Cadran international

Japonia preferă seppuku în locul metisării prin imigrare

                  Japonia își face seppuku, iar Europa un viitor   Japonia nu […]

 

 

              Japonia își face seppuku, iar Europa un viitor

 

Japonia nu dispare fizic, ci se prăbușește psihic; ceea ce este la fel de rău. Refuză cu încăpățânare să se salveze, să mai spere în șansa ei și să-și asigure viitorul. Cu o populație de 127 milioane de locuitori, care îmbătrânește vizibil (23% din populație are peste 65 de ani; procentul era în 1935 de 4,7%), cu o rată a fertilității de 1.4, când rata de supraviețuire este de 2.1, Japonia va pierde 1 milion de locuitori/ an în următoarele decenii, astfel încât se estimează că va avea în 2060 doar 86 milioane de locuitori. Și aceștia vor fi, ca și până acum, în proporție de 99% japonezi, ceea ce înseamnă că Japonia va fi lăsată corijentă de Organizația Națiunilor Unite (Liga Arabă n.tr.) la materia, obligatorie azi, „melanj rasial și multicultural”. Să recunoaștem: un tablou apocaliptic.

Da, refuzând să se deschidă în fața invaziei imigraționale ce pleacă din bloc – starturile musulmane ale Africii și Asiei, Japonia își refuză, conform viziunii împărtășite de ONU, UE, Soros sau Merkel, șansa la supraviețuire. Cu doar 1% imigranți, Japonia este pe moarte. Și când constatăm că din numărul total al imigranților doar câteva zeci de mii sunt musulmani, realizăm că moartea Japoniei nu are cum fi altfel decât înfiorătoare.

Recent, guvernul condus de premierul Shinzo Abe a aprobat un buget record pentru perioada aprilie 2016 – martie 2017, unul dintre obiectivele principale fiind lupta contra declinului demografic ce a lovit arhipelagul nipon. Din cele 732 de miliarde de euro ale noului buget, 242 de miliarde vor fi alocate pentru protecția și întărirea familiei, pentru combaterea deficitului de natalitate și a îmbătrânirii populației. Așadar, Japonia – forță economică mondială, unde 80% din populație face parte din clasa de mijloc –  arată că este decisă să nu-i primească în casă și la masă pe fomiștii ce fug din țări mult mai bogate decât ea în resurse de tot felul, dar cărora le lipsește total tocmai ceea ce Japonia are din belșug: calitatea resursei umane.

seppuku 1

Da, Japonia pare mai hotărâtă să-și facă harakiri, decât să se predea. Așa că, va „produce” japonezi mai mulți și va plăti doar petrolul adus din pământurile lui Allah, nu și pe cei care-și sforăie lenea acolo întinși pe covorașe. „Rasiștii” de la soare răsare resping astfel „norocul” reprezentat de uriașul val imigrațional și refuză binecuvântarea metisării globaliste. Vor, ca și peste o sută sau două de ani, să se bucure de ceremonia ceaiului, să se plimbe prin grădinile – opere de artă, să practice Ikebana, să admire doamnele îmbrăcate în kimono și nu în burqa, să rostească, dacă e nevoie, banzai și nu Allah Akbar, să sărbătorească Sakura și nu Ramadanul și să-și reconstruiască imediat orașele devastate de cutremure, fără să se împiedice de gaijinii în djellabale puși pe jefuit. Așadar, japonezii – intoleranți, xenofobi, singuri și nefericiți – își așteaptă în liniște extincția prognozată de experții ONU. Mai mult, de anul acesta, au început chiar să investească în propria înmormântare!

Decisă să nu împărtășească soarta Japoniei, Uniunea Europeană a luat hotărârea înțeleaptă să-și mute granițele umanist sociale dincolo de nisipurile Saharei și de crestele munților Hindu Kush. Somalezi și afgani, nigerieni și sirieni, pakistanezi și eritreeni i-au devenit cetățeni sau sunt pe cale s-o facă. Purtând veste de salvare, Speranța, Norocul și Viitorul trec cu pneumatica, Mediterana. Pe țărmul Europei, baștinași bucuroși le aplaudă intrarea în cetate. Văzându-și „salvarea” sosind, răsuflă ușurați: ei nu vor avea soarta japonezilor. Europenii nu se vor stinge bătrâni și bogați, dar singuri. Toleranți, deschiși, anti-rasiști si multiculturali, vor trăi veșnic într-un viitor metisat, ecologic și fără clase sociale, în care, fericiți că au scăpat de endogamie, se vor descălța la intrarea în moschei și se vor ruga cu fața la Mecca.

