Abuzuri

„Justiție” la comandă pentru intangibila Kovesi

  Kovesi vs SIIJ e primul caz din istoria Dreptului în care acuzatului i se permite să vină la proces […]

 

Kovesi vs SIIJ e primul caz din istoria Dreptului în care acuzatului i se permite să vină la proces atât cu avocatul apărării, cât și cu procurorul propriu. E strigător la cer ceea ce se întâmplă! ICCJ e o covergă juridică. La ce să te-aștepți de la o instituție a cărei șefă se plânge de existența drepturilor omului? Judecătoarea „pă sistem” care-a scăpat-o absolut ilegal pe Kovesi ar trebui să înfunde pușcăria pentru nemernicia făcută. Desigur, nu va păți nimic, cum nimic nu va păți nici Kovesi.

Azi am o zi crâncenă, îmi vine să urlu văzând câtă ticăloșie e în lumea asta. Lăbarii de la Bruxelles, cei care urlau ca istericii atunci când oamenii normali de-aici doar deplângeau abuzurile marca DNA, acum au cerut cu subiect și predicat încetarea investigării. Păi cine sunteți voi, băi, rataților? Conform cărui principiu, imbecililor, vă permiteți să vă atingeți de o investigație în derulare? Conform cărui algoritm, boilor, decideți voi cine-i corupt și cine nu?

Se vede de la o poștă că sunteți niște staliniști împuțiți. Până și denumirile voastre, cele de comisar, sunt luate tot după defuncta URSS. Nu e nicio deosebire între voi și bolșevici. Faptul că sunt suficienți proști între noi care să nu se fi prins de realitate, reprezintă tragedia noastră. Din păcate, de suferit vom suferi toți: atât noi, cei conștienți și disperați, care vedem cum se reclădește stalinismul macabru, cât și inconștienții care aplaudă prostește. Pe toți ne va lovi furia acestui sistem inuman fără pic de fundament, acest al doilea experiment de sovietizare, de data aceasta, a Europei.

Poate că nu e târziu să ne gândim la un RO-exit. Ar fi singura șansă pe care-am avea-o. Știu, noi, cei conștienți, suntem o cvasi-minoritate. Dar totuși, voi cei care azi spuneți că ceea ce v-am spus e o prostie, notați-vă undeva că, la un moment dat, un nebun v-a dat această alternativă. Și că atunci când v-a spus-o nu era târziu, și că v-ați trezit deja mult prea târziu. Și că, în ciuda faptului că jugul vă apasă insuportabil, nu prea mai aveți nimic de făcut. Acum ar trebui fugit de UE ca de dracu. Acum, nu mai târziu! Să vă amintiți de asta.

                                                                                                                        Dan DIACONU

 

2 Comments

  1. gelu

    Romania trebuie sa paraseasca UE urgent, urgent, foarte urgent!!! Ca sa intelegem cu adevarat cum functioneaza UE trebuie sa ne ducem la originile tarilor din Europa de Vest care au pus bazele acestei uniunii. Cam toate aceste tari au fost imperii coloniale mai mari sau mai mici care s-au unit realmente in a pune stapanire pe tarile din Europa de Est dupa aparatia nucleului vestic al uniunii. Italia, Franta, Anglia, Germania, Spania, Portugalia, Olanda, Belgia si Austria au exploatat la sange coloniile din lumea larga pe care le-au detinut in trecutul nu prea indepartat ridicandu-si nivelul de dezvoltare si de trai iar cand aceste colonii au fost pierdute aceste tari au pus bazele UE tocmai pentru ca fostele imperii coloniale sa poata sa exploateze si sa subjuge acum tarile din Estul Europei: Romania, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia… transformate si ele in colonii sub masca acestei UE. De aceea politicienii imbecili ca Timermans, Tajiani si ambasadorii acestor tari ne dau acum ordine ca niste vatafi pe plantatia in care au trasformat Romania. Din acest punct de vedere tarile din Europa de Est au facut cea mai mare gresala devenind membrele acestei Uniuni Coloniale acceptand, fara ca sa-si dea seama, sa devine sclavele tarilor mai bogate din Vestul Europei. Pentru Romania, Ungaria, Polonia, Cehia, Bulgaria…. singura cale de salvare a identitatii nationale si existenta lor ca state independente si stapane pe destinul lor este Parasirea de Urgenta a UE.

    • Anonim

      Romania nu o sa iasa niciodata din UE, populatia e prea nepasatoare pentru lucrul asta, suntem singura tara din Europa de Est care nu are un partid de dreapta.Singura tara cara accepta ca populatia etnica sa fie inlocuita de minoritati, singura tara care si-a vandut mare parte din pamantul agricol,apa,resurse.Nimic nu poate sa trezeasca poporul etnic roman din somnul de moarte, singura scapare pentru noi astia care intelegem oarecum ce se intampla in Europa dar si in Romania este sa plece imediat in Polonia,Ungaria,Lituania,Estonia si orice alt loc in Europa de Est care are acuma un partid de dreapta sceptic catre UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.