Atitudini

Jurnal de penitenciar: Talentatul domn Vîntu și temerile sale că va fi următoarea victimă a statului subteran

                  O generoasă propunere de armistițiu Intenționam ca la acest sfârșit de […]

 

                O generoasă propunere de armistițiu

Intenționam ca la acest sfârșit de an să le transmit cititorilor mei de pe FB doar obișnuitele urări de sărbători dar, nedorind să împărtășesc destinul tragic al celui care a fost domnul Adamescu, am decis să propun public un armistițiu securiștilor patronați de domnul Hellvig.

Iată care sunt termenii pe care îi propun: eu promit ca pană la rezolvarea problemelor mele de sănătate, voi scrie la superlativ despre distinsul domn președinte. Nu voi mai scrie că este un grandoman lipsit de creier, nu voi mai scrie că, având toata puterea în Romania, nu-i capabil să ofere populației altceva decât zăngănit de cătușe și măsuri economice desprinse din filmele cu proști. Voi scrie doar că e un tip minunat, voi scrie că din poziția de profesor de fizica a trimis sute de copii la olimpiadele de profil, iar din postura de președinte al țării, nu le-a plătit americanilor miliarde de dolari din bugetul țarii, pentru a le obține sprijinul în vederea realegerii în funcția supremă, ci că acest sprijin i-a fost acordat dintr-un uriaș respect pentru anvergura lui politică, intelectuala și profesională. Evident că voi extinde aria superlativelor și la adresa guvernului pe care îl conduce, afirmând că acolo găsim niște profesioniști minunați.

Voi începe prin a-i ridica o statuie domnului Cîțu, contrazicându-i pe toti cei care au afirmat că nici cel mai iscusit șterpelitor n-ar fi reușit să fure banii pe care i-a pierdut România în urma afirmațiilor publice făcute de domnul ministru.

De asemeni, voi aplauda decizia domnului Predoiu de a desființa SIIJ-ul, chiar dacă prin adoptarea acestei decizii, securiștii vor pune din nou șeaua pe judecători și procurori care își permit să aibă idei personale în spețe juridice de interes politic.

Dat fiind faptul că acest armistițiu vă este propus vouă, băi securiștilor, mi se pare normal să îl tămâiez și pe ilustrul vostru șef, onorabilul domn Hellvig. Promit să nu scriu că porcăriile care mi s-au făcut în timpul acestui Crăciun la spitalul la care am fost internat i se datorează și nici că porcăria uriașă care mi-a fost făcută ieri la penitenciarul Rahova i-ar aparține.

Voi pune aceste porcării pe seama uneia dintre numeroasele grupuscule mafiote din cadrul prăvăliei pe care cu onor o conduce, afirmând că sărmanul director al SRI, habar nu are ce se întâmplă sub conducerea domniei sale. Voi spune că habar n-a avut de „descinderea” pe care au făcut-o securiștii la spitalul la care eram internat, băgând o asemenea groază în personalul medical de acolo (un personal de altfel extrem de bine calificat și civilizat), încât le tremurau mâinile asistentelor pe perfuzii, iar unul dintre medicii care mă aveau sub observație și tratament post operatoriu, mai avea puțin și s-ar fi oferit să le facă bocancii gardienilor care mă supravegheau, în încercarea lașă și neghioabă de a arăta că el este de partea „forțelor binelui”.

Tot pe seama unui grupuscul voi pune și decizia, că în ciuda stării mele de sănătate, la doar două zile de la externare, adică pe data 30 decembrie 2019, să fiu pus pe „cursă” și transferat la alt penitenciar. Eram singurul deținut din România care era musai să fie transferat, în rest toate transferurilor făcându-se după data de 6 ianuarie 2020.

Dacă sunteți de acord cu această ofertă, băi securiștilor, voi mă lăsați să-mi rezolv problemele de sănătate, iar eu vă voi livra ceea ce v-am promis. În final vă urez să aveți parte de sărmăluțe bine fierte, vinuri de soi și amante sau amanți, bolnavi de sifilis.

​A tout a l’heure, canaliilor!

                                                                                                                       Sorin Ovidiu Vîntu

P.S. Iar ție generație îți urez ca în anul 2020 să ai parte din belșug de bani, dragoste și sex! La mulți ani!

Sursa: Pagina de Facebook Sorin Ovidiu Vîntu

 

4 Comments

 1. Nea Gheorghe De La Tara

  Sorin Ovidiu Vantu s-a lasat jumulit de securistul-kaghebist Mircea Dinescu pentru ca avea, saracul, aspiratii literare si talent si a crezut, naivul, ca Mirciulica e doar un poet talentat… Tot de aceea l-au putut escroca diversi mari ziaristi, pretinsi deontologi. Securistii insa, nu au deloc talent literar, sint agramati chiar, si au si ei o morala la curul broastei. Poate vor sa si-l puna in panoplie si pe SOV, dupa atitia altii…

 2. satan existã

  Se plånge un personaj care face parte din acelasi sistem putred condus de masoni infecti care,pentru a le fi bine si a respecta planurile alcãtuite de tatãl minciunii si transmise de el prin masonii de gradul 33,masoni ce au contact direct cu el lucifero,îsi trãdeazã pãrinti,copii,neveste.
  Spun cã încã face parte din sistem deoarece are libertatea de a scrie;din ce stiu eu un ,,student”la ,,facultate”nu are voie sã detinã telefon,tabletã,laptop sau orice alt mijloc de comunicare cu lumea exterioarã;probabil cã în ,,clasa”unde se tin ,,cursuri”pentru ,,studenti”eminenti el tine prelegeri în care spune cã este un om care a dorit si doreste binele romånilor si i se face o mare nedreptate cã nu i se acordã mai repede o licentã,un doctorat;dar cine stie,poate el nu este romån iar în acest caz într o oarecare mãsurã este de înteles.

 3. Dan Cristian Ionescu

  Se pare ca La Tara, la Nea Gheorghe, informatiile ajung deformate. Eu am stiu ca SOV a infiintat jaful national FNI fiind bagat in fata chiar de cei pe care astazi se face ca ii injura si pe care i-a imbogatit. Asa stiu eu, ca in timpul detentiei dinainte de 1989, a fost recrutat (se pare ca initial de militie si ulterior de securitate). L-am vazut prima data la Antena 1, la emisiunea Marius Tuca Show (prin 1998-1999) – eram curios sa vad cum arata acest geniu si m-am lamurit – nu era decit un negustor care fura la cintar, A spus numai timpenii – el era doar fatada, altii erau creierul. .

 4. gigimutu

  pai nene,

  matale nu esti si tu de la secu srl, ce te mai plingi? daca astea sunt procedurile la cooperativa voastra?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *