Colimator

Ipocrizia directorului „Polisano”, Paul-Jürgen Porr, finul lui Iohannis, înscăunat de acesta în locul său ca președinte la Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR)

  Finul lui Klaus Iohannis, Paul-Jürgen Porr este președinte FDGR și a devenit directorul medical al Polisano Sibiu pe 20 februarie, […]

 

Finul lui Klaus Iohannis, Paul-Jürgen Porr este președinte FDGR și a devenit directorul medical al Polisano Sibiu pe 20 februarie, 2017.

Porr este director la policlinica Polisno din Sibiu, dar concernul este mai mare, având un lanț de farmacii și clinica din blocul turn construit abuziv în incinta spitalului județean, unde lucreză și Ministrul Sănătății, Victor Costache.

Iată ce declara acesta în 2010, când era consilier la primăria din Sibiu: „Eu dacă aş fi pacient, în locul lor, aş da în judecată Casa de Asigurări de Sănătate. Cum să contribui la un fond se asigurări ani de zile, iar când să beneficiezi de pe urma asigurării, să fii nevoit să cumperi o seringă sau ceva?

Click pe imagine pentru mărire! Sursa: adevărul.ro

Nu-i plac numirile politice și tranzacționarea posturilor, deși chiar el, printr-o serie de „coincidențe”, a avut parte de un tratament preferențial. Ghinion?

Nu știu cum vi se pare vouă, dar trioul de la Sibiu Iohannis, Costache, Porr, la pachet cu finanțarea spitalelor private din bani publici, în special a clinicii Polisano, sună teribil de mult a grup infracțional organizat.

Și nu mi se pare doar mie, iată ce dezvăluie publicația Cațavencii într-un articol intitulat „Șase sași în șase saci de bani”: „Jürgen Porr a fost declarat incompatibil de ANI, în anul 2013, în condițiile în care ocupa simultan funcția de șef al clinicii interne de la Spitalul Clinic Județean Sibiu, cea de administrator al unei societăți comerciale și pe aceea de președinte al FDGR Sibiu. În mod ciudat, Porr a fost scăpat în instanță în 2015, deși, în alte cazuri similiare, alți medici au fost condamnați pentru acuzațiile aduse de inspectorii ANI”.

                                                                                                        Iosefina PASCAL

Sursa: „Expres Național

 

3 Comments

  1. Vonica

    Sigur, a fost nevoie sa moara oameni pentru ca aceasta preluare ostila a Polisano sa se produca.

  2. mototol

    Ăștia nu prea au avut ghinion

  3. un mizantrop

    Deci, suntem sub ocupatie germana…celalti pradatori au acceptul marelui hoitar…Codul muncii (ala care l-a transformat pe roman sclav in tara lui) a fost facut da partea germana a Camerei de comert romano-germana, a recunoscut Boc, peste ani, averea stransa (si cu japca) de nazistii din Romania le-a fost retrocedata impotriva legilor interne si a tratatelor internationale, ambasadorul german are partie deschisa la Iohanis, asta punand talpi tuturor initiativelor menite sa profite romanilor si dupa ani de pradaciuni, au “pohtit” si la sanatatea romanilor….Cum era cu “eliberarea tarii de sub jugul fascist “?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.