Atitudini

Iohannis îl protejează pe directorul STS, cel care-i va asigura al doilea mandat de președinte prin trucarea votului?

  PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS WERNER IOHANNIS ÎL PROTEJEAZĂ PE DIRECTORUL SERVICIULUI DE TRANSMISIUNI SPECIALE (S.T.S.)?! În timp ce opinia publică […]

 

PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS WERNER IOHANNIS ÎL PROTEJEAZĂ PE DIRECTORUL SERVICIULUI DE TRANSMISIUNI SPECIALE (S.T.S.)?!

În timp ce opinia publică românească este șocată și îngrozită de crimele în serie săvârșite de călăul din Caracal, Președintele neîndurerat și insensibil al României a găsit prilejul pentru a adresa un mesaj politic, televizat în direct – în seara zilei de duminică 28 iulie a.c., de la ora 20,00 – pentru a acuza Guvernul Dăncilă, susținut de P.S.D., A.L.D.E. și U.D.M.R.

Președintele Klaus Werner Iohannis a uitat, intenționat, să facă referire la vina Serviciului de Transmisiuni Speciale (S.T.S.) și a procurorilor care nu și-au făcut datoria și au facilitat săvârșirea crimele recente din municipiul Caracal.

Președintele Iohannis refuză să-l demită din funcție pe directorul S.T.S. și speră că această unitate militară va putea fi implicată și în fraudarea alegerilor prezidențiale din noiembrie a.c., pentru a-i asigura un al doilea mandat la Palatul Cotroceni.

Președintele României, Klaus Werner Iohannis, nu se consideră cu nimic vinovat de dispariția, în mandatul său, a 10.000-15.000 de copii din țara noastră și nici de rețelele de trafic de carne vie care au „exportat” un număr uriaș de tinere, din care multe au fost omorâte în diferite țări ale lumii.

A sosit vremea ca Președintele Iohannis să-și asume responsabilități pentru faptele din mandatul său. Probabil că lucrează, pas cu pas, la scrierea cărții albe sau negre a mandatului prezidențial.

Partidul România Noastră solicită să fie demis directorul S.T.S. și să fie cercetați penal procurorii, judecătorii și polițiștii care au facilitat săvârșirea crimelor în serie de către monstrul din municipiul Caracal.

                                                                                 Dr. Gheorghe Funar

                                                               Președinte al Partidului România Noastră

                                                        Candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

                                                                               Cluj-Napoca, 28 iulie 2019

1 Comment

  1. IQ100

    Nu inteleg.Ce s-ar periclita??Pai toata structura e la ordin, acum daca trece pe unul pe alta linie, se schimba ceva??S-a schimbat ceva prin plecarea unui Domn la Codlea??
    Si de ce ar fi nevoie de trucare, daca nu va fi nici un candidat suveranist??
    Dl Funar ramane un visator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *