Colimator

Invazia „democratică” a antiromânilor în România

  Suntem păcăliţi continuu de decenii să ne susţinem duşmanii în dauna intereselor prezente şi viitoare ale întregului popor! Cum […]

 

Suntem păcăliţi continuu de decenii să ne susţinem duşmanii în dauna intereselor prezente şi viitoare ale întregului popor! Cum putem să-i detectăm pentru apărare?

De cel puţin 30 de ani suntem păcăliți să susținem antiromâni la conducerea statului, deşi habar nu avem cine sunt aceştia de fapt și îi vedem acționând împotriva noastră. Este illogic, dar totuși real. Oare cum reușesc să ne păcălească antiromânii ca să se infiltreze în conducere la toate nivelele, local, statal şi planetar iar noi să acționăm ilogic în contra interesului nostru? Păi prin cel mai simplu procedeu practicat de bandiţi dintotdeauna: prin comutarea atenţiei de la rezultatele nocive realizate în trecut către imagini atrăgătoare și goale de conţinut.

Observăm că grupul care s-a adunat în funcţiile la vârf din Statul Român la acest moment (noiembrie 2019 – guvern şi președinție) se caracterizează prin rezultate trecute profund antiromâneşti, anticreştine, unele chiar profund antiumane. Nici unul nu poate arăta un rezultat favorabil românilor, un efect creştinesc, un efect favorabil Umanităţii. Oare s-o fi întâmplat ceva care să fi schimbat această realitate acum și în viitor? Eu nu ştiu şi nimeni nu a văzut. În consecință, de la acești oameni putem aștepta doar aceleași tip de rezultate antiromâneşti, anticreştine, antiumane.

Ar fi fost vreo diferenţă dacă aveam o conducere de la alte partide? Nu prea. Ar fi fost doar foarte mici atenuări ale antiromânismului şi anticreştinismului, efectul acțiunilor viitoare ar fi fost doar mai puțin crunt şi distrugător, față de cum va fi cel provenit de la aceşti indivizi „fără mama și fără tată”, întrucât trebuie să se mențină cât de cât şi iluzia unei diferențe între grupările care se fac că se luptă pentru binele nostru, chipurile. În rest, având toţi aceleiaşi şefi conspiraţi, care îi ţin în total control, rezultatele sunt şi vor fi fost similare.

    Am fost grav păcăliți în trecutul recent, la fel suntem și în continuare

Hai să examinăm cum a funcţionat mecanismul în trecutul cunoscut de toţi și în prezent. Ce rezultate am aşteptat noi, românii, de la grupul care a apărut în faţa la TV cu ocazia schimbărilor din 1989? Am aşteptat o schimbare în bine. Ce rezultate s-au realizat? Păi, vedem că Poporul Român a cam pierdut tot de avea şi ce a câştigat putea fi disponibil și fără aceste pierderi, dar am fost păcăliți. Care este diferenţa între grupul de atunci şi cel de acum? Eu nu văd nici una. Deci, logic diferenţa între rezultatele promise şi cele reale vor fi în aceeaşi direcţie cu efecte stabile foarte nocive împotriva intereselor Poporului Român.

În 1989 ne era foame şi frig, deși depozitele erau pline de combustibili şi mâncare, deci logic ar fi fost ca protestele să se desfăşoare în faţa Ministerului Comerţului Interior și a Direcţiei de Pașapoarte, dar securiştii și liderii politici trădători i-au plimbat pe români în fața sediului Partidului Unic ca sub acoperirea oferită de revolta populară, pregătită timp de 20 de ani anterior, să poată elimina pe ultimii „paznici” ai averii românilor cu scopul ascuns să o poată fura chiar ei, securiștii şi politicienii trădători, pentru a o vinde pe bani mulţi către străini în interes propriu.

Poporul a rămas cu buza umflată și îşi foloseşte singurul lucru obținut, respectiv libertatea de circulaţie, pentru a supravieţui în umilinţă printre străini. A fost țesută cu meticulozitate o mega diversiune ani înainte de 1989 şi în ultimi 30 de ani, încât putem fi jefuiţi fără să ne putem apăra.

În prezent suntem sărăciți financiar, deci logic ar fi ca nemulțumirile și protestele să fie manifestate în faţa centrului de control al sistemului financiar care este Banca „Naţională” a României (BNR), dar securiştii și politicienii trădători azi în funcții (la fel ca în 1989) ne îmbie şi ne plimbă în oricare alte locuri precum la Guvern, Parlament, mai puțin pe la Cotroceni, unde nu se întâmplă nimic fiindcă nu cei de acolo au „pâinea și cuțitul în mână”, ei sunt doar niște simpli executanți ai ordinelor. Adică, se continuă prostirea românilor cu aceleași diversiuni actualizate.

De regula verificăm omul la lucrurile mici, nu şi la chestiunile de mare importanță socială. De ce?

Chiar şi în cazul celor mai simple activităţi, fără excepție, oamenii verifică performanța trecută a celor chemați să rezolve o problemă, de la serviciile unui instalator, până la prestația unui tehnician auto şi exemplele pot curge la nesfârşit. Dar în cazul alegerii unui om sau grup care să aibă un rol de decizie în treburile întregii societăţi, în mod ilogic şi surprinzător, milioane de romani acţionează în orb, autist, illogic, ignorând cu totul comportamentul pe care l-a avut anterior candidatul, așa cum s-au comportat românii, cu milioanele, la toate alegerile din ultimii 30 de ani.

Avem foarte recent exemplul stupefiant al ultimelor alegeri preşedințiale, când milioane de români au votat un individ dovedit a fi antiromân, anticreştin, hoţ de imobile, traficant de copii, care în mandatul anterior timp de 5 ani, în rarele cazuri în care a făcut ceva, între interminabile concedii, plimbări, excursii şi vacanţe, a făcut doar rău românilor, un individ pe care, dacă nu ar avea această funcţie, niciun român nu l-ar primi în casă și și-ar feri copiii de el.

Un instalator chemat să repare un robinet, dacă dărâma întreaga baie și nu repară nimic, nu mai este chemat încă o data, dar un impostor și duşman al românilor – care a lucrat la distrugerea țării! – este chemat să continue opera de distrugere a viitorului tuturor. Este ilogic, dar real!

           Cum procedează ca să ne păcălească în asemenea hal?

Destul de banal de fapt: cu mii de diversiuni care ne distrag de la realitate și nu mai băgăm de seamă de unde ne vine răul, ci doar de unde ni se promite demagogic binele.

Cele mai eficace diversiuni sunt: inducerea de sărăcie, boli, suferinţa, privaţiuni, intoxicarea emoțională și informațională cu mirajul confortului, plăcerilor, distracţiilor, stimularea imaginaţiei, expunerea la conflicte de la cel mărunte din studiourile de TV, la cele politice, alegeri, războaie reale, acțiuni fără nici un efect real, doar unul emoţional precum petiții, proteste, diversiuni abile ale organizațiilor de fals patriotism și/sau fals creștinism.

Ce scapă de diversiuni este anihilat prin legi şi secretizare instituţională, adică în timp ce răufăcătorii planetari ştiu totul despre noi, pe noi ne împiedica cu forţa statului să ştim adevărul despre ei sau despre marionetele lor.

      Putem determina adevărul despre cum se va comporta un om în viitor?

Da, mai mult chiar, de peste 2.000 de ani ni s-a dat instrumentul operativ de detecţie care scoate adevărul la iveală pentru utilizare în prezent şi viitor. Ni s-a arătat cum să determinăm din timp cine are o agendă ascunsă. Avem toate cunoștințele necesare puse la dispoziţie expuse liber în milioane de exemplare.

Unii spun că SCRIPTURA nu ar fi cuvântul Domnului, totuși nimeni nu a putut nega că este cel puţin un tezaur de înțelepciune profundă, expusă sintetic. În plus avem și ajutor din plin prin intermediul amplelor tălmăciri elaborate cu har de Sfinţii Părinți la care se adaugă mii de ajutoare, respectiv călugării și preoţii de bună credinţă în sprijinul celor care nu pot cuprinde cu mijloacele proprii sensul profund al pasajelor din Scriptură. Iată mai jos un exemplu ușor de înțeles de orice om:

Sfânta Evanghelie după Matei cap.7

15.        Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori.

  1. După roadele lor îi veţi cunoaşte. Au doară culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini?
  2. Aşa că orice pom bun face roade bune, iar pomul rău face roade rele.
  3. Nu poate pom bun să facă roade rele, nici pom rău să facă roade bune.
  4. Iar orice pom care nu face roadă bună se taie şi se aruncă în foc.
  5. De aceea, după roadele lor îi veţi cunoaşte.”

Se constată uşor că „ROADELE” NU SUNT VORBE, TEXTE, INTENȚII sau FAPTE. Precizez: „ROADELE” NU SUNT FAPTE.

ROADELE” SUNT REZULTATE, sunt „coapte” adică realizate, finalizate și mai ales verificabile. Deci DUPĂ REZULTATELE realizate deja putem evalua orice persoană și scopurile lui reale, cu atât mai mult privind pe cei care au o înrâurire asupra vieţii publice.

Iar cei ce dau rezultate rele (18 și 19 de mai sus) trebuiesc îndepărtaţi, trebuie să fie opriți în tentativa lor de a avea vreun rol hotărâtor în societate. Desigur, expunerea adevărului despre aceste persoane nocive este condiția premergătoare respingerii lor şi blocării efectului lor asupra societăţii, motiv pentru aceștia duc o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru conspirarea adevărului prin distrugerea sau ascunderea dovezilor, precum şi prin excludere socială sau chiar eliminarea fizică a celor care descoperă adevărul şi-l  expun publicului!

Nu este greu nici de determinat și nici de aplicat acest sistem de evaluare a oamenilor și a scopurilor lor, oameni care urmează a decide asupra vreunui aspect din viaţa noastră, de la prieteni, soți, profesori, șefi și până la conducători ai statului.

Iată că descoperim și motivul real pentru care stăpânii celor de pe scena publică ne îndepărtează cât pot de mult de Biserica Ortodoxă Română, scopul lor real fiind să nu ajungem la învăţăturile ei şi să rămânem doar în cercul închis al diversiunilor create de acești răufăcători planetari. Astfel descoperim și ce avem de făcut: noi trebuie să facem zid în jurul Bisericii să o protejăm ca să avem de unde ne îmbogăți cu înțelepciune şi sens în viață. De foarte multe decenii până în prezent, Biserica este singura instituție care acţionează de partea interesului Poporului Român şi este previzibil că va fi atacată doar de dușmanii Poporului Român și ai Creștinismului.

Iată şi răspunsul la întrebarea care revine şi revine în mintea tuturor oamenilor de bună credință: „CE AVEM DE FĂCUT? DE LA CINE ÎNVĂȚĂM CE CE AVEM DE FĂCUT?” Iată că de fapt știam sau puteam și putem ști, dar nu suntem încă conștienți de acest aspect esențial atât de la îndemâna noastră.

Cu Dumnezeu înainte!

                                                                                                                   Adrian GRIGORIU

De același autor:

O nouă păcăleală electorală cu un PSD complice al sistemului, după decenii de uneltiri iudeo-masonice

 Conducerea Evreiască, Masoneria și victima lor: Neamul Românesc

Materiale de presă care tratatează subiecte din aceeași sferă:

B’NAI B’RITH (Fiii Legământului): iudeo-masoneria internațională, lumea şi România

Naziștii și masonii, „părinții” Uniunii Europene (I)

Naziștii și masonii, părinții Uniunii Europene (II)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.