Puncte de vedere

JOS „MASCA DE FIER”! (IV)

                      Dărâmarea instituțiilor Statului Român „Veți fi șocați să aflați […]

 

                    Dărâmarea instituțiilor Statului Român

Veți fi șocați să aflați câți judecători, procurori și oameni din Poliție stau cu mâna întinsă. Nu sunt interesați să aplice legea, ci să ceară bani. Singurele dăți când pun oameni sub acuzare este atunci când aceștia le sunt adversari politici. Și când oamenii cu bani ajung să facă închisoare, se duc acolo pentru o cafea și ies iar (…) Judecători, procurori, avocați – toți și-au luat partea. Deci să fim foarte direcți… Laura Codruța Köveși nu este corectă, neutră și obiectivă și ca atare nu merită un nou mandat la DNA (…) Deseori, oamenii pe care îi vezi anchetați de DNA, DIICOT și alții sunt ținte politice. Aceia sunt oameni pe care sunt supărați din diverse motive. Așadar, acele structuri, chiar și serviciile SIE și SRI, sunt deseori folosite în scopuri politice și nu pentru a face ceea ce trebuie să facă prin construcția lor. Am îndoieli serioase despre anchetele actuale și cele în desfășurare demarate de DNA, DIICOT sau oricare altă structură, pentru că majoritatea țintelor lor sunt politice (…) De obicei sunt represalii din cauza politicii” (Darren White, fost șef al U.S. Secret Service România și alte țări est-europene, între 2009-2014).

Nici nu a intrat bine în vigoare Constituția noastră de astăzi (adoptată în 1991), al cărei „părinte” (Antonie Iorgovan) ne-a părăsit subit la puțin timp după ce a denunțat public manevrele oculte ale Masoneriei, că așa-zișii emanați contra-revoluționari din ΄89 s-au și grăbit să arunce la „coșul” istoriei revendicarea capitală a LIBERTĂȚII, proclamată de revoluționari într-o „baie de sânge”, prin care întreaga noastră societate s-a pomenit cu un SRI care și-a arogat „dreptul” de a face interceptări telefonice neconstituționale (CCR a hotărât în 2018 că interceptările telefonice nu mai pot fi folosite ca probe în dosarele DNA cu ajutorul SRI, excepție făcând cele pe mandate de siguranță națională), adică am fost supuși la scară națională unor sarabande de ordine, nelegale, executate de niște indivizi plătiți de la bugetul statului care, în loc să îi discrediteze pe demnitarii hoți, au început să dea cu „măciuca justițiară” pentru a distruge credibilitatea unor instituții fundamentale ale Statului Român! Au urmat 3 ani fatidici în care, stimați cititori, s-a reușit trista performanță ca, în derâdere absolută față de ideea de Democrație și în consens cu o U.E. ea însăși folosită ca armă pentru distrugerea legilor naționale, România să  devină un „model” în implementarea „lagărului global” al Noii Lumi: în 2005 s-a declarat corupția drept o amenințare la adresa securității și a fost inclusă în Strategia de Securitate Națională (ceea ce a făcut ca Serviciilor Secrete să li se atribuie competențe pe Justiție, peste lege și în afara Constituției, prin hotărârile administrative secrete emise de CSAT cu nesocotirea Drepturilor Omului și ale Democrației); în 2010 CSAT a hotărât ca SRI să semnaleze cazurile de corupție la nivel înalt în scopul prevenirii accesului în funcții publice a persoanelor corupte (ceea ce a făcut ca SRI să se prevaleze de sarcini operative ce nu se regăsesc în cadrul legal cunoscut, excluzându-i de la conducere și pe cei ce nu erau condamnați printr-o hotărâre definitivă); în 2014 însuși președintele Băsescu ne dezvăluia (la Timpolis) că s-au constituit „echipe mixte” (SRI-DNA) având statut de organe de urmărire penală (în 2018 CCR a conchis că SRI nu este organ de cercetare penală, stârnind mânia (?!) unor procurori zeloși și implicit o campanie de amenințare împotriva CCR!)…

Evident că nu s-ar fi reușit un astfel de atentat la ordinea de drept dacă „partenerii noștri”, euro-atlantici, nu ar fi „închis ochii” și chiar încurajat niște „conducători corupți” ai Țării, cum îi numea sus-numitul D.White. Conducătorii care, garantați și patentați așadar de „cine trebuie”, s-au constituit într-o rețea clandestină, camuflată subversiv, menită să controleze ceea ce noi numim în genere „clasă politică” și tot ce ar mai putea „mișca” în front! Și așa, în văzul Europei și al lumii, ni s-a creionat o imagine diversionistă de țară a fărădelegilor, a cătușiadei unor aplaudaci incitați de televiziuni, fără să ne gândim că în „spatele” unor cariere de personalități spulberate ilegal, de fel și fel de arestați din rândul parlamentarilor, miniștrilor, judecătorilor la ÎCCJ, judecători la CCR, procurori de la Parchetul General etc, am putea să fim oricare dintre noi! Căci în această nouă lume, în care am fost degrevați de prezumția de nevinovăție, vom fi cu toții supravegheați și pedepsiți, ca să nu mai existe „picior” de disident, cum reiese și din faptul că, prin hotărârea 045/2005 a CSAT, a luat naștere și la noi Sistemul Național de Monitorizare a Comunicațiilor prin Satelit (Monsat), sub egida SRI-SIE, format dintr-o rețea de sateliți lansată de SUA și care dispune de dispozițiile radar (bazate pe unde milimetrice) capabile să urmărească o persoană după caracteristicile sale biometrice, oriunde pe pământ, inclusiv de a-i localiza pe oameni prin acoperișurile clădirilor unde se află! Totul face parte dintr-un plan mai amplu, de monitorizare mondială, prin care se dorește a se ști, exact, unde suntem, ce gândim și ce facem! Ca apoi să fim „triați”, mai ușor, între cei ce sunt ai lor și cei ce le sunt împotrivă! Iar în următorul „pas”, va urma o prigoană (Revoluția Revoluțiilor) cum nu a mai fost în istorie … Iată ce declară o victimă privată de libertate, col. Ion Dedu din SRI, cel care a tras un semnal de alarmă împotriva interceptărilor telefonice ilegale și le-a semnalat unor președinți (Băsescu, Iohannis) că nu se prevalează de competențele lor: „Ei trebuiau să sesizeze Parchetul pentru lipsirea de libertate. Nu a făcut nimeni. Cum adică, prin legi sau norme interne, Serviciul încalcă drepturi și libertăți și domnul George Maior (șef al SRI – n.a.) ajunge ambasadorul României în America, cel mai democratic stat … Pișcociu (consilier de stat – n.a.) spune că nu are competență Președintele, ceea ce este grav. El este comandantul suprem! Atunci, SRI este liber în România! Pe legea forțelor armate spune că Armata este prima, iar serviciile sunt subsidiare… iar Președintele României este președintele CSAT, deținând astfel securitatea și apărarea națională (…) Dacă eu câștigam (procesul – n.a.), Maior și ceilalți erau arestați”!

Înțelegeți, așadar, cine și cum conduce România?

                                 Administrația Prezidențială    

Dacă pe timpul lui Ceaușescu s-ar fi întâmplat așa ceva (protocoale secrete încheiate de SRI cu alte instituții – n.a.), România ar fi fost izolată precum astăzi Coreea de Nord! Numai SS-ul nazist și NKVD-ul bolșevic au mai avut astfel de competențe (…) Aceștia ar trebui arestați imediat (semnatarii protocoalelor – n.a.), împreună cu toți complicii lor, inclusiv Președinții României sub care Protocoalele au funcționat – Băsescu și Iohannis – și actualul Procuror General – Lazăr, persoane cu responsabilități constituționale în garantarea Constituției și a ordinii de drept(Avocat Aurelian Pavelescu).

Hărcuită când dinspre Răsărit, când dinspre Apus, biata noastră Românie a fost aliniată și ea, cu brutalitatea unor sioniști (evrei) care și-au ascuns hegemonia în spatele sistemului bipolar sovieto-american, pe frontul vasalizării, mondiale, creat după planurile intrigante venite, zice-se, dinspre Washington. Experimentului acesta, etichetat a fi „americănesc”, i-au căzut victime, ca într-un joc de domino orchestrat de Serviciile Speciale, „unelte vorbitoare” controlabile, șantajabile, folosite ca să distrugă din „fașă” tot ce ne leagă de Lumea Veche și să ne adune ca pe niște vite în Noua Lume – o lume cu oameni noi, depersonalizați, reduși la tăcere de „biciul” unor instituții de forță care nemaiținând cont de nici un fel de lege, se asmut „câinește” ca să ne supună în masă puterilor dominante! Din acest „joben”, Serviciile noastre ne-au improvizat o așa-zisă clasă politică, înțesată însă de ofițeri acoperiți și colaboratori, de la președinte și până la portarul instituțiilor! Toată această mascaradă, menită să îi antreneze pe idioții utili în a ne destabiliza într-o interminabilă zarvă națională, ni s-a spus că respectă „rigorile necesare” ale „parteneriatului” nostru cu Occidentul și, de ce nu?, este „cheia” ca și România să devină o „țară ca afară”! „Mușcând” însă din ispită, o „mână” de impostori ai politicii, printre care Băsescu și Iohannis, au fost luați de „valul integraționist” și, legați fiind la „mâini” și la „picioare” cu dosare compromițătoare, cu colaborări la „antene” interne și externe, au demarat PROIECTUL MARII DEMOLĂRI A ȚĂRII prin săvârșirea a „munți” de ilegalități: au direcționat sume uriașe de la buget pentru urmărirea populației, nu au denunțat public protocoalele prin care s-a început o epurare colectivă numită propagandistic Anticorupție, și-au distrus adversarii politici, au sfidat și deturnat voința poporului la referendumuri, ne-au prezentat ca fiind țara cea mai coruptă din Europa, s-au folosit de Monsat (Sistemul Național de Monitorizare a Comunicațiilor prin Satelit) în campanii electorale etc.

                                            Băsescu

Traian Băsescu are meritul de a fi înțeles printre primii că lumea veche este pe moarte și la fel de repede a înțeles cine sunt jupânii Lumii Noi. Mai inteligent decât toți predecesorii săi majorității politicienilor, s-a adaptat repede”  (Dan Tapalăgă, Hotnews).

Omul acesta, despre care un fost șef al SPP (generalul Cătălin Voicu) a spus că ar trebui împușcat pentru răul făcut României, a stat la baza  „nașterii” binomului SRI-DNA, o improvizație americană anticonstituțională, prin care s-a instituit în România un model de luptă anticorupție atât de drastic orientat politic și antinațional, unic în lume, cu toate că în clasamentul corupției suntem întrecuți de țări ca Bulgaria, Grecia, Serbia, Bosnia, Herțegovina, Republica Moldova etc. Cu toate acestea, acest președinte de tristă amintire a declarat că nu are nici un regreta creat (?!) asemenea instituții „foarte puternice”, instituții care și-au „dat mâna” ca să se poată menține la putere un regim inuman „resuscitat” prin fraudarea alegerilor prezidențiale din 2009 (vezi „sufrageria lui Oprea” etc), alocându-se o grămadă de bani pentru a fi urmărită toată populația activă a Țării, a se folosi de „dosare păstrate la sertar” ca să schimbe forțat ideea de clasă politică, a folosi în mod independent (fără vreun control parlamentar) sistemul de supraveghere și manipulare electorală Monsat, a ni se reține datele aparținând furnizorilor de comunicații electronice destinate publicului (prin promulgarea, în 2008, a legii 298).

Nu știu ce s-ar mai putea spune despre acest blestem național care, acuzându-ne de parazitism și tăindu-ne salariile pe o prognoză eronată a FMI, a nesocotit votul împotriva sa a 7,4 milioane de români și a tronat absolutist în postura sa de „stăpân al dosarelor”…

                                               Iohannis

Iohannis este un președinte antiromân” (prof. univ. dr. Corvin Lupu, membru în Comisia de Istorie Economică a Academiei Române).

Ca și predecesorul său, „incoruptibilul” Băsescu, „puritanul” Iohannis ne-a fost scos și el din „colbul” manevrelor SRI și al dosarelor sale (L. Stanciu, de la ÎCCJ, l-a făcut „scăpat” de acuzațiile de incompatibilitate, fals și uz de fals), acesta sacrificând cu o stupefiantă nonșalanță imaginea Țării fără să înțeleagă o iotă cum funcționează pârghiile de putere în Stat, ascultându-și stăpânii de peste Ocean în a ne face viața cât mai amară prin ceea ce ziariștii profesioniști au numit a fi „al treilea mandat al lui Băsescu”: antinațional, antidemocratic, anticreștin.

Paralel așadar în arta de a guverna, președintele Iohannis și-a ascuns neștiința și agenda sub imaginea de „apărător” al Justiției, fiind foarte vocal în a încălca Constituția și legile Țării, în a-și „executa” adversarii politici (până la a declara „război” celui mai mare partid românesc!), fără însă a scoate o vorbă despre cum s-a ajuns ca lumea să șoptească pe la colțuri cu telefoanele în alte încăperi, fără a denunța public, protocoalele prin care s-a perpetuat teroarea judiciară națională, fără a-i păsa că Țara nu se poate conduce cu o „stradă” care face inconștient jocurile puterilor dominante, fără a-și aminti de retrocedările ilegale (de miliarde de euro) pentru FDGR în vremea când era primar la Sibiu, or de procesul de la Brașov a cărui sentință relevă că a dobândit cu rea credință o locuință etc!

Cu siguranță, acest președinte își merită cu prisosință încă o tinichea pe piept, globalistă, pentru „serviciile” sale atât de prețioase, în instaurarea Noii „Ordini” Mondiale, cum ar fi incitarea la ură națională și dispoziția dată ca Procuratura Militară să îi ancheteze pe jandarmi pentru că ar fi „reprimat” un miting care de fapt era ilegal! Rușine!

                                                                                                    Prof. Costel NEACȘU

JOS „MASCA DE FIER”! (III)

JOS „MASCA DE FIER”! (II)

JOS „MASCA DE FIER”! (I)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.