Pamflet

Marele nostru actor Klaus Werner Iohannis în filmul „Mania grandorii”

  „Prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul”? Mai grav, dileală!   Dixit plăvanul Klaus von Strudel: „Şi […]

 

„Prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul”? Mai grav, dileală!

 

Dixit plăvanul Klaus von Strudel: „Şi această săptămână este dedicată cititului.” și „Toţi mă întreabă despre aceste verificări, nu am intrat în detalii, procedura nu e finalizată, nu comentez pe articole şi fraze, dar toţi MUSAFIRII MEI s-au interesat şi m-au intrebat.” (http://www.mediafax.ro/politic/klaus-iohannis-despre-decretul-de-revocare-a-laurei-codruta-kovesi-si-aceasta-saptamana-e-dedicata-cititului-motivarii-ccr-asta-cu-suspendarea-vad-ca-devine-un-fel-de-obsesie-publica-17268456)

Primul citat demonstreză prostie, deși se vrea ironie. Nu era nevoie să recunoască public că-i încet la minte, se vede cu ochiul liber! Vorbitul acela sacadat nu e specific unei așa-zise lentori ardelenești și nici vorbirii sașilor. Doar înapoiații mintal vorbesc așa, cu segmentarea vorbirii și fără o cursivitate normală în exprimare.

Al doilea citat este o confirmare a maniei grandorii de care suferă impostorul bolnav, cocoțat de alții în prima funcție a statului. Doar psihopații dau dovadă de o infatuare nejustificată. Cât de arogant trebuie să fii ca să numești ambasadorii acreditați la București „musafirii mei”, de parcă respectivii ar sta în cele șapte case pe care le-a avut la un moment dat penalul în cauză?! „Musafirii lui” au fost doar canadienii cu care făcea trafic de copii, după cum singur a recunoscut că i-a găzduit pe „adoptatori”, ceea ce depășește atribuțiile unui simplu șofer și ale unei traducătoare, cum încerca parvenitul ăsta să minimalizeze rolul său și al matracucei sale în grupul de crimă organizată care se ocupa cu traficul de carne vie! La psiho-pupu Klaus, în egoismul său nemărginit, toate sunt ale lui: „guvernul meu”, „românii mei”, „armata mea” „musafirii mei”. Încornoratul chiar se crede încoronat, din moment ce trăiește cu convingerea egocentristă conform căreia „statul sunt eu”!

În goană după activități aristocratice, împăiatul a abandonat tenisul și s-a apucat de golf, cică e un sport mai nobil, că parcă la ta-su, tinichigiul auto de-și suflă mucii pe stradă printre degete și trage vânturi cu musafirii la masă, Franz s-a învârtit numai în mijlocul ducilor și conteselor! Mâine-poimâine, te pomenești că se apucă de polo călare sau cricket.

Comportamentul acesta, obraznic și sfidător, îl are doar cineva care se crede superior tuturor. Aici nu mai este vorba de complexele ariene ale nemților, preluate și de sași, ci de nebunie!

                                                                                                                    Regele Lear în delir

 

1 Comment

  1. Clar e caz de psihiatrie, omul crede ca totul e al lui, el hotararaste ce lege se respecta, ce judecator pleaca, cine ii poate pune intrebari…Ma gandesc ca stie si PSD chestia asta, de aia nu-l suspenda, desi ce face el acum e de trimis in judecata pentru inalta tradare (submineaza ordinea constitutionala, nu recunoaste principala putere in stat, parlamentul si jigneste majoritatea populatiei, care nu-l pupa-n cur). Asta, chiar suspendat, se va baricada in palatul Cotroceni, o alta casa a lui, pe langa Vila Lac, aparat de garda pretoriana in care s-a transformat SPP, total scapat de sub control legal, mai mult, capacitand si sefii jandarmilor (genetic tradatori si foarte conectati politic) si uite-asa se pune de un razboi civil…Nu vi se pare ciudat ca desi in spatiul public se vorbeste despre tradare, despre interese straine de tara, despre instigare la dezordine si despre optionalul respectarii Constitutiei, SRI se ocupa cu extradarea unui individ cu vederi radicale?! Daca tot ne invita presul nostru sa citim pana intelegem si nicio lege nu mai e de respectat, din moment ce Constitutia e optionala, nu mai bine ne intoarcem la momentul ianuarie 90 si facem ce ne propusesem atunci, adica sa-i luam la bucata pe toti securistii si procurorii ceausisti , sa analizam ce-a iesit din ei si sa facem niste procese, pe bune?!
    P.S. Ideal ar fi sa incepem cu rejudecarea Ceausestilor, dupa legea de atunci, asa cum se face si sa-i condamnam pe toti adevaratii tortionari de atunci si de acum…Romania sufera de prea multa iertare prost inteleasa. Nu poti sa ierti, daca nu stii ce, poti doar sa uiti si asta e crima impotriva istoriei si viitorului copiilor nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *