Observator

Istoria se repetă: Urmașii evreilor bolșevici conduc din nou România

  Klaus Werner, Siegfried, Barna, Orban, Hellvig, Eckstein-Kovács, Kövesi, Seidler, Wring, Pralong, Birchall, Weber, Guseth… Alogenii conduc țara. Români, puteți […]

 

Klaus Werner, Siegfried, Barna, Orban, Hellvig, Eckstein-Kovács, Kövesi, Seidler, Wring, Pralong, Birchall, Weber, Guseth… Alogenii conduc țara. Români, puteți să emigrați toți, oricum țara nu vă mai aparține! Șefii opoziției, așa-zisa „dreapta”, în fond progresiști neomarxiști și neoliberali: Iohannis, Orban, Barna, Cioloș, Tomac și Ponta sunt toți de altă etnie decât cea română.

Uite-i, frate, ca brazii! Mai puțin ăla din mijloc, care-i ca un tuia pitic. Niciunul dintre acești lideri de partide nu este de etnie română! Românii sunt buni doar la vot și să muncească pentru ca ăștia să trăiască bine. Click pe fotografie pentru mărire!

        Istoria nu doar se repetă, dar mai e și ironică

În anii ’50 ai secolului trecut, un partid apărut de niciunde, cu mulți membri cu nume cu rezonanțe străine, implementa riguros, la orașe și sate, politica ocupantului străin. Pretutindeni, oamenii harnici, pricepuți sau, pur și simplu mai cu cheag erau înlăturați, hăituiți, li se confiscau averile etc., iar în locul lor erau puse toate lichelele, guralivi buni de nimic, bețivii satelor, corigenții și repetenții școlilor, și așa mai departe.

Fiecare om era cercetat, studiat până la a șaptea spiță, și dacă se nimerea ca vreunul dintre antecesori să fi făcut vreun pic de școală sau/și să fi fost un om vrednic și de ispravă, sau dacă avusese vreo dregătorie „în vechiul regim” etc. era imediat declarat „dușman al poporului” și anatemizat de apostolii noii religii al cărei simbol devenise ciocanul gros dimpreună cu secera scurtă. Numai cine era pur și curat și de încredere putea merge la școală, și-atunci, ca voinicul din poveste, într-un an făcea șapte, termina liceul, iar peste-un an era deja decan și conf fără doctorat.

A fost frumos pentru cine-a fost, dar pentru cine a avut ghinion (și are și-acum) n-a fost decât „obsedantul deceniu”. Și nici ăia toți, fericiții, n-au fost toți fericiți. Au fost și cazuri în care, după ce-a trecut omul de la opinci la cizme și găitane, că-i dăduse partidul o pereche de cizme, n-a trecut mult și-a primit și-un bocanc. Ei, vremuri!

Și recapitulând, cine-i, oare, acum, partidul apărut de niciunde, cu mulți membri cu nume neromânești? Pe cine sprijină, oare, ambasadele, că ocupația n-avem voie? În ce partid s-au strâns toate loazele, toate lepădăturile, toți pidosnicii, toți drogații? – ei, nu chiar toți, mai exagerez și eu.

Cine-i oare, cine-i oare?

                                                                                                              George Antoniu

              Notă „Justițiarul: Cine sunt „salvatorii” de la USR?

Nu era suficient că George Soros are președintele României (consiliat de Sandra Pralong, prima directoare a lui Soros în România), marioneta Klaus Iohannis numind, la rândul său, doi șefi în fruntea serviciilor secrete (amândoi evrei și foști angajați/bursieri Soros), guvernul de tehnoratați sau tehnoklauși condus de mercenarul soroșist Ciolos (numit tot de Iohannis) și uriașul aparat de propagandă format din ‘telectualii de la GDS (o bandă antinațională inițiată de Soros personal și Silviu Brucan, alias Saul Bruckner, în ianuarie 1990, un melanj de trompete antiromânești, evrei și români trădători de-a valma), acum are și un partid ca să-și perpetueze puterea și influența în România.

Nu mai este un secret pentru nimeni că impostorii aceștia, care „salvează” tot timpul ceva și musai „uniți”, sunt finanțați de George Soros prin oengeurile sale. Sub ambalajul strălucitor al unor acțiuni generoase, în interesul societății, se urmăresc cu totul alte scopuri decât cele aparente, care rămân doar praf în ochii naivilor. Chestia cu „salvatul” ăstora ne duce cu gândul la elevul Bulă și colegii lui, care umflau zilnic de pe stradă câte o bătrânică și o urcau cu forța în autobuz ca să facă o faptă bună pe zi, așa cum i-a învățat diriginta la școală.

USB (Uniunea Salvați Bucureștiul), după succesul din Capitală la alegerile locale, a devenit națională prin schimbarea denumirii: USR (Uniunea Salvați România), adică Uniunea Soros în România și vizează acum alegerile parlamentare. Trupa din București (USB), de la alegerile locale, a lui Nicușor Dan, liderul „salvatorilor”, era compusă din „români autentici”, așa cum limpede se vede doar citind numele pe care le poartă: Seidler, Bulfon, Oliver Leon Paiusi, Clotilde Armand, Bugner, Berta Vasiliauskaite, Franovici, Vincent Briot, Wring, Dobrev, Antonio Andrusceac. Mă întreb dacă nu o fi și Nicușor Dan ovrei fiindcă mulți din aceștia nu și-au luat nume de familie când au împrumutat identități românești, numele lor complet fiind alcătuit din două prenume. Exemple: Dan Pavel, Radu F. Alexandru, Alexandru Florian, Zoe Petre, Andrei Gheorghe etc…  Acum, la alegerile parlamentare, dacă citești lista candidaților USR ai sentimentul că vezi primul comitet central al PCR, după preluarea puterii de către bolșevicii evrei: Seidler, Gayral, Pal, Iurisniti, Schuster, Wiener, Forgo, Toth, Clem, Verman, Gorczynski, Kloyber, Memet, Mark, Visloguzov, Reti, Gall, Bulfon, Kiss, Marussi, Iank, Echert, Sachetti și Teleki.

Istoria se repetă, odraslele evreilor bolșevici din anii de după război vor să conducă din nou România. Dacă, până acum, unii ca Valdimir Tismăneanu, Alexandru Florian sau Patapievici s-au ocupat doar cu propaganda, spălarea creierilor și tâmpirea românilor, acum se pune în practică următorul pas: subjugarea poporului român! „Pas cu pas”, vorba impostorului numit Gauleiter peste colonie.

S-au găsit voci care să afirme, pe platformele de socializare ale internetului, că Iohannis Klaus Werner este vânzător și trădător de neam. Nu este adevărat, fiindcă el nu aparține neamului românesc, iar neamului său îi este foarte loial! Nu este greu de remarcat cum se adresează el românilor, ca un arendaș iobagilor sau ca un Gauleiter care cuvântă către turma docilă din colonie, care „trebe” – cum spune el – să se supună, să execute comanda și să voteze cu cine vrea satrapul.

Partidul lui Nicușor Dan, plin de alogeni și secesioniști în Ardeal, este și creatia klaus-wernerului în timpul cățărării pe cadavrele de la „Colectiv”. Acesta i-a sfătuit în noiembrie 2015, după întâlnirea cu așa-zișii „reprezentanți ai strazii” – în fond, oengiștii lui Soros! – să-și facă partid.

Articolul complet aici: USR și PNL, două partide care sfidează neamul românesc

Citiți și:

Bolșevicii evrei sau urmașii lor fac din nou legea în România!

Evreii, șefi de servicii secrete și promotori ai poliției politice de tip Gestapo

Un Gestapo evreiesc

Am avut cândva o țară…

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

HoloKLAUSUL lui Iohannis!

„ŻYDOKOMUNA” („IUDEO-BOLȘEVISMUL”, în limba poloneză) – Cazul României (1944-1965)

Klaus Werner Iohannis cu kipa pe creștet  a aprins prima lumină de Hanuka

Proiectul „Israel în România”, mai ceva decât „Planul Kalergi”: Pleacă românii din țara lor, vin israelienii

B’NAI B’RITH (Fiii Legământului): iudeo-masoneria internațională, lumea şi România

Crimele comuniştilor evrei comise împotriva românilor în 1940

Crimele comuniştilor evrei comise împotriva românilor în 1940 (II)

Românii, victime ale terorismului iudeo-bolşevic

Infamele acuze de holocaust aduse poporului român

Falsificarea istoriei, e musai ca românii să fie prezentați ca un popor de criminali!

 

6 Comments

 1. Degeaba ne mai zdrobim!

  Român dacă nu găsim
  ca să punem șef de stat,
  degeaba ne mai zdrobim,
  suntem un neam de căcat!

  Tată, dacă nu găsim,
  să-l punem să ne conducă,
  degeaba ne mai zdrobim,
  neamul nostru e pe ducă!

  Ortodox, de nu găsim,
  să-l punem peste popor,
  degeaba ne mai zdrobim,
  n-avem nici-un viitor!

  Un bărbat de nu găsim,
  să vină din partea dreaptă,
  degeaba ne mai zdrobim,
  comunismul ne așteaptă!

  1.10.2019

  • Mi-ar placea sa fie versurile mai slabe si situatia din Romania mult mai buna! Si mi-ar placea sa am optimismul tau! Nu cred insa ca mai are cine sa se ridice si nici vreo sansa daca ar face-o! Am dormit prea mult si adanc in cizme! Da Doamne sa ma insel!

   • gheorghe

    Un FRANCO ne trebuie.
    DUPA ce iese lumea in strada suparata tare…!

 2. unLegionar

  Apropo, Istoria nu se repetă ci rimează…

  Istoria nu se “repetă” dar pare că RIMEAZĂ, așa e…

 3. “Uite-i, frate, ca brazii! Mai puțin ăla din mijloc, care-i ca un tuia pitic.”
  Am ras cu lacrimi! Bine ca nu e si seful “partidului” SRI in fotografie ala a fi fost un bonsai!

 4. sile

  Se învârt în mormãnt eroii patrioți, Maresalul Antonescu si Capitanul Corneliu Zelea Codreanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.