Puncte de vedere

ÎPS Teodosie și hienele propagandei mass media: Sistemul nu tolerează nicio formă de rezistență

  Ce i se întâmplă lui Teodosie nu are nicio legătură cu slujitul cu mască pe bot, și nici cu […]

 

Ce i se întâmplă lui Teodosie nu are nicio legătură cu slujitul cu mască pe bot, și nici cu înghesuiala din biserică. Nici măcar cu apelul lui de a veni la pelerinajul de Sfântul Andrei. Nu, e ceva cu mult mai ticălos. Sistemul ne avertizează că nu tolerează nicio formă de rezistență, nicio împotrivire la directivele și poruncile lui. Cine nu se conformează e călcat în picioare. Se asmut asupra lui câinii propagandei de partid și de stat. Este demonizat. Ridiculizat. Prezentat ca un soi de nebun ce vine din Epoca de Piatră a gândirii.

Comuniștii, când era vorba de dat șuturi în cur disidenților, o făceau mai discret, mai cu fereală. Chiar cu sfială, ca să zic așa. Acum brutalitatea tratamentului aplicat lui Teodosie, fără nicio perdea, este un avertisment clar pentru noi. Sistemul și-a scos la vedere câinii de luptă. Care mușcă fără să le pese de nimeni și de nimic. Când au mai dat buzna polițiștii și jandarmii în bisericii, să-i vâneze pe credincioșii fără ”mască”? Când au mai încercuit lăcașele de cult?

Scuza că așa ne feresc de infectare e bună. Dar nu de infectarea cu virusul lui Pește ne feresc, ci de infectarea cu virusul democrației. Ne ajunge câtă libertate am avut. Gata, s-a terminat! Înapoi în totalitarism, români! N-ați luptat pentru libertatea pe care v-o luăm? Să fiți sănătoși! Cum vi s-a dat, așa vi se și ia! Sistemul decide ce și cum! Voi nu știți ce e bine pentru voi!

Cum spuneam, sunt ateu. E alegerea mea. Sunt dotat și cu o coadă extrem de sensibilă, drept pentru care nu-mi place să fiu călcat pe ea, pe motiv că iau apărarea pupătorilor de moaște, ca în cazul Teodosie Tomitanul. Văd că și altor prieteni le este reproșat acest sprijin. Să ne înțelegem bine: înainte de orice, suntem cetățeni, cu drepturi, libertăți și obligații egale. Când iau apărarea credincioșilor, iau apărarea unor cetățeni cărora o mână de netrebnici le încalcă drepturile și libertățile constituționale. Îi apăr pe ei, mă apăr pe mine! Apăr Constituția!

Poate ați uitat, de asta pun mai jos prevederi esențiale din Constituție:

„Art. 1:

3) România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate.

(4) Statul se organizează potrivit principiului separaţiei şi echilibrului puterilor – legislativă, executivă şi judecătorească – în cadrul democraţiei constituţionale.

(5) În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie…

Art. 2:

1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.

(2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.

Art. 4:

(2) România este patria comună şi indivizibilă a tuturor cetăţenilor săi, fără deosebire de rasă, de naţionalitate, de origine etnică, de limbă, de religie, de sex, de opinie, de apartenenţă politică, de avere sau de origine socială.”

Așa că nu accept lecții de la tot felul de frustrați, totalitari în gândire, care ar lua gâtul oricui nu gândește ca ei. Și nu voi accepta ca orice terchea-berchea, ajuns șef peste noapte, să-mi îngrădească mie drepturile și libertățile, că așa i s-a sculat lui! Punct! Sictir!

                                                                                  Constantin Gheorghe

4 Comments

 1. Domnule Constantin Gheorghe, am incercat să-i explic unui polițist local că am drepturi constituționale…….Răspunsul lui,a fost următorul: – Ai dreptul să contești amenda, in instanță!
  Citiți, vă rog, poezia Piano scrisă de dl.G.Bacovia,in urmă cu vreo 60-70 de ani. Poetul exprimă,in aceste versuri,starea permanentă a neamului nostru. Cu respect Liviu.

  • gigimutu

   Liviu,

   zici ca-s trasi la indigo jegosii astia!!! si pe mine m-au amendat si mi-a spus exact la fel : ”la tribunal sa spui ce ai de spus” sunt niste nemernici, cea mai joasa speta de oameni, demonizati (politia locala, in speta).

   ceea ce am si facut, am inceput proces!!!

 2. gheorghe

  Au semnat la ONU ca cedeaza suveranitatea si orice recomandare ONU ori agentii de-acolo fac devine obligatoriu in fiecare tara semnatara = 194!!! si e mai “tare” decat legile si codurile juridice din acestea.

 3. Ion

  Blestemul nu are nici apel, nici recurs, nici judecata omeneasca. Sa ne amintim cum au murit asupritorii imparatesti ai crestinilor. Stefan cel Mare macelarea tot neamul celui tradator, ca sa nu aiba cine cauta razbunare! Klaus Iohannis nu e nici roman, nici crestin, nici om, nici tata, nici fiu, nici profesor..
  Cum Ludovic Orban si frate-su nu sunt nici ei buni decat de smenuit si furat. Nefiind buni de nimic, cei care i-au ales sa asupreasca poporul roman stiu ca daca ii blestemam si ii ia dracu, NU II PLANGE NICI MAMA LOR..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.