Atitudini

K.W.I. – robotul programat să falimenteze ţara

  Aerul îmbîcsit de la Cotroceni trebuie primenit cu orice preţ în noiembrie! Să-i punem în tren valiza robotului K.W.I. […]

 

Aerul îmbîcsit de la Cotroceni trebuie primenit cu orice preţ în noiembrie! Să-i punem în tren valiza robotului K.W.I. şi, direcţia Sibiu, via Rahova! Dacă nu-l vom vedea la „mititica” după pierderea imunităţii, avînd în vedere existenţa atîtor dosare, „sfîntul” Iohannis, care i-a numit pe români „fanatici religioşi”, trebuie să se retragă undeva, la ţară, să cumpere găini, porci (mai ales porci), oi şi raţe şi să se reprofileze. Era să zic să-şi cumpere şi un papagal vorbitor, dar dacă vor fi doi papagali vor intra în conflict de interese!

Ce s-a gîndit în mintea lui foarte puţină?! Mai prind un mandat, încă cinci ani de imunitate! La profilul votanţilor noştri era de aşteptat să ne pricopsim cu mitocani ca Iohannis şi Băsescu! La aşa sac, aşa petec! În teatrul absurd din România, marca Eugen Ionesco, Iohannis şi-a jucat bine rolul de bufon al Occidentului, simţindu-se ca peştele în apă. Cine este, practic, Iohannis! Un profesoraş dresat în arta falimentării ţării, cu averi imense din „meditaţii” ilegale şi venituri nedeclarate la A.N.A.F., un ipocrit care-şi bate joc cu „o suavitate” mecanică şi mizerabilă de naţiunea română. Desigur, profesorul cobzar cu simbrie cîntă numai la mese străine, şi nu-i lăsat singur în hora măscăricilor! Ar fi necinstit pentru orchestră, nu-i aşa? Îi stau alipiţi corifei experimentaţi în arta „banului la lăutar”. Debordînd de fals spirit civic, nu urmăreşte decît profitul propriu sau al stăpînilor de la Komandatură! Dovezi concrete, recente, cazul Caracal şi cel al Zilei Marinei Române!

Nu-i pasă de nimic, nimic nu-l mişcă, se face că nu observă nici crimele, nici traficul de fiinţe umane, nici cînd unui militar din garda care-i dă onorul se prăbuşeşte sub efectul torid al razelor solare. Dă din clanţă cu discursuri golite de sens, altfel pierde rîndul de pe fiţuică şi nu mai ştie unde a rămas. Dacă s-ar întîmpla ca serviciile să-l scape pe jos,  robotul KWI devine „puşcăriabil”, aşa cum îi place să-şi eticheteze adversarii, inspirîndu-se, de fapt, după imaginea sa din  oglindă. Zeci de dosare, care îi dau fiori reci, îl pot înfunda după expirarea mandatului. Se vede de la o poştă ipocrizia din comportamentul şi discursul lui Iohannis! Ne-am săturat ca acest ipocrit şi măscărici să pozeze în părinte îngrijorat al naţiunii!, cînd România s-a prăbuşit mai abitir sub regimul său, prin tîrgurile dezastruoase pe care le-a impus ţării! Ne-am săturat să-l vedem zburînd pe meridiane cu avion personal la paranghelii, benchetuind pe cheltuiala statului. De un alt fel de preşedinte are nevoie România. Nu de preşedinţi prinşi cu „ocaua mică” şi uşor şantajabili!

România are nevoie să  fie reformată şi reorganizată din temelii, la fel cum între anii 1774-1782, Alexandru Ipsilanti, domnitor în Ţara Românească, a reorganizat fiscalitatea şi administraţia, iar în domeniul justiţiei, a promulgat un nou cod de legi numit „Pravilniceasca condică”, care a reformat din temelii Justiţia şi societatea. Care-i durerea cea mare a lui Iohannis! Votul! Îl doare în cot de cetăţenii României! Merge pe principiul „cîinii latră, caravana trece”, voturile sînt ale mele. S-ar putea să aibă surprize şi „cîinii” să-i blocheze caravana ipocrită! De-a lungul unui mandat confortabil şi profitabil pentru el şi soţia sa, cînd aşa-zisa luptă împotriva corupţiei a devenit artificiul de bază al preşedintelui, s-a întîmplat, „pas cu pas” exact ceea ce vedem astăzi: morţi suspecte, nenorociri, orori, destine „paradite” şi o Românie cangrenată. Abuzurile, excursiile şi huzurul familiei Iohannis cu cheltuială se ţin! Cu valută şi lei autohtoni!

Nu există o altă imagine mai potrivită a puterii din jungla României, ca simbol al jefuirii ţării, decît leii din cele trei palate: Cotroceni, Victoria, Elisabeta. Şi fiindcă în acest an s-au împlinit 75 de ani de la 23 august 1944, să nu-i uităm pe urmaşii trădătorului Mihai, care tot pe spinarea poporului huzuresc. Tot de la statul român primesc grămezi de euro anual şi sînt scutiţi de impozite. Nişte venetici neruşinaţi şi profitori! România plînge ca un copil flămînd şi orfan, cărînd în spinare, de trei decenii, cataclismele politice, reţele de traficanţi de destine şi carne vie, vînzători de ţară, asasini economici, morţi suspecte, corupţie şi vrăjmăşiile unui preşedinte ostil şi toxic României!

Acestea sînt consecinţe care ţin nu numai de planul angrenajului iraţional al aşa-zişilor lideri politici, de planul de destin al poporului nostru, ci şi de psihologia românilor, căzuţi în capcana dezbinării, generată şi alimentată permanent de acest Iohannis, preş zdrenţuit, intrat deja în istorie murdar şi plin de zoaie, un preşedinte grijuliu doar cu vacanţele şi bunăstarea propriei familii. Care a fost reacţia sa în toate cazurile grave care ţin de justiţie, familie, politică, migraţie şi siguranţă naţională? O reacţie specifică derbedeilor prinşi cu ocaua mică!  Pentru tot ce se întîmplă în România, primul care trebuie să facă un mare un pas înapoi, este Iohannis! Dacă nu cumva seria evenimentelor, începînd cu adopţia Sorinei, pînă la crimele marca Dincă, sînt variaţii pe tema Colectiv, menite să distragă atenţia cetăţenilor de la dosarele lui Iohannis mătrăşite de Koveşi şi torţionarul Lazăr (care trăiesc nederanjaţi) şi de la tîrgurile mondiale unde acesta îşi vinde ţara.

România nu-şi mai aparţine! Ea rezistă doar cu perfuzii! Cică cu perfuziile americanilor, care nu mai pot trăi de grija României. Iohannis îi alimentează şi vor să ne sperie cu fotografia unui duşman creat peste noapte: Rusia. E clar pentru toată lumea că industria americană de armament aşteaptă războiul ca pe o binecuvîntare. Faptul că, rînd pe rînd, Iohannis şi reprezentanţii statului român se fac preş în faţa unchiului Sam (vezi recenta chemare la ordin a robotului KWI, la Washington), e o gravă problemă de securitate naţională, de suveranitate, de viitor compromis al ţării. Bine spunea Petre Ţuţea în cele „322 de vorbe de duh” că americanii îl invocă pe Dumnezeu doar că să le meargă războiul şi comerţul!

Cu ce ne-am ales de la americani, în urma prieteniei, mă rog, parteneriatului strategic, după 5 ani de preşedinţie? Cu pupăturile lui Iohannis în fundul stăpînului de la Casa Albă şi cu zero barat în cinci ani de mandat! Probabil americanii o să experimenteze pe noi efectele bombei cu neutroni! Atîta timp cît vor domni pretenţiile imperiale şi nu spiritul reciproc de cooperare, americanii vor înarma omenirea şi pe noi pînă în dinţi! Tratatele semnate au doar valoare de simbol! Prea multe diversiuni şi prea grosolane din partea lui Iohannis, care a dat promisiunea „România lucrului bine făcut”, pe „uite ce v-am făcut”!

Preţul pe care-l vom plăti pentru tîrgurile dezastruoase făcute pe seama României va fi catastrofal. Înghesuită pe scara de incendiu a Uniunii şi SUA, ţara noastră va fi tratată continuu ca marfă, piaţă de desfacere şi hotel de şapte stele pentru lifte străine. Iohannis a pus România în situaţii extrem de riscante. Prea mult s-a dat apă la moară vizibilei sale imposturi şi prostii, cînd acesta a avut revelaţia că limbajului său robotizat şi ipocrit nu-i este necesară punctuaţia. Unde-i aglomeraţie de „fani”, e şi prostie pe măsură. Politica e plină de Iohanni care te păcălesc precum zodiacele la modă! Presa nu mai are ochi pentru viaţa poporului, care trăieşte la preţuri europene, din aceleaşi cîştiguri româneşti umilitoare, nu mai are ochi pentru politica autohtonă care produce preşedinţi psihopaţi, hoţi calificaţi, monştri, criminali! Nu mai are ochi nici pentru ipocritul-periculos Iohannis!

Norocul presei că se mai brodeşte cîte un scandal, că mai primeşte în gură nişte oase „arse”, că din înalte raţiuni de stat paralel, mai este „extras” din reţeaua casei cîte un agent de înaltă crimă şi corupţie, cîte un nenorocit mafiot precum Dincă! Presa asta îndrăgostită de macabru o ţine lanţ, luni întregi, cu variaţii pe aceeaşi temă: crima, doar pentru audienţă! „Spectacolul Caracal” a căpătat dimensiuni fabulatorii prin implicarea iresponsabilă a unor ziare şi posturi tv comerciale. Unii moderatori isterizaţi se prefac îngroziţi, şi nu fac decît să stîrnească jena, să provoace teama că în orice om care conduce o maşină spre un drum de ţară ar sta un Dincă. Toate acestea, cu neprevăzute urmări asupra perceperii ţării noastre peste hotare.

                                                                                                    Maria Diana POPESCU

 

5 Comments

 1. gelu

  Pentru faptul ca Johammuieles a umplut tara cu afisele lui electorale incalcand legea, campnaia electorala neincepand inca acest diot trebuie cercetat penal si totodata trebuie radiat din cursa prezidentiala. Dar cine sa depuna plangere penala impotriva impielitatului, PSD si Danciloaia???

  • IQ100

   Azi am vazut si un afis cu Veorica. Mai modest , intr-un fost cartier muncitoresc.
   A alba , goala la privire si ea.
   Ne “conduc” niste zombie.
   Oricum n@z!$tul imi strica placerea drumului pe A2.

  • Anne Ban

   Dumneavoastră, domnule Gelu! Puteți. Și noi, cei care suntem mai neputincioși (bolnavi, bătrâni), v am fi recunoscători.

 2. gigimutu

  iohanis,

  iti doresc sa ai parte de tot ce are parte Romania, de cinci ani si mai bine incoace: jale, tristete, saracie, stres.
  mojicule!

  • sorin

   pute a mortaciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.