Colimator

Iohannis-PNL: Ați corupt totul în țară!

  Sub guvernarea Iohannis-PNL, în România a fost corupt și compromis absolut totul. Prin coruperea și șantajul politic aplicat PSD, […]

 

Sub guvernarea Iohannis-PNL, în România a fost corupt și compromis absolut totul.
Prin coruperea și șantajul politic aplicat PSD, USR, PMP, PRORo, guvernarea Iohannis-PNL a demonstrat ce înseamnă „România lucrului bine făcut”, dar mai ales „România normală”!

Mai întâi ați primit ordinele din exterior. Apoi ați început să corupeți, totul, rând pe rând, toate instituțiile.

Ați corupt ARMATA, SERVICIILE, POLIȚIA … în fruntea cărora ați plantat trădători agreați de șefii voștri din afara țării!

Ați corupt SĂNĂTATEA, din care ați făcut o afacere în detrimentul stării de bine a românilor, transformați în obiective financiare!

Ați corupt EDUCAȚIA, evacuând grădinițele, școlile, liceele și universitățile, impunând un sistem lipsit de valoare umană!

Ați corupt ECONOMIA, pe care ați omorât-o, apoi ați feliat-o pe familii, clanuri și dependențe externe!

Ați corupt MEDIUL, din care faceți gropi ale gunoiului european, dacă nu înlocuiți pădurile seculare cu deșertul intereselor străine.

Ați corupt BISERICA și FAMILIA, impunând legi și reguli străine pământurilor noastre, legi blestemate, prin care cei puțini impun ordinea celor mulți!

Ați corupt ce mai era neatins din PRESA, cumpărând exact ca întârgul de vite capete și cozi de topor dispuse la cel mai murdar deserviciu adus vreodată țării.

Ați corupt LIBERTATEA, ADEVĂRUL și DREPTATEA! Iohannis-PNL, în România ați reușit să corupeți și compromiteți absolut totul.

Voi, Iohannis-PNL, sunteți adevărata ciumă, holeră și epidemie abătută asupra României!

Voi ați corupt până și minciuna, pe care ați promovat-o la rang de politică de stat, fiind singura regulă după care vă ghidați acțiunile toxice!

Pentru voi, România normală este România trădată, România vândută, România enclavizată intereselor străine!

Pentru tot răul pe care îl faceți României și românilor, fiți blestemați!
Pentru toată vânzarea de țară și de români, fiți blestemați!
Pentru toți morții care nu au avut dreptul la o înmormântare creștinească, fiți blestemați!
Pentru toți bătrânii și bolnavii ținuți la porțile spitalelor, fiți blestemați!
Acum și pururea!

                                                                                                     Dan TOMOZEI 

 

 

7 Comments

 1. Nenea Iancu

  Romanii sunt adusi la starea de simple unelte. Si o grebla reactineaza mai bine decat au facut-o romanii in ultimul timp. Nepasare, frica, resemnare …? Este socanta starea de apatie a romanilor. Dupa tot ce s-a intamplat, in strada au iesit 100 de oameni ?
  Rusine si tradatorilor din parlament. S-au facut presiuni asupra lor ? Si ce daca ? Au fost lasati de la inceput sa fure si sa isi traga tot felul de amante iar acum strainii ii au la mana pe toti. Parlamentarii nostrii ca sa nu fie dati in vileag ce orgii au mai facut, au preferat sa vanda poporul.

  • Paula

   Toata COVIDeala… a fost planuita din 2010 restul e doar EFECTUL de PROSTIRE ÎN MASĂ. Deci ATENTIE MARE că TOT ce a fost până ACUM E DOAR ÎNCEPUTUL crimelor în masa prin teroare, arestare, închisoare, internare forțată, vaccinare forțată, cipare, japcă de orgare… +CREAREA CRIZEI ALIMENTARE adică FOAMETE +LIMITAREA si TĂIEREA SUSELOR de energie, Internet adică HAOS pt. formele de sclavagism şi genocid ! Iar populimea doarme în prostie iar când se va trezi deja va fi târziu…
   iar în încheiere o intrebare pt.TÂMPIȚII disperații pentru testare în masă:  DE CE!? Nu sau verificat TESTELE COVID? Dacă nu aveți laboratoare şi experți… FACEȚI TESTUL PROSTULUI. luați 1000 de teste la întâmplare si TOT LA ÎNTÂMPLARE testați animale, fructe si cadavre fosilizate de acum 100 de ani să vedeți că TOT CE VETI TESTA VA AVEA COVID IDIOȚILOR. Puteți să testați şi cosmonauții că şi ei au Covid desi nu au pus piciorul pe pămât (asta e pt.CRETINI si credulii care îngurgitează tot ce vomită sistemul)
   https://youtu.be/9fska-JPbNI
    https://youtu.be/Myp8AHGsumE

 2. Marian75

  Ăștia ar trebui arși pe rug și dați la câini,’Veorica’era parfum pe lângă retardatul de Orban si clica lui de Superanalfabeți…ar trebui da-ți la Statul Islamic..stiu nebunii ăia ce să facă cu cretinii de la noi..indiferent de partid
  ..

 3. Nenea Iancu

  Am ajuns la vorba lui Hristo Stoicikov : romanii mamaliciki !

 4. Zoro

  participanti la miting in Bulgaria : 50000 ( cincizeci de mii )
  participanti la miting in Romania : 100

  Bulgaria 1

  Mamaligichi 0

 5. Augusta

  Aceeasi propaganda mincinoasa despre plandemonie este raspandita pe tot globul de nume cunoscute publicului. Un jurnalist independent canadian, care traieste in Japonia, dezvaluie acest lucru in inregistrarile sale numite TheCorbettReport. Uitati unul nou, ff interesant: https://youtu.be/EmWDUmFV6yY

 6. Gaianu Cristina

  Ai perfecta dreptate,se v a alege praful de noi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.