Atitudini

Iohannis respinge legea prin care Avram Iancu e declarat „Erou al Naţiunii Române”

Crimă morală la adresa eroilor neamului: Iohannis respinge legea prin care Avram Iancu e declarat „Erou al Naţiunii Române”   Avram […]

Crimă morală la adresa eroilor neamului: Iohannis respinge legea prin care Avram Iancu e declarat „Erou al Naţiunii Române”

 

Avram Iancu este prigonit şi la 166 de ani de la Revolutia de la 1848. Preşedintele „minoritar” Klaus Iohannis nu-l vrea pe Avram Iancu declarat „Erou al Naţiunii Române”. Klaus Iohannis cere reexaminarea legii prin care este cinstit Avram Iancu. Cerere de reexaminare asupra Legii pentru conferirea titlului de „Erou al Naţiunii Române” lui Avram Iancu, pentru viaţa închinată şi jertfită spre propăşirea neamului românesc.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 18 martie a.c., cererea de reexaminare asupra Legii pentru conferirea titlului de „Erou al Naţiunii Române” lui Avram Iancu, pentru viaţa de lupte şi jertfită pentru drepturile naţionale a românilor ardeleni. Iniţiatorul legii, fostul presedinte al Senatului Crin Antonescu a declarat miercuri dupa cererea presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a legii initiate de el, ca nu este de acord cu acesta dar ca este o discutie complicată.

 

După jignirea întregului popor român, care îl consideră pe Avram Iancu erou naţional, se pune fireasca întrebare dacă preşedintele Klaus Iohannis este sănătos la cap. De curând am aflat că şi-a făcut analizele medicale. Potrivit comunicatului de presă al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis şi-a efectuat analizele medicale anuale la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila. Potrivit raportului medical, vizita medicală anuală a fost făcută de o comisie multidisciplinară care apreciază că preşedintele României este apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, se menţionează în comunicatul de presă. Considerăm că este necesar ca Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila să publice imediat examenul psihologic al preşedintelui Klaus Iohannis, după respingerea legii prin care Avram Iancu era declarat „Erou al Naţiunii Române”, lucru care îl considerăm că îl putea face numai un om care are „tulburări mintale”.

                                                                                                            J.R.

Sursa: http://www.napocanews.ro/2015/03/crima-morala-la-adresa-eroilor-neamului-iohannis-respinge-legea-prin-care-avram-iancu-e-declarat-erou-al-natiunii-romane.html

 

 

 

8 Comments

 1. anbu

  cum era de asteptat Avram Iancu nu poate fi erou national dar in schimb unguru laszlo tokes poatedetine o distinctie a statului sclavagist roman ,de mai e ………..

 2. Gheorghe UNGUREANU

  Socotesc a fi o eroare sugestia cu boala ”mintală”, care l-ar scuza prea ușor pe anti-președinte. D-lui este guvernatorul anti-romîn pus de Imperiu pe grumazul țării căci Imperiile European și American ne vor țintă pentru ”pregătirea de artilerie” a vecinilor noștri și colaboratori benefici de multe veacuri. 19 martie 98. Prof. Gheorghe UNGUREANU

 3. Nelu

  Este intolerabil asa ceva…Avram Iancu nu poate fii erou national in schimb jegul de laszlo tokes poate fi decorat??Aloooo, nu se poate asa ceva!!rusine dl.mascotă!!

 4. Iliescu Dragos

  Hai sa ne unim inca odata toti moldovenii cu ardelenii cu muntenii si cu ceilalti aromani, vlahi, istroromani etc, sa ne numim din nou DACI si nu romani ca nu avem origine la roma, orasul terorii ( inchizitia) dezmatului( jocuri cu oameni in arena) etc si cei ca Giovanni vor fi automat pusi in pozitia pe care o are: de minoritar. Ii acceptam si pe ii dar nu trebuie tolerat orice. Vezi pilda lui Decebal cu Lizimah.

 5. Constantin

  Nici nu trebuia s-o promulge, domnilor . El nu este presedintele Romaniei , nu v-ati convins inca ? El este un vilegiaturist la Cotroceni , intre alte plimbari pe munte !

 6. Iubesc Avram Iancu.

  Ce domn, un fascist cu suflet rece. Oricum chiar dacă nu îl recunoaște, Avram Iancu este eroul nostru, eroul națiunii române.

 7. Armand Panduru

  Nu-mi vine în minte alt comentariu decât o înjurătură auzită printre blocurile Dristorului (Bucuresti):
  Pișa-l-ar în gât toți câinii vagabonzi bolnavi de boli venerice!!

 8. Titi

  Iohannis de unde sa stie el de marele iancu, el e hitlerist, stie de hitler, tokes lazslo, nemernici din astia pe care-i medaliaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.