Cap limpede

Iohannis „e-n toate/ E-n cele ce sunt/ Și-n cele ce mâine vor râde la soare”

  Întreaga mass media e la mâna Plăvanului. Ce nu era, a intrat sub aripa sa prin subvențiile de la […]

 

Întreaga mass media e la mâna Plăvanului. Ce nu era, a intrat sub aripa sa prin subvențiile de la Guvern. Dacă mai aveți vreun dubiu legat de așa-zisa „politică editorială”, urmăriți cât de mult ventilează în spectacolul Sars-Cov-2 și vă veți convinge. Nu vă lăsați impresionați de jurnaliști stingheri întrucât ei nu vor mai fi. Cum? Pur și simplu: ori se vor transforma, ori vor dispărea. Legea banului.

Pe scena politică, PNL=Plăvanul, USR=Plăvanul, ALDE&Pro România = Plăvanul. Dar PSD? Sper că nu-mi puneți această întrebare! Cine e Ciolacu, cine-i Stănescu, cine-i Dîncu, cine-i Grindeanu? Cine-s toți aceștia? Cine-i Rafila? Cine-i Streinu-Cercel? Peste toți pute a servicii, iar servicii=Plăvanul. Cine-i PSD? Păi dacă PNL e „Guvernul meu” e limpede că PSD e „Opoziția mea”. Ce face Ciolacu? Trage la căruța PNL. Cum a dat-o Guvernul cu oiștea-n gard, cum are grijă Ciolacu să facă una nefăcută. Listele PSD sunt făcute mai pe placul Plăvanului decât dacă le-ar fi făcut Plăvanul. Se vede de la o poștă că actualii tartori infiltrați în PSD nu fac altceva decât să compromită PSD. De ce? Pentru ca măgarul psihic de la Cotroceni să poată mugi peeeseedee.

Ce mai avem? Justiție? Să fim serioși! Procuratura=Plăvanul. Judecătorii, cu excepția unei minorități care încă mai rezistă, toți sunt cu Plăvanul în suflet și-n simțiri. Poliție, Jandarmerie, Poliție Locală ș.a.m.d. toate respiră în linie cu Plăvanul. Serviciile secrete? Glumiți! Toate sunt la comanda lui.

Ce mai avem prin țară? Un popor suficient de laș încât să se îndoaie încotro bate vântul. Și-apoi, după ce e călcat în picioare până a refuz, începe să se plângă precum muierile abuzate. Halal bărbați, halal oameni! Niște cârpe odioase care te stimulează să le scuipi și să treci mai departe.

Asta e imaginea. Nu vă iluzionați, nu încercați să vă lăsați păcăliți de câte-o „păsărică” pe care-o auziți cântând contra trilului oficial. O face ori pentru a atrage proștii în capcană, ori pentru că își semnează sentința. Populimea stă la televizor uitându-se cu nesaț și așteptând să vină Făt Frumos să o salveze. Dacă se poate cu tot cu PET-ul de bere, punga cu chips-uri, fotoliul slinos și televizorul luat în rate.

Ah, biată națiune batjocorită! De mai bine de o sută cincizeci de ani jigodiile își bat joc de tine, poporul se culcă pe-o ureche cerând să fie înrobit, în timp ce eroii tremură în morminte! Ah, națiune, biată națiune!

                                                                                                              Dan DIACONU

3 Comments

  1. Nea Gheorghe De La Tara

    Trebuie sa fim de acord: Cretinul National seamana perfect cu Sekuritatea care l-a plasat la Kotroceni… Daca pot, pot !

  2. Nu cred ca serviciile sunt la cheremul lui decat teoretic, practic e invers ca si cu restul!

  3. Sile

    În puterea lui Klaus sunt implicate serviciile străine. Ale noastre au cu totul alte interese, decât apărarea țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.