Pentru asta au început, programat, să-l pregătească de acum. Mâncare halal în cantine scolare, studiul islamului în programa de învățământ și al limbii arabe în madrasse și universități, vizite cu școala la moschee, Hijab Day. Tribunale Sharia. Ramadan – sărbătoare tradițională – un pas înainte. Paștele și Crăciunul, că rănesc sensibilități culturale, un pas înapoi. Imamii se roagă în catedrale, iar Papa se roagă pentru musulmani. Normal, aceștia vor face din Europa „prima putere a lumii”, asigură Jaques Attali. Și asta pentru că sunt generoși, așa că dezastrul pe care l-au făcut de unde au plecat, îl vor face și aici, unde au venit. Iar Europa va deveni „un continent mai puternic și mai drept, datorită imigranților care trăiesc, muncesc și plătesc impozite”, exact așa cum spune Martin Schultz. Cine crede altfel este japonez! Germania și Suedia nu sunt. Prima a cheltuit pentru a se acupla cu norocul în noaptea Anului Nou, 17 miliarde euro în 2015 și încă cel puțin 20 de miliarde în 2016, iar Suedia a dat pe tratamentul de întinerire cu hormon afgano – somalez, 14 miliarde numai anul trecut.

Așa, fiecare după posibilitati, toate țările UE, cu excepția câtorva care vor să se sinucidă cu tot dinadinsul, și-au făcut transfuzii cu sânge proaspăt fără să mai țină cont că grupa sangvină este incompatibilă. Cu toate acestea, n-are cum să le fie decât bine, pentru că Răul a fost desființat printr-o rezoluție dată de Bruxelles, asta înainte de a declara starea de asediu. Pentru că „Islamul politic va fi viitorul Europei”, cum atât de bine și de protector a tras cortina, Federica Mogherini.

Până atunci, „speranțele de la Dumnezeu”, cum le spune Papa imigranților musulmani, schimbă vestele de salvare cu alea explozive și își cheltuie diurna socială pe bere, arme, droguri și prezervative. Că potolul, patul și „carnea blondă” sunt gratis într-o Europă atât de hotărâtă să investească în viitorul și nu în funeraliile ei, ca Japonia.

                                                                                                                             Bogdan CALEHARI

http://www.latribune.fr/economie/international/japon-un-budget-record-pour-combattre-le-vieillissement-de-sa-population-538571.html

http://www.welt.de/newsticker/news1/article151824736/Schaeuble-fordert-wegen-Fluechtlingskrise-strikte-Ausgabendisziplin.html#disqus_thread

3 Comments

  1. Mirea Laurentiu

    Daca exista reincarnare prefer sa renasc in Nipon! Dincolo de toate greselile facute de-a lungul istoriei ( si au fost destule!) Japonia ramine o tara MARE cu un MARE popor care nu-si uita eroii, nu-si demoleaza statuile si nu-si uita trecutul pentru a-si conserva viitorul. Iar pentru faptul ca nu primesc putorile lumii merita felicitata! Banzai!

  2. Sara

    Totul e o escrocherie ordinara. Nu cred ca niste oameni inteligenti ai sec XXI nu puteau fi constientizati prin programe despre importanta mentinerii unui echilibru al natalitatii daca asta era problema. De cand tot renegau multicuturalismul absolut toti lideri au spus ca e un dezastru si dintr-o data nu mai este. Si papa,si Merkel,si societatea deschisa a lui Soros si Paideia lui Barbara Spectre si cine mai stie cati,toti au lucrat impotriva noastra. Sa aduci atat de multi imigranti dintr-o cultura atat de diferita, multi sunt analfabeti, rai, violatori, agresivi. Suedia nu numai ca are datorii dar liderii lor isi ignora propri cetateni. Dintr-o tara sigura a ajuns prima la violuri se face trafic de arme,de droguri au peste 60 de no go zone. Le-au distrus societate cu proaganda gay,muti kulti,feminism astia toti impreuna cu ong-uri sustin imigrantii. Daca restul societatii ar vrea sa protesteze ca sa nu mai aduca imigranti, aialalti le-ar sari in cap ca-s rasisti si la la la plus ca mai au antifa niste nebuni care fac urat. Deci sunt pusi pe capu nostru. Asa ceva nu poate fi etichetet. L-am auzit si pe Iohanis ca si lui ii trebuie muliculturali si diversitate … si ca anu asta o sa aduca mai multi, nu are nici o jena…il doare-n cot de Romania si de romani.Asta este o mafie care inventeaza motive si justificari fara sens. Ei distrug lumea si noi suntem rasisti!

  3. koczka

    Se asteapta la inventarea unor netode noi de reproducere, pe baza unor tehnologii care sa permita chiar selectii artificiale, etc. Nu le duc grija oricum. Reducerea populatiei globale este una din scopurile guvernului mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *