Puncte de vedere

JOS „MASCA DE FIER”! (II)

  „Uciderea” Democrației cu „arma” corupției (interceptărilor)!      „Majoritatea comunicațiilor umane sunt interceptate, fără o țintă anume. Dacă un angajat […]

 

„Uciderea” Democrației cu „arma” corupției (interceptărilor)!     

Majoritatea comunicațiilor umane sunt interceptate, fără o țintă anume. Dacă un angajat NSA (Agenția Americană de Securitate – n.a.) vrea să-ți citească e-mailul, tot ce trebuie să facă este să folosească interceptările. Cu ajutorul lor, poate obține accesul la e-mailuri, parole, înregistrări telefonice sau date de pe carduri de credit. Nu vreau să trăiesc într-o astfel de societate (…) NSA minte în mod curent în legătură cu motivele supravegherii în S.U.A., N.S.A. a declarat că nu are unelte. Ba are unelte și le folosește mai mult pentru a obține date despre americani decât despre Rusia. De fapt, hack-uim întreaga lume, oriunde s-ar afla, NSA este aproape în toate țările din lume. Nici măcar nu vă dați seama de ce este în stare NSA, este înfricoșător ce capacități au, nimeni nu va mai fi în siguranță! Accept riscul de a ajunge la închisoare, nu poți să te pui cu cele mai puternice Servicii Secrete și să nu accepți acest risc. Sunt convins că nu mă voi întoarce niciodată acasă” (Edward Snowden, colaborator tehnic al C.I.A. și N.S.A., interviu în revista britanică The Guardian).

Cu toate că supravegherea în masă nu va putea în fond să oprească niciodată acțiunile criminale ale unui terorist, în ciuda argumentelor contrare care ni s-au sugestionat după prăbușirea dubioasă a Turnurilor Gemene la 11.09.2001, adepții subversivului Suprastat Universal s-au gândit ca, printr-o stratagemă inedit-ocultă, să „aresteze” țară după țară și, spionându-ne la nivel mondial, să ne supună global „civilizației interceptărilor” de tot felul, ilegală, impunându-i-se tuturor psihoza că astfel ne „apără” de „bacilii”, toxici, ai infracționalității din domeniul corupției! În cinismul lor, fără să mai conteze câtuși de puțin că valorile democratice și drepturile omului sunt cu mult mai importante decât „fantoma” corupției, au „aruncat la coș” întreaga noastră intimitate și, lăsându-i gloatei plăcerea sadică de a asista „electrizată” la spectacolul televizat și orchestrat sub pretextul „combaterii corupției”, ne-au „redus la tăcere” prin nejustificate monitorizări, interceptări și anchetări, făcute concomitent cu transformarea elitelor naționale, locale, în vasale absolute ale unor „priorități”, antidemocratice și antinaționale, dictate pe filiera uneltelor plasate „strategic” la Tel Aviv, Washington, Bruxelles etc!

Scopul urmărit, acela de a fi controlați total și prigoniți pentru convingerile noastre, constituie de fapt un atac fără fără precedent asupra libertății umane, o batjocorire grosolană a voinței popoarelor, o neglijare de proporții a ceea ce ar trebui să însemne statul de drept și, nu în ultimul rând, o cruntă represiune a mafioților statului polițienesc! Pentru „succesul” misiunii lor monitorizate, căci barierele pungii bugetare le sunt larg deschise, nu contează că nu mai sunt bani nici pentru școli, nici pentru spitale, nici pentru unități economice sau … catedrale!

Când oamenii își pun așadar problema de ce anume trăiesc prost, indiferent din ce parte a lumii provin, ar fi bine deci să ia aminte cum de este posibil ca banii și viața lor să depindă de faptul că în S.U.A. ofițerii NSA (Agenția Națională de Securitate) și-au permis ilegalitatea de a asculta telefoanele a 35 de lideri mondiali (printre care pe președintele francez Sarkozy, cancelarul german Merkel, prim-ministrul italian Berlusconi, prim-ministrul israelian Netanyahu, secretarul general al O.N.U. –Ki Moon etc), că în Rusia se urmărește în timp real deplasarea a 10 milioane de moscoviți prin intermediul telefoanelor mobile, că în China deja sunt amplasate 170 de milioane de camere de supraveghere, că în Japonia se testează un sistem comunicațional de supraveghere inclusiv în spațiu etc!

                    S.U.A, jos „mâinile” (și) de pe România!

Tehnologia nu mai era folosită pentru America, ci pentru controlarea Americii (…) Sistemul va escalada, dacă generația mea nu intervine” (E. Snowden, consultant al N.S.A., în cartea sa „Permanent Record”).

Omul de rând din România, incapabil să distingă între imaginea reală a S.U.A. și cea de propagandă, nici habar nu are că, în ciuda a tot ceea ce ne spune „galeria de aplaudaci” pro-americani din Țara noastră, am „înghițit” pe nemestecate „gogoașa” unor S.U.A. glorioase, ca putere simbolică a democrației, constituționalității și prosperității, fără a face nici cel mai mic gest ca să „prospectăm” miezul problemei, adică să înțelegem și de ce anume, în istoria iudeo-globaliștilor, renumitul exeget G. Friedman ne explica cum, imediat după Războiul Civil din S.U.A., în 1871 s-a „născut” o „plagă” paralelă, subversivă, menită să „calce în picioare” atât Constituția din 1787, cât și dreptul legitim de a-și exercita puterea, în numele „suveranității” poporului, președinții aleși și congresmenii aferenți! Din cauza aceasta, a implementării în spatele guvernării a unor viruși anti-statali cu o agendă proprie și subminatoare, americanii de rând s-au mulțumit (și ei) să „guste” cu nesaț din imaginea mediatică a invincibilității lor, artificiale, deși sunt înglodați în datorii, decimați în războaie inutile, zombizați ideologic și, prin indivizi de teapa lui J.E. Hoover (șef al F.B.I. vreme de 50 de ani, până la moarte, cu „misiunea” de a „superviza” nu mai puțin de … 8 președinți), interceptați, filați, șantajați (până la nivel de președinte) cu dosare compromițătoare făcute, fără a putea fi schimbat în nici o legislatură, tuturor politicienilor de vază ai S.U.A. Nu degeaba așadar aveau să se „plângă”, invocând pe față faptul că S.U.A. „sunt conduse prin constrângere de un grup restrâns de oameni dominanți”, mai mulți președinți aleși de americani, precum Wilson, Kennedy și Trump, care au avut curajul, riscant, de a ne avertiza că există o putere sabotoare permanentă, un fel de Guvern să îi zicem, care deține o agendă publică și politică națională indiferent de înalții demnitari vremelnici, format dintr-o coaliție subversivă mafiotă, din interiorul statului, ai cărei membri aparțin Masoneriei, Serviciilor Secrete locale (C.I.A., F.B.I. etc) și străine, Armatei, Poliției, Justiției, partidelor politice, corporațiilor multinaționale etc! Așa se explică de ce de astăzi asistăm, într-un total dispreț față de litera și spiritul legilor, la un proces istoric violent al sfârșitului democrației, în Era Digitală, instrumentat chiar de S.U.A., devenite vehicul al overlorzilor globalizării de pe axa Washington-Bruxelles-Tel Aviv, printr-un spionaj electronic orchestrat în masă de Serviciile Secrete: N.S.A. („secondată” de serviciul secret german B.N.D.) a interceptat (The Guardian) 124 miliarde de convorbiri telefonice într-o singură lună (însuși detectorul Snowden ne dezvăluie că această instituție, unde a lucrat, a stocat convorbiri telefonice de la 120 milioane de abonați, nefăcând excepție nici spionarea civililor și oficialilor străini)!

În ce privește Țara noastră, România, ne-am bucurat degeaba când, sătui de împilarea istorică a Rusiei, cu o imaginație excesivă am crezut că vom fi tratați cu respect, de S.U.A., în momentele semnării Parteneriatului Strategic (1997) și intrării în NATO (2004). Costurile acestei noi alianțe, prin care de fapt am fost capturați ca stat, ne-au adus în pragul dramatic de a ceda teritorii (Cetatea Albă, Hotin, Herța, Cernăuți), de a fi furați (Bechtel, Microsoft etc), de a ni se nesocoti voința poporului în a-l demite pe un președinte antiromân în 2012, de a fi dezonorați prin susținerea sodomizării societății românești, de a suporta ifosele unui ambasador american obraznic, sfidătorul Klemm, ale cărui acțiuni ne-au întărit în convingerea că România este o colonie ocupată militar de S.U.A. (în tandem politico-economic cu Germania și Austria), că teritoriul și forța militară ne sunt transformate în teatre de război cu mize neromânești (suntem al 4-lea contributor al misiunilor N.A.T.O., mai mult decât o face Anglia!), că partea americană este cel puțin dezinteresată de faptul că drepturile românilor sunt batjocorite prin semnarea protocoalelor de colaborare (anticonstituțională) dintre S.R.I. și alte instituții, că Guvernul și Parlamentul României (de președinți ce să mai vorbim!) se „învârt” după „degetul mic” al unui ambasador care ar fi trebuit expulzat încă de la început, întrucât a încălcat grav legile Țării noastre și a făcut tot ce i-a stat în putere ca, pledând pentru introducerea sistemului Big Brother în România, să ne pună pe toți cetățenii în situația de a fi considerați, de instituțiile de forță, potențiali suspecți de terorism, corupție și evaziune… Ce să mai spun despre cinismul cu care agentul C.I.A. (H. Giknavorian), delegat al S.U.A pe lângă președintele României, circula pe străzile românești fără să aibă număr de identificare la mașină, or despre grozava anomalie ca însuși fostul șef al S.R.I. (G.Maior) să fie nu numai acceptat ca ambasador al României la Washington, ci și … decorat cu Medalia Warren (un ins, de la Curtea Supremă, care „a pus capac”, ca șef al Comisiei, investigării asasinării președintelui Kennedy)?

S-ar impune, deci o concluzie pe cât de fermă, pe atât de adevărată: ne-am lăsat prea ușor „duși de nas”, ca într-un târg de sclavi, de o periculoasă „comedie americană” în care, părându-ni-se la început a fi nostim, la sfârșit ne-am „trezit” cu cătușe la minți, la inimi și chiar la mâini!

                                                                                                         Prof. Costel NEACȘU

JOS „MASCA DE FIER”! (I)

 

3 Comments

  1. un mizantrop

    Din ciclul : ” Totusi, ce, naiba, sunt teroristii, cine i-a fatat si ce vrea ei?” Cand eram copil am vazut teroristi adevarati, vii, la TV, din Brigazile rosii, din ETA, din IRA din Armata pentru eliberarea Palestinei, d-astia cu program, cu revendicari, unii arestati, altii liberi si invartosati…acum, cand, rar de-l identifica pe vreunul, e gata mort, nu poate sa spuna ce vrea si in numele cui terorizeaza, ori, aflam ca ar fi trimis un mesaj pe FB care zice fix ce sustin ai de-i vaneaza ca-ar zice…Derutant…la fel ca si mediul – in vremea copilariei mele stiam ca-i poluare, ca mor delfinii si vaneaza japonezii balene, ca a crescut „cursa inarmarilor”, ca ne sufoca „programul nuclear”…activistii se legau cu lanturi, se bateau cu globalistii, faceau scandal la orice reuniune a satirilor ce ne conduc, se bateau cu politia la Paris pentru experientele nucleare ale Frantei in Atolul cu chiloti, distrugeau plasele pescarilor, faceau cartiere (adica-si instalau corturi) in zonele in care urma sa se construiasca un aeroport poluant (exista si acum unul prin Bretania), au impiedicat acoperirea terenurilor de sport de langa Paris, ca ar deruta pasarile…chestii concrete, oamenii s-au intrebuintat…totusi, balenele sunt vanate in continuare, ca japonezilor le place carnea lor, experientele nucleare (chiar daca numai cu uraniu saracit…) se fac pe populatie civila si chiar pe proprii soldati, cursa inarmarilor sufoca orice economie si orice dezvoltare a tarilor sarace, serviciile secrete detin afaceri si fonduri tot mai mari, se inmultesc prin sciziparitate in ciuda ineficientei dovedite, pericolul terorist pandeste, doar ca abia ce ne obisnuisem cu poza atacatorului a orice, arab si imediat ne obliga directivele sa-i iubim pe toti arabii, teroristi au ba, doar refugiati sa fie din calea unui razboi incheiat (chiar, de ce n-or fi fugit ei cand erau bombardati eliberator de partenerul strategic?!), poluarea e peste tot, doar centralele nucleare sunt bune, doar satelitii sunt prietenosi cu stratul de ozon, bine ca am scapat de Concorde (cate gauri s-or fi reparat?), electrica e buna, doar ca e produsa rau, nu ne spune nimeni cum vor fi reciclate uriasele baterii electrice, nici cum s-o repara solul ars de panourile solare…pe masura ce sunt supravegheat si-n baie pentru siguranta mea, devin tot mai vulnerabil, institutiile platite sa ma apere, ma spioneaza si ma intimideaza atunci cand apelez la ajutorul lor…mai mult ni se vehiculeaza teoriile conspirationiste cu scaderea drastica a populatiei si eu ar trebui sa tac, „bine ca nu se trage in noi de pe blocuri” si nu ne loveste virusul ucigas, doar ca ai de controleaza lumea au nevoie de noi toti, au nevoie de piata pentru gunoaiele si experimentele lor, au nevoie de robi sa-si populeze corporatiile…chiar cred ca daca i-am ameninta ca nu ne mai puim, ar intra in panica…Pana atunci, Romania a ajuns un „picnic la marginea drumului” al unora care-si arunca deseurile, chiar radioactive, prin prasele tarii, cu ajutorul institutiilor platite si de mine si sub ochii ueistilor care nu vad cum sunt periclitati gandacii de bucatarie, ai stejarilor si plopilor, cum se pune de genocidul sobolanilor si al paduchilor…inteleg ca e rau doar daca trece autostrada prin coloniile „protejate”, cu reziduurile e OK…

  2. Dacus Malus

    Domnule mizantrop …..GE-NI-AL !! N-as fi putut sa ma exprim mai bine nici intr-o mie de ani! Chapeau !

  3. Tove

    Adevăruri evidente, dureroase și, din păcate, de necombătut. Am citit (de curând) ”Atlasul norilor”. Văzusem filmul, impresionant, însă aveam senzația că ceva mi-a scăpat. De ani de zile, încerc să înțeleg de ce se întâmplă atât de multe rele, de ce noi, oamenii, ne facem rău cu atât de multă frenezie… Deși cred că nimic nu este întâmplător și refuz (îmi place !) să cred că suntem doar rezultatul evoluționist al unor fenomene fizico-chimice, nu cred în geneza biblică. Cred însă că în ADN-ul nostru este scris ceva care ne face să fim egoiști, răi și autodistructivi… din greșeală sau intenționat, plasat acolo de divinitate sau de creatorii noștri, chiar nu are nicio importanță. Am convingerea însă că nu avem nicio șansă (noi ca popor, nicidecum- ne lipsește gena care să ne facă luptători)…îi spuneam cândva cuiva că este șocant ce impact mic au avut informațiile publicate de Snowden și, replica a fost una impresionantă: Dacă noi oamenii nu am avut încredere în IIsus!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *