Atitudini

Iohannis a dezbinat românii timp de cinci ani, dar a participat la Ziua Unității Germane!

  Klaus Werner Iohannis, cel care timp de cinci ani a dezbinat românii, a participat ieri, 2 octombrie 2019, la […]

 

Klaus Werner Iohannis, cel care timp de cinci ani a dezbinat românii, a participat ieri, 2 octombrie 2019, la recepția organizată de Ambasada Germaniei din România de Ziua Unității Germane. Unitatea ălora este foarte importantă pentru antiromânul încoțopenit chiar de Germania și de globaliștii iudeo-masoni ca Gauleiter peste colonia cu numele, încă, România.

Din cauza numelui „Iohannis”, scris mai degrabă în idiș, fiindcă în germană corect ar fi fost „Johannes”, devine credibilă ipoteza că Werner este khazar. Când s-au infiltrat masiv în România, parte dintre khazari au împrumutat nume românești, iar unii și-au însușit nume ale etniilor conlocuitoare, în special nume germane și ungurești. Acestea fiind spuse, se pare că plăvanul este la fel de german ca și femeia din fotografia de mai jos – soția „corect politic” a ambasadorului german în România, Cord Meier-Klodt, globalist progresist-multicultural și el, la fel ca Iohannis  –, deci negresa și klausul sunt nemți autentici, amândoi!

Pe site-ul președinției, cu nume la fel de românesc ca al președintelui: presidency.ro, aveți și discursul integral al impostorului cocoțat în fruntea coloniei, aidoma păduchilor. Cine este interesat de platitudini și minciuni poate să citească aici: https://www.presidency.ro/ro/presedinte/agenda-presedintelui/alocutiunea-presedintelui-romaniei-domnul-klaus-iohannis-sustinuta-in-cadrul-evenimentului-organizat-cu-prilejul-zilei-unitatii-germane

Una din gogoșile vândute pe taraba pestilențială-prezidențială în discursul respectiv este aceasta: „Minoritatea germană din Transilvania a fost prima care, prin Declarația de la Mediaș, a recunoscut Unirea.” Se omite premeditat ura dintotdeauna a sașilor față de români, în cazul Marii Uniri sașii fiind doar „cameleoni” oportuniști, ca întotdeauna de-a lungul istoriei. (Detalii aici: Atrocitățile sașilor împotriva românilor ardeleni)

Afară de Unguri am avut în întreg trecutul nostru, cum avem şi astăzi, un duşman tot aşa de ireductibil şi care tot aşa de mult ar dori nimicirea noastră: poporul săsesc. S-a spus în atâtea rânduri că acesta e un popor cult că ne-a voit totdeauna binele că a contribuit la mişcarea noastră culturală, iar unii bărbaţi de-ai noştri când vorbeau de Saşi, stăteau aproape să-şi ridice pălăria. În realitate însă, neamul acesta pe cât de mic, pe atât de răutăcios, a ajutat tot aşa de puţin dezvoltarea noastră, precum au ajutat-o Ungurii. Saşii niciodată nu şi-au bătut capul cu altceva decât cu stoarcerea cât se poate de nemiloasă a neamului românesc încăput pe mâna lor. (…) Nu e astfel nici o mirare dacă şi astăzi poporul cel mai bogat în Ardeal sunt Saşii. În gospodăriile admirabile ale ţăranilor saşi, în averile instituţiilor lor e truda şi sunt lacrimile a sute de generaţii româneşti exploatate mai rău decât nişte cete de robi. Când în 1792 Românii înaintează împăratului cererea lor „Supplex Libellus Valachorum” şi în dieta de la Cluj e vorba despre Români, Saşii declară cu toată tăria că pe teritoriul regesc Românii nu sunt băştinaşi, ci sunt veniţi din ţările vecine că niciodată n-au avut nici un drept, şi că deci e nemaipomenită îndrăzneală din partea lor să ceară ceea ce nu li se cuvine. (…)Ungurii câştigaseră tot mai multă putere, iar Saşii, după vechiul lor obicei căutau să se dea cu cel tare. Până ce curtea de la Viena ţinea în frâu pe Unguri, Saşii erau alături de dânsa. După 1830 însă, când Ungurii începură să se ridice impetuos împotriva Vienei, Saşii trecură de partea acestora. Între ei se născu o legătură strânsă, frăţească, al cărei scop în mare parte era asuprirea noastră. (Vasile Stoica, „Suferințele din Ardeal”)

Iată și niște fragmente edtificatoare din articolul Sindromul slugoiului îndobitocit: Hermannstadt în loc de Sibiu:

După ce sașii le-au luat românilor cu japca imobilele în care aveau locuințele, liceele, școlile, grădinițele, Filarmonica și un cămin de bătrâni (declarând FDGR-ul succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German și primarul Iohannis retrocedând imobilele solicitantului, adică președintelui Iohannis de la FDGR), drept recunoștință că au fost jefuiți și ca o slugărnicie suplimentară, sibienii au «botezat» echipa de fotbal cu denumirea «Hermannstadt», numele săsesc al orașului de pe vremea când iobagilor români le era interzis înnoptatul în cetate. Detalii despre reactivarea unei organizații hitleriste a sașilor și șvabilor, din Transilvania și Banat, de către FDGR-ul condus de Klaus Iohannis pentru a pune labele pe imobilele confiscate pe bună dreptate și legal asociației naziste Grupul Etnic German, desființate prin Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 și Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 semnat de regele Mihai și condamnate de Tribunalul de la Nürnberg pentru crime împotriva umanității aiciJaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

Sibiul se numea Hermannstadt în întunecatul Ev Mediu, când românii nu aveau dreptul să intre în «burg» – cum numesc orașul slugarnicii scribălăi locali, musai germanofili – decât la târguri și contra unei taxe, înnoptatul în interiorul zidurilor cetății fiindu-le interzis cu desăvârșire! Aceiași lachei, mânuitori de condei, vând gogoși despre cultura și umanismul baronului sas Brukenthal, fostul guvernator al Transilvaniei și fondatorul muzeului cu același nume, făcând abstracție de cruzimea nefirească a acestuia, care asista cu o plăcere de psihopat la execuțiile sau schingiuirea românilor pe eșafodul din Piața Mare a Hermannstadt-ului. Majoritatea victimelor lui Brukenthal de la stâlpul infamiei sau de pe eșafodul amplasat în Großer Ring / Piața Mare erau români condamnați pentru «crima” de a înnopta în cetate sau refuzul de a merge pe «Calea vacii», adică prin glodul de pe străzi, trotuarele fiind rezervate sașilor. Sub stăpânirea «umanistului» baron Samuel Brukenthal a avut loc și barbara ucidere, care a îngrozit Europa, a liderilor țăranilor români răsculați de prea mult bine austro-ungaro-săsesc, Horea și Cloșca, pe eșafodul construit la Alba Iulia de această dată.

Cât de mult îi put lui Iohannis naționalismul și apărarea identității naționale se vede și din acest citat cules din mesajul adresat azi de acesta Grupului Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României, alți promotori ai globalismului, asemenea Gauleiterului: „Există un pericol al activării discursului intolerant și la revenirea la contrapunerea identităților sau folosirea argumentului identitar pentru subminarea solidarității europene? Din păcate da, acest risc nu a fost eliminat, ba chiar el are forme concrete astăzi, în manipularea demagogică și populistă a atașamentului la propria identitate. Însă el poate fi îndepărtat, redus, prin dialoguri întocmai ca cel de astăzi, care să implice, alături de clasa politică, segmente și reprezentanți ai societății, purtătorii diversității identitare ce caracterizează România contemporană.” (Sursa: presidency.ro)

 Pe Klaus Werner Iohannis nu-l interesează evenimentele importante pentru Neamul Românesc. Pe el îl interesează doar unirea nemților, nu și a românilor. Cât a fost primar la Sibiu, timp de 14 ani, a participat doar o singură dată la Sărbătorirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, adică la Ziua Națională a României!

Click pe tabel pentru mărire!

                                                                                                       Marius Albin MARINESCU

Citiți și:

Klaus Werner Iohannis și Filiera Germană

Multiculturalul globalist: Iohannis își va lansa cartea sa „Pas cu pas” în New York… la un Centru cultural german

Klaus Iohannis este foarte legat de austrieci și de reprezentanții lor în România!

„Penalul” Iohannis va fi premiat de propaganda germană pentru lupta anticorupție

„Iohannis susținător al Referendumului pentru familie”, fumigena dintr-un serial propagandistic difuzat de „Netflix”

Klaus Iohannis nu va participa azi la Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului. Normal, nu-i neamul lui!

Nu era suficient „Ținutul secuiesc”, Rareș Bogdan a stabilit în Ardeal și „Țara sașilor”!

Saşi corciţi şi români trădători militează pentru dezmembrarea României

De ce-i iubesc sibienii pe sașii care-i jefuiesc și îi umilesc?

10 Comments

 1. Augusta

  Acest tabel trebuie facut banner si agatat in toate orasele Romaniei, ca sa apara la toate televiziunile pe care se uita aceia care vor sa-l aleaga pe tradatorul iohanis in fruntea neamului românesc .
  Va rog, obtineti sponsorizari, faceti ceva ca sa nu mai fie ales!
  Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 2. gigimutu

  iohanele, iohanele, pui de drac impielitat!

 3. Alexandru Imanol

  Este incredibil ce citesc. Eu îl respectam pe acest domn pe considerente de politețe și educație dar nu l-am simțit aproape de poporul Român niciodată. Mi se pare o mare greșeală ceea ce a făcut și face prin faptul că susține globalizarea și diminuarea identității naționale. Nu înțeleg bine, dacă nu cumva acest aspect al orientării politice este Neconstituțional?!

  • IQ100

   ba da; dar de aceea a si fost „imbolnavit ” cu „o maladie nemiloasa” autorul constitutiei, Antonie Iorgovan; trebuie sa intelegi ca povestea cu Constitutia este o fatada, o iluzie, de la Iliescu FSN incoace; practic, am fost o colonie de pe vremea voievozilor incoace, mai ales in epopca moderna, de cand ne-am ‘nascut” ca tara, nu pt noi ci pt a faramita Imperriile traditionale aristocratice si religioase care ne stapaneau..e complicat si lung..citeste trenduri economice Dan Diaconu, gandeste.org, contelede S G, fb Srina Matei, Il;ie Serbanescu, Gelu V, site-ul acesta, articole si comentarii si o sa te lamuresti ca ‘bufnitele nu sunt ce par a fi”

 4. Zob

  De unde germani când jumate sunt negri.

  • IQ100

   la cat mai multi!! sa simta si ei de la altiice ne fac ei noua!!

 5. ionita ion

  Domnule Presedinte, parca ai fi dintr-un alt stat. În loc sa-ti unesti eforturile cu guvernul si Parlamentul pentru a asigura tarii conditii bune de dezvoltare, dumneata esti preocupat doar de eliminarea de pe scena politica a unei parti dintre politicieni si, prin asta, a unei parti din populatie. De ce nu incerci sa-i unesti pe toti romanii si impreuna sa actionati pentru progresul tarii?
  Dacă v-ați face o analiză a activității pe care ați desfășurat-o în această legislatură ați putea constata că esența acesteia a fost, realmente, dezbinarea romanilor. Pe plan extern, acum aflăm că vizitele Dv în SUA au fost un interes al președintelui Tramp pentru a va implica in conflictele sale cu viitorul contracandidat la președenția SUA. Așteptam de la Dv întărirea relațiilor cu Germania. Nimic nu s-a înbunătățit pe plan economic și nici pe plan politic. Germania continuă să se împotrivească unirii R. Moldova cu România. Se poate spune că relațiile cu Germania erau mai bune pe vremea lui Ceaușescu. Cu aceste rezultate ce pot aștepta românii de la un nou și ultim mandat de președinte?

  • IQ100

   pt ca misiunea lui ASTA si ESTE : sa desparta tara in bucata pt Fritzi si bucata pt Uniunea Sovietica Ailalta.Resturile, posibil pt rusi.Si la pret cat mai scazut. Si ne intoarcem la „patu’z-opt”, patratica 0 a epocii moderne.
   Cine crede altceva a votat in consecinta si acum se mira ca apa e uda.Fara ofensa, vad ca si dta te miri.

 6. Gigi Proletarul

  Un gunoi și o rușine pentru noi.

 7. Oana

  Un nemernic de venetic ca si stramosii lui! Au venit rupti in cur in Ardeal si s-au facut domni peste mosia romaneasca! Dar ce te faci ca asistam pasiviiii sau suntem prea spalati pe creier la Genocidul poporului roman?!!! Si nu ripostam ?
  Suntem Prostii Mapamondului!!!! Ne-au slutit astia sufletul si mintea cum au vrut!!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *