7 Comments

 1. justinianus

  Cine nu s-a convins inca de “nivelul” profesorasului de Agnita, facut prof de liceu de BND, are lipsuri mari!

  • IQ100

   si primar si guvernator

  • mototol

   dar si pe de alta parte daca asta e in stare sa ne puna jug spune multe si despre noi

 2. alex

  Ca sa raspund mai intai la intrebare: trebuie sa fi tare prost! Priveste, lume si te minuneaza, cum se adreseaza un presedinte de stat, natiunii! Citind de pe prompter! Ca sa accepti asa ceva, inseamna ca ai o doza foarte mare de grandomanie, doza care te impiedica sa vezi ridicolul! Sa mai fi si fotografiat, asta-i culmea! Dar , la asa popor, asa presedinte!

 3. satan exista

  Poate totusi a vrut sa fie sincer…poate a vrut sa si arate limitele…ce credeti ca iliescu,constantinescu,basescu sunt mai destepti?aceasi apa si pamant;toti niste masoni infecti;niste ratati ai istoriei;Romania a avut putini conducatori iteligenti,iar iteligenta lor nu a fost umana;ei au fost ortodocsi de prim rang;de exemplu Mircea cel Batran s a ghidat dupa principiul ,,capul plecat doare si mai tare”de aceea nu a ingenucheat in fata cotropitorilor;datorita acestor conducatori putem noi azi povesti;ca daca poporul roman ar fi avut numai plavani la conducere,noi azi nu am mai fi existat.

 4. lucian

  eh. sa nu exageram. pe monitor este ludovic, care ia notite. dar ce-i a lui, e a lui: ce se naste din pisica, soarece maninca si nu te pune cu prostu’ ca are mintea odihnita.

 5. Gigi

  Și încă nu la-ți CUNOSCUT în TOATĂ splendoarea lui de persoană……ARIANA!!
  Dar nu merităm altceva!!
  Am ajuns să ne conducă 0,02% din populația țării!! Bravo “români”!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *