Abuzuri

Iohannis a mai făcut șapte generali de la STS, că doar ei decid „câștigătorii” alegerilor!

  STS, serviciul alegerilor: 17 generali făcuți de Iohannis în trei ani Coincidență îngrijorătoare: președintele României pare să aibă o […]

 

STS, serviciul alegerilor: 17 generali făcuți de Iohannis în trei ani

Coincidență îngrijorătoare: președintele României pare să aibă o deschidere extrem de largă pentru fabricarea de generali în interiorul unicului serviciu secret din Europa implicat în organizarea alegerilor, am numit Serviciul de Telecomunicații Speciale. Iohannis a creat în doar trei ani nu mai puțin de 17 generali din STS, la care se adaugă avansarea unora care aveau deja acest grad.

Anul acesta, nu mai puțin de șapte colonei STS au primit, pe 27 noiembrie, gradul de general de la președinte: Chiuţă Marius-Sorin, Ciculescu Alin, Dascălu Mihai, David Gabriel Podoprigora, Vlad-Alexandru, Stânga Sorin-Radu, Temneanu Loredan, la care se adaugă avansarea generalului-maior Bălan Ionel-Sorin, actualul director al STS, la gradul de general-locotenent.

Pe 28 noiembrie anul trecut, același Ionel Bălan era avansat de Iohannis de la general de brigadă la general-maior. (Iar în decembrie 2017, tot Bălan era avansat de la colonel la general de președintele Iohannis. Trei stele de general în patru ani. Patton ar fi murit de invidie, probabil.)

Plus alți cinci colonei făcuți generali, tot anul trecut: Jurcuț Laura-Mihaela, Dobrinoiu Maxim, Rus Ioan, Popescu-Părpăuți Cosmin-Nicolae, Bancoș Marin. Spre comparație, SIE a avut o singură avansare.

Pe 30 noiembrie 2018, alți cinci colonei făcuți generali, unul dintre ei în rezervă: Bărănescu Mihail, Grigore Daniel-Cosmin, Manda Gheorghe-Remi, Rădoi Marian-Cosmin, Busuioc Valentin din Serviciul de Telecomunicații Speciale. Spre comparație, de la SPP a făcut generali din numai doi colonei.
Interesant, în decembrie 2017, în afară de actualul director al STS, Iohannis a făcut doar un general, din colonelul Mihai Mădălin Virgil, plus avansarea generalui maior Vasilca Ionel la rangul de general locotenent.

                        2017-2018-2019-2020: 2-5-5-7

Cifrele par să sporească năvalnic pe măsură ce trece timpul. Iar președintele pare tot mai interesat să își sporească „simpatia” în interiorul serviciului de care depind rezultatele alegerilor și care pare să ia o felie mult mai groasă în domeniul avansărilor decît restul serviciilor, ținînd cont că STS nu are dimensiunile unor surate mai mari. (Ceea ce nu l-a împiedicat, bunăoară, să aibă în 2018 un buget în creștere cu 70% față de anul precedent).

De aici marea întrebare: ploaia de stele revărsată peste cei de la STS de către Klaus Iohannis e justificată de eroismul deosebit manifestat de aceștia în apărarea patriei, ori are vreo legătură cu organizarea alegerilor de orice fel din România? Alegeri în care serviciul, caz unic european, cum spuneam, are un rol variind, în opiniile multor observatori ai politicii, de la „important” la „crucial”.

                                                                     Bogdan Tiberiu IACOB, inPolitics.ro

Citiți și:

Alegerile, derulate cu un soft STS suspect, plin de hibe si secretizat

Toți oamenii președintelui: Serviciul de Telecomunicații Speciale

Noul șef STS a fost adus special de la Sibiu pentru ca Iohannis să rămână președinte încă un mandat

Romul superior care deținea telecomanda numărătorii voturilor e putred de bogat

Iohannis și Băsescu au făcut mai mulți generali în timp de pace decât Hitler și Stalin în timpul războiului!

Serviciile secrete decid câștigătorii alegerilor, nu electoratul: Votul românilor nu contează atâta timp cât SRI manipulează naivii pe Facebook, SIE instigă „diaspora” și STS numără voturile!

Falsificarea rezultatului alegerilor: Solicitarea renumărării voturilor pare imposibilă fiindcă există o complicitate a politicienilor și ong-urilor cu serviciile secrete

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (II)

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (I)

Rezultatul alegerile este trucat prin „electorat fantomă”! Votanți inventați de statul subteran prin falsificarea numărului real de alegători!

Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral

Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători

 

1 Comment

  1. Stroescu Dan

    Rușinos. Se pare ca gradul de general a ajuns un deziderat facil pentru unii. Cred ca Napoleon se simte umilit pentru ceea ce a afirmat cândva ca “orice soldat poarta în ranita sa un baston de mareșal”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.