Fără categorie

Jos fardul, domnule Klaus Iohannis!

  Cohorte întregi de așa-ziși analiști și ziariști pupincuriști, unii ofițeri sub acoperie, alții doar slugi obediente ale trinomului Iohannis-SRI-DNA, […]

 

Cohorte întregi de așa-ziși analiști și ziariști pupincuriști, unii ofițeri sub acoperie, alții doar slugi obediente ale trinomului Iohannis-SRI-DNA, la care se adaugă politicienii liberali și useriști, se dau de ceasul morții ca să demonstreze publicului cititor sau telespectator cum că soții Iohannis nu sunt niște banali escroci imobiliari de duzină, ci niște onești cumpărători de bună-credință, păcăliți de vânzătorul Ioan Baștea cel hain.  

Vă prezentăm două demonstrații  simple, pe înțelesul tuturor, că Iohannis nu a fost cumpărător de bună-credință al imobilului pierdut definitiv prin deciziile instanțelor de judecată! Prima demonstrație scrisă și a doua video fiindcă cititul este greu pentru unii, în special pentru cei tineri, frumoși și liberi. Deci, ne-am gândit la toată lumea!

 

                                          Prima demonstrație

 

Madam Carmen Georgeta Iohannis este colegă de certificat de moștenitor falsificat cu maică-sa, Lăzurca Georgeta și cu Baștea Ioan, persoana de la care au cumpărat soții Iohannis jumătate din casa de pe str. Nicolae Bălcescu, nr. 29, din Sibiu!
La cealaltă casă, tot din Sibiu (str. G-ral Magheru, nr. 35), de pe acest certificat anulat ulterior ca fiind eliberat pe bază de documente false și fără competența teritorială a notarului corupt Bucșa Radu Gabriel, apăreau ca moștenitori jumătate-jumătate! Adică, Baștea Ioan o jumătate și Iohannis Carmen Georgeta cu maică-sa, Lăzurca Georgeta, cealaltă jumătate.  Această casă o pierduseră escrocii în anul 2005, când a și fost declarat nul certificatul de moștenitor cu pricina!

Cert.-mostenitorCert-2.-OKjpg

Deci, soții Iohannis nu pot afirma că nu cunoșteau faptul că actele erau dovedite ca fiind false, fiind și anulat certificatul de moștenitor din aceste motive, din moment ce în acesta  figurează  si Iohannis Carmen Iohannis ca moștenitoare, alături de mama ei și celălalt moștenitor impostor, Baștea Ioan! Iohannis Carmen Georgeta cu maică-sa, Lăzurca Georgeta și colegul de escrocherie, Baștea Ioan,  au fost parte în procesul finalizat în anul 2005 când printr-o sentință definitivă și irevocabilă a instanței de judecată au pierdut  imobilul situat pe str. Magheru, nr. 35. Cu aceeași ocazie, prin aceeași sentință a Tribunalului Brașov, confirmată și de Curtea de Apel Brașov, a fost declarat nul certificatul de moștenitor din facsimilele de mai sus. Pe baza acestui certificat de moștenitor  –  anulat in 2005!  –  au fost retrocedate ambele imobile revendicate de falșii mostenitori Baștea Ioan, Iohannis Carmen Georgeta si Lăzurca Georgeta, după ce a fost anulată naționalizarea imobilului și au fost reîmproprietăriți și intabulați în CF doi morți, foștii proprietari Ghenea Maria și Ghenea Eliseu! După aceste două persone decedate în secolul trecut s-a făcut succesiunea prin uz de fals de către notarul corupt Bucșa Radu Gabriel, implicat și în alte retrocedări către mafia imobiliară sibiană împreună cu „il padrino” Klaus Werner Iohannis și alții, toți cercetați de DNA, conform documentului din facsimilul de mai jos.

dna 1dna 2

Normal era ca și casa de pe Bălcescu să o piardă escrocii tot în anul 2005, dar a mai durat încă 12 ani procesul tocmai fiindcă s-a invocat buna-credință în cumpărare și s-a tras din greu de timp, pe vicii de procedură, pentru ca soții Iohannis să încaseze în continuare sute de mii de euro de la banca chiriașă „Raiffeisen”, adică foloase necuvenite, ei fiind proprietari-impostori!
Instanța a dovedit și ea că nu au fost cumpărători de bună-credință, chiar au subliniat asta în motivarea deciziei definitive: „În ceea ce priveşte fondul cauzei, analiza acestuia trebuie să pornească de la cele constatate cu putere de lucru judecat prin decizia civilă nr 33/2005 a Tribunalului Brașov şi anume la împrejurarea că certificatul de moştenitor nr 90/1999 a fost declarat NUL ABSOLUT pe motiv că este fondat pe o cauză ILICITĂ şi s-a emis PRIN FRAUDAREA LEGII. (…) CAUZA ILICITĂ izvorâtă din FRAUDAREA LEGII ce a invalidat certificatul de moștenitor se extinde şi asupra contractului de vânzare-cumpărare subsecvent, terţii, în speţă doar pârâtul KLAUS WERNER JOHANNIS NEFIIND APĂRAT DE PREZUMŢIA DE BUNĂ CREDINŢĂ, faţă de AMPLOAREA OPERAŢIUNII ILICITE rezultată din hotărârile judecătoreşti definitive pronunţate (…) Actul juridic subsecvent, întemeindu-se pe un act juridic INCHEIAT PRIN FRAUDAREA LEGII SI FONDAT PE O CAUZA ILICITA, nu ar putea fi validat prin simpla invocare a bunei credinţe a terţului, mai ales că ACESTA ESTE SOŢUL celeilalte părţi contractante care la rândul său a participat la întocmirea actului nul iniţial.
Extras din motivarea Tribunalului Brașov.

Extras din motivarea Tribunalului Brașov.

Cred că și înapoiații mintali au înțeles acum.

 

                                     A doua demonstrație

 

Dragoș Pătraru demonstrează, ca să înțeleaga toți tâmpiții, inclusiv pupincuriștii iohanniști colegi cu el la DIGI 24 și ăia de la Realitatea TV, că soții Iohannis nu au fost cumpărători de bună-credință, ci complice unul, participant celălalt, la furtul a doua case prin uz de fals și beneficiari direcți la obținerea de foloase necuvenite!

 

Fanaticii iohanniști nu o sa priceapă niciodată că idolul lor este complice la un furt imobiliar. Sau chiar dacă vor pricepe, nu vor accepta în veci adevărul și o să continue să se mintă singuri sau între ei că idolul lor este o culme a cinstei și corectitudinii!
Mai mult, cine va încerca să le deschidă ochii va fi acuzat că-i pesedist, comunist, „ciumă roșie” și alte tâmpenii de felul acesta. Este cel mai usor să negi un adevar atacând acuzatorul, nu acuza în sine. Tactica aceasta se regăsește în toate manualele de manipulare.
Banca Raiffeisen despre chiria către Klaus Iohannis: „Menționăm că, din momentul în care am aflat despre modificările apărute în situația juridică a acestui imobil, toate sumele reprezentând chirie au fost depuse într-un cont escrow, fiind la dispoziția proprietarului de drept.” Oare „ESCROW” vine de la ESCROC? Jos fardul, domnule Klaus Iohannis!

                                                                                                           Marius Albin MARINESCU

 

5 Comments

 1. C

  Pentru cine a priceput demonstrațiile, și e de părere că ar trebui făcut ceva pe măsură:

  https://www.petitieonline.com/destul_cetatene_johannis

  ”Suntem un grup de inițiativă alcătuit din profesori, scriitori și publiciști, colegi din promoția 1965 a Facultății de Filologie din București, care am considerat că este de datoria noastră să reacționăm cum se cuvine față de nenumăratele dovezi de josnicie și precaritate morală cu care s-a ilustrat până acum actualul președinte al României. Este regretabil că felurite calcule politice meschine pe care și le fac parlamentarii noștri îi împiedică să recurgă la soluția legală și constituțională care se impune în asemenea situație: suspendarea și demiterea președintelui nedemn de încrederea celor care l-au votat! Acum se știe bine că votul din 2014 a fost măsluit, a fost obținut prin fals și minciună, prin manipulare grosolană, prin înșelăciune!

  În temeiul celor de mai sus și al altor fărădelegi comise de numitul Klaus Johannis, bine cunoscute opiniei publice, deschidem o listă publică de semnături adresată persoanelor care acceptă să ni se alăture pentru a cere suspendarea și demiterea lui Klaus Johannis din funcția de președinte al României.

  Românul suportă multe, dar cel mai greu suportă să se vadă condus de un prostănac arogant, lipsit de bun simț, lipsit de onoare, de simțul dreptății. Incapabil să fie solidar cu nevoile Neamului, cu nădejdile noastre!

  Destul, domnule Johannis!! Ne-am lămurit cu cine avem de-a face!”

  • Carmen Gurita

   Semnez.

 2. Cosa George

  Semnez

 3. Cosa George

  EVIDENT TREBUIE DEMIS

 4. Gelu

  Joha e penal. “Preşedintele Klaus Iohannis este subiectul unui dosar penal încă din anul 2008, cînd Codruţa Kovesi era procuror general al României, avînd această calitate şi în anul 2015, cînd DIICOT emite acest document în care nu este menţionată vreo clasare a dosarului! Informaţia este oficială şi este confirmată în scris, sub semnătura procurorului Daniel Constantin Horodniceanu, şeful DIICOT, ca răspuns la solicitarea Gabrielei Ghitcuţă, redactor la România TV. De remarcat este faptul că această adresă a fost emisă de DIICOT pe 28 august 2015, cînd Klaus Iohannis era deja preşedintele României! Este vorba despre Dosarul nr. 609/P/2007, deschis de Parchetul de pe lîngă Tribunalul Sibiu, trimis la Parchetul General (de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie) pe 21.02.2008, după care a fost declinat spre soluţionare la DNA pe 25.02.2008, cu adresa nr. 532/II/2008.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.