Colimator

Iohannis mușcă mâna care l-a făcut președinte de două ori

  Jurnalist: Bună ziua, domnule Președinte! Cred că în acest weekend și în ultimele zile ați văzut și dumneavoastră știrile […]

 

Jurnalist: Bună ziua, domnule Președinte! Cred că în acest weekend și în ultimele zile ați văzut și dumneavoastră știrile din presa scrisă, de la televiziuni, legate de aceste scandaluri între interlopi. Aș vrea să știu ce credeți dumneavoastră despre faptul că șefii Poliției Române au mers în miez de noapte să negocieze înmormântarea așa-zisului Emi Pian?

Președintele României, domnul Klaus Iohannis: Am spus și săptămâna trecută și, din păcate, trebuie să repet. Aceste chestiuni sunt foarte îngrijorătoare. Am discutat de două ori cu ministrul de Interne și cu șeful Poliției pe această temă. La Ministerul Afacerilor Interne există o preocupare reală. Se organizează și se iau măsuri, însă nu trebuie, din păcate, să ne așteptăm să se rezolve peste noapte aceste chestiuni. Prea mulți ani, în timpul guvernărilor PSD, acești interlopi au fost tolerați. Acum nu mai sunt tolerați, însă lupta împotriva clanurilor este o luptă de durată. (Sursa: presidency.ro/)

Râd cu lacrimi! Idiotăn a ieșit pe sticlă să declare că nu-i plac interlopii, că aceștia au fost tolerați de PeeeeeeSeeeeeeDeeeee, că a vorbit de două ori chiar cu Velea și cu șeful poliției, că se iau măsuri, că se organizează , etc, iar în concluzie, țineți-vă bine : „…însă nu trebuie, din păcate, să ne așteptăm să se rezolve peste noapte aceste chestiuni”, declară sasul fără să priceapă că a recunoscut că nu se va întâmpla nimic în direcția stopării reale a șatro-clanurilor.

Nu știu câtă lume sesizează că este prima declarație a sasului în care ăsta mișcă în front în fața serviciilor care l-au făcut mare și-l țin acolo sus. „Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor – SISROM este un serviciu secret folosit la controlarea clanurilor şi a grupărilor infracţionale, prin regizarea unor scandaluri între bande. El colaborează cu toate Serviciile Secrete clasice, respectiv: Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, structurile de informaţii ale Ministerului de Interne, INTERPOL şi EUROPOL. SISROM, avînd centrul la Bucureşti, funcţionează după reţeta clasică a structurilor de informaţii.”

Păi cum să te iei tu, Wernere de clanurile țigănești, când ele mai au puțin și o să fie integrate ca unitate activă a Securimii? Păi ai tu idee câți bani au virat țiganii de-a lungul timpului atâtor generații de securici, procurori, șefi din Poliție și mai ales din Justiție?

Tu chiar vrei să-ți pună sepepiștii xanax în păpică și să dai (adică tot ei să dea) numai comunicate prin fax?

Ai uitat că o bună parte din viață ai fost și tu nițel interlop, nu foarte departe de Dincă, căci la fel ca ăla și tu livrai carne vie?

Vezi că băieții care te țin încă în postul cel mare n-au uitat. Cum n-au uitat nici de cele 37 de dosare pe care ți le-au spălat înainte de primul mandat. Fă-ți un nod la batistă și pentru astea. Câte unul pentru fiecare dosar. Și dacă nu-ți ajung batistele roagă-l pe Rareș să te ajute în problema asta. Că el are destule.

                                                                                                                     N. P.

Citiți despre Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor – SISROM: Cum „a câștigat” Klaus Iohannis alegerile din anul 2014

2 Comments

  1. Nicaieri in lume nu ar putea exista clanurile, mafia daca politia nu s-ar vinde! Daca tot iasa mai devreme la pensie si tot au salarii mari (si nemeritate) ar trebui si pedepsele aplicate lor sa fie deosebite fata de cele ale muritorilor de rand pentru aceeasi fapta penală!

  2. gigimutu

    wuhanis, primul interlop al tarii!!!

    cum se numeste gruparea, la care este sef? pnl, sau martorii lui iohanis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.