Puncte de vedere

ISRAELE, ISRAELE… (IV)

                                 România: „Noul Israel”?   […]

 

 

                             România: „Noul Israel”?

 

„Am ajuns la 1600 fără a găsi menţionarea unor elemente evreieşti aşezate în părţile noastre.” (N. Iorga, savant și istoric).

 

Având în vedere că umanitatea în ansamblu este victima unei conspiraţii oculte, caracterizată de acutizarea asperităţilor dintre sionismul politic şi Islam, nu ar trebui să ne surprindă nicidecum dezvăluirea pe care ne-a făcut-o H. Kissinger, artizanul politicii externe americane postbelice, conform căruia „peste 10 ani, Israelul nu va mai exista”! Nu ar fi deci deloc surprinzător ca încetarea existenţei statului Israel, mai ales când vedem că sub ochii noştri se derulează ameţitor faza finală a unei revoluţii de răsturnare a valorilor ce cuprinde toată lumea, să asistăm cum, într-un previzibil război catastrofal în Orientul Mijlociu, evreii aşkenazi să fugă din Israel şi să îşi găsească un loc de refugiu exact în… România! Că România este luată în calcul, pentru posibila înfiinţare a unui stat sionist în care ei să reprezinte aristocraţia privilegiată, ne-o dovedesc atât declaraţiile oficiale de „cumpărare” a ţării noastre (Peres, Netanyahu), cât şi numărul mare de revendicări de proprietăţi sioniste din România şi încercarea acreditării ideii că existenţa evreilor în spaţiul carpato-danubioano-pontic ar fi fost chiar înainte de a se naşte poporul român! Teoria aceasta, de ascendenţă a evreilor aşkenazi asupra românilor, nici măcar nu este o noutate! Ea a fost lansată încă de la jumătatea secolului XIV, de către nişte capete oculte prea înfierbântate, în ciuda adevărului relevat de izvoarele istorice invocate de mai mulţi savanţi români! Cine are curiozitatea să studieze „firul” de mai sus, poate să observe cu uşurinţă teza ineptă a „vechimii” evreieşti de 2000 de ani pe pământul românesc (T. Solomovici, în România iudaica, pg.20), ceea ce ar însemna că sioniştii au drepturi mai vechi decât ale noastre asupra teritoriului. După cum se vede, nu contează pentru ei deloc faptul că prezenţa khazarilor se confirmă istoric, în Moldova, abia din 1648, când bieţii noştri ţărani români au avut neşansa, după ce khazarii au năvălit la noi din Polonia şi Rusia, să i-a contact cu perfidele lor moduri de înşelare prin cămătărie şi arendăşie… Au văzut că românii sunt prea blajini şi i-au exploatat… Iar acum tot mai mulţi israelieni vor să revină în România, o ţară frumoasă despre care unii din ei spun că i-a persecutat… Inclusiv la prima vizită a unui şef de guvern israelian, în ultimul sfert de secol, prim-ministrul B. Netanyahu a spus că „Israelul place România”! Cum să nu fie plăcută, dacă aici îi aşteaptă atâtea proprietăţi pe care vor să le revendice… Tocmai ei, care pretind acum că ne „iubesc”, după ce s-au opus în trecut unirii Principatelor Române (1859), obţinerii independenţei la tratatele de pace (1877-1878), realizării Marii Uniri (1918), încheierii echitabile a tratatelor de pace de după Războaiele Mondiale (în 1919-20 ne-au păgubit cu 72 miliarde lei aur), supravieţuirii lui Ceauşescu (M. Fandarat) etc!

                                                                                                                        Prof. Costel NEACȘU

 

2 Comments

  1. Horia Babeț

    Felicitari pentru articolul – serial , domnule Prof.Costel Neacșu!

  2. Geto-Dac

    Sa-i plasam la groapa de gunoi a istoriei pe Petre Roman ,Brucan ,Mihai rZvan Ungureanu si multi altii care si-au insusit nume romanesti …. Straini cu interese criminale ,acei care au si resusit distrugerea graduala a Romaniei (Dacia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *