Cadran international

Ipoteză șoc în presa franceză: Israel distruge estul Beirutului cu o nouă armă

  Primul ministru israelian a ordonat distrugerea unui depozit de arme Hezbollah din Beirut folosind o nouă armă. Acest lucru necunoscut […]

 

Primul ministru israelian a ordonat distrugerea unui depozit de arme Hezbollah din Beirut folosind o nouă armă. Acest lucru necunoscut a provocat pagube considerabile în oraș care a ucis mai mult de 100 de oameni, a rănit 5.000 și a distrus multe clădiri. De această dată, va fi greu să nege Benjamin Netanyahu.

Primul ministru israelian Benjamin Netanyahu a autorizat atacul împotriva unui depozit de arme Hezbollah cu o nouă armă, care a fost testată timp de șapte luni în Siria. Nu se știe dacă a fost de acord cu cel de-al doilea premier și ministru al apărării Israelului, Benny Gantz.

Atacul s-a desfășurat pe 4 august 2020, în locația exactă desemnată de Benjamin Netanyahu în timpul discursului său către Națiunile Unite din 27 septembrie 2018 [1] Hezbollah și-a scos armele din acest depozit imediat după discursul lui Netanyahu.

La 27 septembrie 2018, Benjamin Netanyahu desemnează depozitul care va exploda pe 4 august 2020 de pe podiumul Adunării Generale a Națiunilor Unite ca depozit de arme Hezbollah.

Nu se știe care este arma folosită. Cu toate acestea, a fost deja testată în Siria din ianuarie 2020. Este o rachetă al cărei cap are o componentă nucleară tactică care provoacă o ciupercă de fum caracteristică armelor nucleare. Evident, nu este o bombă atomică în sens strategic.

Această armă a fost testată în Siria pe o câmpie rurală, apoi în Golful Persic, pe apă, împotriva navelor militare iraniene.

Este prima dată când a fost utilizată într-un mediu urban. Departe de a distruge doar portul Beirut, acesta a ucis peste o sută de oameni, a rănit cel puțin 5.000 de alții și a distrus în mare parte partea de est a orașului (partea vestică a fost protejată în mare parte de silozul de cereale).

Pe aceste fotografii din satelit, înainte și după explozie, putem vedea distrugerea depozitului Hezbollah și a unei părți din port. Click pe imagine pentru mărire!

Israelul și-a activat imediat rețelele în mass-media internațională pentru a-și acoperi crima și a da credință ideii exploziei accidentale a unui depozit de îngrășăminte. La fel de des, sunt evidențiați mincinoși vinovați, iar mașina internațională de presă repetă această minciună din nou, în absența vreunei investigații. Cu toate acestea, exista într-adevăr o ciupercă de fum incompatibilă cu teza unei explozii de îngrășăminte.

Ciuperca de fum observată la Beirut nu are nicio legătură cu ceea ce ar fi fost cauzat de un exploziv convențional.

Așa cum nici Siria, nici Iranul nu au comunicat despre această armă atunci când au fost lovite, partidele politice libaneze au ajuns imediat la un acord pentru a nu spune nimic pentru a nu demoraliza populația lor. A fost deschisă o anchetă, nu pentru cauza exploziei, ci pentru responsabilitatea personalului portului în depozitarea acestor îngrășăminte care ar fi fost cauza exploziei. Totuși, această minciună nu v-a dura mult ca să se întoarcă împotriva partidelor politice care au imaginat-o.

Tribunalul Națiunilor Unite pentru Liban, care urma să-și facă public verdictul în cazul asasinării fostului premier Rafic Hariri în 2005, a decis să îl amâne pentru câteva zile. În mod identic în acest caz, explozia unei autoutilitare a mascat arderea unei rachete care cuprinde o armă nouă, deoarece de data aceasta explozia de nitrați a mascat arderea unei rachete cuprinzând o altă armă nouă.

Am dezvăluit, cinci ani mai târziu, cinci ani prea târziu, într-o revistă rusă despre cum a fost ucis Rafic Hariri  [2] , în timp ce Hezbollah a publicat un videoclip care atestă implicarea Israelului.

Este important de menționat că asasinarea din 2005 a vizat un fost prim ministru sunnit, iar atacul din 2020 nu a fost împotriva lui Shia Hezbollah, ci a Rezistenței libaneze în ansamblu.

De această dată, mai multe ambasade au efectuat sondaje, în special luând probe de boabe și filtre de aer din ambulanțe care au mers imediat la fața locului. Acestea sunt deja în curs de examinare în țările respective.

                                                                                                    Thierry MEYSSAN

[1] „ Comentarii ale lui Benjamin Netanyahu la cea de-a 73-a sesiune a Adunării Generale a Națiunilor Unite ”, de Benjamin Netanyahu, Rețeaua Voltaire , 27 septembrie 2018.

[2] „  Revelații despre asasinarea lui Rafiq Hariri  ”, de Thierry Meyssan, Оdnako (Rusia), Rețeaua Voltaire , 29 noiembrie 2010.

Sursa: https://www.voltairenet.org/article210672.html via https://reseauinternational.net/israel-detruit-beyrouth-est-avec-une-arme-nouvelle/

7 Comments

 1. unLegionar

  Absolut îngrozitor… dar ce mai.. vina de rădăcină și directă și indirectă este a fostului imperiu Britanic criminal Zionist (care a pus eticheta/anatema pe toți europenii albi de pe continent NEMERITAT pt “colonialismul” lor din păcate /nefericire.. când ei defapt n-au treabă cu continentul de pe la 1690 și ceva fiind constant pe model Divide&Impera -divide și cucerește, odată cu privatizarea băncii centrale din Anglia și acapararea petecului de insulă de către familia dinastică a bancherilor evrei Rothschilds care au înființat City of London Crown Corporation entitate stat-în-stat parazitară “independentă” de plin de orice intervenție la fel ca Vatican(religios) și WashingtonDC(militar) formând Triada lui Satan și fără nici o răspundere juridică pe legi internaționale) ipocrit, nemernic, egoist și spurcat care a permis “crearea miraculoasă” numită de naivii “credincioși” a Is-Ra-Elului pardon i$rahell-ului imediat după al doilea război mondial WW2 cu Balfour Declaration Rothschild, în loc să accepte pacea cu Hitler acești jegoși nemernici de lideri Britanici în aroganța și prostia lor conspirația (în frunte cu criminalul francmason acum dovedit Churchill) au trădat Hegemonia continentului European în favoarea acestei cliche caracatițe diabolești… acum deplâng Haha așa se întâmplă în istorie… Apariția NationalSocialismului (peiorativ folosit de propagandă “Nazi”) a dat posibilitatea sau indirect apariția acestui stat criminal din nefericire lumea a avut de ales între 2 viziuni de lume… când parcă ca o luptă a Titanilor a avut loc pt putere, și apoi catastrofa pe care gen militar american Patton după înfrângerea Germaniei a numit-o “We fought the wrong enemy” fiind asasinat ulterior,dar au transformat pe Mericani acel război în Superputere și Sovietici mai puțin dar măcar egoiști de Britanici au pierdut cel mai mult tot imperiul li s-a dăstrâmat exact cum meritau pt nesăbuință, deci a fost o greșeală istorică a secolului trecut, împreună cu Revoluția iudeo- bolșevică a ovreilor din 1917.. Germanii și Europenii (prin mișcările minune fasciste naționaliste și demne) au dat un răspuns REACȚIONAR care putea să-i pună la punct… dar nesimțiții de englezi n-au putut accepta Hegemonia germană invidia dând naștere unui monstru și mai mare… acest petec de stat numit Is-Ra-El (egypt related? care înseamnă defapt Răzvrătit , “împotriva lui El” sau ceva de genu) acum crede că face ce vrea cu oricine bazându-se pe cea mai scârboasă carte rasistă și criminală din istorie numită “Talmud” pe care numai o minte bolnavă de Reptilian ceva.. ar fi putut-o concepe și realiza… În fine (sper că nu veți șterge ori cenzura mesajul ăsta, nu e nimic f grav decât istorie)
  Greul a căzut acum pe republica Federală USAmerica…devenită ca noul Babilon… acum e parazitată din interior… pt că acești talmudici-marxiști asta fac peste tot când găsesc o zonă, țară dezvoltată de muls…

  • IQ100

   de vazut , nu zic si de crezut, ce zice D Icke despre Regina Victoria si despre fi-su , George al nu stiu catelea si mai ales despre tatal reginei Victoria si tatal fiului Reginei Victoria si relatia de rudenie biologica cu cine trebuie, in buna traditie familiara egipteana aristocrata antica…fizionomiile sunr fff celtice si anglosaxone…

 2. Teofanescu Nicolae

  Ghici ciuperca cine-i? Începe cu I de la iuda si se termina cu L de la Londra.

  Pe de alta parte, Thierry Meyssan e fugit în Siria, ca l-ar holocaustiza jâdanii care conduc franta (tara gainilor pederaste si pedofile).
  Este cel care a dat de gol la doar 3 luni dupa, mânareala 9/11, este bulangiu, dar ziarist foarte tare.

  • IQ100

   se poate verifica radioactivitatea..

 3. Dragos MD

  Racheta inteligenta directa folosind focul ca punct de referinta!
  https://www.youtube.com/watch?v=1VciKlBK3q8

 4. Vasile Zărnescu

  Revenim la îndemnul lui Mahmoud Ahmadinejad: „Israelul trebuie șters de pe hartă” (cf. https://www.reuters.com/article/us-un-assembly-ahmadinejad/in-new-york-defiant-ahmadinejad-says-israel-will-be-eliminated-idUSBRE88N0HF20120924; https://thelede.blogs.nytimes.com/2012/04/17/israeli-minister-agrees-ahmadinejad-never-said-israel-must-be-wiped-off-the-map/?mtrref=www.google.com&gwh=E8F95000E19137DA81B0D9C71D61A765&gwt=pay&assetType=REGIWALL)! Elocvent este interviul cu istoricul izraelian Martin van Creveld, din 3 ianuarie 2003: „Posedăm câteva sute de focoase și de rachete nucleare și am putea să le lansăm către orice țintă, în orice direcție, poate chiar și în direcția Romei. Majoritatea capitalelor europene constituie ținte pentru flota noastră aeriană… Forțele noastre armate… sunt a doua sau a treia cea mai puternică din lume. Avem capacitatea de a trage omenirea în jos odată cu noi. Și vă asigur că asta se va întâmpla, înainte ca Israelul să se prăbușească“ (cf. Kevin Mac Donald, Influeța evreilor în lume, Ed. Vicovia, pag. 78-79). Iată că începe să exerseze pe teritoriile de lîngă Israel.

 5. gigimutu

  las ca le vine si lor rindul, criminalii vor plati cu virf si indesat!!!!
  se cred ei cei mai tari dar ultimul cuvint il va avea Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.