6 Comments

 1. IQ100

  Cum adica proeuropean sa aduca prosperitate pt Ro????
  Omul se crede la meditatii?
  Poate pt Europa.
  Asa cum a adus Dacia pt Imperiul Roman, sau provinciile istorice romanesti, pentru Austroungaria, Rusua, Turcia.Ordinea e alfabetica.

 2. gelu

  O Tara, Un Partid, Un Conducator!!! Amintiri din viata anteriora sau de ce Johannis KlauSS Werner a cerut la Timisoara in fata stransurii liberale de partid disparitia PSD din Romania. Mai ramane ca Presedintele sa ceara PNL infiintarea Camasilor Galbene de Asalt care sa curete Romania de orice urma de psdist membru sau votant.
  „La 22 iunie 1933, SPD a fost complet interzis în Germania.” („Istoria democraţiei sociale ”, Friedrich Ebert Stiftung, autori Michael Reschke, Christian Krell, Jochen Dahm și alții, capitolul 5 „Persecuții, interzicere și exil (1933-1945)”, pag. 70)”

 3. Malus Dacus

  Foarte bun articolul, maestre Ion Cristoiu! Dar Romania a deraiat de la calea democratica de mult si se indreapta spre tiranie, politici coloniale de expoatare, cenzura totala, sfidare si anihilare a oricaror reminescente democratice la nivel de institutii sau individ. Nu va dau dreptate cand il consideratii pe Johannis artizanul acestui sistem! Nu! El este un simplu executant, calaul care taie capete, nu regele care a hotareste decapitarile! Ce va urma cu Johannis in functia de guvernator al Romaniei?
  1. Scoaterea in afara legii nu numai a PSD, ci a tuturor partidelor nationaliste care vor fi catalogate ca extremiste, legionare.
  2. Intarirea tuturor organelor represive: servicii secrete, procuratura, politie care nu vor face decat politie politica. Nu se vor atinge de traficantii de persoane, droguri sau organe! Recompensarea acestora pentru obedienta fata de sistem si pentru raul pricinuit romanilor cu privilegii, salarii si pensii uriase!
  3. Votul controlat de STS va fi si in continuare un element decorativ. Romanilor consumatori de facebook sau televiziuni de stiri le va trebui mult timp sa inteleaga ca voteaza degeaba.
  4. Instaurarea cenzurii totale, anihilarea oricaror voci si publicatii patriotice printre care si justitiarul.ro
  5. Stoarcerea Romaniei ca pe o lamaie de toate resursele naturale pe degeaba. Cedarea toturor obiectivelor economice strategice care au mai ramas in proprietatea statului roman (Portul Constanta, Hidroelectrica, Nuclearelectrica). Saracirea in continuare a populatiei romanesti, pentru a forta emigrarea. Aducere altor populatii inlocuitoare care vor prelua aceasta tara si vor sterge orice urma de romanism.
  6. Segregarea Romaniei, asa cum vor hotari marile puteri (daca nu au hotarat deja). Noi ca tara nu avem si nu vom avea nici forta politica, nici militara ca sa se opunem.

 4. nic

  In sfirsit , dupa „integrarea” fortata a romanilor in UE ,Romania e a lor …
  Toata lumea stie a cui, dar tace…Sa credem ca doar pentru o scurta perioada… ?

 5. Valter COJMAN

  IohaniSS = Hitler de Romania cu trecut de nazist (urmasul GEG)

 6. Sur Bogdan

  Are 2 mari calități acest jeg neamț: 1. Nazist;
  2. Traficant de copii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *