Colimator

Ipocrizia domnului sau doamnei Fabritius

  Notă: Acest material jurnalistic este compus din două articole. Titlul și ilustrarea materialului aparțin redacției „Justițiarul”. Articolul semnat de domnul Radu […]

 

Notă: Acest material jurnalistic este compus din două articole. Titlul și ilustrarea materialului aparțin redacției „Justițiarul”. Articolul semnat de domnul Radu Golban este primul și are titlul următor:

          Din lecţiile de emancipare ale domnului Fabritius

                       Emisiunea „Jocuri de Putere” a lui Rareş Bogdan l-a avut joi invitat pe românul din Diaspora Bernd Fabritius. Ca de obicei, ex-deputatul din Bundestag şi-a arătat susţinerea faţă de activitatea doamnei Kovesi, faţă de misiunea acesteia de a pune degetul pe rană, părând a fi consternat de pericolul în care se află democraţia din România. S-o fi gândit la antiteza dintre fosta patrie bananieră şi cinstea şi ordinea germană. Ca în cursele Munchen-Sibiu, unde auzi adesea – „Aşa ceva în Germania nu se poate” –, domnul Fabritius a răspuns unei întrebări legat de numărul miniştrilor condamnaţi din Guvernul german, că în ţara sa actuală, un condamnat merge la puşcărie. Şi a precizat că nu-şi aduce aminte de vreun caz. Cu alte cuvinte, unii vând seminţe pe peronul autogării, la o discuţie despre curăţenia din Germania, iar alţii ne vând gogoşi la televizor.

Pe domnul Fabritius îl înţeleg. Ca cetăţean german de rând, eu conduc de ani de zile cele mai scumpe maşini Mercedes şi le prefer chiar dacă au mereu câte o hibă. Mă uit cu stupoare la faptul ca mitul calităţii, în sensul lucrului bine făcut, se aplică şi la corupţie. Pentru noul aeroport din Berlin s-au plătit până cum 6,5 miliarde de euro, dar deoarece a fost construit greşit va fi demolat şi refăcut. Alt aeroport german, Franz-Josef Strauss din Munchen, care poartă numele unui fost tătuc al Bavariei (fost prim-ministru), s-ar putea numi mai pe scurt „Katiuşa”, aducând un pios omagiu unui legendar traficant de arme german. De anchete nu se aude nimic, pentru că statul nu-şi scoate singur ochii. Poliţia federală germană vorbeşte despre peste douăzeci de mii de cazuri de corupţie anuale. Fireşte, se referă la cele fără girul politicii. Că doar nu o să îi dea procurorii germani cancelarului poalele peste cap, să-i uşureze lui Fabritius linguşelile la Merkel, crezând că este poştaşul!

Încă din timpurile în care emancipatul domn Fabritius era pe baricade pentru drepturile comunităţii LGBT din Germania, se ştia ca Berlinul se opune transparenţei subvenţiilor directe a fondurilor UE. Oare de ce? De asemenea, era cunoscut faptul că afacerile Siemens EADS, MAN, Daimler, Ferrostaal sau Volkswagen au devenit un brand pentru corupţie la fel cum sunt pentru calitate germană. Să nu uităm nici că, din bani europeni, Kohl a vrut să transforme bălăriile estului Germaniei într-o Veneţie, prin canale şi porturi care azi sunt în paragină. Refuzul fostului cancelar de a divulga din motive de onoare numele finanţatorilor conturilor negre ale partidului din oaze fiscale a rămas nesancţionat. Secretul l-a dus cu el în mormânt. În Germania nedivulgarea complicilor (tăinuirea corupţiei) este o datorie de onoare. La fel cum este de nesancţionat activitatea altui fost cancelar, Gerhard Schröder, înregimentat la conducerea Gazprom.

Nici despre procesul împotriva NSU, Organizaţia subterană naţional-socialistă, care ani de zile a asasinat cetăţeni germani de origine străină, pare că nu a auzit Fabritius. O justiţie nepăsătoare, un serviciu secret cu mâinile pătate şi aparente erori ale anchetatorilor conturează un tablou monstruos al statului de drept german. Ce bine că domnul Fabritius mai vine prin România, să mai înveţe ceva! Pe cât de bine primită este deschiderea şi susţinerea căsniciilor de acelaşi sex, domnul Fabritius fiind personal un exemplu onorabil în această zonă a iubirii fără dogmă, pe atât de orb pare pentru corupţia din Germania, strigătoare la cer.

Poate că noi suntem ca neam de rupţi în fund şi avem, de aceea, o dorinţă puternică de a primi lecţii. Apelul meu este însă ca domnul Fabritius să nu o facă de fiecare dată cu bocancul! Poate, de pildă, să ne dea cu poşeta în cap.

                                                                                                                                              Radu GOLBAN

 

                           Cine este Bernd Fabritius?

                              Noroc că mă uit rar și „en passant” la emisiunile sfertodoctului Rareș Bogdan de la Cluj și la gașca de antiromâni pe care-i adună la șezătoare acest individ care pozează în patriot, iar javra secesionistă din el latră pe post că municipiul Cluj este Barcelona României. Acolo, la „Realitatea” TV  –  postul SRI-ului care nu mai reprezintă de ceva vreme interesul national, deservind servicii secrete străine, a căror sucursală a devenit  –   este o adevărată menajerie de năpârci care urăsc românii: Alexandru Florian, Ion M. Ioniță, Ion Bogdan Lefter, Adrian Niculescu și alții de aceeași teapă, buni de trași în țeapă.

doi-papagali-ok

Când îl văd pe pseudo-patriotul Rareș Bogdan, înfășurat în drapelul tricolor și răcnind ca un autentic Nae Cațavencu: „Să nu uitaţi să iubiţi România!”, mă apucă pandaliile. Iar sintagma „România dodoloață” sună de-a dreptul caraghios, dacă nu chiar indecent în gura de cocotă masculină a acestui impostor.

La emisiunile acestui Rareș Bogdan apare foarte des numitul Bernd Fabritius, un sas emigrat în Germania. În timp ce românii se manifestă cu dragoste frăţească faţă de saşii din Ardeal, aceştia le răspund cu o atitudine şovină, cum face, de exemplu, acest sas provenit din Agnita, Bernd Fabritius, care a fost ales în Bundestag în anul 2013. Dacă exaltata presă cosmopolită din România trâmbiţa că acest Fabritius este primul român intrat în Bundestag, iată ce răspundea, cu aroganţă şi superioritate ariană, „românul” într-un interviu: „AGERPRES: Dumneavoastră vă simţiţi mai mult român sau mai mult german?; Bernd Fabritius: Eu sunt german din România. Dacă vă referiţi la român, la naţionalitate, eu nu sunt român, eu sunt neamţ. Eu am rădăcini din România, mă simt ca un sas care provine din România.” E clar că aceşti indivizi, născuţi pe pământ românesc, neagă cu înverşunare apartenenţa la poporul român, adică, pe înţelesul tuturor,  s-a cam terminat cu „cetăţenii români de altă naţionalitate” de pe vremea lui Ceauşescu! Etnicii germani, ca acest  Bernd Fabritius, sunt urmaşii saşilor şi şvabilor din organizaţia  hitleristă Grupul Etnic German, cei care s-au înrolat voluntari în trupele Waffen SS din Al Doilea Război Mondial.

Apropiat al președintelui României, Bernd Fabritius este un cetățean german, fost parlamentar în Bundestag, recunoscut oficial ca homosexual, originar din Agnita (unde Iohannis a fost profesor de fizică). Fabritius este președintele Asociației Sașilor Transilvăneni din Germania. A devenit succesorul revizionistei Erika Steinbach la conducerea așa-zisei „Uniuni a asociaților etnicilor germani expulzaţi” (numită și „Uniunea Izgoniţilor”). Așa cum așchia nu sare departe de trunchi, nici mentalitatea lui Bernd Fabritius nu este departe de a celei pe care a înlocuit-o. În noiembrie 2014, Fabritius a fost ales președinte al Uniunii etnicilor germani expulzaţi, fiind succesorul controversatei revizioniste Erika Steinbach.

Bernd Fabritius, Erika Steinbach și soții Iohannis.

Bernd Fabritius, Erika Steinbach și soții Iohannis.

Erika Steinbach, fosta preşedintă a Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi (sau Uniunea etnicilor germani expulzaţi / Uniunea Izgoniţilor) – Bund der Vertriebenen (BdV) FORMATĂ DE FOŞTI NAZIŞTI SAU URMAŞI AI ACESTORA DIN FOSTELE PROVINCII ALE REICHULUI ŞI DIN ESTUL EUROPEI (http://www.dw.com/ro/nazi%C5%9Fti-la-conducerea-primelor-asocia%C5%A3ii-postbelice-ale-germanilor-expulza%C5%A3i/a-16408488), A PROMOVAT O POLITICĂ REVIZIONISTĂ ŞI DE DISCULPARE A GERMANIEI pentru ororile comise în al Doilea Război Mondial. Aceste demersuri au declanşat un adevărat scandal în Polonia, unde Erika Steinbach este considerată făţiş ca fiind nazistă.

steinbach

În septembrie 2010, Klaus Iohannis primea de la Erika Steinbach placheta de onoare din partea Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi. Prietenie între doi revizioniști hitleriști!!!

Klaus Iohannis decorat de Erika Steinbach.

Klaus Iohannis decorat de Erika Steinbach.

Cu trei ani înainte, în 2007, FDGR-ul condus de Klaus Iohannis se declarase oficial, prin decizie judecătorească, succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România. Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 , dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai al României. Detalii aici: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial

Grav este că, devenit președinte, Klaus Iohannis a dat ordin să fie șterse toate urmele privind abuzurile fantastice făcute de el, ca primar, și de magistrații complici în reactivarea unei organizații hitleristehttp://www.ancheteonline.ro/2016/09/cum-a-fost-ars-un-dosar-in-care-era-implicat-klaus-iohannis/

Grupul Etnic German a militat, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru crearea unui nou stat, denumit Donauland („Ţara Dunării”), din care urmau să facă parte Transilvania şi Banatul, ca parte din Mitteleuropa.

 Paul Jürgen Porr (finul lui Iohannis, lăsat la şefia FDGR când naşul a virat spre PNL), Christoph Hammer (primarul din Dinkelsbuhl), Bernd Fabritius în costum săsesc (parlamentar şi preşedintele saşilor din Germania), Carmen Georgeta Iohannis (soţia primarului sibian) şi Klaus Iohannis.

Paul Jürgen Porr (finul lui Iohannis, lăsat la şefia FDGR când naşul a virat spre PNL), Christoph Hammer (primarul din Dinkelsbuhl), Bernd Fabritius în costum săsesc (parlamentar şi preşedintele saşilor din Germania), Carmen Georgeta Iohannis (soţia primarului sibian) şi Klaus Iohannis.

Un antiromân foarte vocal în Germania, Bernd Fabritius este un homosexual care trăiește într-un parteneriat oficial cu alt barbat, fiind des invitat în emisiunea efeminatului Rareș Bogdan, alt fățarnic care pozeaza în patriot. Fabritius este foarte apropiat de Iohannis și s-au vazut de nenumărate ori în Germania și la Sibiu, unde parlamentarul german are ore la Universitatea Româno-Germană.

Klaus Iohannis și Bernd Fabritius, doi succesori oficiali ai hitleriștilor, împreună la Berlin.

Klaus Iohannis și Bernd Fabritius, doi succesori oficiali ai hitleriștilor, împreună la Berlin.

Bernd Fabritius aranjează jocurile din culise pe lângă guvernul german, ca să impună presiune asupra României pentru retrocedări care încalcă în mod cert Convenţia de Armistiţiu din data de 12 septembrie 1944 şi Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai, prin care Grupului Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe) i-au fost confiscate averile şi a fost desfiinţat fiindcă era o ORGANIZAŢIE NAZISTĂ! Prietenul său, Klaus Werner Iohannis, a retrocedat ca primar sibian deja majoritatea imobilelor din centrul Sibiului către FDGR şi biserica evanghelică (membră şi aceasta a Grupului Etnic German, la care aderase cu tot cu imobile şi terenuri imobile în data de 11 august 1941), după ce a sfidat toate legile posibile, interne şi internaţionale, inclusiv Constituţia României, oficializând la Judecătoria Sibiu calitatea de succesor al organizaţiei hitleriste Grupul Etnic German pentru Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), al cărui preşedinte era la data respectivă (28 mai 2007), prin sentinţa civilă nr. 2790. Amănuntele şi dovezile privind această ticăloşie nemărginită, datorită căreia Sibiul mai aparţine românilor doar scriptic, le găsiţi aici: Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

În iunie 2017, Fabritius a fost unul dintre cei șapte membri ai Uniunii Creștin-Sociale (CSU) care au votat în favoarea introducerii în Germania a căsătoriei legale între persoane de același sex.

„Cercurile conservatoare şi aripa tradiţionalistă creştin-democrată au pornit o contra-ofensivă zgomotoasă, respingînd ceea ce ei numesc ”distrugerea ultimelor valori conservatoare” (formularea îi aparţine deputatului bavarez creştin-social, Peter Ramsauer). Presa autoritar-naţionalistă susţine, pe de altă parte, pe cei care se opun dreptului homosexualilor de a se căsători.

În acest context, ziarul dreptei radicale din Germania ”Junge Freiheit” o etichetează pe Angela Merkel drept un ”cameleon politic”. Acelaşi ziar acordă un spaţiu larg atacurilor lansate de către Erika Steinbach, fosta preşedintă a Asociaţiei Izgoniţilor germani din estul Europei, care în ianuarie a demisionat din Uniunea Creştin-Democrată. Potrivit ziarului citat, Steinbach i-a reproşat lui Merkel că ar fi trădat principiile creştin-democraţiei, nemaifiind în stare să apere valorile partidului în fruntea căruia se află.

Succesorul lui Steinbach, deputatul creştin-social Bernd Fabritius, originar din România, are o părere diametral opusă.

Potrivit ziarului Merkur, Fabritius, care a recunoscut public, că este homosexual, intenţionează să-şi schimbe pagina de internet, trecînd la rubrica stare civilă, în loc de ”parteneriat” (verpartnert) termenul de ”căsătorit”(verheiratet). Asta se va întîmpla dacă vineri legea va fi votată de majoritatea parlamentarilor.” (https://www.rfi.ro/social-96151-germania-pe-cale-sa-legalizeze-casatoriile-gay)

Măcar Bernd Fabritius, cel care a fost parlamentar german între anii 2013-2017,  are curajul să-și asume homosexualitatea, spre deosebire de alții în compania cărora apare prin România și la el în Germania! Oameni cu gusturi rafinate, doar noi ăștia cârcotașii și „fanaticii religioși” – cum ne-a numit Klaus Iohannus – le vedem perverse și anormale.

                                                                                                                           Marius Albin MARINESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.