Puncte de vedere

ISRAELE, ISRAELE… (II)

                                        […]

 

                                           Statul-imperial

 

Noi, ca evrei tradiţionalişti de bună-credinţă, nu avem nici un fel de simpatie pentru acest stat (Israel – n.a.) , pe care îl privim ca pe o catastrofă pentru adevărata şi credincioasa populaţie evreiească. Numai pe cale spirituală, îndeplinind voinţa lui Dumnezeu, ne va fi înapoiată Ţara Făgăduinţei, niciodată însă prin exercitarea forţei, prin măsuri militare şi politice (…) Adevăraţii antisemiţi sunt aceia care conlucrează cu sioniştii. Sioniştii au pus în Israel bazele unui stat terorist… care îi urmăreşte pe palestinieni şi îi alungă,iar pe plan internaţional au pus la cale, din interese de afaceri sau de putere, industria Holocaustului” (rabinul ortodox M.A. Friedman, în „Lumea”, An XV, nr.8/2009).

 

Datorită puterii tot mai crescânde a bancherilor americani de origine evreiască (Rockfeller şi Rothschild), care ajunseseră la sfârşitul secolului XIX să controleze peste jumătate din bogăţia planetei, a fost posibil ca, în 1948, rătăcirea evreilor printre neamuri să ia sfârşit parţial şi, graţie influenţei sioniştilor în O.N.U., să se fondeze, prin împărţirea Palestinei între evrei şi arabi, statul Israel. Noul stat – constituit nu ca o expresie a voinţei evreilor tradiţionalişti în a redobândi Pământul Făgăduinţei, ci mai degrabă ca satisfacţie a intereselor dominatoare globale ale masono-sioniştilor – s-a transformat „peste noapte”, dar numai după ce bancherii sionişti l-au sprijinit pe Hitler până când acesta a rupt-o cu ei şi 650.000 de soldaţi evrei s-au înrolat în ambele tabere din Al Doilea Război Mondial, într-un veritabil imperiu mondial al răului (condus de bancheri şi corporaţii) având ca scop pe de-o parte strângerea laolaltă a evreilor din toată lumea, iar pe de altă parte, prin „unealta” S.U.A. , să impună sionismul la scară mondială şi să fie o forţă de şoc împotriva lumii arabe. Practic, fără să ţină cont de nici un fel de reguli, acest monstru imperial şi-a impus forţa distrugătoare pe harta lumii prin umilirea şi eliminarea fără scrupule a „adversarilor” atât din Palestina (pe care au preluat-o prin forţă, recurgând la epurări etnice, execuţii, masacre şi violuri), cât şi din restul lumii:

În Palestina:

 • 700.000 de palestinieni au fost alungaţi şi trimişi pe calea exilului de către armata sionistă;
 • 2700-5000 de arabi au fost omorâţi de către forţele de securitate sioniste între 1949-1956;
 • sute de prizonieri au fost executaţi de către armata sionistă în războiul din 1956/1967 (au anexat prin forţă de la arabi – în 1967 – partea orientală a Ierusalimului, desăvârşindu-şi astfel „capodopera” prin elaborarea de către Knesseth – Parlamentul israelian – a unei legi care proclama Ierusalimul „reunificat şi capitala eternă a Israelului”, având ca scop reconstruirea celui de-al treilea templu şi amplificarea demersurilor pentru întronarea lui Antihrist);
 • circa 260.000 de palestinieni şi 80.000 de sirieni au fost expulzaţi din Cisiordania în 1967 (sioniştii l-au asasinat pe prim-ministrul Y. Rabin, promotor al reconcilierii israeliano-palestiniene);
 •   peste 10.000 de locuinţe, din Cisiordania şi Fâşia Gaza, au fost distruse de armata evreilor sionişti între 1967-2003 (conform Amnesty Internaţional).

În restul lumii:

 • Sioniştii au forţat „mâna” Germaniei, care eliminase 1/3 din evrei la sfârşitul celui de-al doilea Război Mondial, reuşind să îi facă pe germani să contribuie la consolidarea statului Israel (datorită cancelarului K. Adenauer) prin acceptarea în 1951 a unor despăgubiri de 1 miliard de $;
 • s-au opus întotdeauna inspecţiilor internaţionale la centralele nucleare pe care le deţin;
 • au ocupat teritorii, prin forţa militară, în ciuda a 69 de rezoluţii ale Consiliului de Securitate al O.N.U.;
 • au încălcat frontierele internaţionale;
 • au trimis asasini în alte ţări ca să îi ucidă pe adversarii politici;
 • au creat milioane de refugiaţi şi au refuzat să le permită întoarcerea la casele lor;
 • au asasinat în Israel un înalt demnitar al O.N.U.;
 • au aruncat în aer o reprezentanţă americană din Egipt;
 • au atacat nava Liberty USS a S.U.A. (au murit 34 de soldaţi americani);
 • au angajat un spion (J. Pollard) să fure documente clasificate din S.U.A. şi apoi au vândut o parte către U.R.S.S. (au cerut apoi preşedintelui american să îl ierte şi să îi acorde cetăţenia);
 • au refuzat extrădarea în S.U.A. a unor criminali de război etc.

                                                                                                                          Prof. Costel NEACȘU

 

5 Comments

 1. Dan Cristian Ionescu

  Intr-un studiu intitulat “Israeli Crimes” sint prezentate un numar de 58 de masacre savirsite de evrei, dintre care 8 savirsite de organizatiile paramilitare (teroriste) evreiesti inainte de infiintarea statului Israel, iar celelalte savirsite de Tsahal (armata israeliana) dupa infiintarea statului Israel si pina la data de 29 dec. 1999.
  Textul a fost sters de pe internet (nu este de mirare!), dar la data de 19 ian. a.c. a fost postat pe site-ul d-lui. Ion Coja cu supratitlul “Inventar israelit sumbru rau!”.

 2. Dec

  O observatie! “Evreii” sionisti sunt de fapt “evrei” askenazi si NU au nicio legatura genetica cu evreii sefarzi/ biblici. Askenazii – sau jidanii – sionisti sunt originari din Kaucaz si sunt neam turcic, convertit la religia mozaica in secolul al-VIII-lea!
  Sionistii sunt – citez din memorie – “cea mai mare grupare etnica de crima organizata din ultimii 1000 de ani!” Ei sunt cei care au “initiat” si sponsorizat revolutiile din Franta, Rusia dar si cele doua razboaie mondiale! (…). Acum sunt in spatele COMUNIZARII planetei sub asa-zisa Noua Ordine Mondiala si a implementarii neo-marxismului la nivel mondial!
  Adolf Hitler – cu mult inainte de infiintarea statului Israel – scria in Mein Kampf: “…vreti sa infiintati statul Israel, pentru a crea cea mai mare universitate de crima organizata din lume!…”. Iata ca au realizat-o! Se pare ca sunt de neoprit, datorita acumularii de capital de la prea-naiva rasa alba crestina! De aceia planurile B’nai B’rith sunt pentru distrugerea crestinatatii (a rasei albe!) prin metizare, ca in citeva generatii NIMENI sa nu mai stie cine i-a imbogatit (…).

 3. pui de dac

  Uite ce este. Mi se pare o mare ipocrizie sa plangem de mila palestinienilor musulmani. Fratii lor arabi, turcaleti, otomani sau cum s-or mai fi numit au macelarit si confiscat abuziv teritorii de-a lungul istoriei la greu in numele religiei lor primitive. In Spania ce au facut? Constantinopolul si intreg teritoriul Imperiului Bizantin pasalacuri peste pasalacuri acum ne ataca demografic impanzind Europa. Noua ni l-au mazilit pe Sf. Brancoveanu si ne-au adus “binecuvantarea” domniilor fanariote. Cat de boi putem sa fim. Cand s-a facut legamantul primilor legionari, cei mai romani dintre romani, una din formule a fost asa: Romania romanilor pt. jidani Palestina; scurt si la obiect!

 4. Dec

  Felicitari domnule Prof. Costel NEACȘU! Acest articol ar trebui sa apara in fiecare zi in toate publicatiile din tara (…).
  Domnul Florin aduce niste argumente care trebuie luate in consideratie fara nicio indoiala. Insa dumnealui se inseala in primul rind ca nu stie ca “evreii” sunt la ora actuala cam peste 25 de milioane! (sunt si nebuni care spun ca ar fi vreo 250 de milioane!, asta pentru a justifica mai bine dorinta sionistilor neo-marxisti de dominare rasista a lumii). Domnul Florin ar trebui sa observe ca si romanii sunt in intreaga lume cam tot (peste) 25 de milioane! Numai ca romanii sunt urmasii tracilor, care in antichitate reprezentau – dupa Herodot! – al doilea cel mai numeros popor din lume, pe cind prvincia romana Iudeea poate nici citeva sute de mii de locuitori tribali. (sa nu uitam ca in casele de la tara in Romania au existat familii multe cu peste 10 copii! Bunicul meu dinspre tata a avut 16 copii!; se spunea: “anul si cirlanul!” NU acelasi lucru s-a petrecut si in familiile “evreiesti”)
  Singura explicatie a numarului excesiv de mare de “evrei” (askenazi!, peste 90%, fata de cei sefarzi: 5,…,10%) este chiar existenta fostului Imperiu Khazar care NU a fost o provincioara, ci un imperiu cu populatie pestrita kaucaziana/ turcica.
  Domnul Florin se pare ca l-a citit pe Dr. David Duke („Reconsiderând TEORIA KHAZARA” (Rethinking the Khazar Theory – Dr. David Duke), insa NU l-a si ascultat suficient si pe YouTube pe acest distins istroic si politician american. Dumnealui a fost adus in fata instantei de nenumarate ori insa NU a fost gasit vinovat niciodata, tocmai pentru ca a folosit mereu surse “evreiesti”! Multe din cartile acestuia au fost cumparate integral de sionisti si aruncate de foc (…).
  De asemenea, domnul Duke a spus/ arata ca anlizele ADN facute de “institutele de specialitate” sioniste au “demonstrat” ca askenazii (v. si terminatia: NAZI!!!!) are avea gene sefarde (de evrei biblici). Dar alte institute au demonstrat clar ca ADN-ul askenazilor este de neam TURCI/ KHAZAR!
  Unii rabini evrei din Palestina au aparut public (de NENUMARATE ori!) si au intrebat:
  (din memorie): “cum se face ca voi ati parasit acum 2000 de ani Palestina si aratati semiti (aceiasi infatisare ca a arabilor: bruneti, cu ochi negri, cu parul cirliontat si NEGRU!) ca noi, iar acum v-ati intors cu fete albe, cu pielea alba, unii cu par roscat, altii cu ochi albastri….etc.!?”
  Domnul David Duke a spus si continua sa spuna lucruri care sunt bazate pe informatiile – SCRISE! – venite din lumea “evreiasca” / sionista/ askenaza!

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *