Puncte de vedere

JOS „MASCA DE FIER”! (I)

                     Cine îi controlează pe controlori? „Visul vechii Securități de a […]

 

                   Cine îi controlează pe controlori?

Visul vechii Securități de a ajunge să ne fie frică din nou de ea (S.R.I. et comp – n.a.) este deja realitate în Minunata Lume Nouă” (Prof. univ.dr. Gheorghe Piperea, Universitățile din București și Paris).

Există în suflet o durere adâncă atunci când constați că în plin veac XXI, spre deosebire de vremurile când cetățeanul era cetățean doar dacă era bine informat și judeca cu capul său (vezi secolul XVIII), dăm buluc – asemenea unei gloate de necuvântătoare – în a ne lăsa prinși în lesa supunerii, rămânând pe veci și supuși și pieriți, în loc ca fiecare să ne luăm cu bărbăție „rația” de libertate și, neacceptând manevrele subterane de a fi transformați de mondialiști în niște bieți schimonosiți de tip homo globalus, să distingem faptul că în spatele poveștilor livrate manipulator de Presă este cu totul altceva și că în esență globaliștii controlează agendele (trădătoare) ale tuturor partidelor politice și televiziunilor! Cum însă aceste forțe  distructive au tot lucrat la îndobitocirea colectivă, știind cât sunt de periculoase cunoștințele puține în a provoca zarvă și haos politic, se poate vedea cu ochiul liber cum ne „izbim” zilnic de tot mai mulți „setați pe creier” care, îngrămădindu-se a se alinia la artefactele antidemocratice și anticreștine, nici nu mai realizează că sunt victimile unei realități prefabricate, falsificate, al cărei scop este de a genera o instabilitate planetară prin care, răsturnându-se valorile sociale consacrate de un trecut ce s-ar vrea uitat cu totul, se escaladează o ură fără precedent, între neamurile lumii, în așa fel încât regulile să fie uzurpate violent de felurite crize și uzurpatorii să ajungă a-i „arde pe rug” pe toți „păcătoșii” (nealiniații)! Și așa se va împlini profetic, conform Cărții Sfinte (Mt.24), acea „strâmtorare mare” (neasemuită în istorie) în care, pentru că nu se vor dezice de numele lui Hristos, o „mână” de ortodocși vor izbândi în fața prigonitorilor deși, „asaltați” fiind cu „pietre” de toate neamurile, vor fi urâți, vânduți și chiar uciși! Acesta și este, de altfel scopul pentru care, ucigându-l pe om (lent) nu doar la nivel simbolic, a început pe mapamond o supraveghere totală fără precedent, în deja proclamată Eră Digitală, ca un concertat exercițiu de intimidare, divizant, executat diabolic de niște agenți naționali cărora li s-a stimulat o nejustificată stimă de sine (ca licențiați mediocri) și o ură viscerală prin crearea senzației că ei și numai ei sunt în „tabăra cea bună” („corectă”)! Ceea ce nu înțeleg însă aceștia, în noua religie a consumerismului și devianțelor antiumane, este tocmai aspectul dramatic că toți suntem ținte!

Ia să vedem însă, stimați cititori, ce ne spune, despre luarea în „colimator” (și) a României, un om informat „până în măduva oaselor” (Roger Stone, consilier al mai multor președinți americani): „Îți poți imagina o lume condusă de George Soroș? Poate că îți oferă o bursă, dar îți ia libertatea: Soroș folosește aceste Forumuri Open Society pentru a răsturna guverne alese democratic. Vrea totalitarism global. Vrea să ia libertatea oamenilor și cred că este un infractor internațional. Cred că implicarea sa în S.U.A., în Europa, în România, în Ungaria… urmărește să vă dea jos Guvernul și să vă aducă un sistem mult mai rău decât era pe vremea lui Ceaușescu. Soroș a finanțat insurgenți, a finanțat crearea de violențe la demonstrații pro Donald Trump (actual președinte al S.U.A. – n.a.). Știm asta sigur. De ce n-a fost încă arestat, în S.U.A. nu înțeleg! Dar poate că asta se va întâmpla. Când finanțezi oameni care susțin asasinarea președintelui S.U.A., atunci vorbim de o infracțiune gravă. Avem dovezi absolute în ce privește finanțarea violențelor de la mitingurile lui Trump. Domnul Soroș are sânge pe mâini. Următorul Watergate va fi faptul că Obama (fost președinte al S.U.A. n.a.) și administrația sa au urmărit și înregistrat ilegal milioane de oameni. Cineva trebuie să meargă la închisoare pentru asta! Și numele acestui cineva este Obama.

Apropo, asta se întâmplă și aici în România. SUNTEȚI CEI MAI ASCULTAȚI OAMENI DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI. Fiecare român trebuie să știe că telefoanele și e-mailurile sale sunt potențial urmărite de către statul profund. Am studiat ce se întâmplă în această regiune și cred că aici Serviciile Secrete au scăpat de sub control. Ascultă milioane de oameni… Cred că sub genericul «corupție» se află de fapt statul profund care își face treburile murdare! Nu spun că, nu există corupție, bineînțeles că există!”

Și ce credeți dumneavoastră că a urmat, după această declarație a sa în ziarul Adevărul? A fost arestat cumva Soroș? Ei, aș! Nu! A fost arestat chiar Stone, iar reporterul român, după publicarea interviului, a fost nevoit să își dea demisia! Și „cireașa de pe tort”: Guvernul legitim al României a fost „ajutat” și el să cadă!

                                                                                               Prof. Costel NEACȘU

3 Comments

 1. gigimutu

  ma pis pe toti care spioneza pe romanii cinstiti si care saracii,

  nu stiu ca secu este si mai prezenta in viata lor decat cea de pe timpul lu nea nicu!!!!

  bai baieti, nu aveti si voi acolo, un serial turcesc de vizionat, o partida de carti ceva, o labuta de tras, decit sa spionati masiv, usca-vi-s-ar parul din urechi!!!!

 2. Malus Dacus

  Doamna, constat ca este multa confuzie in sufletul dvs. Inchideti televizorul si aruncati-l, ca la prieteni nu puteti sa-l dati! Informati-va de pe internet, acolo unde PUTETI ALEGE ce sa cititi! Rugati-va lui Dumnezeu si mergeti la Biserica! Cu toate slabiciunile lor lumesti, inca puteti sa aveti incredere in preotii nostri. Inaintasii nostri de doua mii de ani si-au gasit lumina sufletului, putere si mangaiere prin rugaciune la Domnul IIsus si Sfanta Fecioara. Cine sunt eu sa-i persiflez si sa consider ca Reiki, Yoga, NLP reprezinta calea mantuirii si succesului? Da, aveti dreptate, ati spus-o si dvs! Dar fiti mai increzatoare cu Biserica si cu slujitorii ei si evitati sa-l mai infierati pe Ceausescu! Ceausescu a fost un mare patriot, s-a daruit cu toata energia tarii, a iubit Romania. Si asa cum spuneti si dvs., iubirea vine de la Dumnezeu.

 3. Silviu Preda

  Fals stimate Domnule Malus Dacus, Patriarhiile nationale – episcopi si preoti (neingraditi, participa la slujbe cu pomenire de nume de episcopi eretici) sunt sub puterea malefica a semnaturile ereziilor ecumeniste ale episcopilor si patriarhilor de la sinodul talharesc din Creta si mai nou apar si schisme in unele Biserici locale – Ucraina, Grecia, Macedonia si Muntenegru!
  Informati-va de pe romanortodox.info si prieteniisfantuluiefrem.ro si “ingraditi-va in Ortodoxie”!
  Doamne ajuta fratilor romani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.