Colimator

Țucălarul prezidențial Liiceanu îl atacă pe candidatul Paleologu

  Votez  Paleologu fără dar și poate, atacul abject al lichelei de Liiceanu îl recomandă pe deplin Am scris articol […]

 

Votez  Paleologu fără dar și poate, atacul abject al lichelei de Liiceanu îl recomandă pe deplin

Am scris articol la presiunea vechiului prieten Stefan Secareanu, din Chișinău, care mi-a adresat o întrebare întrebătoare, ce tocma’ mă frământa și pe mine – noi cu cine votăm? – până m-a luminat lepra de Liiceanu care-l flegma pe tânărul Paleologu. Cine e înjurat de kaghebiști e băiatu nostru de pus în ramă.

Dacă mai era nevoie de un îndemn la vot, ei bine a venit via Liiceanu, licheaua perversă pseudo intelectual, pesudo filosof, în realitate ca și Pleșu un căcat de sursă a Secu, pus pe treabă încă din tinerețe la supravegherea lui Noica așa cum alții se ocupau de Țuțea. Am citit astăzi atacul său suburban și jegos la adresa lui Paleologu și replica excesiv de politicoasă a acestuia din urmă.

Sunt edificat total, acum – dacă e atacat de Liiceanu cu spume este neîndoielnic că Paleologu este singurul candidat frecventabil, toți ceilalți sunt patibulari ignari, dacă e să votez în turul 1 pentru cineva votez pentru cine îmi place.

Încă un motiv cât se poate de serios pentru a-l vota pe Paleologu este fapul că Medelin Hodor, un ignorant slobod la gură, limbricu lui Ion Iliescu, l-a acuzat pe singurul candidat cu școală de… nazism pentru că și-a scris teza de doctorat despre Carl Schmitt. Toată lumea știe cine este Medelin ăsta și de ce face ce face, din partea cui vine el, rețeaua moscovită cu Tismăneanu pe post de komisar așezat pe scaunul lui Brucan. O dată în plus Paleologu merită tot suportul dacă este luat în obiectiv de leprele alea.

În turul doi votez cu oricine împotriva Puterii, iar puterea acum este PNL și Iohhanis. Niciun jurnalist nu poate fi vreodată de partea Puterii, și-ar desființa rațiunea de a fi.

Zilele trecute sărăcana cu mintea de Dăncilă s-a scăpat, deși sunt super secrete sondajele interne, a recunoscut indirect că PSD este acum la 10 la sută. Partidul este pulverizat, la anul va ajunge un partid regional, partid balama.

În schimb vedem din distribuția guvernului Orban și din personajele aduse la masa puterii spectrul USL reînviind, cu personaje dintre cele mai indigeste și sulfuroase.

PNL va face încă mai mult rău decât PSD, vin din spate cu foamea în gât sumedenie de baronei, de penali, de jefuitori cu experiență de decenii. Trecerea la SGG a companiilor mari producătoare de biștari – Transelectrica, Transgaz și Agentia Națională pentru Achiziții Publice arată o foame cum nu s-a mai văzut.

La Transgaz sunt salarii de 50.000 de euro pe lună și prime anuale de 700.000 de euro. Ministerul Economiei primește Loteria Naționala iar la Finanțe ajung Oficiul pentru Spălarea Banilor și Agenția Naționala a Jocurilor de Noroc. SGG devine un mega minister, iar omul pus acolo este al lui Orban înainte de toate. Toate mișcările lui Orban arată intenția unei centralizări a puterii și banilor.

Orban nu suflă o vorbă despre Arafat, obscen pesedist și agent al Secu și nu numai, o jigodie cu sânge pe mâini, iar unui alt turnător abject agent recunoscut al Miliției în Piața Universității, Teodor Mărieș, tot cu sânge pe mâini, i s-a propus deja un post de secretar de stat – vedem de fapt o reorganizare a cadrelor și agenților Securității, pe amplasamente mănoase.

PNL este pentru mine din acest moment dușman absolut și total, la nivel chiar personal.

Revenind la alegerile de duminică, chiar că m-a motivat major jegosul de Liiceanu, un ciorditor mizerabil, beneficiarul primului act de jaf post decembrist via Pleșu, gagica sa, – m-am decis pe loc, că eram oleak nehotărât dacă să mai particip la circoteca asta.

Ei bine am devenit super hotârît, votez împotriva GDS și a pletorei kominterniste, a lichelelor de teapa lui Liiceanu și Pleșu și Șora, acești căcați în ploaie ce s-au grăbit să sugă de la PCR încă din anii tinereții, recutați api de serviciile conexe – chiar mi-a fost de folos Liiceanu când am văzut felul în care l-a bălăcărit pe Paleologu în timp ce-i ridica osanale aparatcikului pe stil nou, „pe care chiar și frizerii îl recunosc”, penibilul cu pisicuțe în brațe dar fără explicații pentru șmenurile și mânăriile făcute cu bani europeni, – vorbesc de Barna, un papagal sinistru, adică de stânga, care acum n-are nici măcar 60 la sută din scorul inițial al partidului său, iar dacă era cât de cât onest trebuia să se retragă și să-și ceară scuze electoratului său, chiar dacă unii sunt de bună credință, cu idei antisistem, mulți au devenit un fel de sectanți orbi, martorii Cultului Barnist, pe model ceaușist.

Uimitoare răsucirea lui Liiceanu, fix la începutul lunii octombrie anunța că iese din GDS „devenit o cârciumă împuțită de miros de mici”, cu o scrisoare gigantică de 18 pagini în care acuza neomarxiștii de la USR că au pus ghiara pe GDS.

Pirueta inexplicabilă de acum are un rezon fără îndoială, ascuns însă, nu se poate după ce vituperezi cu spume împotriva USR – după doar o lună să devii hagiograf și portavoce pentru aceiași nasoi neomarxiști, cum i-a definit chiar el, spunând despre useriști că se adapă din ”cultura crimei și a întemeierii ei ideologice, marxismul”.

Poate doar Tismăneanu să-l mai depășească pe Liicheanu în elasticitate a coloanei vertebrale și la capacitatea de a pupa și linge fix în curu scuipat anterior. După Liiceanu a părăsit și Monika Makovei GDS, a zis că piedestalu s-a prăbușit, s-a înțeles le ce se referă deși nu l-a citat pe Liiceanu care a spus cu referire la lideri ai USR „avem printre noi personaje atât de toxice, încât nu mai văd cu putință dregerea imaginii noastre public”.

Hocu pocus, acrobatu Liiceanu s-a răsucit, după doar o lună, acum este exact cu Haita pe care o ponegrise – mai rar așa abjecție, îi înalță lui Barna niște osanale de-a dreptul jenante, deși acum candidatura sa nu face decât să-i erodeze propriul partid, îl trage în jos, e vector tractor în hazna, Barna. developat ca Omu Nou al unui noul val comunistoid, hipsteresc, pe placul lui Ilici care visa socialism cu față umană, ca atare mult mai insidios si periculos decat socialiștii debusolați ai pesedeului de cretinoizi – singura agendă clară la pesedei este ciordeala de stat și de partid, singura agendă clară la (ha)barniști este agenda legebetisto-stângistă – iar Barna ca profil este nu doar găunos ci și absolut tâmpit, un fel de Iohhanis în devenire, încă mai gâgă și bălălău.

E clar la Sibiu cândva a explodat bomba cu căcat, dacă ne uităm la nesimțirea și ADN-ul erodat al candidaților din zonă.

Prefer de mii de ori fanariotul Paleologul, măcar știe să scrie, după cum am văzut din replica sa adresată lichelei de Liicheanu, profitorul tuturor regimurilor. În plus are cărți mișto în biblioteca aia din spatele său, cândva mi-am băgat și io nasu pe acolo…

Nu uitați, votează alții pentru voi, dacă nu votați, măcar anulând buletinul de vot și împodobindu-l cu măscări, cum eram și io înclinat până mai ieri, când m-a motivat Liiceanu, licheaua obscenă. Mai mult, neparticipând la vot ajutați tot felul de lepre să atingă un procent de 3 la sută, ceea ce îi va umple de biștari, ciordiți de la voi, – conform legii electorale, li se rambursează până la 10 milioane de euro candidaților care fac 3 la sută.

Prin neprezentare le ridicați procentul ba mai mult, ajutați meșterii tabletelor să ajusteze ei din gâtu mâinii voturi de la nehotărâții absenți. Facem album cu cele mai frumoase măscări măzgălite pe buletinele de vot.

Din păcate, deși sunt sigur că ar fi fost premiate măscarile mele, la concurs cu ale lui Rapcea Mihai, voi participa la vot, pentru Paleologu, – mă cheamă datoria muirii lui Liiceanu, Pleșu, GDS, Soroș, Tismăneanu, KGB, Brucan, Florian.

                                                                                                         George RONCEA

1 Comment

  1. gigimutu

    pule-n gura la toti cioroii si securistii care vor la ciolan!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *