Pamflet

Învestitura unuia în care populația româniei a investit 66,09% încredere și speranță

  La naiba, Klaus… hotărăște-te și tu odată și folosește aceleași scribălău-consilier pentru toate discursurile. Cu alte cuvinte, nu mai […]

 

La naiba, Klaus… hotărăște-te și tu odată și folosește aceleași scribălău-consilier pentru toate discursurile. Cu alte cuvinte, nu mai recita texte cu CONCORDIA la Palatul Parlamentului și cu DISCORDIA la PENELEU acasă, că simt cum fac strabism divergent și nu te mai pot urmări concomitent.

Și mai lasă-l dracului de papion negru, când soarele e sus pe cer… tu o cravată albastră, civilizată, n-ai găsit prin casă? Sau și-a făcut doamna Carmen rochițe din tot topul de mătase pentru „crăvăți”?

Iar când lași papionul, dragă, lasă tot acolo, pe noptieră, și lolo-urile de doi lei despre democrație, despre cât de epuizată și cu limba pe epolet e „tranzițea” în România și cum se va sfârși ea în luminatul tău mandat nr.2, precum și despre cum o să ne scoți din marasmul în care ne-ai adâncit… că eu nu te cred.

Dar nici să nu-ți pară rău că eu te consider un cinic patentat și-un ipocrit dezgustător, pentru că, în schimb, te cred ei, băieții buni: Anton Hadăr („…sărut-mâna, conașule președinte, ce măreț și luminos sunteți, mai ales de la brâu în jos, unde e orizontul meu, așa cum stau îndoit de șale!”), Bogdan Chireac („…vai, domnule președinte, ce fese ideale pentru pupat aveți! perfect calibrate!”) și 66,09% din ANTENA 3, în frunte cu Radu Tudor-mare scofală! („… dar cât de nord-atlantic și cât de anti-Rusia sunteți, domnule președinte, ca un F16 nou-nouț!”).

Așa că, hasta la vista și-un praz verde, prezidente!

                                                                                                           Luminița ARHIRE

7 Comments

 1. Mani

  Klaus, daca ai cojones de rege, pune mâna și fii un al doilea Karl I pentru țara asta necăjită; ridic-o din marasmul slugărniciei și al jafului generalizat; patronează lucrări care s-o modernizeze cu adevarat și care sa-i redea o demnitate furată iar de slugile tale…Chiar dacă actuala constituție nu-ți permite decât al doilea mandat, multe se pot face în acești cinci ani…
  Daca iti lipsesc acele organe, lasă-ne si du-te după liota de fanarioți care au slujit străinilor pe aceste pământuri; nu ne mai îmbăta cu apă rece din discursuri rasuflate și fără de substanță.
  Dar mai ales, ia seama că ai jurat pe Biblia ortodoxă și mai ales înaintea Celui care Se naște Iar în aceste zile, asta nu-i rătăcirea în care ai fost crescut tu, ci juramânt înaintea Celui Viu în Veci pentru nația pe care vrei s-o păstorești iar. Uită-te la soarta Împușcatului de Crăciun și meditează…
  Tu alegi calea, dar destinația nu este aceeași. Poți avea statui sau poți fi blestemat o veșnicie….

 2. Malus Dacus

  Un mare rahat cu mot acesti 66%. Mare cat Casa Poporului! Pentru cine poate sa creada.. Unde sunt cei 46% care au votat PSD acum 3 ani, plus 6% care au votat ALDE, plus 3% care au votat PRU, adica in total 55 % ? Dupa performantele extraordinare ale lui Iohannis in primul mandat, dupa respectul deosebit pe care l-a aratat romanilor prin faptul ca n-a venit nici macar dupa 5 ani sa dea socoteala, ne-am schimbat optiunea politica, ne-am incolonat si ne-am dus sa-l votam pe sas, mai multi si mai hotarati ca niciodata!

  • Didel

   Să nu uităm: Pe-un picior de plai pe-o gura de rai…coborau la vale îndoite-n șale, doar turme de oi……vrem un vot și noi

 3. Ionela Ionescu

  Din ce în ce mai mulți.
  Nici savanții de la CERN nu cre’că pot ecsplika creșterea numărului scriptic de votaci în-listuiți simultan cu scăderea populației în viu….e ceva ca anti-gravitațea din fizica lui Don Profe$$or.

 4. IQ100

  Kol Nidre

 5. IQ100

  salut, cred ca esti departe de realiate.KWJ chiar e un Eithel Hopanzollern 2; “dezvolta” Romania in favoarea externilor, m,ai ales nemti si martieni.
  si nu va fi blestemat.generatia actuala e spalat pe creiere inca de la parinti.

 6. Didel

  Ei na ! Nu veni partenerul nostru strategic și ne lămuri, cu faimoasa zicală “less is more”? Nu musai în cioaca aia “democratică” despre alegeri da’ orșcât. E mai puțini da’ e mai mulți. Asta-i !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.