Puncte de vedere

ISRAELE, ISRAELE… (IX)

                             Atenţie la Mossad   „Mossad este… […]

 

                           Atenţie la Mossad

 

„Mossad este… precum medicul din Camera Morţii care administrează injecţia letală. Acţiunile voastre sunt toate aprobate de statul Israel. Când ucideţi, voi nu violaţi legea. Voi executaţi o sentinţă aprobată de prim-ministrul în exerciţiu” (M. Amit,  director general al Mossad între 1963-1968).

 

Când vorbesc despre temutul serviciu secret israelian Mossad, cunoscut oficial sub titulatura de Institutul central de informaţii şi Misiuni speciale, aşii din domeniu ştiu, dincolo de faptul că se află sub jurisdicţia Ministerului de Externe şi este angajat în rezolvarea celor mai delicate probleme din lume, că au de-a face cu cel mai profesionist serviciu secret. Era şi „evident” ca statul Israel, care şi-ar dori să urmărească tot ce mişcă şi să schimbe faţa lumii după bunul plac, să aibă la îndemână un instrument eficace de diversiune, catalogat ca fiind pe locul 3 la agresivitate în spionaj (după chinezi şi ruşi), care să poată oferi siguranţă şi eficienţă celei de-a patra puteri nucleare a lumii (Israelul deţine un arsenal de circa 200 de bombe atomice). Serviciul, înfiinţat de prim-ministrul Ben Gurion, a reprezentat o adevărată pepinieră de cadre politice pregătite în ştiinţa guvernării Israelului (din Mossad au făcut parte atât preşedintele Herzog, cât şi prim-ministrul Rabin, Shamir, Barack etc), fiind însă implicat şi în acţiuni internaţionale, până la a-l spiona pe preşedintele american W. Clinton la Casa Albă, a trasa cursul istoriei prin influenţarea de noi orientări politice în diferite colţuri ale lumii, a recruta agenţi acoperiţi inclusiv la nivel de S.R.I., (când directorul S.R.I. R. Timofte a susţinut că este antimason, a fost obligat să demisioneze), a-şi elimina adversarii şi a-şi aduce contribuţia la eficientizarea Mafiei sionisto-masonice.

Spre exemplu, cu toată secretomania operaţiunilor pe care le execută, totuşi este de notorietate publică aspectul că Mossad a fost implicat în evenimentele tragice soldate cu morţi, cu dezastre materiale, cum ar fi războiul psihologic declanşat pentru răsturnarea lui Ceauşescu (şi desfiinţarea Securităţii României) şi cunoaşterea numelor teroriştilor care au acţionat la prăbuşirea Turnurilor Gemene (conform ziarului „Die Zeit”) etc. Nu este mai puţin important de ştiut şi că Mossad, având la un moment dat o echipă de ofiţeri – asasini formată din 48 de persoane, din care 6 erau femei, l-au recrutat pe asasinul celebrului caricaturist antisionist Naji-al-Ali, considerat inamicul numărul 1 al Israelului, după al cărui deces (în 1987, la Londra) premierul M. Thatcher a dispus închiderea antenelor Mossad şi expulzarea a doi diplomaţi israelieni (ca de obicei, presa occidentală a tăcut mâlc!). În sfârşit, ca să ne dăm şi mai bine seama că „ochiul şi timpanul” sionist ştie şi ce gândim prin casele noastre, aş dori să mai invoc monitorizarea pe care „organele de specialitate” din Israel o fac cetăţenilor U.E. (conform Directivei 95/46 a C.E.  Parlamentului Europei, la 31 ianuarie 2011 s-a aprobat transferarea datelor personale ale cetăţenilor – membri ai U.E. către Israel, ceea ce înseamnă că sioniştii au reuşit să aibă acces la viaţa noastră intimă: date personale, concepţii, stare de sănătate, numerele de telefon apelate etc)! Unde erau atunci, ca să poată protesta, „tinerii frumoşi şi liberi” ai Străzii româneşti? Nu este o întrebare pentru ei, ci pentru Söröş şi serviciile secrete…

                                                                                                                      Prof. Costel NEACȘU

2 Comments

  1. Dec

    MOSSAD-ul e greu de crezut ca lucreaza singur! Eu cred ca adevaratul MOSSAD este de fapt CIA + MOSSAD! Sectia de politica interna a MOSSAD-ului, ar putea fi autonoma doar in Israel.

    • ermaxer

      CIA-Mossad-MI-6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *