Cap limpede

Iohannis, câtă impertinență!

  Deși, la început, nu am avut încredere în premierul Viorica Dăncilă, chiar am criticat-o, acum va spun, cu toată […]

 

Deși, la început, nu am avut încredere în premierul Viorica Dăncilă, chiar am criticat-o, acum va spun, cu toată convingerea și sinceritatea, că o iubesc!!! Recunosc că m-am înșelat (sunt și eu om, cu limitele mele) în privința domniei sale și îi cer scuze în mod public! Vă întrebați ce m-a determinat să îmi schimb părerea și atitudinea față de premier?  Cred că intuiți motivul. Nu este altceva decât răspunsul pe care l-a dat nazistului de la Cotroceni, care, înfuriat de faptul că nu el a fost cel invitat de mai-marii Statului Israel, ci premierul României și președintele Camerei Deputaților, a adoptat atitudinea unui om al maidanului cu nano-creier.

Gestul premierului de a-i refuză invitația la Cotroceni, pentru medierea unui conflict inventat, a demonstrat contrariul celor afirmate de acesta despre doamnă Dăncilă, și anume că s-a poziționat într-o zonă a demnității și verticalității, demonstrându-ne nouă, tuturor, că este un prim-ministru autentic, cu multă personalitate.

Impertinență domnului Iohanis nu are limite. Îi reproșează  șefului guvernului că nu respectă Constituția! Câtă nesimțire poată să aibă acest individ! Tocmai el, care a încălcat legea fundamentală în repetate rânduri, vine acum să afirme despre o persoană care n-a făcut-o niciodată, că nu o respectă.

Să-i spunem cu toții domnului Iohanis că atitudinea această de nesimțit nu îi aduce beneficii. Să îi explicăm, că altfel el nu înțelege, că premierul nu este subalternul lui și că atunci când se dorește o întâlnire trebuie să se pună de acord cu cel invitat asupra datei, orei și locului în care să se întâlnească. Premierul are și el un program stabilit cu multe zile înainte și trebuie se se găsească „o fereastră” convenabilă amândurora!

Consultarea și atitudinea eleganță trebuie să fie abordată de domnul Iohannis, cu atât mai mult cu cât în funcția de șef al executivului este o doamnă, care până acum a dat dovadă de mult bun simț și de eleganță în relațiile cu el.

Felicitări, doamnă Dăncilă, pentru decizia pe care ați luat-o!!! Ionannis nu avea ce să medieze și nici capacitatea de a o face! A inventat un conflict între Guvern și BNR, ca să inducă în eroare opinia publică, prezentându-se ca un real mediator, încercând astfel să stopeze căderea liberă în care se află în opțiunile electoratului. O acțiune ieftină, care demonstrează incapacitatea sa de a găsi soluții pentru recâștigarea electoratului. Dacă din partea domniei sale mă așteptăm la acest lucru, nu mă așteptăm să aibă consilieri la fel de slabi că el. Dar ce să-i faci? „Cum e turcul și pistolul!” și „Cine se aseamănă, se adună!”…

                                                                                                                                         Dumitru ILIESCU

1 Comment

  1. Adrian

    Klown Joianiss moare de ciudă că nu l-au chemat pe el in Israhell. Ăsta-i tot baiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *