Puncte de vedere

JOS „MASCA DE FIER”! (III)

                                  S.O.S. din … […]

 

                                S.O.S. din … „lagărul” U.E.!

Directivele U.E. sunt un corset care nu te lasă să respiri (…) Nu pot să nu mă întreb unde sunt cei din elita intelectuală? Este trist… Industrie nu mai avem, sistem bancar nu, pădurile nu le mai protejăm, vindem pământul nostru pentru că așa a vrut U.E.! Și ce dacă a zis U.E.? Țara se conduce prin instituții de forță, ca DNA… Nu-i nimic normal în toate astea! Am ajuns o colonie, nu mai decidem noi pentru noi (…) și constat că tendința merge spre slăbirea și chiar destrămarea statului și a națiunii” (Prof. univ. dr. Dinu Giurescu, vicepreședinte al Academiei Române, unul din cei mai prestigioși istorici contemporani).

În planurile lor subversive și subminatoare, de a ne domina global, sionisto-globaliștii monopolizărilor financiare, de la Washington, au luat în mâini „hățurile” mondializării și, vrând să ne arunce în „șanțul” Istoriei, au scos din baierele buzunarelor nu mai puțin de 700 miliarde $ ca să ne poată vedea, cât mai repede, supuși într-un „lagăr” experimental, U.E., transformat mercantilist în prima piață de consum din lume! Nu știm cât „mărunțiș” i-au aruncat altui drept al globalizării, președintele sovietic Gorbaciov, dar cert este că omniprezentele Servicii Secrete europene, în mod subit, și-au „uitat” cu totul menirea de a fi de strajă la suveranitatea popoarelor și, în disprețul oricăror convenții internaționale și a legilor existente, au devenit „biciul” prigonitor al celor care ne îmbulzesc, ca pe niște vite la tăiere, în „fericirea” de a ne dizolva, în Noua (lor) Eră, ca state naționale și ca neamuri cu identități distincte! Și uite-așa, momiți că totul s-ar face în numele drepturilor și libertăților noastre, ne-am „trezit” a fi niște sclavi ai unui Nou Imperiu, condus în aparență de germani, despre care extrem de vocalul Vladimir Bukovski, celebrul disident și scriitor anti-U.R.S.S., spunea: „U.R.S.S. avea Gulagul. Cred că el există și în U.E. Un gulag intelectual numit corectitudinea politică. Când cineva vrea să spună ceva despre subiecte precum rasă sau gen, iar opiniile sale diferă de cele aprobate oficial, va fi ostracizat. Este începutul Gulagului, începutul pierderii libertății voastre”…

Ne-am „procopsit” astfel cu o U.E. care, având o puzderie de lideri numiți și nu aleși, ne tot „bruiază” mentalitatea colectivă cu „bâta” lozincii anticorupției, a „apărării” siguranței naționale, riscând însă, în realitate, să ne submineze, să ne subjuge și să ne fure Democrația… sub pretextul apărării ei! Așa se face că, în vreme ce popoarelor europene li se livrează metodic iluzia că sunt reprezentate în Parlamentul European, jocurile mari și murdare se află în mâna unor neaveniți, „condamnați” în Comisia Europeană, ajunși în funcții de comandă în urma aplicării tacticii progresist-globaliste de a fi manevrați și șantajați prin dosare ținute la sertar! V-aș da ca exemplu pe cei doi pioni care, considerându-se vătafi peste România, s-au făcut complici în săvârșirea atâtor abuzuri (antidemocratice, antinaționale, anticreștine) sub „masca”… anticorupției: Juncker (președinte al Comisiei Europene) este cercetat într-un dosar penal (deschis în 2017) sub acuza că în calitatea sa de fost prim-ministru luxemburghez a acordat unui Serviciu Secret puterea de a intercepta telefoane și de a face spionaj ilegal, iar Timmermans (vicepreședinte al Comisiei Europene) este cunoscut ca fiind fidel executant al proiectului lui Soroș (perfid-antistatal) în România, un infractor internațional condamnat definitiv de justiția franceză!

Vedeți așadar, stimați cititori, cine sunt de fapt „apărătorii” Justiției din România, cine ne monitorizează nouă așa-zisă „luptă anticorupție” și ne arată cu degetul ca pe o Țară de infractori? Tocmai ei, cei mai mari dușmani ai Democrației și fărădelegilor! Vedeți cum ajung în funcții de decizie, în totalitara U.E., „români” care și-au bătut joc de România (Cioloș, Köveși etc) și reprezintă  în esență interesele altor state, ostile nouă? Înțelegeți deci cât de mult îi pasă președintelui afon politic Iohannis de „statul de drept”, dacă nu a fost în stare ca în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, știind oficial că în România s-au încălcat între 2014-2017 de 272 de ori drepturile omului (fiind pe primul loc în U.E.), să ia atitudine și să dea un răspuns cât de cât satisfăcător Federației Barourilor Europene (cu un milion de membri) care și-a manifestat public profunda îngrijorare despre implicarea S.R.I. – D.N.A.  în sistemul judiciar, privându-i pe cetățenii români de dreptul de a avea acces la instanțe cu adevărat libere și independente?

Ei, uite, așa se explică cum iudeo-globaliștii, care dețin 90% din capitalul României, nu își asumă conducerea Țării noastre pe față, ci o fac prin interpuși „de-ai noștri”, mai „soft”, sub tam-tamul diversionist al unei „diaspore” controlate de Serviciile Secrete…

                                        Colonia militaristă România

Faptul că se solicită este una, faptul că se încuviințează de instanțe pe bandă rulantă este inacceptabil, pentru că indică faptul că judecătorii și-au uitat prima lor misiune într-un stat de drept – și anume că trebuie să ne apere drepturile. În procedura de interceptare, judecătorul a fost pus ca să preîntâmpine abuzul în acultarea telefoanelor, or ei par să nu își facă treaba. Este un STAT POLIȚIENESC. Stat polițienesc este cel în care lipsește controlul judecătoresc, or la noi, teoretic, îl avem, dar practic este ca și cum nu ar fi” (Prof.univ.dr. Radu Chiriță, Facultatea de Drept, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca).

Pe „nesimțite”, ca nu cumva gloata de pretutindeni să își dea seama de scopul pentru care este împinsă pe o „pășune minată”, ne-am pomenit peste noapte cum la conducerea statului bipolar mondial postbelic, sovieto-american, și-a făcut treptat loc, o castă impostoare, din lumea spionajului, implicată „până peste cap” în nașterea în anii 60 ai Noii Stângi, o mișcare anarhică, neîncrezătoare și ostilă față de sistemul tradițional în ansamblu, adică de tot ceea ce înseamnă trecut istoric, identitate a popoarelor, democrație, state naționale, orientare politică „de dreapta” și „de stânga”, lege juridică, morală sau divină! Și astfel, sub „acoperirea” diversionistă a „statului de drept”, sforarii mondiali ne-au amăgit prin anii ΄80 cu „beneficiile” suspendării frontierelor dintre state, cu mirajul „libertății” propagat prin revoluțiile dirijate din 1989 și, confruntați cu ispita de a conviețui în „unitatea” și „fericirea” unei Noi Ordini Mondiale, cu o Revoluție planetară a terorii, globalizarea, al cărei scop, dezumanizant și anticreștin, este acela de a ne dezorienta și a ne pierde complet într-o societate de tip orwellian!

Chiar și unii din cei care și-au dat seama de unde „bate vântul”, inclusiv din România, și-au oferit orbește serviciile fără să înțeleagă că Noul Sistem, devorându-și și slugile și victimele, urmărește de fapt, în mod extremist și radical, să ne forțeze pe toți în a da ascultare unui Suprastat Universal Polițienesc, cu „acte”… în regulă, legitimat de impunerea legilor Big Brother, prin care doar naivii sunt făcuți să creadă, în dezinformări diversioniste, că lozincarda luptă împotriva anticorupției ar fi cu totul și cu totul mai importantă decât orice altă valoare a unui popor!  În realitate, însă, avem de-a face cu o incitare publică de proporții, în spatele căreia se află un sistem diabolic de propagandă, prin care, în neștiința lor, mulți mediocri nu conștientizează realmente că își dau din plin concursul, nu doar în România, la o subminare programatică prin demoralizare și la o destabilizare mondială ale cărei consecințe nefaste conduc la sfârșitul democrației!

Ca românii să nu priceapă o iotă din toată această mascaradă, sforarii externi ne-au „executat” ca popor printr-o operațiune militarizată deghizată în ΄89 și, conducându-ne prin interpușii agențiilor de spionaj infiltrați în ceea ce masele înțeleg a fi „politică”, au pus România pe harta aliniaților globali (făcând jocul dizolvant al Ungariei și al euro-atlanților), ne-au zdruncinat mentalul colectiv prin acte de terorism în masă (vezi evenimentele din 1989, manifestația din 13-15 iunie 1990 din Piața Universității etc), ne-au furat pâinea de la gura copiilor noștri (după 1989, România a fost jefuită de 3,3 ori mai mult decât au făcut-o cele 3 imperii în 530 de ani de istorie), ne-au impus „protocoale” ilegale (monitorizante) între S.R.I. și alte instituții (România este una din cele mai interceptate țări din lume), și-au justificat teroarea procuroristică prin faptul că am fi o națiune de pușcăriași (corupți, analfabeți și primitivi), ne-au dezbinat prin știri violente și mincinoase, ne-au „spălat creierele” spunându-ne că am face parte dintr-un popor fără istorie și fără identitate (falsificarea Istoriei românilor), ne-au atacat Biserica Ortodoxă (singurul „ghimpe”, în coasta globaliștilor, care se luptă să îi apere pe oameni de uneltirile demonice ale slugilor lui Antihrist, ne-au transformat Țara într-un lagăr experimental unde predomină frica, șantajul, dosarele, cătușele, mascații, bilețelele, torționarii, zidurile

                                                                                                            Prof. Costel NEACȘU

JOS „MASCA DE FIER”! (II)

JOS „MASCA DE FIER”! (I)

4 Comments

 1. mototol

  ar trebui cei din redactia jutitiarul, sa incercati sa faceti un canal de distributie video pe youtube, cu invitati buni si de calitate,putini la inceput dar de neoprit mai tarziu

 2. Dies veniet libertas

  Motorol,daca redactorii ar iesii pe website-ul evreu youtube sau orice alta platforma jidaneasca,ar fi rand pe rand arestati,torturati,femeille si copii lor rapiti si reeducati si obligati sa semneze confesiuni ca au participat la pseudo-caustul jidan.
  Parerea mea personala e ca redactia inca nu are o retea de oameni de dreapta care sa ii ajute in cercetare.
  E nevoie de cetateni romani conservatori de dreapta si cum poporul s-a occidentalizat/jidanizat/canalizat toti sunt pe burta.
  De ce crezi ca nu apare pe justitiarul.ro nici un nume de reporter?
  Cum apare numele/fata cuiva SRI-DNA se activeaza si justitiarul.ro va fi dizolvat!

  Puternicule Justitiar pastreaza tu masca pe fata si fi anonim nu pentru tine ci pentru cei dragi tie.
  Masca pe care o ai este un simbol,justitiarul.ro poate fii oricine

  Batman

  • mototol

   sunt platforme de distributie media despre care cel putin acum putem presupune ca nu se afla sub controlul altora decat al utilizatorilor,care functioneaza pe aceleasi principii ca si criptomonedele, alegerea exista, ne-a fost data de ……..

 3. Un patriot

  Foarte buna ideea!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.