Atitudini

Istoricul Mircea Dogaru despre cinci legi aberante

LEGILE GENOCIDULUI SI ALE DISOLUTIEI NATIONAL-STATALE SE INTORC (…) In timp ce noi asistam siderati la „Circul DNA”, declansat de sefa […]

LEGILE GENOCIDULUI SI ALE DISOLUTIEI NATIONAL-STATALE SE INTORC

(…) In timp ce noi asistam siderati la „Circul DNA”, declansat de sefa tovarasei Kovesi, globalista Allison Sounders, 5 legi aberante au fost trecute sau sunt pe cale de a trece printr-un Parlament dominat de cei cu pregatire … “auto”. Ele pregatesc ori bulversarea societatii pana la razboi civil ori, data fiind comoditatea romanului, transformarea tarii intr-un imens lagar de concentrare, conform visului procurorului stalinist Monica Macovei. Finalul previzibil va fi, insa, unul singur, cel dorit de cele 4 mari servicii straine care isi disputa stapanirea Romaniei – spargerea unitatii national statale si disparitia tarii prin impartire.

Instrumentele sunt:

 1. OUG nr.95/2014, trecuta ca lege de Senat si stopata, deocamdata, de Comisiile Camerei Deputatilor;

Dupa trei ani de incercari vizand scoaterea militarilor, a tinerilor si altor participanti din Legea Recunostintei, toate stopate datorita actiunii SCMD, in alianta cu sindicatele si organizatiile revolutionarilor (care au foarte multi militari ca membri), acum s-a reusit. Si militarii si idealistii care au crezut in libertate, au luptat, au murit unii in bratele altora, ca egali, sau au fost schiloditi in Decembrie ’89, sunt scosi din istorie de nou inventata categorie „persoane care au avut un rol determinant pentru victoria Revolutiei Romane”. Pentru orice individ dotat, cat de cat, cu creier, este clar ca „rol determinant” in Decembrie ’89 nu l-au avut decat George Bush si Mihail Gorbaciov in camp strategic, iar in camp tactic toti militarii romani si straini care s-au confruntat atunci.

Strecurata in ajun de An Nou 2015, OUG 95 rescrie si Jurisprudenta si Istoria, proclamand Revolutia incheiata in ziua de 22 decembrie la ora 12.10. Consecintele sunt:

  • Desfiintarea Cimitirelor Eroilor pentru ca toti au murit dupa aceasta data;

  • Lipsirea de drepturi a tuturor participantilor autentici si recunoastrea „meritelor” doar pentru agentii si tradatorii gen Laszlo Tokes.

  • Incriminarea ca autori de lovitura de stat a fostilor „eroi” care isi pierd toate drepturile.

  • Incriminarea tuturor militarilor, care au murit fraternizand cu populatia civila, prin articolele care vorbesc despre: „revoltele … reprimate de fortele de ordine”, care au produs morti si “raniti prin utilizarea armelor de foc ori a tehnicii de lupta” ca “forte represive” etc.

  • Amendarea Legii pensiilor militare de stat, asa cum ne-au avertizat avocatii revolutionarilor ca se pregateste, prin lipsirea de drepturi a tuturor celor care erau activi in decembrie 1989 etc.

Ramane sa se explice:

  • De ce primele 5 victime aleTimisoarei din ziua de 17 decembrie 1989 au fost militari, incepand cu prima victima prin impuscare, fruntasul Zduria Adrian, la ora 11.28 A.M.

  • Cine a tras in noi cu armele din dotare? Cei 57.000 de specialisti SPETNAT si OMON din RSSM si RSSU, deci toti vorbitori de romana si toti „afgani”, adusi, potrivit declaratiei viceamiralului Dinu, Seful Serviciilor Secrete ala Armatei Romane, inca din luna iunie, in tara, la recunoastere de obiectiv? Personal Howard GT Steers, First Secretary al Ambasadei SUA, care coordona luptatorii de la Intercontinental si C.C. sau omologul sau sovietic, eroul de la TVR, Marc Abasalin? Lt.col. Vladimir Putin, care pendula atunci intre Athenee Palace si Ambasador? Mercenarii din familii mixte romano-germane sau romano-unguresti, antrenati atunci de KEOD, in cele 12 lagare din Ungaria, indeosebi „in Cotul Dunarii” sau pe macheta Transilvaniei de la Debretin, dintre care 9 au apucat sa fie arestati si condamnati pe viata (de unde urletele doamnelor civice din ’90 impotriva sentintei prea aspre, moartea prematura a col. patriot Valeriu Pistol, nume de cod Valer POP si desfiintarea SIPA pentru confiscarea arhivei de catre Monica Macovei)? Etc, etc. Etc. La nevoie ne vom aduce aminte de toti si de toate, inclusiv de recunoasterea, de catre tov. Gl. Voinea, in direct la RTV, ca a plecat la Targoviste cu ordinul dat de Saul Brukner (Silviu Brucan), de a-l lichida pe Ceausescu, asasinat care a marcat decesul Justitiei romane. Am raspuns si vom raspunde in continuare.

 1. A doua lege criminala, trecuta, deja, pe sest, prin Parlament, este Legea nr.217/2015.

Aceasta modifica, in mod clar antiromanesc, falsificand Istoria, OUG nr.31/2002, privind interzicerea organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob si a promovarii cultului persoanelor vinovate de savarsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii, incriminand direct, sub eticheta de legionari, xenofobi si autori de genocid pe toti patriotii romani ai veacului XX. Toata marea cultura ne este aruncata la cos, prin inventarea infractiunii de genocid si holocaust care ar insemna, sfidand toate definitiile din enciclopedii si dictionare „persecutia sistematica si anihilarea evreilor si rromilor” de catre Miscarea Legionara, etichetata stalinist drept organizatie fascista (asta in timp ce Horthy ,”intaiul fascist al Europei”, este proslavit drept democratul democratilor) „sprijinita de autoritatile si institutiile statului roman”. Din nou, militarii de la maresalul Antonescu la ultimul soldat, sunt incriminati ca pe vremea ocupatiei sovietice. Mai grav este ca incriminarea se extinde pe viitor asupra tututror militarilor, prin definitie educati in spiritul patriotic al dragostei de Tara si a tuturor cetatenilor onesti care vor indrazni sa se mai manifeste si sa-si mai ceara drepturile ca romani. Vor fi etichetati, rapid, drept fascisti, legionari, rasisti sau xenofobi, riscand inchisoarea de la 3 luni la 5 ani.

De ras este faptul ca, acceptand aceasta monstruozitate, geniile serviciilor noastre si-au distrus doua operatiuni de care, probabil, unii domni generali sunt foarte mandri: “Operatiunea Sfantul Ardealului” (ticaloasa oricum, pentru ca Arsenie Boca a fost un sfant al Romaniei, luptand pentru independenta si unitatea Romaniei, pentru drepturile natiunii romane, nu pentru secesiunea Ardealului) si “Operatiunea Casa Regala”.

Si mai distractiv este faptul ca aceasta lege a fost promulgata de mostenitorul de drept al lui Waffen SS, prin Grupul Etnic German si Biserica Evanghelica, toate trei condamnate, spre deosebire de Legiune, de tribunalele internationale.

Vanatoarea de romani patrioti este, asadar, deschisa, ca in vremea inventarii Regiunii Mures Autonoma Maghiara, de catre Stalin. Vom prezenta si textul acestei legi, la care am raspuns si vom mai raspunde.

3-5. Ultimele trei legi, ombilical legate, falsifica, intr-un mod de neimaginat Istoria, vizand incriminarea si lipsirea de drepturi a tuturor romanilor care aveau in Decembrie 1989 mai mult de 9 ani. Ele sunt: 3. Propunere Legislativa pentru interzicerea organizatiilor politice cu caracter comunist (in conditiile in care paride comuniste exista si participa la alegeri in absolut toat statele occidentale, inclusiv SUA); 4. Propunerea Legislativa pentru condamnarea totalitarismului comunist si pentru cultivarea memoriei nationale antitotalitare; 5. Proiect de Lege privind infiintarea Muzeului Ororilor Comunismului (in cladirea Parlamentului).

Cele trei aberatii vorbesc despre lichidarea, sub Ceausescu, a 800.000 – 2.000.000 de oameni, cand in al Doilea Razboi Mondial am pierdut 381.367 in Campania din Est si 169.500 in Campania din Vest. Vorbesc despre un regim care nu a existat, inclusiv cu un rege in frunte in perioada 1945-1947, care regim ar fi fost „opresiv, antinational, criminal, ilegal etc”, de parca Romania n-ar fi fost stat membru ONU si pe Ceausescu nu l-ar fi pupat in bot si Richard Nixon, si Jimmy Carter, si De Gaulle, si Regina Angliei si Cancelarii germani. Vom publica textele si va vom aduce, in sprijin, toate argumentele necesare contracararii acestor aberatii care-si propun sa mascheze distrugerea si jefuirea sistematica industriala si economico-financiara a Romaniei ca si, prin disolutia natiunii, dezmembrarea statala.

Atragand atentia ca si aici, principalii incriminati vor fi militarii si asociatiile acestora existente inainte de 1989, va punem la dispozitie cateva repere istorice pentru a raspunde si singuri valului de cretinism basist care infesteaza Parlamentul:

 1. Regim comunist si comunism nu au existat nicaieri in lume, nici in Romania, nici in Rusia, nici aiurea. Potrivit lui Karl Marx, comunismul va apare pe cale pasnica, in cea mai dezvoltata tara capitalista din lume, prin concentrarea la varf a capitalurilor, care vor excede statul. Prin urmare statele vor disparea, indreptandu-ne catre un singur stat planetar, o singura autoritate mondiala, o singura natiune. Este ceea ce se intampla astazi sub numele de “globalism”, care inlocuieste formula perimata de “internationalism”.

 2. In Romania, URSS si in restul tarilor blamate, a existat societatea blamata de Marx, sub numele de “asiatica”, numita de Stalin “socialista”, de occidentali “hidraulica” si de ganditorii romani “tributala”. O societate in care “proprietatii comune asupra mijloacelor de productie” i se opune “existenta exploatarii omului de catre om”, exercitata de “o aristocratie birocratica, de functii, care tinde sa devina de nume” (adica sa-si transmita puterea din tata in fiu). O societate a stagnarii economice, fara viitor.

 3. “Victoria definitiva a Socialismului” a fost proclamata de Stalin la Congresul VIII Extraordinar al Sovietelor, la 25 noiembrie 1936, cand a fost adoptata Constitutia URSS. Intrucat socialismul este nationalist, comunistii internationalisti au fost parte lichidati de Stalin, parte obligati sa fuga pana in Americi, cu liderul lor Trotki, parte obligati sa se supuna, fiind folositi ca unelte in tarile din estul Europei.

 4. In Romania, Victoria Socialismului a fost proclamata abia la 21 august 1965, cand am devenit , constitutional, RSR. Pana atunci, Romania a fost Regatul Romaniei, cu un dictator numit Conducator in frunte, pana la 30 decembrie 1947, si Republica Populara Romana de la 30 decembrie 1947 la 21 august 1965.

 5. Partidul Comunist Roman s-a infiintat in conditiile proclamarii RSR abia la 24 iulie 1965. Ce a existat pana atunci? Pai au existat, in ordine:

  • Partidul Socialist-Comunist din Romania, infiintat la 12 mai 1921 prin transformarea PSR, interzis de catre maresalul Averescu in 1924 ca antinational si numit nestatutar, din 1922 (Conferinta de la Ploiesti) Partidul Comunist din Romania, un partid format aproape exclusiv din comunisti straini si care a ajuns la istorica cifra de … 241 de membri, abia la 1 octombrie 1944, cand a fost primit Samy Vianu, creatorul, ca om politic actual, al marionetei Mihai Razvan Ungureanu.

  • Partidul Muncitoresc Roman, format la 23 februarie 1947, prin unirea PSD (2.5 milioane de membri) cu Partidul Socialist-Comunist din Romania (sub 1.000 de membri). Totul sub ocupatia ruseasca, datorata adevaratei Mari Tradari Nationale de la 23 august 1944.

 6. Alegerile din Romania au fost intotdeauna fraudate la ordin extern, incepand cu cele doua “plebiscite” din 1866 si terminand cu tentativa de dubla lovitura de stat din 16 noiembrie 2014. Sa ne amintim doar ca Basescu a ajuns primar fara sa fi castigat alegerile, si de doua ori, presedinte, la fel, din ordinul ambasadorului portocaliu itinerant CrouchII. Basca faptul ca a ramas presedinte, desi a fost demis legal si cu “prag electoral” si fara, in 2012. Paradoxal, cele mai putin falsificate alegeri au fost cele de la 23 noiembrie 1946, mult invocate de actualii falsificatori de istorie. Chiar daca nu ar exista spiritul de turma la romani, nu aveau nevoie sa falsifice, fiindca de o parte era aproape intreg electoratul roman, sub sigla BPD si simbolul Soarele:

  • PSD (peste 2.5 milioane membri)

  • Frontul Plugarilor al mosierului Petru Groza (peste 700.000)

  • Uniunea Populara Maghiara (peste 450.000)

  • Comitetul Democratic Evreiesc (aproape 356.000)

  • PNT, cu presedintele Alexandrescu (?)

  • PNL, cu presedintele Tatarascu (?)

  • PSCR (sub 1.000 )

De cealalta parte, intrand in alegeri, nici macar in alianta ci separat, au fost o ciosvarta din PNL (Bratianu) si doua ciosvarte de PNT (Maniu si Lupu).

Numai un matematician de talia Robertei Anastase poate crede ca ultimii, sub ocupatia rusesca si abandonul din partea puterilor occidentale ar fi intrunit, real, 53%.

Da, in vremea ocupatiei rusesti, care a durat pana in iunie 1958, cu prelungire pana in 1964, cand au fost scosi consilierii si colaborationistii sovietici, istoria ne-a fost falsificata de odiosii internationalisti-comunisti, bunicii sau parintii globalistilor interni de astazi! Dupa romanizarea din 1964-1965, cand marii oameni de cultura romani patrioti si generalii eroi au fost eliberati de Dej si Ceausescu, istoria a fost denaturata bombastic, in stil patriotard (Patriotardismul, insemnand patriotismul exacerbat, pe fondul lipsei de cultura, este cel mai periculos inamic al oricarui popor) iar astazi, urmasii Kominternistilor de odinioara refalsifica, in interes globalist, Istoria contemporana a Romaniei, luand drept bune falsurile comise de parintii si bunicii lor. Ce nu a inteles Ceausescu este ca degeaba a creat o elita intelectuala tehnica nationala, o armata nationala, ca si o militie si servicii de informatii nationale, pentru ca dusmanii existentei romanesti, care n-au emigrat imediat, s-au repliat in extrem de periculosul domeniu al manipularii opiniei publice: presa, teatru, cinematografie, radio apoi televiziune, invatamant, stiinta, cultura. Si ca toate initiativele lui erau contracarate de Triumviratul vare conducea, real, PCR si Romania: Stefan Voicu (tatal Heddei Katz, sefa batalioanelor comuniste de asalt din universitati in anii ’50, devenita in anii ’90, alaturi de Maia Pauker, lidera a Aliantei Civice, sub numele Ileana Vrancea), Tudor Olaru si Gogu Radulescu (creatorul Grupului de la Comana, al saltimbancilor care ne-au oferit spectacolul maraton televizat din 22-25 decembrie 1989)! Iar rezultatul “educatiei” date romanilor pe termen lung, de cei de mai sus, se vede astazi, inclusiv in aberatiile legislative ale manipulatilor din Parlament, incapabili sa gandeasca altfel decat in lozinci si etichete.

Spre edificare, vom incepe de maine prezentarea textelor legislative in cauza pentru cei care nu au acces la informatie, invitandu-va, stimati concetateni, sa dati curs indemnului din imnul nostru national – “Desteapta-te romane!”.

Honor et patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *