Lichele

Iohannis cu lingăul Lucian Micu, managerul spitalului din Piatra Neamț… Așteptăm acuzele klausului tupeist: peee-seee-deee, peee-seee-deee!

                         POZA CARE INCRIMINEAZĂ Ce avem noi aici?! În […]

 

                       POZA CARE INCRIMINEAZĂ

Ce avem noi aici?! În imagine este Lucian Micu, managerul spitalului din Piatra Neamț dând mâna cu Dragnea… Cuuum, nu e Dragnea?… Și nici Ponta… sau Dăncila?… Nu e niciunul de la Peee-see-dee?… Nuuuu se poate!…

Acu’, ce văd eu cu ochii mei, dacă n-o fi vreun pixel albastru prin zonă, văd că ăla din poză care dă mâna cu Micu este însuși Werner. Chiar el!!! Însuși Maria Sa!!! Păi cum așa băi frate, cum mai rămâne cu Peee-see-dee este de vină în cazul ăsta?! Despre ce peee-seee-deee mai vorbește RareșRujRoz și propaganda de la UM Digi 24, dacă poza asta arată ce arată?

Adevărat, gunoiul ăsta de Micu este traseist, a trecut pe la toate partidele, dar la acest moment scuza că Spitalul este al Consiliul Județean, iar președintele județului este Ionel Arsene de la Peee-see-dee, nu mai ține. Poza spune altceva. Javra de Micu a fost pus în funcție de javrele din Guvern, de către javra de Tătaru, cu încuvințarea javrei de Orban, iar poza asta, unde Micu dă mâna cu Boul Apis, în mod sigur a avut și ea rolul ei. Poate chiar rolul determinat.

                                                                                                                 Dorel BĂLAȘA

 

 

2 Comments

  1. ZSOLD AURICA

    Totul e o mascarada ! Oamnei mor cu zile si nimeni nu e vinovat.Tot politicul e de vina toti au fost ;la putere adevarul santem vanduti santem sclavi si noi dormim linistiti

  2. De ce nu poartă mască?

    De ce nu poartă mască? Și de ce dau mâna? Că nouă așa ni se recomandă prin spoturi publicitare imbecile – să evităm să ne îmbrățișăm, să evităm în general orice contact fizic cu semenii – ei de ce nu respectă ceea ce nouă ni se impune sub amenințarea amenzii(ilegale), mai ales să purtăm și în spațiile publice mască. – DE CE NU POARTĂ MASCĂ? Să fie amendați, nu mai e nevoie de delațiune la numărul televerde pus la dispoziție ca turnătorii să trimită imagini cu cetățenii care nu poartă mască, fotografia este proba! Să FIE AMENDAȚI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.