Atitudini

Iohannis a semnat decretul pentru decorarea GDS, „calul troian” al lui Soros

  Iată ce scriam în 3 noiembrie 2016: „George Soros are președintele României (consiliat de Sandra Pralong, prima directoare a […]

 

Iată ce scriam în 3 noiembrie 2016: „George Soros are președintele României (consiliat de Sandra Pralong, prima directoare a lui Soros în România), doi șefi ai serviciilor secrete (amândoi evrei și foști angajați/bursieri Soros, numiți în funcții de marioneta Iohannis), guvernul de tehnorahați condus de mercenarul soroșist Ciolos (numit tot de Iohannis) și uriașul aparat de propagandă format din ’telectualii de la GDS (o bandă antinațională inițiată de Soros personal și Silviu Brucan, alias Saul Bruckner, în ianuarie 1990, un melanj de trompete antiromânești, evrei și români trădători de-a valma), acum are și un partid ca să-și perpetueze puterea și influența în România.” Detalii aici: România sub ocupație soroșistă

Cele scrise atunci se confirmă din nou acum! Klaus Werner Iohannis a semnat ieri, 22 ianuarie 2020, decretul de decorare a Grupului pentru Dialog Social (GDS) cu ocazia împlinirii a 30 de ani de când „ne-a fericit” George Soros cu acest cuib de năpârci antiromânești pe teritoriul României. Iată și anunțul de pe site-ul Administrației prezidnțiale:

22 Ianuarie 2020. Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul de decorare a Grupului pentru Dialog Social (GDS), cu prilejul aniversării a 30 de ani de la înființarea Grupului pentru Dialog Social și de la apariția primului număr al Revistei 22.

Astfel, în semn de înaltă apreciere și recunoaștere pentru contribuția semnificativă adusă, în cei 30 de ani de activitate, la procesul de tranziție și consolidare democratică, pentru promovarea valorilor și principiilor democratice, a drepturilor și libertăților fundamentale, precum și pentru demersurile susținute în direcția cultivării spiritului civic în rândul tinerei generații și pentru derularea unor activități de prezervare și promovare a istoriei recente și a patrimoniului cultural în societatea românească, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul «Meritul Cultural» în grad de Cavaler , Categoria F – «Promovarea culturii», Grupului pentru Dialog Social (GDS).”  (Sursa: presidency.ro)

Probabil că a iscălit decretul în cauză prin corespondență sau prin mandatar, Iohannis fiind plecat la data semnării documentului în Israel pentru pupatul papucului stăpânilor care-i trag cheița de robot ruginit în rele. La el, semnarea documentelor în lipsă a devenit o veche tradiție, obiceiul fiind inițiat pentru prima oară la sfârșitul primului an de președinție.

Klaus Werner Iohannis a găsit metoda chiulului acoperit în decembrie 2015. Mai precis, în data de 31 decembrie 2015. Atunci a semnat, în ajunul Revelionului, decretul pentru pensionarea procuroarei Maria Capră, la doar 47 de ani. Această procuroare, vecină cu familia Iohannis, îl făcuse scăpat de dosare penale grave! Decretul de pensionare a fost publicat pe site-ul Administrației Prezidențiale în ultima zi a anului 2015, mesajul pentru mentalul colectiv fiind acesta: „Vedeți ce președinte harnic are România? El lucrează și în ultima zi a anului, atunci când toți bugetarii sunt liberi.” Cum a semnat oare Klaus Iohannis în data de 31 decembrie 2015, fiindcă el se afla, oficial, la jumătatea concediului din Florida, SUA?! Știm noi: decretul a fost adăugat pe site de postacul de serviciu în ultima zi din an, pensionarea procuroarei fiind semnată înaintea plecării în concediu, dar prostimea nu trebuia să afle durata reală a concediului, deoarece Herr președinte a mai avut trei vacanțe în anul respectiv.

Consiliul Superior al Magistraturii, prin Hotărârea nr. 1.338 din 17 decembrie 2015, aprobase solicitarea de pensionare a procuroarei Capră Maria și a transmis imediat respectiva hotărâre președintelui Klaus Iohannis, care a semnat decretul de pensionare tot atunci, dar acesta a fost pus la păstrare în sertar ca să fie postat propagandistic în ultima zi a anului.

Sub conducerea doamnei procurer Capră a fost închis definitiv dosarul de urmărire penală împotriva lui Klaus Iohannis pentru declararea Forumului Democrat al Germanilor din România, al cărui președinte era, ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German (Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German).

Procurorul Capră Maria Carmen, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, a solicitat pensionarea începând cu data de 15 ianuarie 2016, la doar  47 de ani, fiind născută în data de 23.08.1968. Consiliul Superior al Magistraturii, prin Hotărârea nr. 1338 din 17 decembrie 2015 (http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/21_12_2015__77889_ro.pdf) a aprobat solicitarea și a înmânat respectiva hotărâre președintelui Klaus Iohannis, vecinul de la Sibiu al procuroarei, în vederea emiterii decretului de eliberare din funcție. Acesta a semnat decretul pentru pensionare, așa cum a spus un german mai cunoscut, Schiller: „Maurul şi-a făcut datoria, Maurul poate să plece”. Detalii despre protectorii lui Iohannis din Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, din care a făcut parte Maria Capră și evoluția lor aici: După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Iohannis

Nostim este că decretul a fost semnat în 31 decembrie 2015, în ajunul Revelionului! (presidency.ro) Vedeți ce președinte harnic are România? El lucrează și în ultima zi a anului, atunci când toți bugetarii sunt liberi.

Semnarea unor documente de spiritul lui Iohannis, în absența prezenței fizice a acestuia, a devenit un obicei care are ca scop mascarea chiulului și a leneviei prezidențiale/ pestilențiale.  Klaus Werner Iohannis lucrează doar trei zile pe săptămână: marți, miercuri și joi, în rest fiind la Sibiu. A se vedea agenda prezidențială care nu conține activități în zilele de vineri și luni, doar semnări de documente, care sunt făcute anterior și publicate la momentul oportun ca să pară că lucrează cu adevărat. Întâlnirile rare cu diplomați sâmbăta sau vizitele efectuate în aceeași zi de sâmbătă sunt la Sibiu sau în județele limitrofe.

Revenind la decorarea ong-ului soroșist, reamintesc cititorilor că exact în urmă cu cinci ani, Klaus Werner Iohannis, înscăunat oficial în primul său mandate de președinte în urmă cu o lună, a ținut să participe personal la sărbătorirea a 25 de ani de la înființarea Gruplui de Dialog Social de către evreii sioniști George Soros și Silviu Brucan (numiți la naștere György Schwartz și Saul Bruckner) . Tocmai de aceea a participat și Iohannis la aniversare, ca să nu mai fie dubii cât este de „patriot” și de cine a fost făcut președinte!

Klaus Iohannis ține un discurs la recepția de aniversare a 25 de ani de la înființarea Grupului pentru Dialog Social și a revistei 22, marți, 27 ianuarie 2015, București. (Text și foto Inquam Photo Agency)

Domnul Iohannis chiar a lăudat activitatea acestor indivizi cu permanente derapaje antiromânești: „25 de ani este o frumoasă vârstă a maturității care presupune păstrarea obiectivității și a spiritului lucid în analiza vieții noastre politice. De-a lungul timpului, dincolo de simpatii sau critici la adresa oamenilor politici, dincolo de opțiuni conjuncturale GDS a apărat valorile democrației și ale pluralismului. Aceasta este de fapt contribuția dvs cea mai valoroasă la istoria recentă a României. Vă încurajez să continuați, să ne revedem la următoarele aniversări cu aceeași dorință de a sluji cu responsabilitate interesul public. La mulți ani!” (http://www.agerpres.ro/politica/2015/01/27/iohannis-de-a-lungul-timpului-gds-a-aparat-valorile-democratiei-si-ale-pluralismului-19-58-37)

Klaus Iohannis îl salută pe Gabriel Liiceanu în timpul recepției dedicată aniversarii a 25 de ani de la înființarea Grupului pentru Dialog Social si a revistei 22, marți, 27 ianuarie 2015, București. (Text și foto Inquam Photo Agency)

Iată cine mai participase, în afară de Klaus Iohannis și Laura Codruța Kovesi, vedetele incontestabile ale chermezei sulfuroase din 27 ianuarie 2015: Vasile Dâncu, Radu F. Alexandru, Kelemen Hunor, Peter Eckstein, Gabriel Liiceanu, Dan Grigore și Răsvan Popescu. Toți „români” și toți „patrioți”, aleși pe sprânceană, unul și unul!

Laura Codruța Kovesi este susținută de Grupul pentru Dialog Social, deoarece  la fel ca și acești urmași ai bolșevicilor evrei veniți în România din URSS la jumătatea anilor ’40, această marionetă a sprijinit permanent interesele străinilor în România.

Click pe fotografie pentru mărire!

Grupul pentru Dialog Social (GDS) este nelipsit printe ong-urile soroșiste prezente periodic la întâlnirile cu Klaus Iohannis de la Cotroceni cu așa-zisa „societate civilă”. GDS este reprezentat de Andrei Cornea, evreul „hoitar” care l-a atacat infam pe poetul și patriotul român Adrian Păunescu după ce acesta a decedat.

„Ferma animalelor” la Cotroceni: Întâlnirea lui Iohannis cu așa-zisa „societate civilă”, de fapt activiștii lui Soros din diverse ong-uri. Andrei Cornea (GDS) este porcușorul Minimus din „ Ferma animalelor ”, cel care se ridică în fotografia de mai sus pe labele posterioare în fața șefului Napoleon. Soroșistul Andrei Cornea de la GDS este fiul bolșevicului evreu, satrapului ideologic proletcultist al educației românești, Paul Cornea. Gena antiromânismului a fost moștenită de fiul Andrei Cornea, evreul „hoitar” care l-a atacat infam pe poetul și patriotul român Adrian Păunescu după ce acesta a decedat. Click pe fotografie pentru mărire!

„Calul troian” vârât în cetate, Grupul pentru Dialog Social (GDS) și organul său de propaganda, revista „22” sunt mijloacele de propagandă antiromânească ale lui George Soros. Prin Hotărârea Guvernului nr. 1551/2004 din 23 septembrie 2004 s-a conferit de către premierul „ciumei roșii”, „penalul” Adrian Năstase,  Asociaţiei „Grupul pentru Dialog Social” statutul de „utilitate publică” de către Adrian Năstase. Da, acum beneficiarii pomenilor din bani publici îl numesc „penal” pe binefăcătorul lor din anul 2004. O mare parte din activitatea GDS-ului e plătită astfel din banii noștri. Revista „22” a GDS-ului soroșist este finanțată, printr-o decizie a guvernului Emil Boc din octombrie 2011, de Ministerul Culturii, ca publicație culturală.

Culmea! Deci, propaganda soroșistă este finanțată chiar din taxele și impozitele noastre! Plătim noi, românii, pentru lichidarea noastră ca popor! Noi, victimele,  finanțăm – grație trădătorilor instalați din exterior în fruntea coloniei România – propaganda antinațională desfășurată de trepădușii boșorogului ticălos din SUA, tătucul tuturor acțiunilor antiromânești care au vizat distrugerea acestei țări, pierderea tradițiilor și identității românești, ruinarea economiei naționale și îndobitocirea românilor prin spălarea creierelor!

                                                                                       Marius Albin MARINESCU

Citiți și:

Grupul pentru Dialog Social (GDS) – creația khazarilor internaționaliști George Soros (György Schwartz) și Silviu Brucan (Saul Bruckner)

Lista lui Soros: colaboraționiștii care au trădat România

Klaus Iohannis s-a înregimentat în Rețeaua Soros

Cum a fost acaparată România de rețeaua lui Soros

Infama atitudine antiromânească a slugilor soroșiste de la revista „22”

Aderarea lui Iohannis la organizația soroșistă European Council on Foreign Relations (ECFR), un subiect îngropat rapid în România

4 Comments

 1. Cornel-Dan Niculae

  La sfarsitul lui noiembrie 2019, Klaus Iohannis l-a decorat si pe seful masoneriei evreiesti din Romania. Astfel, Jose Iacobescu, preşedintele B’nai B’rith, filiala din România, a fost decorat de preşedintele Românieicu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler (https://www.presidency.ro/ro/media/comunicate-de-presa/decret-de-decorare-semnat-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis1574689663). Decretul de conferire a distincţiei este contrasemnat de Ludovic Orban, ca premier.
  Ofiţer în rezervă şi fost lucrător în comerţul exterior de stat în regimul Ceauşescu, Iacobescu este unul dintre cei mai importanţi promotori ai preluării, în anii ’90, şi după aceea, a întreprinderilor de stat româneşti, ca şi a reinstalării capitalului evreiesc în România. Este şeful ordinului masonic evreiesc B’nai B’rith pe România, dar şi, din anul 2007, în Comitetul Executiv al B’nai B’rith Europa, ca şi în conducerea centrală a B’nai B’rith din SUA.
  Un alt „român“ Iacobescu (George) provenit din comunitatea evreilor din Bucureşti (rudă cu decoratul Jose Iacobescu, cred), rezidă la Londra, fiind omul din spate al unui mare magnat evreu septuagenar, Paul Reichmann. Ei deţin pe Tamisa 18 clădiri cu birouri, un shopping mall, ş.a., iar în ultimii ani, în România, George Iacobescu a sponsorizat USR-ul şi pe Nicuşor Dan personal.
  De mai mulţi ani, bogatul evreu George Iacobescu încearcă, inclusiv pe canale PSD (unde din trecut a cultivat relatiile sale prin Adrian Nastase si Mircea Geoana), să fie un premier de „uniune naţională“ al României. A fost propus discret, prin interpuşi, şi la începutul lui 2017, dar Dragnea l-a propus premier pe Grindeanu.

 2. Ionela Ionescu

  Cum adica a decorat o persoana JURIDICA in grad de Cavaler, aceasta decorare implica si scutire de taxe, ceva ?
  Care vor fi beneficiile pe care le avea din decorare acest bobocel proaspat Cavaler al Persoanelor Juridice ?

 3. Smaranda

  Sclavul mulțumește stapanului Soros , rapid ne dăm seama cum sunt facute jocurile si cine ne conduce țara. Ne e silă !!!Citim si criticăm pozițiile politice luate în alte țări, ca de ce nu zic,ca de ce nu fac….Când colo parul din ochiul nostru e gigantic, tara noastră e in stadiu avansat de putrefacție ,e atinsă de boala in toată profunzimea ei…Poate doar un cataclism ne mai poate scăpa de consecințele acestui sistem care “muncește zi si noapte ” să ne transforme în goymul perfect.Am avut martiri care si-au dat viata pentru niște valori fundamentale ,acum..dam tot pe gratis ,la gunoi cu tradițiile și valorile noastre milenare. Scapă cine poate…

 4. rena

  LEGE nr.29 din 31 martie 2000
  privind sistemul naţional de decoraţii al României

  ”Art. 3. – (1) Decoraţiile sunt conferite cetăţenilor români pentru serviciile excepţionale aduse statului şi poporului român, pentru acte de eroism săvârşite în serviciul militar şi pentru merite deosebite în activitate.

  Conferirea ordinelor şi medaliilor pe domenii de activitate
  Art. 21. – Cetăţenilor români li se conferă un ordin sau o medalie pentru un domeniu de activitate, începând cu cel mai mic grad sau clasă.
  Art. 22. – Conferirea medaliilor civile pe domenii de activitate constituie un factor în favoarea promovării în ordinul respectiv, dar nu este obligatoriu ca acordarea ordinului să fie precedată de decernarea medaliilor.
  Art. 23. – Efectuarea stagiului prevăzut pentru fiecare grad sau clasă a ordinelor şi, medaliilor civile, pe domenii de activitate, nu dă automat dreptul la conferirea de grade sau de clase superioare, ci constituie doar limita de timp după care pot fi făcute noi propuneri de decorare, în cazul existenţei unor noi merite ale aceleiaşi persoane.

  Art. 44. – Cavalerii ordinelor sunt asimilaţi gradelor militare şi beneficiază de onoruri militare, astfel:
  Ordinul Pentru Merit:
  – gradul de Cavaler al ordinului este asimilat gradului de sublocotenent;

  Art. 46. – (1) Cavalerii ordinelor vor fi invitaţi să participe la manifestaţiile publice prilejuite de Ziua Naţională a României sau la diverse alte aniversări şi comemorări, asigurându-li-se de către organizatori locuri de onoare.
  (2) Prefecturile şi primăriile vor avea în vedere invitarea cu precădere a persoanelor decorate, domiciliate în raza lor de competenţă, la diverse manifestări comemorative, culturale, ştiinţifice sau sportive, pe care le organizează cu diferite ocazii.
  Art. 47. – (1) Cavalerii Mari Ofiţeri, Mari Cruci şi Colan ai Ordinului Steaua României şi cavalerii Mari Cruci ai ordinelor Serviciul Credincios şi Pentru Merit sunt invitaţi, prin grija Cancelariei Ordinelor, la recepţiile oferite de Preşedintele României cu ocazia Zilei Naţionale a României şi a Anului Nou.
  Art. 50. – Cu prilejul zilei fiecăruia dintre celelalte ordine ministerele şi celelalte instituţii autonome, abilitate să facă propuneri de decorare în domeniul respectiv, organizează, cu sprijinul Cancelariei Ordinelor, reuniuni cu membrii ordinului, prezidate de ministrul de resort.

  Art. 51. – (1) Pentru cinstirea memoriei cavalerilor ordinelor naţionale, în cimitirele existente în municipii şi oraşe se va rezerva, prin grija autorităţilor locale, un loc special pentru înmormântarea celor decoraţi din respectiva localitate.
  (2) Costul parcelelor respective va fi suportat din bugetele primăriilor. Locurile de veci vor fi puse la dispoziţie moştenitorilor legali în mod gratuit.
  (3) Cu ocazia unor sărbători naţionale şi religioase, prin grija autorităţilor locale, se vor organiza manifestări de omagiere la mormintele cavalerilor ordinelor naţionale decedaţi. ”

  Dacă nu gresesc eu, GDS-ul nu prea e cetătean, pare cam ilegală această conferire! Cât priveste decoratia si avantajele ei, să i se dea un loc de veci ”cetateanului” GDS si să-i păpăm coliva, cu asta sunt de acord, cu cât mai repede, cu atât mai bine. Până atunci tare mă tem că ne vor păpa ei banii pe la toate sindrofiile la care vor intra in copore toate membrele ”cetăteanului” GDS, pw unde individual intrau mai greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.