Colimator

Înzorzonarea plăvanului cu o nouă tinichea globalistă creată de foștii naziști

  PLĂVAN, -Ă, plăvani, -e, adj. (Pop.; despre boi și vaci) Cu părul alb-gălbui sau alb-cenușiu; (despre părul boilor sau al vacilor) de […]

 

PLĂVAN, -Ă, plăvani, -e, adj. (Pop.; despre boi și vaci) Cu părul alb-gălbui sau alb-cenușiu; (despre părul boilor sau al vacilor) de culoare albă-gălbuie sau albă-cenușie. ♦ (Substantivat, m.) Bou. – Plav (reg., despre boi, „care are părul de culoare (albă-)gălbuie” < sl.) + suf. -an. Sursa: DEX ’09 (2009)

Basorelief din Pompei: Boii care urmau să fie sacrificați zeilor erau împodobiți conform ritualului înainte de a fi uciși cu un ciocan greu.

    Klaus Iohannis decorat cu CHARLEMAGNE!… „Behehe, dracu să vă ie!”

Nu știam că există și un premiu Charlemagne, mai pe românește Carol cel Mare. Aflu acum. Acordat de un comitet de la Aachen pentru mari personalități, planetare (desigur). Suntem anunțați acum, de Crăciun, că-i va fi decernat lui Klaus Iohannis la 21 mai 2020. Pentru ce? Pentru că este un… „luptător pentru justiție” și pentru că a dus România în Europa!

Iată că și nemții știu să mintă, iar, în bună tradiție germană, minciunile lor le întrec pe ale altora. Alții, când mint, o fac cu oarecare reținere sau umor, măcar jucând nevinovăția. Aici este vorba de politică de stat, de semnificații adânci, nordice, care frizează amenințarea. Nu reprezintă, oare, în contextul istoric european, medalia Charlemagne întronarea oficială la București a Europei germane? Semnul clar că toate abuzurile făcute de Iohannis împotriva românilor și Constituției sunt asumate de Germania, făcute în numele ei? Lucrurile astea se știau oricum de toată lumea, dar decorația Charlemagne și motivația ei sună a oficializare și amenințare.

S-a tot întâmplat și în ultimii ani: cu cât Iohannis încălca mai tare Constituția, aducând România într-o insurgență anti-democratică permanentă, cu atât a fost mai lăudat și medaliat de un occident care a luat locul tătucului de la est de după 1945. Noi, românii, n-am putea fără tătuc. N-ar fi suficiente tratatele internaționale, principiile constituționale, comportamentul de popor tolerant, să ne spună alții cum e mai bine pentru noi, ca la sclavi.

De aceea se și minte cu nerușinare, un semn de amenințare pentru oricine s-ar putea opune: el, Iohannis, este medaliatul nostru, al Germaniei, nimeni nu se poate atinge de el și toată lumea trebuie să-l asculte necondiționat… dacă nu… Când medaliile mint, nu e bine deloc! O întrebare finală: poporul german știe, totuși, că simbolurile lui naționale sunt folosite pentru minciună, împotriva adevărului?

Zic și eu, împreună cu mai marele Ion Creangă: „Dacăle, trascăle, behehe, dracu să te ie!”

                                                                                                   Aurelian PAVELESCU

     Nemții i-au umplut podul de decorații, noi îi umplem frigiderul…

Boul Apis o să mai primească o tinichea și o diplomă de la nemții lui, care-i va fi înmânată peste cinci luni, în 21 mai 2020, dar propaganda globalistă din mass media românească ne-a anunță de pe acum, ca să se încadreze în graficul lunar de pupincurism prezidențial. Acest premiu german este un fel de rahat cu mac globalist, iar nemții oricum îi încărcaseră panoplia marionetei lor de decorații și medalii pentru servicii deosebite aduse Germaniei încă de pe vremea când era primarul Sibiului sau Hermannstadt-ului, cum îi place lui și slugilor autohtone să-l numească.

Cică premiul Charlemagne (Carol cel Mare) pentru anul 2020, oferit boului tabu de orașul german Aachen, ar fi pentru că „este un mare luptător pentru justiţie, pentru protejarea minorităţilor şi diversitate culturală, precum şi un important mediator şi constructor de punţi între societăţile europene din Est şi din Vest”.

Klaus Iohannis, sluga devotată a lui Merkel, a fost singurul lacheu invitat în 22 ianuarie anul acesta la consfințirea Europei cu două viteze prin Tratatul de cooperare și integrare franco-german care s-a semnat de președintele Franței și cancelarul Germaniei – drăcia dracului! – tot la Aachen. Acest document a rămas pentru istorie ca „Tratatul de la Aachendin 22.01.2019.

Jurgen Linden, tartorul comitetului premiului Charlemagne de la Aachen, a afirmat că „această distincţie este menită SĂ-L ÎNCURAJEZE pe Klaus Iohannis să continue să conducă ţara sa pe calea europeană”. Bine, îl ÎNCURajez și eu: Bagă-ți, bă, premiul în cur, că acolo te doare de România și de români!

                                                                                                Marius Albin MARINESCU

PS: Este corectă și reală completarea făcută pe Facebook de domnul Octavian Lupu: „Acest premiu a fost creat de foștii naziști la finele celui de al doilea război mondial, iar primul laureat a fost, în anul 1950, diplomatul Richard Coudenhove-Kalergi (https://ro.wikipedia.org/wiki/Premiul_Carol_cel_Mare), cel care susținea metisarea populației europene cu alte rase pentru că în felul acesta se va crea o populație fără rădăcini, fără tradiții și care va accepta mai ușor globalizarea (Noua Ordine Mondiala), renunțând la ideea de stat suveran național, idee îmbrățișata atât de Hitler, cât și de toți cancelarii germani de după cel de-al doilea război mondial. Cine vrea să știe mai mult despre acest premiu și ce se ascunde în spatele UE îi sugerez să citească articolul de mai jos.”

http://freenations.net/charlemagne-a-nazi-prize-named-after-a-murderous-imperialist/

Citiți și:

„Penalul” Iohannis va fi premiat de propaganda germană pentru lupta anticorupție

 Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (I)

Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (II)

Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (III)

Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (IV)

Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (V)

Merkel îi apără în gura mare pe succesorii organizației naziste Deutsche Volksgruppe in Rumänien!

Merkel, semnal către justiția română: Nu vă atingeți de FDGR și retrocedările frauduloase către acesta!

Mutti Merkel dă lectii nepermise de lege și de morală 

Klaus Werner Iohannis și Filiera Germană

Hienele germane și coioții români

Propaganda germană continuă să uneltească pentru  dezmembrarea României

Klaus Iohannis, sluga devotată a lui Merkel, singurul lacheu invitat în 22 ianuarie la consfințirea Europei cu două viteze prin Tratatul de cooperare și integrare franco-german care se va semna la Aachen

5 Comments

 1. Alexandru Balcu

  Sa amintim si faptul ca in cadrul Waffen SS a existat si divizia “Charlemagne”, formata din voluntari francezi. Numele a fost ales de insusi Heinrich Himmler. Culmea, ultimii aparatori ai Berlinului, rezistand eroic zile intregi in fata puhoiului sovietic, au fost combatantii francezi din aceasta divizie (alaturi de o duzina de oameni din ceea ce mai ramasese din alta divizie alcatuita din non-germani, divizia “Viking”)!

 2. adria

  Dacă te uiți la lista celor decorați, nu poți decât să te înfiori la câte figuri sinistre au primit premiul Charlemagne; pe lângă cei menționați în articol, să nu-i uităm pe Henry Kissinger, regina Beatrix a Olandei și papa Francis.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Charlemagne_Prize#Recipients

  Spune-mi cu cine te …, ca să-ți spun cine ești.
  Romania livrată pe tavă globaliștilor — ăsta-i singurul merit al claponului săsesc.

 3. gigimutu

  da, ok,

  dar pe linga premiul asta, ar trebui sa primeasca, de la onor poporul roman, distinctia ” iepurele de argint ” pentru lasitatea si frica imensa de confruntarea din turul doi al alegerilor prezidentiale 2019, cu reprezentanta rosului, coana veorica dancila.

 4. Dan Cristian Ionescu

  Nu numai media romaneasca s-a grabit sa anunte premierea marelui meditator la fizica. Un prieten de peste ocean, mindru ca este roman si mindru ca l-a votat pe Iohannis, mi-a trimis (evident, cu mindrie) urmatorul text:
  https://amp.dw.com/en/romanias-klaus-iohannis-wins-2020-charlemagne-prize/a-51674897

 5. Putem noi scrie orice, plavanul tot nu intelege, pentru ca: Plavanu-i-plavan n-ai ce sa-i faci el mai iubea si alte Yaci! E de o nesimtire catastrofala! Norocul nostru ca animalele noastre de casa sunt vice-versa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.