Abuzuri

Iohannis vrea alegeri în septembrie, dar ține școlile închise!

  Făcătura globaliștilor cu „pandemia” vine ca o mănușă pentru Klaus von Strudel și misiunile lui în România. Astfel, distrugerea […]

 

Făcătura globaliștilor cu „pandemia” vine ca o mănușă pentru Klaus von Strudel și misiunile lui în România. Astfel, distrugerea economiei naționale nu doar că a devenit „floare la ureche”, dar a putut să fie accelerată acum. La fel, i-a simplificat misiunea de nimicire a învățământului românesc, educația tinzând să devină doar o facilitate de imbecilizare și spălare a creierelor noilor generații. Complicitatea klausului la jefuirea coloniei României de către străini, împreună cu „guvernul meu” Orban, a devenit acum evidentă, doar trădătorii și tâmpiții nu observă asta!

                                                                                                Marius Albin Marinescu

Aha. Deci să faci alegeri e posibil, dar să deschizi școlile nu. Să înghesui milioane de oameni în niște spații mici cît o cabină de veceu nu e nici o problemă. Dar să permiți copiilor să-și vadă de educație, dintr-o dată e imposibil.

Nu contează că sacrificăm o întreagă generație de tineri, pierzînd continuitatea studiilor și punîndu-le în primejdie toată viața de adulți, privându-i de cea mai importantă resursă simbolică: educația.

Dă-i încolo de copii. Să rămînă proști. Dă-i încolo de pensionari. Nu le mărim pensiile. Să rămînă săraci. Cuum? E lege? Dă-o încolo de lege. Parc-ar fi prima dată cînd cei de la putere încalcă sfidător legea.

Singurul lucru care contează e să organizeze alegerile cît mai repede, poate-poate totuși peneliștii nu se duc de tot în cap pînă atunci.

E simplu. E cinic de simplu. E ultima șansă a peneliștilor să obțină un scor cît de cît acceptabil, care să le folosească drept pretext pentru a clama nevoia de a rămîne încă patru ani la guvernare.

Dacă amînă alegerile pînă la primăvară, se fac praf și pulbere. Nici 20% nu vor mai lua. PNȚ-CD o să scrie pe fruntea lor de aroganți și de sfidători și de nepricepuți și de…

Au ratat alegerile anticipate. Pe astea nu le vor mai rata nici picați cu ceară. Poate să ardă tot globul, ei vor face alegeri. Doar v-a zis și Iohannis: nu va fi ni-ci-o-pro-ble-mă.

Și uite așa, dintr-o dată, iată că nu mai e nici o problemă cu Covidul. La plajă n-avem voie mai aproape de doi metri unul de altul. Dar acolo la mermeleala electorală nu e nici o problemă.

Dintr-o dată, că e nevoie electorală, putem să înghesuim milioane de români în spații mici. N-o să se întîmple nimic.

Doar știm că lui Dumnezeu îi place lemnul și spațiile mici. Lemnul, că din el se fac coșciuge. Spațiile mici, că în ele votezi, te infectezi, mori și uite așa ai nevoie de lemn. De coșciug. Hai, să votați bine.

                                                                                                                  Mirel PALADA

7 Comments

 1. deutchland

  nu Iohannis e problema, ci Germania! Iohannis e un biet executant. Asa ca ura trebuie revarsata catre: Lidl, Kaufland, BMW, Mercedes, Volkswagen, si toate restul pe care scrie calitate deutchland.

  • Tudor

   Germania e o țară ocupată. Nici constituție n-are.

 2. ioanca

  …trebuie să fii bine spălat pe creier să crezi că votul tău contează, agenda nom nu permite aşa ceva.

  • Conteaza voturile pro Johannia/PNL/ distrugerea rapida a Romaniei/ și din astea sunt din pacate o multime

 3. cetățeanul turmentat

  Este inadmisibil să vezi toate scenariile “apocaliptice” prezentate de ministrul sănătății, Nelu Tătaru, și de alți guvernanți, privind evoluția COVID 19 în România, și totodată să-l auzi pe președintele Klaus Iohannis asigurând poporul că vor fi alegeri parlamentare. De unde știe el, Klausul, că acest COVID nu va evolua până la emiterea stării de urgență la sfârșitul lunii august? Siguranța lui Iohannis, privind organizarea de alegeri din noiembrie, întărește teoria conspiraționistă, că ăștia țin datele sub control și că tot COVID ul este o manipulare grosolană.

  • gigimutu

   cetatene,

   sunt de acord 100% cu tine, totul e o manipulare grosolana!!!!!

 4. Dacā tu nu ai vitel ,nu te intereseazā vitelul vecinului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.