Sănătate

Ion Cristoiu NU se simte bine după VACCIN și reclamă: „nimeni nu ne previne asupra efectelor adverse ale vaccinului!”. Jurnalistul a avut o stare „cumplită” de sfârșeală generală chiar în timpul emisiunii sale și aparent a întrerupt transmisia. VIDEO / UP

Reputatul jurnalist Ion Cristoiu a făcut greșeala să se vaccineze și acum nu se simte bine după vaccin. El a […]

Reputatul jurnalist Ion Cristoiu a făcut greșeala să se vaccineze și acum nu se simte bine după vaccin. El a apărut în Jurnalul său TV zilnic aproape sfârșit după a doua doză de vaccin. „Mă simt groaznic de obosit – inimaginabil – și de abia aștept să mă culc”, spune jurnalistul. La un moment dat, probabil din cauza stării de „cumplită oboseală” generală, la doar două minute după începerea emisiunii, aparent a fost nevoit să se oprească și să reia mai târziu înregistrarea, observându-se un mic moment de întrerupere și editare.

În prima parte a transmisiei, jurnalistul reclamă că nici la vaccinare și nici în campania de promovare a injectării în masă „nimeni nu ne previne asupra efectelor adverse ale vaccinului” și a ce trebuie să facă cel afectat în cazul apariției acestora – „să ia o țuică, sau ce?!”, spune publicistul cu umor amar. Nici „rujatul” care apare pe la TV – cu referire la Valeriu Gheorghiță – și nici „fiorosul” Raed Arafat nu spun nimic, mai critică întemeiat Ion Cristoiu„Este încă o dovadă de stalinism”, acuză jurnalistul campania de vaccinare hei-rupistă, considerând, înainte de a întrerupe temporar înregistrarea, că „bandiții din presă” vor ascunde și morții afirmând la unison că decesele sunt din alte și alte cauze și „vaccinarea merge perfect”. „Nu spun că o să mor dar spun că nu mă simt bine”, afirmă Ion Cristoiu. (VIDEO mai sus)

Într-un alt Jurnal TV recent al jurnalistului, din 25 ianuarie 2021, din care am adăugat un extras în clipului nostru de mai sus, acesta confirmă sesizările ActiveNews către CNA și Colegiul Medicilor, cu privire la ilegalitatea propagandei pro-vacciniste. Ion Cristoiu afirmă la rândul său că niște medici nu pot recomanda SIGURANȚA unui medicament și, ca atare, consideră că agresiva campanie de promovare a medicamentului sub formă de vaccin – acum suspendată – a fost ILEGALĂ. Episodul tratează pe larg subiectul „De ce sunt secrete contractele Comisiei UE cu companiile producătoare de vaccin?” și poate fi vizionat integral pe contul său de YouTube restabilit de cenzorii canalului după o epurare parțială a conținutului său.

Noi îi dorim multă sănătate maestrului!

Reamintim că în România, Europa și SUA s-au înregistrat numeroase decese și reacții adverse grave după vaccinurile anti-Covid, conform dovezilor prezentate de ActiveNews aici: DOCUMENTE: România ascunde morții de vaccin. Decesul asistentei de la „Marius Nasta”: Mahler și Ministerul au știut și au tăcut – Deținem PROBA. RAPOARTE: Peste 300 de cazuri de decese după vaccin în Europa și peste 500 în SUA. DOVEZI

UPDATE: Ion Cristoiu și-a revenit dar a acuzat în continuare stări de oboseală exprimându-și temerea ca rapelul să nu fie repetat de-acum lunar, de când au apărut „noile tulpini”.

Victor RONCEA (ActiveNews)

18 Comments

 1. CD

  Il credeam mai destept pe domnul ziarist.
  Cand rata mortalitatii unui vaccin este de 50 de ori mai mare decat a virusului, cum poti sa te vaccinezi>
  Cand exista destule tratamente ieftine cu care te poti vindeca sigur de Covid si mai ramai si cu o imunitate sigura, cum poti sa te vaccinezi?
  Sa-i dea dumnezeu sanatate ca minte nu mai este cum…

  • andrei

   Nu-l subestima pe Cristoiu. E uns cu toate alifiile, e un mare diversionist.

 2. Nelu

  Ma ajuta cinebva sa inteleg un lucru ?

  In orice emisiune radio sau teve stiu ca nu e voie sa se pronunte numele unei companii sau al unui produs (denumirea comerciala). De exemplu nu ai voie sa spui numele unui operator feroviar privat (Regio Calatori, Interregional, Transferoviar, Astra transcarpatic) etc. Nu ai voie sa spui coca cola sau pepsi cola, nu ai voie sa spui denumirea comerciala a unui medicament si asa mai departe.

  Este voie in schimb sa spui cfr calatori care e un operator feroviar de stat. Dar treaca de la mine asta.

  Este voie de exemplu sa spui denumirea substantei active care intra in componenta unui medicament, si cam atit. Nu ai voie in schimb sa spui numele unui medicament.

  De foarte multe luni incoace aud la absolut fiecare emisiune de stiri numele astra zeneka, pfizer biontech, moderna etc. Si nu o data per emisiune, ci de mai multe ori. Ce e cu aceste nume ? De ce e voie sa fie pronuntate de miliarde de ori pe zi ?

  • gigimutu

   pai nea Nelu, e simplu:

   am citit un articol in care spunea ca pfizer a platit peste 3000 de medici din Romania, de ce oare? ca sa faca reclama la vaccinu lu peste prajit, si nu ma indoiesc ca si celelate firme pe care le-ai enumerat au platit gras medici si alte nulitati care apar zi de zi la teveuri veceuri si ne intoxica cu reclama pe fata pentru vaccinuri.

   in final, un sfat: sa nu te vaccinezi, asta nu e un vaccin, e terapie genica, ei vor sa schimbe adn-ul si sa fie cei vaccinati organisme modificate genetic.

 3. De parca nu mai am alta treaba decat sa ma uit la Cristoiu care, de 30 de ani, macina vorbe la moara dracului! Din vorbe nu se face faina pentru paine. Vorbele zboara precum praful dus de vant. Unii au reusit sa castige bani buni din vorbe. Si sunt al naibii de multi! Precum spinii si ciulinii de pe ogoarele patriei pe care nu mai are cine sa le munceasca.
  A trecut dintr-o barca in alta cu grația unei balerine hipopotam! E cand cu unii, cand cu altii…
  Daca a decis sa se vaccineze cum multi romani deja o fac, satui de baubaul coronavirus, agatandu-se de ultima speranta, vaccinul, ca lumea va redeveni un spatiu normal, putea sa se documenteze. E plin internetul de informatii pe tema reactii adverse.
  Eu nu m-am vaccinat dar m-am documentat. Țipă Cristoiu ca o țață careia Dumnezeu sau altcineva nu i-a dat mura in gura informatii. Tocmai el, cel ce crede ca ne informeaza pe noi?!
  De unde atata pofta de vorbărie goala la romani?! Cine le gadila mereu Ego-ul, facandu-i sa se creada atoatestiutori, pierzand timpul urmasilor cu gogosi umplute cu informatii?!

 4. Teodor

  Om bătrân care crede ca a ajuns sa știe din istorie sa se ferească de manipulări ;nu înțelege ca cei care i servesc informațiile pe surse ,îl folosesc ;nu înțelege ca manipularea ,,evoluează” mai aldraq decât tehnologia ;Altfel multă sănătate !

  • maxtor

   @Teodor:
   -ni-l servea in “interviu” pe ion popa; a 2a zi-d.andronic,tziganushul penal,iar.
   co-incidentza!

 5. maxtor

  dom’le:
  maestru nu se simte bine de cand a facut deal.u cu alephietv,de cand a renuntat la adriana vitan balint!
  -apropos,unde e luminita arhire?!
  (stilul a desconspirat-o,o cheama altfel,talentul se recunoaste).

 6. repetentuclasei

  ,,Ne vaccinăm pentru ce?
  Stanford, Cornell și alte cinci laboratoare universitare din California au anunțat nu au găsit virusul Covid-19, care, netrecând testul Koch, este fictiv. Aceste laboratoare plănuiesc să dea în judecată CDC pentru frauda Covid-19…

  Am trimis apoi restul probelor la Stanford, Cornell și câteva laboratoare de la Universitatea din California și au găsit aceleași rezultate ca și noi, FĂRĂ COVID! Au găsit gripa A și B. Am vorbit apoi cu toții la CDC și am solicitat probe viabile de COVID, pe care CDC a spus că nu le poate furniza, deoarece nu avea probe.
  Am ajuns la concluzia fermă, prin toate lucrările noastre de cercetare si de laborator, că C-19 este imaginar și fictiv.” https://invictuswebmedia.com/2021/01/20/specialista-in-genetica-alexandra-henrion-caude-avertizeaza-exista-pericolul-transmiterii-genelor-editate-de-vaccinul-pfizer-catre-urmasi/?fbclid=IwAR3cmy9-Eqhn8mgHRWMRcdLdTijsGrjnm1Byer1lGBrv-sqjzo9acx4UWvQ

 7. ioanca

  E doar propagandă pro vaccin în slujba statului din umbră, oamenii mor cu sutele în urma vaccinării, oficial, neoficial sunt de ordinul sutelor de mii, nu pot ascunde toți morții; https://karensmithdotblog.wordpress.com/2021/01/30/zece-motive-pentru-care-sars-cov-2-este-un-virus-imaginar-si-teoretic-nu-au-izolat-niciodata-virusul/.

 8. gheorghe

  … mai traieste?

  • ion

   asteapta a doua doza…

   • ion

    …pardon, a treia.

    • Grig

     A devenit cetatean de clasa intai.

   • Eugenia

    Stati asa ca a zis Bill ca trebuie trei doza, adica doua rapeluri :)))))

 9. Eugenia

  Pai daca l-a mincat in koor sa se vaccineze…
  Poate da coltul…

 10. ion gunoiu

  Nu fiti prosti ,utecistul s-a vaccinat cu o felie din cele 50 de milioane de euro ,taxa de protectie a mutului pentru presa care il perie la cur.Mai nou ,se declara simpatizat al lui Catu si si-a scos de pe site motanul care miauna contra fatalaului care ne guverneaza.Un vierme la fel ca atatia jegosi care se dau cinstiti in spatiul public.Astia suntem,o natie de tradatori si curve.

 11. Vaccinatu sanatos

  Cristoiu e cam slab la minte ,d’aia minte. Vad ca are multe umbre sincrone.Pune -te pe internet Nene Cristoiule si vei gasi toate informatiile necesare pentru orice creier ruginit sau nu.Rusine omule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.