aceștia împreună cu complicii lor, cu mulți ucenici ai lui Iuda, au ascuns cu grijă Adevărul în legătură cu lovitura de stat din decembrie 1989 și cu călăii împotriva românilor. „Emanații revoluției” au ascuns timp de 30 de ani Adevărul privind asasinul Președintelui României – Nicolae Ceaușescu și a soției sale Elena Ceaușescu –, în ziua de Crăciun. Complotiștii puteau să-i asasineze pe soții Ceaușescu încă din după-masa zilei de 22 decembrie 1989, dar au amânat timp de trei zile execuția lor cu scopul de a se putea desfășura un război civil fratricid în care să moară, cel puțin, 60.000 de români. Planul lor a fost dejucat de generalii Ștefan Gușă și Iulian Vlad care au ordonat ca Armata și, respectiv, Securitatea să nu tragă în populație. În această situație, complotiștii au hotărât ca execuția soților Ceaușescu să aibă loc la Târgoviște, într-o unitate militară, după o mascaradă de proces și, neapărat, în ziua de Crăciun. Acest scenariu a urmărit, cel puțin atingerea următoarelor obiective:

 1. Să culpabilizeze pentru vecie Poporul Român care, în ziua Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, și-a ucis Președintele țării. Autorii loviturii de stat și complicii lor știu că Poporul Român este urmaș al Poporului Primordial Get, așezat de Bunul Dumneazeu în Sfânta Geție, în Grădina Maicii Domnului, primul popor creștin din lume care a avut Religia Crucii, cu cel puțin 6.000 de ani î.Hr., așa cum confirmă cea mai veche scriere din lume, Tăblițele de la Tărtăria (din Ardeal) și statuetele „Gânditorului” de la Hamangia și soția sa (găsite de arheologi în Dobrogea).

2. Să culpabilizeze Armata Română care și-a ucis Comandantul Suprem, pe generalul Nicolae Ceaușescu, Președintele Republicii Socialiste România.

3. Să fie înmormântat Președintele României, Nicolae Ceaușescu fără slujbă religioasă ortodoxă. Pentru soția sa, alogena Elena Ceaușescu, a fost respectat ceremonialul de înmormântare. Ea nu a crezut că va fi executată, după ce a colaborat îndeaproape cu generalul Victor Athanasie Stănculescu pentru a asigura reușita loviturii de stat, inclusiv prin plasarea tehnicii de ascultare în biroul soțului ei, în clădirea Comitetului Central al Partidului Comunist Român (P.C.R.).

Prima înmormântare a soților Ceaușescu în Cimitirul Ghencea din București s-a făcut noaptea, în gropi separate și sub nume false, la sfârșitul lunii decembrie 1989. A doua înmormântare s-a făcut ulterior în aceeași groapă, dar tot fără slujbă religioasă. Maestrul de ceremonii a fost Gelu Voican Voiculescu, inclusiv pentru întocmirea actelor ilegale folosite la înhumare.

4. Să nu se afle Adevărul privind identitatea asasinului soților Ceaușescu. Timp de 30 de ani a fost ascuns Adevărul privind asasinarea Președintelui României – Nicolae Ceaușescu și a soției sale! Ei nu au fost omorâți de plutonul de execuție. Acesta a tras rafale de pistol mitralieră în cadavrele soților Ceaușescu! Din filmul cu „execuția Ceaușeștilor” montat de regizorul Sergiu Nicolaescu și difuzat la TVR în seara zilei de Crăciun a fost tăiată filmarea cu asasinarea soților Ceaușescu de către Gelu Voican Voiculescu! Imediat după citarea sentinței de condamnare la moarte și după ce au fost scoși din sala unde a avut loc mascarada de proces, Președintele României și soția sa au fost împușcați în cap, cu pistolul, de către Gelu Voican Voiculescu. Apoi, cele două cadavre au fost duse la locul de execuție stabilit, înainte de desfășurarea așa-zisului proces, de către generalul Victor Athanasie Stănculescu. Ulterior, cei trei militari au mitraliat cadavrele soților Ceaușescu, ca să dea bine în film.

Criminalul Gelu Voican Voiculescu alături de proaspăta soție cu 40 de ani mai tânără și cu capul spart de „colegii” lui, revoluționarii. Justiția divină lucreză mai repede decât magistrații corupți din „sistem”. Click pe foto pentru mărire!

            Pentru a ascunde acest Adevăr au fost lansate și sunt, încă, susținute două minciuni la alegere, respectiv că exact la ieșirea din încăperea unde au fost judecați soții Ceaușescu s-a descărcat bateria de la camera de filmare sau că acea cameră de filmare era alimentată direct dintr-o priză și cablul electric a fost prea scurt și astfel nu s-a putut filma pe coridor execuția soților Ceaușescu.

Adevărul privind asasinarea Președintelui Ceaușescu și a soției sale a fost spus de către ambasadorul Gelu Voican Voiculescu în sediul Ambasadei României din Tunisia.

            Pe surse s-a aflat că în „Dosarul revoluției din 1989”, la care s-a lucrat pas cu pas timp de 30 de ani, procurorii nu au solicitat participanților din sala de judecată și unor militari din unitatea din Târgoviște, inclusiv cameramanului col. Ion Baiu, să spună Adevărul privind asasinarea soților Ceaușescu înainte de a fi duse cadavrele lor în fața zidului, pentru a se face un film. Cu siguranță că, judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție vor cita și audia pe toți cei care știu și trebuie să spună Adevărul privind asasinarea Președintelui României, Nicoae Ceaușescu și a soției sale.  În acest dosar sunt inculpați Ion Iliescu și Gelu Voican voiculescu pentru crime împotriva umanității!

Pentru faptele sale, Gelu Voican Voiculescu a fost răsplătit astfel:

– A fost numit vice-prim-ministru în Guvernul Petre Roman, pentru a coordona Serviciile Secrete.

– A fost trimis ambasador al României în Tunisia, în perioada 1994-1996.

– I s-a dat, în anul 2009, o vilă a RAAPPS, cu nouă camere pentru care a plătit o chirie de 149 lei pe lună.

– A fost numit director general al Institutului Revoluției Române, unde președinte este Ion Ilici Marcel Iliescu. În această funcție primește o indemnizație lunară de 7.500 lei. Membrii Consiliului de conducere al acestui Institut au fost numiți pe viață de către Ion Iliescu, în anul 2004 și sunt plătiți din Bugetul Statului Român. O mare parte dintre ei au jucat un anumit rol în lovitura de stat din decembrie 1989 și așteaptă să fie citați în procesul de la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a spune Adevărul.

După cum a fost pregătit dosarul pentru „Procesul revoluției din anul 1989” el are toate șansele să se încheie după foarte mulți ani, după ce inculpații își vor da obștescul sfârșit.

Doamne, ocrotește-i pe români!

                                                                                          Dr. Gheorghe Funar

                                                                                 Președintele Partidului România Noastră

7 Comments

 1. x

  despre gelu voican voiculescu si revolutia romana:
  http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=3383

 2. IQ100

  va rog , cine stie, Victor Athanasie Stănculescu,ce natie a fost??

 3. gigimutu

  nu poporul roman l-a ucis pe Ceausescu si pe Elena,

  ci criminalii lui iliescu, ei vor purta acest stigmat toata viata, eu cred ca 99% dintre romani ar fi dorit ca Nicolae si Elena sa fie judecati si condamnati la inchisoare pentru chinurile la care a fost supus poporul roman mai ales in perioada de dupa anii 80, si nu ar fi dorit ca acestia sa fie ucisi!!!
  nu poporul roman a fost in completul de judecata, nu poporul roman a dat sentinta de executie a ceausestilor, nu va mai lasati prostiti la infinit!!!!

 4. Răsplata ,… când te apuci să scoți o țară din bordeie,…. Răsplata ,…când ,..cu sila duci oamenii la școlarizare,… Răsplata,..când cu sila duci oamenii la muncă,,… Adică,..de ce trebuia judecat că nu ați avut porcul pe masă zilnic? Acum îl aveți,..poftă bună,…

 5. Viorel Ringhilescu

  Adevărul este spus și bineînțeles, cunoscut, doar parțial. Ceaușescu a murit pe 24 Decembrie 1989, la Târgoviște a fost într-adevăr o făcătură. Citiți cartea mea interzisă la publicare în 1992 pe portalulrevolutiei.ro și veți înțelege mai multe.

 6. Blestemul asasinării marelui patriot român care nu a vrut și să opus cu indîrjire să arunce țara pe mîna străinilor (să o vîndă,ne va urmări pina la a înșpea generație de Romîni tîmpiti.

 7. Iorga zizi

  O dată în viață asta trecătoare am avut parte de un conducător bun, de un patriotism dus pînă la extrem,iubitor de popor și tot ce mișca în țara lui vom crăpa rind pe rînd dar la cîrma țării nu vom mai avea decît ,curve, hoți,golani, bețivi trădători, vinzatori de țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.