Atitudini

Iohannis nu-și poate face campanie decât suindu-se pe morți

     Ca să ajungă în vârful piramidei, Iohannis se cațără pe cadavre Nu am nici un dubiu că Departamentul […]

 

   Ca să ajungă în vârful piramidei, Iohannis se cațără pe cadavre

Nu am nici un dubiu că Departamentul de Operațiuni Speciale a identificat locația. DOS a venit de la Craiova, unde se ocupase de cazul cardurilor și au fost rugați să se implice în identificarea locației, și au identificat-o. Rămâne de știut ora: În jurul orei 19:00, se pare, oricum mult înainte de ora 06:00.

Ni se strânge inima de durere știind că în timpul acesta criminalul o ucidea pe Alexandra și ștergea urmele crimei sale. Alexandra a avut încredere în Stat. Nu știa că, de fapt, Statul Român a pierit, locul lui fiind luat de Statul Paralel.

Nu aș fi vrut în ruptul capului să avem o asemenea NENOROCIRE, care ne rupe inimile, ne întristează și ne revoltă în același timp, pentru a vedea în toată nemernicia lui Statul Paralel. Da, așa cum am spus de la bun început, Nenorocirea a plecat de la incapacitatea STS de a localiza sursa apelului. După ce au mâncat zeci și sute de milioane de euro, GENERALII nu au fost în stare să localizeze sursa a trei apeluri. În orice țară din lume, lucrul acesta ar fi dus la declarații și, ulterior, la măsuri drastice. Conferințe de presă, informarea publicului în mod profesionist, o echipă unitară.

Toată acțiunea Statului Paralel este însă aceea de a face orice, pentru a nu se ajunge la domnul general locotent( și ing) Sorinel Vasilică. Prostia lui Dăncilă, care s-a apucat să demită la ordin toată Poliția, înainte de a fi aflat ce s-a întâmplat, a fost făcută tocmai ca publicul să identifice singurii vinovați în reprezentanții MAI, fix cei care au descoperit locația și de a acoperi STS și PROCURORII, adică fix reprezentanții de frunte ai Statului Paralel.

Din tabloul hidos nu putea lipsi #Rezist, care manifestă împotriva Ministerului Afacerilor Interne și a unui post de televiziune, dar mai ales Klaus Werner Iohannis. Iohannis nu-și poate face campanie decât suindu-se pe morți.

Au fost tinerii morți de la Colectiv, a fost încercarea lui și a lui Helvigh de a avea morți pe 10/11 AUGUST 2018, au fost ura și încăierările de stradă provocate, doar-doar îi va apărea un mort.

Singurul fericit din toată această NENOROCIRE este Iohannis care, cu cinismul caracteristic, s-a suit pe cele câteva rămășițe omenești care până acum două zile aparțineau unei tinere curajoase și plină de viață, Alexandra. Suit pe rămășițele Alexandrei, Iohannis vrea emoție, vrea ură, dar mai ales, mai vrea un mandat. Iohannis și-a găsit mortul pe care să se cațere. Eram convins că așa va face, pentru că așa a făcut întotdeauna, cu cinismul specific.

E doar începutul, va face spume, va împroșca cu lături, pentru a salva PROCURORII și pe VASILICĂ care fură voturi pentru el. Va urla, pentru că mai vrea un mandat. Când v-am spus că Dăncilă îl ajută, și la asta m-am referit. Demite și ea în stânga și dreapta, numai să nu se ajungă la șefii STS și la procurorii lui Iohannis.

A început circul, e doar un firav început: de acum înainte o să-l vedem pe Iohannis țopăind ca un vrăjitor în transă pe rămășițele Alexandrei, fetița care, până în ultima clipă a vieții sale, s-a uitat cu disperare la ușa care nu s-a deschis pentru ca Statul în care credea, să o salveze.

Statul Român nu a salvat-o, pentru că nu mai mai există: locul lui, a fost luat de Statul Paralel, iar Statul Paralel nu salvează oameni. Statul Paralel se suie pe rămășițele Alexandrei ca să-i mai dea lui Iohannis un mandat.

                                                                                                                                  Gelu VIȘAN

10 Comments

 1. gelu

  Statul Paralel ii omoare pe cetatenii Romaniei ca sa se mentina la putere. STS este un servicu de idioti, cretini si imbecili??? In mod sigur nu, in STS lucreaza specialisti IT pe tehnica de transmitere a datelor. Si atunci de ce operatorii STS in momentul cand le apare pe ecranul monitorului 3 apeluri de la doua numere diferite de telefon, in secunda doi STS nu cere de la operatorii de telefonie mobila numele pe care sunt inregistrate abonamentele respective???? Si vedeau ca unul este al unei barbat, posibil chiar vilatorul, Toata chestia dura 5 minute dupa STS transmitea rapid la Politie numele respectiv, cele 3 harti de localizare diferita din Caracal si convorbirile telefonice in care Alexandra descrie elemente esentiale ale locatiei??? Cu aceste date Politia putea in max 2 ore, s-o gaseasca pe Alexandra. STS n-a facut acest lucru deoarece n-a vrut ca Alexandra sa fie gasita in viata??? Ce sef din STS a dat ordin de temporarea a aflarii locatiei??? Aceeasi logica trebuie aplicata si Politiei si Procuraturii!!! De ce Politia si Procuratura n-au nalizat in regim de urgenta continutul convorbirilor, n-au verificat numerele repsective de telefon, n-au verificat in baza de date a MAI suspectii de violuri si sechestrari de persoane din zona Caracal si de ce nu au trecut la perierea urgenta a celor trei sectoare de locatii date de STS ca sa gaseasca urgent casa in care e ascunsa Alexandra? Cate case darapanate, cu caini in curte foarte rai, cu un brad la poarta si un nuc in curte sunt in Caracal in cele 3 perimetre indicate de STS??? Acum intelegeti Alexandra a fost lasata sa fie ucisa cu implicare sefilor si sefutilor din STS, Politie si Procuratura??? Si ca 3 servicii sa lucreze coordonat in haos in incercarea de a o salva pe Alexandra inseamna ca altcineva mai mare in grad din Romania a dat ordinul ca localizarea locatiei si salvarea fetei sa dureze cat mai mult posibil, timp in care fata sa fie ucisa.

 2. gigimutu

  pai sa-mi bag picioarele in toate institutiile din Romania,

  astea militarizate si care, cica, ar trebui sa apere cetateanul, de nu-mi vine acum sa ma fac un detectiv si sa gasesc, cu datele pe care le-a dat fata asta pa criminal, in macxim o jumate de ora, maxim, de la apel, pai in America, de exemplu, in 15 minute de la apel, swat-ul si politia erau la usa unchesului si-i spargeau mecla, nu le mai trebuia nici un mandat de la procuror, era caz de sechestrare, rapire, viol, ce plm de mandat mai le trebuiau???

  si bineinteles, la fel ca si in cazul ” colectiv ”, apare sacalul si hiena de ciolannis, care da ordine cine si de ce trebuie demis, pai nea ciolannis, primul care trebuie demis esti matale, de patru ani jumate stai ilegal in chirie la cotroceni, si mai ales, ar trebui sa fii cazat la poarta alba, nu sa belferesti pe banii romanilor!!!

  • DA ALIFIA?????

   Magarii in toate serviciile din Ro se fac fffff multe. Colcaie de mafie. Acesti mafioti din toata tara ( ca toti sunt mana in mana, procurori cu judecatori sristi din caracal si din toata tara)trebuiesc rasi , niciodata sa nu mai fie niciunul in functii . DINCA A PLECAT LA FARMACIE SA-I CUMPERE ALIFIE PT MAINI ALEXANDREI. DACA avea in plan s-o ucida de ce s-ar mai fi dus la farmacie? Daca ar fi avut in plan s-o violeze si s-o omoare de ce s-ar mai fi dus la farmacie??? Deci e clar ca situatia e cu totul alta si fata ERA O MARFA.
   SI daca Alexandra era o clienta fidela acestor personaje care o plateau pt sex iar Dinca era soferul care o transporta ( poate la Deveselu) si apoi i-a venit vreo idee nebunatica si lui Dinca sa se dea si el la Alexandra asa pe moca si ea nu l-a acceptat iar situatia a degenerat fata fiind ranita si prostindu-l pe Dinca sa se duca la farmacie uitand telefoanele prin apropierea fetei( ce chestie si cu telefonul asta, semn ca era o legatura de cunoastere mai veche intre Dinca si Alex?), iar apoi Alexandra sunand la 112 rahatul s-a imprastiat Dinca s-a vazut fortat sa intrebe “SEFII” cum sa actioneze ? Probabil raspunsul a fost sa scape de ea! Sau te descurci,treaba ta! Dinca panicat a actionat intocmai de frica.
   Hai sa fim seriosi : killerul Dinca s-a dus la farmacie sa-i cumpere alifie !!!! Iar acum toata bestializarea asta a lui Dinca ???!!!! Miroase a musamalizare, tipic sistemului mafiot care incearca sa-si ascunda magariile. Noi ii lasam ?????? Sau vrem sa scapam tara asta de mafiotii astia care-s inradacinati peste Ro???!!!!!!!!!!

   • gelu

    Da, Dinca s-a dus la farmacie dar autoritatile nu s-au dus sa vada la ce farmacie din Caracal s-a dus Dinca sa cumpere alifia??? In Caracal sunt vreo 7 farmacii asa ca verificarea ar fi fost o bagatela si astfel o salvau pe Alexandra. Daca Dinca a fost la farmacie cu adevarat la 5 minute dupa el, Politia Locala putea sa-l identifice pe camera de suraveghere a farmaciei sau dupa descrierea personalului care l-a servit pe Dinca cu alifia. Si uite asa in 10 minute Politia afla exact cine e si unde locuieste agresorul.

 3. gigimutu

  sts-ul asta nenorocit ar trebui desfiintat, nu face altceva decit sa fure voturi la alegeri, pentru stapinii inelelor!!!
  din cauza sts-ului n-a ajuns Vadim presedinte in 2000. era altfel Romania daca ajungea Vadim presedinte, asa a ajuns licheaua comunista de iliescu iar urmarea o stiti cu totii!!!

 4. Este o asemanare izbitoare intre bestia care a ucis pe cele doua fetite si bestia Iohanus

  • gelu

   Johannis a vandut copii orfani din Romania in Occident din care in mod sigur o parte au fost infiati pentru organe, deci nemtalaul i-a omorat cu mana altora. Criminalul din Caracal i-a omorat direct cu mana lui, asta-i singura difereneta dintre ei ca criminali de copii ce sunt amandoi.

 5. livia

  Priviti fata, ochii celor doi, Iohannis si criminalul , sunt indentice , mai ales privirea ucigasa.

 6. IQ100

  19 H??cand ea sunase la 11H????

 7. gelu

  Alexandra a spus ca Dinca s-ar fi dus la farmaciile din zona dar nici DIICOT-ul, Politia sau SRI nu s-au dus la farmacii sa vada daca criminalul chiar a fost si a cumparat ceva??? Toate farmaciile au in mod sigur camere de supraveghere. Tot la fel cum autoritatile nu s-au uitat pe camera de supraveghere in 24.07.2019 cand Alexandra a fost surprinsa urcandu-se in masina arginte. Tot la fel cum tot autoritatile nu au pus sub observatie telefoanele familiei petru a-i depista pe cei care-i suna membrii familiei pentru a-i anunta ca Alexandra a plecat cu ei din tara. Tot la fel cum tot autoritatile nu au periat orasul din elicopter, din drona, din masina sau chiar pe jos ca sa vada cate locatii din oras seamana cu reperele date de fata cand a sunat la 112. Caracul fiind foarte mic, toata perierea putea fi terminata in 1 ora. Tot la fel cum autoritatile nu au cautat sa descopere unde se afla telefonul fetei care era de ultima generatie. Tot la fel cum autoritatile n-au cerut de la agentul de telefonie mobila listingul telefonului criminalului de pe care a sunat fata. Tot la fel cum autoritatile n-au avut bunul simt sa-i intrebe pe taximetristii ilegali din zona cine a luat-o pe Alexandra in ziua disparitiei??? Sunt toate autoritatile incompetente si idioate??? In mod sigur nu, dar autoritatile n-au dorit s-o salveze pe Alexandra deoarece grupul care a rapit-o face trafic de carne vie cu consimtamantul smecherilor din SRI, STS, Parchet, Instante Judecatoresti… deoarece astfel sunt aprovizionati cu prospatura taurii texani de la Deveselu. Basca ca traficantii sunt o sursa de banii pentru maharii locali si cei de la varful institutiilor de forta care tin de sase. Singura gresala in acest caz este ca grupul a rapit-o chiar pe nepoata lui Cumpanasu iar analistul politic si ziarist a mediatizat cazul aratand ca vinovate chiar institutiile de forta si smecherii din statul de drepti nu au putut inca sa puna batista pe tambal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.