Suntem cu ochii pe voi!

Întâlnire la Vatican, iezuitul și masonul sau cine-i Papa Francisc I?

Generalul iezuiților a devenit Papă, avem un Papă Negru (culoarea straielor iezuite) Motto: „Dacă veţi lua urma masoneriei, prin toate ordinele […]

Generalul iezuiților a devenit Papă, avem un Papă Negru (culoarea straielor iezuite)

Motto: „Dacă veţi lua urma masoneriei, prin toate ordinele sale, până veţi ajunge înspre vârf, spre capul masonilor, veţi descoperi că individul din vârf şi şeful iezuiţilor, sunt una şi aceiaşi persoană.” (James Parton, istoric american)

Şeful iezuiţilor este numit „Papă Negru” datorită culorii negre a hainelor pe care le poartă membrii ordinului, dar şi din cauza unor zvonuri care circulau prin ţările protestante europene în secolele 16 şi 17, potrivit cărora şeful iezuiţilor ar avea puteri malefice şi ar conduce din umbră Biserică Catolică.( adev.ro/mjpqdz)

Conform predicţiilor Sfântului Malachia, ultimul papă de la Vatican va fi „negru”, adică, potrivit unor interpretări, în straie negre, de iezuit. Din cauza lui vor izbucni războaie şi molimi care vor declanşa Apocalipsa.

Sfantul Malachia avea dreptate! Francisc I este primul „Papa Negru” de la Vatican.
În 13.03.2013, a fost ales un nou Papă. După mai bine de o lună, perioadă în care fel de fel de speculații s-au născut cu privire la viitorul Papă, iată-ne că într-o dată dominată de cifră 13 catolicii din întreaga lume au un conducător.

 

Noul șef de la Vatican este cardinalul argentinian Jorge Bergoglio, care și-a ales numele de Francisc I  (nume provenit din germana veche care semnifică reprezentantul poporului franc… masonic) pentru a conduce Biserica Catolică.

Dacă facem o incursiune în timp și ne aducem aminte de profeția Sfântului Malachia este imposibil să nu știm că acesta a prevestit că cel de-al 226-lea papă va fi „negru”. Toată lumea s-a așteptat ca papa ales ieri să fie cardinalul Peter Turkson, doar pentru că este de culoare. Însă nu a fost așa și toată lumea a răsuflat ușurată pentru că Sfântul Malachia „s-a înșelat”, iar Apocalipsa se amână într-un fel sau altul…

Lucrurile sunt puțin mai complexe de atât pentru că Jorge Bergoglio sau Francisc I ascunde un secret important pe care toată lumea l-a ignorat. El face parte din ordinul iezuiților și conform organizării acestei societăți secrete, Jorge Bergoglio poartă titlul de general al Americii Latine. Fiecare general al ordinului iezuiților este supranumit și „Black Pope” sau „Papa Negru”.

 

                     Ordinul iezuiților sau Societatea lui Iisus

Bazele ordinului au fost puse la data de 15 august 1534 de către un grup de studenți ai Universității din Paris, în frunte cu Ignațiu de Loyola. Ordinul a fost aprobat pe 27 septembrie 1540 de Papa Paul al III-lea, prin bula „Regimini militantis Ecclesiae”. Totodată, Secretarul General al iezuiţilor, ultimul fiind Nicolas Adolfo (aşa-numitul „Papa negru”, „negru” semnificând activităţile malefice, ascunse, dar și veșmintele iezuiților) dă ordine actualului papa. Nicolas Adolfo este Secretarul General al Societăţii lui Iisus, liderul Ordinului Iezuiţilor, din care face parte şi Papa Francisc I. Numele de „Papă Negru” pentru conducătorul supreme al iezuiților este folosit de laici. Iezuiţii i se adresează respectuos spaniolului Nicolas Adolfo cu „Părinte General”. De altfel, ordinul iezuiţilor îşi are sediul tot la Roma, în apropierea Vaticanului.

Se mai spune că iezuiții superiori sunt adevărați vrăjitori, ei închinându-se lui Lucifer.  Alberto Rivera, cel care a făcut parte în anii ’60 ai secolului trecut din conducerea ordinului iezuiţilor, a fost invitat la o „ceremonie neagră” în Spania, organizată de iezuiţi, unde participanţii purtau pelerine negre şi se închinau lui Lucifer.

De asemenea, se vehiculează ideea că iezuiții sunt unele și aceleași persoane cu reprezentaţii masoneriei. Istoricul american James Parton este de părere că „dacă veţi lua urma masoneriei, prin toate ordinele sale, până veţi ajunge înspre vârf, spre capul masonilor, veţi descoperi că individul din vârf şi şeful iezuiţilor, sunt una şi aceiaşi persoană.”

                              Sfântul Malachia avea totuși dreptate

Conform predicțiilor Sfântului Malachia ultimul papă de la Vatican va fi negruBineînțeles că nu culoarea pielii contează, ci faptul că este reprezentantul unui ordin malefic, care a ajuns în vârful piramidei de la Vatican. Astfel, Francisc I sau „Papa Negru” este pe cale să îndeplinească scopul suprem al iezuiților, acela de a conduce lumea cu ajutorul Papei, din interiorul templului lui Solomon.

Ordinul iezuiților, în frunte cu noul Papă, Francisc I, controlează numeroase servicii secrete din întreaga lume. Interesant faptul e că CIA, agenţia centrală americană, a fost creată de cavalerii de la Malta. Unul dintre fondatorii CIA a fost un romano-catolic fanatic irlandez, Bill Donovan, fratele său fiind preot dominican, Vincent Donovan. Aşadar, CIA a fost fondată sub oblăduirea Bisericii Romano-Catolice, care astfel are un control asupra sa. Totodată, iezuiţii sunt cei care au adus în rândurile CIA o mulţime de nazişti, pe care iezuiţii i-au folosit pentru a-i ucide pe evrei în Europa. Astfel că CIA de azi este o armă, o armă de spionaj folosită de Vatican.

                                               Apocalipsa

Un vechi proverb francez spune că „atunci când doi iezuiți se întâlnesc, diavolul este întotdeauna acolo pentru a face un trio“. Odată ce generalul iezuiților a devenit Papă, un Papă Negru, atunci putem spune că profeția Sfântului Malachia este pe cale să se petreacă, iar Apocalipsa va pune stăpânire pe întreaga planetă.

Sursa: http://www.efemeride.ro/sfantul-malachia-avea-dreptate-francisc-i-este-primul-papa-negru-de-la-vatican via http://2012hroniculsemnelor.blogspot.ro/2013/03/generalul-iezuitilor-devenit-papa-avem.html

1 Comment

  1. Nima Vlad

    Interesant articol, dar cam trase de par niste argumente. Francisc adica reprezentantul poporului franc…masonic? Hai mai, chiar asa? Si daca il chema Mihai atunci era Em Ai Hai…ve? Si chestia cu CIA creata de Vatican e chiar mai rau trasa de par. Eu daca sint botezat catolic (dar nu am dat pe la biserica de mai mult de cinci ori in viata mea) sint coordonat tot de Papa? Asta chiar ar fi interesant sa aflu. Ar fi o foarte mare surpriza pentru mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *