Cadran international

Jamie Oliver vs McDonald’s

  Recent, celebrul Jamie Oliver a câștigat un proces împotriva cele mai mari rețele de fast-food din lume. Acesta a […]

 

Recent, celebrul Jamie Oliver a câștigat un proces împotriva cele mai mari rețele de fast-food din lume. Acesta a descoperit adevărul teribil despre McDonald’s – din ce sunt gătite „gustoasele” produse de acolo.

Potrivit declarațiilor cunoscutului bucătar Jamie Oliver, felurile de bucate preparate la McDonald’s, de fapt, nici nu pot fi numite… mâncare. Carnea pentru hamburgeri, Big Mac și alte „bunătăti” este preparată din grăsimea de carne de vită și este spălată în hidroxid de amoniu. Dacă această procedură nu ar avea loc, după spusele vedetei, la bucatele respective ar fi imposibil să te uiți fără lacrimi.

Oliver mai adaugă că lanțul de restaurante folosește produse pe care nici măcar un câine nu s-ar încumeta să le mănânce, dar prin procesare le fac adecvate pentru consumul uman. „În general, se ia produsul care este bun numai pentru câini, dar după o astfel de prelucrare, acesta este oferită spre consum oamenilor. Spuneți-mi, ce persoană sănătoasă ar hrăni copilul cu carne cu amoniac?”, a spus Jamie Oliver în cadrul emisiunii care a declanșat procesul înaintat de procesorii de carne.

Pe lângă înșelăciunea scandaloasă, hidroxidul de amoniu este toxic pentru organismul uman. De asemenea, lista este completată de adaosuri de culoare, coloranți, în produse. În timpul interviului televizat, Oliver a demonstrat cum din grăsime, piele și organele interne poate fi gătită carne pentru consumul uman.  Apropo, în SUA utilizarea hidroxidului de amoniu este aprobată de Ministerul Agriculturii din Statele Unite, iar consumatorii nu sunt informați cu privire la utilizarea acestei proceduri.

 

Sursa: www.pure-t.ru

2 Comments

  1. georgeta dulgheriu

    Toate chimizariile sunt facute de americani, sunt bagate in corporatii si cu legislatie adecvata, pe gatul populatiei planetare. Tine de educatie sa nu intri in magazinele lor si sa nu cumperi vreodata produsele lor. E VORBA DE EDUCATIE SI CULTURA. De-aia vedetele sunt slabe si longevive, iar oamenii simpli obezi si cancerosi.

  2. satan exista

    Pai chiar ma miram de ce ajung unii dintre americani sa aibe 200-350 de kilograme;un roman si daca mananca carne de porc zi de zi si nu ajunge asa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.