Observator

Iohannis contra Iohannis

  Klaus Iohannis varianta 21 aprilie consideră că măsurile pe care le voia Klaus Iohannis varianta 24 martie sunt aberante […]

 

Klaus Iohannis varianta 21 aprilie consideră că măsurile pe care le voia Klaus Iohannis varianta 24 martie sunt aberante și inumane!

Dl Iohannis este foarte bun la a da lecții! O fi o chestie profesională – se crede profesorul de fizică, iar noi, toți, elevii lui!

Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa.

Azi, în declarația înregistrată din biroul de la Cotroceni, dl Iohannis i-a dat cu linia peste degete lui Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, și a găsit un țap ispășitor pentru temerea pe care au indus-o în rândul românilor peste 65 de ani: doctorul Streinu Cercel.

Însă, ceea ce azi i se par măsuri „totalitare”, „inumane” sau „aberante”, pe 24 martie i se păreau lucruri normale.

Ce spunea președintele Iohannis pe 24 martie după ședința de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19: „persoanele cele mai vulnerabile sunt persoanele peste 65 de ani. Este evident că avem nevoie de măsuri speciale, dar și de restricții speciale. Și, astfel, pentru a proteja persoanele peste 65, pentru aceste persoane se vor introduce restricții speciale, în sensul că vor trebui, în interesul lor propriu, să stea practic tot timpul acasă”.

Adică, cum? Restricții speciale? Să stea tot timpul în casă? Adică lucruri care sunt prevăzute și în documentul despre care spune că ar conține „măsuri aberante” și „totalitare”?

Acum, când e în interesul propriei sale imagini publice, când e vorba despre interesul electoral al PNL, Klaus Iohannis varianta 21 aprilie consideră că măsurile pe care le voia Klaus Iohannis varianta 24 martie sunt aberante și inumane.

Deci, dle Iohannis, până la urmă cum e? Dar sincer, fără nuanțe electorale. Spuneți ce gândiți, fără un prompter în față.

Declarațiile din 24 martie: https://www.presidency.ro/ro/presedinte/agenda-presedintelui/declaratia-de-presa-sustinuta-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis1585049611

Declarațiile din 21 aprilie: https://www.presidency.ro/ro/media/declaratia-de-presa-sustinuta-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis1587469769

                                                          ALDE Sector 1 – Alianța Liberalilor și Democraților

2 Comments

  1. Raul

    Si mai este o declaratie defetista: ”daca oamenii se vor duce de Paste sa ia Lumina de la Biserica, dupa Paste vom avea inmormantari! ”Si nu va vizitati de Paste, eu stau acasa cu Carmen”! Dar daca Carmen va merge la scoala dupa 15 mai, nu il va infecta pe Klaus? Daca vârstnicii locuiesc in casa cu alte persoane, bugetari, care merg la servici si in prezent, nu numai dupa 15 mai, nu exista un risc de contagiune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.