Abuzuri

Iohannis a găsit rețeta chiulului tăinuit

    Pe vremea când era primar, la toate sărbătorile cu mai multe zile libere pentru bugetari, Klaus Iohannis pleca […]

 

 

Pe vremea când era primar, la toate sărbătorile cu mai multe zile libere pentru bugetari, Klaus Iohannis pleca în vacanță cu două-trei zile mai repede și revenea cu două-trei zile după ce subalternii lui începuseră deja munca. Știu asta de la angajați din Primăria Sibiu. „Normal” că nu trebuia să dea socoteală nimănui, fiindcă trata primăria la fel ca orașul Sibiu, pe care-l considera moșia lui, lăsată moștenire de aristocrații sași din Evul Mediu.

Devenit președintele României în noiembrie 2014, Klaus Werner Iohannis a găsit metoda chiulului acoperit în decembrie 2015. Mai precis: în data de 31 decembrie 2015. Atunci a semnat, în ajunul Revelionului, decretul pentru pensionarea procuroarei Maria Capră, la doar 47 de ani. Această procuroare, vecină cu familia Iohannis, îl făcuse scăpat de dosare penale grave! Decretul de pensionare a fost publicat pe site-ul Administrației Prezidențiale (presidency.ro) în ultima zi a anului 2015, mesajul pentru mentalul colectiv fiind acesta: „Vedeți ce președinte harnic are România? El lucrează și în ultima zi a anului, atunci când toți bugetarii sunt liberi.” Cum a semnat oare Klaus Iohannis în data de 31 decembrie 2015, fiindcă el se afla, oficial, la jumătatea concediului din Florida, SUA?! Știm noi: decretul a fost adăugat pe site de postacul de serviciu în ultima zi din an, pensionarea procuroarei fiind semnată înaintea plecării în concediu, dar prostimea nu trebuia să afle durata reală a concediului, deoarece Herr președinte a mai avut trei vacanțe în anul respectiv.

Consiliul Superior al Magistraturii, prin Hotărârea nr. 1.338 din 17 decembrie 2015, aprobase solicitarea de pensionare a procuroarei Capră Maria și a transmis imediat respectiva hotărâre președintelui Klaus Iohannis, care a semnat decretul de pensionare tot atunci, dar acesta a fost pus la păstrare în sertar ca să fie postat propagandistic în ultima zi a anului.

Detalii despre protectorii lui Iohannis din Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, din care a făcut parte Maria Capră și evoluția lor aici: După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Iohannis

klaus anarhie

Klaus e plecat și acum în vacanță, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști din anul 2017, cu două zile înainte de liberul oficial pentru gloată, dar presidency.ro (nepotrivită alegerea limbii engleze pentru site-ul președintelui României!) a postat  zilnic decrete semnate anterior plecării, după „rețeta” conscrată în 2015, iar mass-media, alcătuită din slugi, mercenari, agramați și jurnalizde, a preluat vicleșugurile ca știri proaspete și românii naivi au crezut că plăvanul a fost la muncă joi și vineri! Cei care și-au făcut un idol din acest chip cioplit grosolan, cu barda imposturii, chiar sunt convinși că șarlatanul se spetește muncind pentru binele coloniei peste care a fost numit Gauleiter.

Încă ceva! Chiar nimeni nu se sesizează de navetă săptămânală a acestui impostor pe ruta București-Sibiu? Curtea de Conturi nu are nimic de spus despre aceste abuzuri strigătoare la cer? Cu cât a cheltuit nesimțitul acesta în doi ani și jumătate pe navetă lui, costurile enorme ale alaiului imperial care-l însoțește săptămânal la Sibiu, se putea ridica un spital! E vorba despre cheltuirea unor sume enorme pentru cazarea la hotel și mesele la restaurant a ocupanților celor 7-8 mașini care-l însoțesc, inclusiv personalul de pe ambulanța din convoiul prezidențial, salariile duble pentru toți însoțitorii fiindcă lucrează în zilele libere, combustibilul pentru mașini, costurile poliției rutiere care asigură traseul cu câteva ore înainte și să nu uităm neplăcerile provocate celorlalți participanți la trafic, șoferi și pasageri care sunt blocați ore întregi pe traseu. În plus, Iohannis lucrează doar trei zile pe săptămâna: marți, miercuri și joi. Este strigător la cer, toată lumea vede, dar nu cere nimeni o anchetă și pedepsirea vinovatului!

                                                                                                                 Marius Albin MARINESCU

Actualizare: În a doua zi de Paști, familia Iohannis, stresată de vremea urâtă de la Sibiu, a plecat pentru o săptămână în Spania, probabil la Palma de Mallorca, unde-i cald și soare…

2 Comments

  1. C

    Poate la alegeri…

    • Fane spoitorul

      Nu suntem oare prostii prostilor?De ce.l mai rabdam oare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *