Lichele

Jurnaliști mai zdrențe decât Zdreanță

  M-am uitat la ceea ce au povestit la România tv victimele procurorului DNA Negulescu. Am avut exact aceeași senzație […]

 

M-am uitat la ceea ce au povestit la România tv victimele procurorului DNA Negulescu. Am avut exact aceeași senzație de furie neputincioasă pe care o simțeam la începuturile anilor `90, atunci când mă uitam la emisiunile doamnei Lucia Hossu Longin, Memorialul Durerii, în care erau povestite chinurile, cele mai multe până la moarte, la care erau supuși „dușmanii poporului”, în perioada anilor `50-`60.

Groaza care m-a cuprins la auzul atrocităților de care sunt capabili demenții Laurei Codruța Kovesi a trecut în planul doi, în momentul în care m-am gândit că în tot timpul ăsta, spre deosebire de anii `50-`60, în România a existat o presă declarată de partea cetățeanului și a adevărului, care s-a considerat liberă și care s-a declarat „deontoloagă”.

Mi-am dat seama, astfel, că îmi este scârbă infinit mai adânc de acești nenorociți, nefericiți, blestemați de soartă, de aceste căzături, nici nu știu cum să le spun, de cei care s-au numit ei pe ei înșiși jurnaliști și deontologi, decât de bestiile lui Kovesi, de niște procurori, adică, de niște oameni care, în fond, și-au ales o meserie cel mai adesea dezumanizantă.

Nenorociții aștia, cu unii am și lucrat, am și fost coleg, spre scârba mea de care nu pot scăpa, au făcut un rău incomensurabil, au fost coautori, complici la grave încălcări ale drepturilor, libertăților și demnității umane, la crime și la torturi, la batjocorirea unor oameni nevinovați, la distrugerea unor familii, la scurtarea zilelor multor oameni, la înlăcrimarea și lăsarea fără speranță a mii de oameni.

Am mai povestit, am văzut cu ochii mei, știți, dar vă repet, asemenea căzături scurse spre canalele colectoare, pe când îmi erau colegi și colege, da, erau și femei printre căzăturile astea, spre scârba mea, cum ziceam, cum aplaudau când vedeau pe ecranele televizoarelor din redacție ființe umane scoase în cătușe de la DNA.

Acum, când amărîții aia sunt achitați în rafală, nu au nici cea mai mică remușcare, nu-și pun cenușă în cap și nici nu se fac măcar că plouă, ci sunt încă o data criminali și susțin că amărâții aia sunt achitați în baza unor mânăreli.

Nici nu știu, în afară de scârbă, ce să simt pentru primatele cu care am fost, spre scârba mea, știu, mă repet, coleg direct, sau de breaslă. Nu le pot dori decât să se uite cu rușine în ochii copiilor lor, cu gândul că aceștia vor crește și le vor citi articolele scrise nu cu cerneală curată, ci cu puroi din sufletele lor, amestecat cu sângele victimelor lor și cu lacrimile copiilor acestora.

Așa să vă ajute Dumnezeu!

                                                                                                                                                Mirel Curea

2 Comments

  1. romania etnostat

    Realitatea TV si Digi TV sunt posturi ale lui soros si ale mafiei evreiesti care conduce lumea si care vrea sa ne extermine, caci inlocuirea albilor cu rase negre si distrugerea bisericii si instaurarea unei dictaturi a negrilor/lgbt, avandu-i in spate pe miliardarii evrei care conduc lumea sunt scopurile lui Soros in toata lumea. Realitatea TV ii prezinta ca eroi pe Soros, Coldea, codruta, Ciolannis, invita toti tiganii sa spurce emisia, il ataca pe Viktor Orban si pe polonezi si pe Salvini. Si chelul are u n limbaj subruban la adresa adversarilor. Nu spun nimic de violurile ciorilor in vestul europei si de valul de criminalitate, de nationalisti, de persecutia albilor in vest, spun doar ce le da Soros voie. Daca nu ne luptam la ;propriu pentru tara noastra o sa fie prea tarziu, ne fura mafia evreiasca toate drepturile. Nu or sa mai fie romani in tara asta daca nu luptam, e plin de oi care asteapta sa ne omoare democratia, incet dar sigur, cum omoara tigarile.

  2. Markus

    Astăzi, ca şi pe vremea bolşevismului, la mare preţ sunt trădătorii, linguşitorii, vânzătorii de neam şi conştiinţă, traseiştii politici, gata să calce pe cadavre pentru a parveni şi a îşi păstra privilegiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *