Cadran international

Israel: Nu veți mai putea cumpăra sau vinde fără vaccinare

  Israel National News: ‘We won’t force vaccine; but here’s what we will do’ Autoritățile israeliene: Nu vom impune vaccinare obligatorie, […]

 

Israel National News: ‘We won’t force vaccine; but here’s what we will do’

Autoritățile israeliene: Nu vom impune vaccinare obligatorie, dar vom face altceva

Director în Ministerul Sănătății susține că vaccinurile nu vor fi obligatorii, dar dr. Eyal Zimlichman spune ccomisiei parlamentare că „oamenii se vor da singuri la cale”. Directorul din Ministerul Sănătății, Hezy Levy, a insistat ieri către presă că „nu vom forța oamenii să ia un vaccin. Legea israeliană nu permite acest lucru”. Dr. Eyal Zimlichman (Șef la divizia medicală și la divizia inovare din cadrul Centrului Medical Sheba), vorbind în fața „Comitetului special pentru coronavirus” din Parlamentul Israelian, a enumerat măsurile care sunt planificate pentru a „manevra” populația înspre vaccinare, ca mod de a recâștiga libertatea de mișcare.

Problema acceptării vaccinului de către populație a generat un interes din ce în ce mai mare, comentatori precum Mike Cernovich scriind: „Guvernul nu te va obliga să iei vaccinul. O va face Amazon. Companiile aeriene o vor face. Băncile o vor face. Nu veți mai putea cumpăra, vinde sau comercializa fără vaccin.

Ca și cum ar fi subliniat cuvintele lui Cernovich, dr. Zimlichman a spus comisiei: „Un alt lucru care se pare că va veni în viața noastră, începând deja în ianuarie cu un număr mic de doze, este vaccinul.
Dacă discutăm despre cum să-i motivăm pe israelieni să se vaccineze, sunt de acord că populația nu poate fi forțată. Nu va merge. Putem să vorbim despre asta până mâine dimineață, nu va merge. Putem face altceva: să creem motivație. Orice om vaccinat va primi automat «cartea verde». Prin urmare, te poți vaccina și atunci vei primi «cartea verde» pentru a te mișca liber în toate zonele verzi. Ți se vor deschide ușile pentru evenimente culturale, vei avea acces în centrele comerciale, în hoteluri și restaurante. Puteți decide să nu vă vaccinați, dar dacă doriți să intrați în aceste zone va trebui să vă faceți un test PCR. Prin urmare, cred că oamenii vor înțelege singuri că vaccinul îi va readuce la viața normală și atunci se vor vaccina singuri, fără ca noi să îi obligăm.

Dar ideea pe care o lansăm este ceva care deja începe acum. Avem în teste un program-pilot și suntem gata să-i dăm drumul, asta presupunând că va fi autorizat de Ministerul Sănătății. Programul e bazat pe testele PCR și cele antigen. Suntem în proces de autorizare cu Ministerul și în proces de dezvoltare cu serologia. Putem da drumul vaccinurilor foarte repede, începând cu ianuarie. Cei vaccinați vor avea acces în «zonele verzi».

Presupunând că va fi o perioadă îndelungată (chiar până la un an) în care o parte a populației va fi vaccinată și o parte nu, estimăm că acele zone verzi vor crește în mărime, iar persoanele vaccinate vor primi permisiunea de a intra în ele, de la un capăt la altul al țării.

                                                                                                              Traducerea Mihai T

Sursa: SACCSIV – blog orthodox

6 Comments

 1. Ghost

  Sa ghicesc, au inchis pietele si micii intreprinzatori si mai au doar supermarketuri ? Au renuntat la moneda cash si au doar plata cu card ?

 2. ana

  Veniti cu scenarii de-a dreptul demente..daca Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea Sa, scenaristii pandemiei o sa isi incheie vietile in cel mai jegos mod cu putinta. Divinitatea pune doar o virgula in planurile omenesti si toate devin desertaciune!

 3. IQ100

  Bautorii n-au voie la carciumioare.
  taranii n-au (avut)voie in piete
  Microbistii n-au voie pe stadion.
  Credinciosii n-au voie in lacasele de cult.
  Dar EVREII de rand (nu globalistii 0,1%) sa nu faca ‘trading” fara patalama covidica???Cred ca e putin cam mult, de aici s-ar putea sa li se traga globalistilor.

 4. Jane

  Va fi “foarte vesel” la toate aceste evenimente si zone verzi. Sa traiesti doar cu prezentarea actelor, ca in perioadele de ocupatie fascista sau alte epoci de trista amintire.

 5. Dan

  Sef al companiei Pfizer : Vaccinul COVID este STERILIZANT pentru femei – contine proteina syncytin-1, vitala pt. formarea placentei – vaccinul ar putea provoca raspunsul sistemului imunitar impotriva proteinei, provocand infertilitatea femeilor pe termen nelimitat / necunoscut
  https://fromthetrenchesworldreport.com/head-of-pfizer-research-covid-vaccine-is-female-sterilization/277390

 6. Vieusologu

  Pandemia a fost creata pentru a hrani poftele diavolului!
  Se poate vedea de catre oricine ca nu exista absolut nimic! Mi-au zis cei din spital ca nu exista nimic decat o piesa de teatru dedicata lui Satan!
  Au fost mituiti ani de zile cu fonduri europene, ai comisioane ascunse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *