Lichele

Kelemen Hunor

  „Nu se știe îndeajuns ce formidabilă este propaganda ungurească contra noastră astăzi și cât de adânc pătrunde pretutindeni, ce […]

 

Nu se știe îndeajuns ce formidabilă este propaganda ungurească contra noastră astăzi și cât de adânc pătrunde pretutindeni, ce oameni de seamă din toată lumea ajung să se convingă că noi suntem niște barbari răpitori, balcanizatorii unor teritorii ce revin Coroanei (Ungariei – n.a.). O să ne întâlnim cândva cu rezultatul acestei propagande și o să ne mușcăm mâinile până la sânge (…) Nu suntem iubiți în străinătate (…) Acesta nu este un lucru de azi, de ieri. De veacuri întregi...” (Acad.Nicolae Iorga, savant în Istorie, 1936).

Ca lider al U.D.M.R, servil necontenit al intereselor Budapestei, Kelemen Hunor nu ar îndrăzni să ne incite la tot pasul, destabilizator, dacă nu i s-ar fi inoculat cât de cât o viziune de ansamblu, internațională, prin care arhitecții globalizării ne lasă să înțelegem, tot mai pe față, că în noua ei paradigmă, planetară, atmosferă de circ, de zăpăceală generală, îi este absolut necesară ca, printr-un zgomot menit să ne aducă pe toți cu nervii la pământ, să se ajungă până la urmă la distrugerea autorităților naționale și la instituirea centrului de comandă al Supra-statului universal!

Nu știu cât pricepe K.H. din aceste acțiuni coordonate, dar este „limpede ca lumina zilei” că, aflându-se într-o țară unde Vestul este perceput oficial ca un fel de Alfa și Omega, nu are nici o reținere, făcând jocul Ungariei (cooptată de Rusia în a tensiona și diviza Europa), să ne atace ființa națională (știind că Marile Puteri ne tratează, cum s-a văzut de atâtea ori, cel puțin ca pe un stat de rangul 2), să ne acuze că am încălcat tot felul de drepturi ale minorității maghiare și, în consecință, să ne amenințe cu… internaționalizarea „problemei României”!

Închipuitele sale acuze, venite în urma unor interminabile acțiuni antiromânești, au menirea de a ne întări în certitudinea că acest „pion” al Ungariei, țară care nu are de altfel nici un drept asupra teritoriilor cucerite prin jaf, trăiește drama obsesiei hedoniste de a vedea „îngenuncheată” România din interior (sfidător, la adresa legilor și a specificului nostru național, nu vede nici un impediment – de exemplu – ca stema Ungariei să fi fost afișată pe liceele din Gheorghieni și Miercurea Ciuc)! Obsesiile afișate cu atâta voluptate în România, provocatoare și secesioniste, au determinat de curând Ucraina, vizată și ea de cursele adepților hungarismului, să îi interzică lui K.H. să treacă granița ungaro-ucraineană! Cinste ei!

Vă rog respectuos (către Kelemen Hunor – n.a.) să renunțați să mai fiți atât de arogant cu populația majoritară românească. Eu înțeleg că vreți tot mai multe drepturi pentru etnicii maghiari din România, dar aveți grijă… la un moment dat aceste drepturi să nu se transforme în privilegii. Privilegiile excesive pentru unii nu fac decât să îi enerveze pe alții. Vedeți că nu toți maghiarii sunt membrii U.D.M.R. și nu toți tânjesc după acea idee aberantă de autonomie. Eu sunt unul din acei etnici maghiari care își cunoaște drepturile și crede că sunt mai mult decât suficiente. Poate mult prea multe după părerea mea. Nu am nevoie de autonomie. Nu am nevoie să fac școală exclusiv în limba maghiară, care de fapt nu mă ajută cu nimic în România. Sau PREGĂTIȚI ZONA PENTRU UNGARIA MARE? Opriți arborarea ilegală și excesivă a steagurilor ungurești și așa-zise secuiești din Harghita și Covasna în detrimentul drapelului național româenasc și oprimarea populației românești de către autoritățile maghiare din zonă. Am fost în Harghita și Covasna și cunosc situația. Nu vorbesc în necunoștință de cauză. Nu uitați că Harghita și Covasna sunt județe pe pământ românesc și nu o colonie subordonată Budapestei sau extremiștilor din fruntea Guvernului Ungariei. Întotdeauna există o linie roșie care nu poate fi depășită. Nu uitați că suntem minoritari și nu suntem buricul pământului. NU ÎI ENERVAȚI PESTE MĂSURĂ PE ROMÂNII MAJORITARI DEOARECE ȘTIȚI BINE CĂ NU VEȚI PUTEA FACE FAȚĂ FURIEI LOR CARE, O DATĂ DECLANȘATĂ, NU MAI POATE FI OPRITĂ SAU VA FI OPRITĂ FOARTE GREU. Vedeți Valea Uzului ce clar se află pe pământ românesc, unde poarta cimitirului a fost legată cu lanțuri ca să nu intre românii! Vă dați seama ce prostie s-a comis de către autoritățile de acolo? Ei, toate astea au o limită. Nu mai dați apă la moară nici extremiștilor români, care abia așteaptă să faceți un pas greșit. Arătați că sunteți o persoană educată și fiți în primul rând cetățean român dacă sunteți etnic maghiar, dar cu buletin românesc și mereu în Parlamentul României, de unde vă luați salariul pe care vi-l plătesc și românii pe care dumneavoastră îi acuzați că nu vă respectă. Da! Așa este! NU VĂ RESPECTĂ PENTRU CĂ NICI DUMNEAVOASTRĂ NU ÎI RESPECTAȚI! Lăsați-mă să mă plimb liniștit pe stradă, fără să strige lumea după mine… care este rezultatul politicilor abuzive și excesive ale U.D.M.R. Putem trăi în pace aici cu toții între granițele României mari, dar trebuie să vă doriți și dumneavoastră asta.” (Victor V. Szilvassy, etnic maghiar, Scrisoare către Kelemen Hunor).

România trebuie să accepte că nu vom putea și nici nu vrem să sărbătorim 2018 (…) România nu este o țară model în ceea ce privește protecția comunităților minoritare” (Kelemen Hunor, 2018).

Cu o consecvență care ne amintește de aroganța grofilor, acest „bici” (K.H.) acționează cu dezinvoltă perfidie, într-un Occident „mut”, în fruntea unei organizații entice separatiste (U.D.M.R.) care, în iredentismul său, nu știe să spună altceva, lăsând impresia că ar fi niște subnutriți într-o rezervație, decât sloganuri șlabonistice de genul „jos Statul Național Român”, „jos Constituția”, „jos poporul român”! Această acțiune de frondă, prin care se lucrează pe față la dezmembrarea administrației Statului Român, transpune România pe harta unui război informativ, cu cetățeni români care se pun în mod trădător în slujba puterilor străine, având ca obiectiv central mult-râvnita (de către mafia globală) clătinare până la dispariție a instituțiilor care reprezintă voința poporului și ordinea publică (credeți dvs. că întâmplător s-a ieșit în stradă, extremist, scadându-se „Parlament penal, marș la tribunal” și invocându-se desființarea Jandarmeriei Române?)!

În acest vacarm asurzitor, creat diversionist, puțini mai intuiesc faptul că, ocupați cu blamarea lui Dragnea, solii iadului dau buzna în „fruntea bucatelor”, numai să ne vadă odată încolonați în societatea lor, secularistă, într-o Românie în care străinii au scos „castanele din foc” cu mâna românilor! Români care, batjocoriți până la sațietate de alde K.H., nu aveau nici o vină că forțele externe care i-au capturat în ΄89, impunându-ni-se niște conducători „figuranți” („uitându-i” pe adevărații „regizori”, acad.Florin Constantiniu spunea: „Politicienii postdecembriști au făcut românilor mai mult rău decât mongolii, ungurii, turcii, nemții și rușii!”), ne-au supus ulterior unui război fratricid, experimental, alungându-ne din această Țară minunată, dezonorându-ne și exploatându-ne…

De aceea, cu tot respectul pe care îl am față de distinsul academician Florin Constantiniu, îmi permit să spun că dânsul nu și-a dus ideea până la capăt (lăsând la o parte ciudata eludare a răului făcut nouă de unguri, nemți etc), nu a pus punctul pe i, așa cum a făcut, magistral, o altă somitate din domeniul cercetării istorice (Prof.univ.dr. Ioan Scurtu): „Românii au fost convinși că siguranța și prosperitatea lor depindea de aderarea României la N.A.T.O. și la U.E., iar ei au îmbrățișat cu entuziasm această opțiune (…) În timpul negocierilor și după aderare, România s-a manifestat ca o țară sigură, cuminte și ascultătoare. A susținut toate intervențiile militare ale S.U.A….Când cancelarul german a vorbit despre necesitatea economiilor bugetare, regimul de la București a dat un exemplu întregii Europe, tăind 25% din salariile românilor (…) Această țară a urmat întocmai directivele liderilor U.E. și ale F.M.I. : a privatizat (adică a înstrăinat aproape întreaga avuție națională (…), astfel că economia românească să nu poată, eventual, concura cu produsele din statele occidentale”! Aici este „cheia” înțelegerii situației, de astăzi, din România!

Mereu încruntat, cu o infatuare care ne lasă impresia unui om mereu nedreptățit, acest lider al U.D.M.R., medicul veterinar K.H., nu scapă nici un prilej ca, în zgomotoasele sale reacții extremiste, să pozeze într-o eminență culturală al cărei scop, într-o lume în care „direcția” de distrugere a regulilor se trasează în jocul necinstit al teroriștilor ideologiei mondiale, este acela de a ne șantaja Statul, de a ne disprețui național, în interminabile acțiuni cu caracter vădit antiromânesc!

Indiferent însă cât ne-a persiflat, cât ne-a inflamat cu presiunile sale sfidătoare, K.H.  a fost „răsplătit” de conducătorii Țării noastre cu cea mai înaltă distincție, „Steaua României”, „râzându-ne în nas” (cu ochii la noi și cu mintea la Budapesta) în calitate de înalt demnitar al Statului Român: deputat (2000-2004), ministru al Culturii (2009-2014), viceprim-ministru (2014)!

„Ros” mereu de „ghimpele” discordiei, cu toate că reprezintă o comunitate etnică cu privilegii nemaintâlnite în Europa, se vede treaba că K.H. se manifestă nestingherit, din ce în ce mai animat de obsesia autonomistă, într-o Țară ale cărei legi îi repugnă! Îi priește, oare, ceva? Da! „Legea bunului plac”!

La noi, komisarul pentru cultură al guvernării roșii a PSD este Kelemen Hunor, care poate fi numit exact ca și consângeanul său bolșevic (Bela Kun – n.a.) un adevărat TERORIST CULTURAL, care a acționat direct și nemijlocit pentru anihilarea Istoriei românești și deturnarea banilor românilor în vederea susținerii… „valorilor” propriei minorități (…) Teama principală a lui Hunor nu era însă una științifică (a fost ministru al Culturii – n.a.), ci propagandistică, în spiritul komisarilor bolșevici, ce ținteau anihilarea reperelor istorice și identitare. Acest tip de acțiune reprezintă o provocare serioasă pentru structurile Statului Român, animate de un continuu război axiologic (…) Războiul axiologic reprezintă totalitatea formelor de luptă atipică întreprinse pentru distrugerea valorilor economice, politice, morale, religioase, culturale și sociale ale unei națiuni prin devalorizarea lor – prin bagatelizare, ridiculizare, denigrare, satanizare – și înlocuirea lor cu altele – cu non-valori – impuse de centre străine (…) România este victima unui complex și permanent război axiologic” (George Roncea, ziarul „Curentul”).

În încercarea de a ne face „praf” conștiința de Neam, acest „om al culturii” (K.H) s-a folosit de orice eveniment posibil ca să „arunce cu noroi” în Statul Național Român („bătându-ne” la cap cu „neapărata” revizuire a articolului 1 din Constituție), în Istoria națională (a catalogat Marea Unire din 1918 ca fiind o „mare înfrângere” a maghiarilor, generatoare de … „dezavantaje”), în simbolurile naoastre naționale (a instigat la ură față de tot ceea ce este românesc) etc!

Astfel, cu o cerbicie rar întâlnită, K.H. ne-a desconsiderat ca națiune și, încercând să ne spună că unirea Transilvaniei cu România înseamnă o traumă pentru maghiari (ne-a acuzat nefondat că nu respectăm Rezoluția de la Alba Iulia din 1918), ne-a atenționat (în 2014) de faptul că maghiarii „trebuie să continue pe această cale, pas cu pas, pentru a recupera pământul natal”)! Iată, deci, cum râvnește K.H. la Transilvania noastră!

În sfârșit, după ce a luat act că România este tratată (de către K.H. și U.D.M.R.) ca indezirabilă, șeful S.R.I. (G.C. Maior) a informat autoritățile României – în 2014 – că propaganda ungurească are ca obiectiv „obținerea forțată de autonomie teritorială” (ceea ce l-a făcut pe K.H. să răspundă, cu obrăznicie, că informațiile în cauză sunt … „extrem de interesante, dar nu sunt necesare”) și, în consecință, lui K.H. i s-a retras (în 2018), sub motivul de a nu fi respectat semnificația Zilei de 1 Decembrie în Anul Centenar, Ordinul Național „Steaua României”! Ne explică însă cineva cum de a fost posibil ca doi antiromâni notorii, L. Tökeș și K. Hunor, să primească cea mai înaltă distincție a Statului Român?

Ce vreți, domnilor, să retransformați Transilvania într-o provincie maghiară? Nu se mai poate! A, se mai poate dacă factorii interni cedează (…) pentru mine, ca istoric, nu îmi vine să cred că partidele politice românești nu pot găsi o soluție împreună ca să apere identitatea  națională a acestei țări. Noua generație este crescută fără identiate națională, asta este realitatea. Eu voi continua să ridic vocea pentru ce cred eu că este de interes vital. Am asistat o dată la prăbușirea hotarelor țării în 1944, ca elev de liceu, nu aș vrea să asist încă o dată la prăbușirea hotarelor Țării prin voința factorilor politici interni (…) LIDERII U.D.M.R. ȚINTESC TERITORIUL TRANSILVAN. APĂRAȚI ROMÂNIA, PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU! Există discriminare față de români în județele dominate de maghiari și așa ceva nu poate continua. LIDERII U.D.M.R. (Kelemen Hunor etc – n.a.) NU LUPTĂ PENTRU DREPTURI INDIVIDULAE, NICI MĂCAR PENTRU CELE COLECTIVE, CI VOR DE FAPT TERITORIUL TRANSILVAN” (Prof. univ.dr. Dinu C. Giurescu, membru al Acadamiei Române).

Nu doar România, ci toată lumea, este supusă unui veritabil război axiologic în care actorii globali, speculând naivitatea unor „idioți utili” tare făloși că li s-a pus în „buzunar” patalamaua de licențiați, concură să surpe cu mare zgomot ordinea de drept universală. Mulți nu își dau seama că isterizarea societății, cum este cazul și în România, are tocmai rolul de a camufla această acțiune generală, destabilizatoare, prin care sforarii mediocrității dau iama în instituții ca, într-un mod extremist, să submineze statele naționale, să fure identitatea popoarelor și să ne supună dictaturii minorităților (etnice, sexuale, religioase etc)!   

Cele 3 aspecte se regăsesc (și) în optica organizației antinaționale U.D.M.R., a cărei propagandă secesionistă, horthystă, generează adevărate grozăvii diplomatice, internaționale (tulburându-ne liniștea) și șantajează autoritățile României în favoarea Ungariei!

Nu aș dori să enumăr toate ticăloșiile anticonstituționale ale U.D.M.R., prin care se dorește de fapt destrămarea României (cum bine sesiza distinsul avocat Ioan Pop, președintele Forumului Civic al românilor din Harghita și Covasna), ci aș sublinia nuanța de-a dreptul incredibilă, șocantă pentru secolul pe care îl trăim, în privința ilegalităților flagrante prin care această organizație revanșardă, condusă de K.H., seamănă în România atâta tensiune și ură interetnică: atât în România, cât și în U.E., oengiștilor U.D.M.R.-ului li s-a permis, printr-o legislație unică și discriminatorie, să devină în Țara noastră o forță politică fără obligații juridice, iar în Parlamentul European să aibă reprezentanți (contrar legilor U.E.) care promovează o politică etnicistă, contrară Statului Român (în jur de 400.000 de români sunt enclavizați de politica udemeristă în sud-estul Transilvaniei)!

Participarea ileaglă a U.D.M.R. la alegeri, în România și U.E., ne arată nu doar cam pe unde ne aflăm, cât și cum anume se împarte dreptatea, în „progresista” Lume Nouă, de către diriguitori europeniști care, nepăsători că U.D.M.R-ul lui K.H. primește o „căruță de bani” de la U.E. și Statul Român, consimt ca această „goarnă” iredentistă să le reamintească europenilor, în general, ideea de schimbare (inclusiv a granițelor). Nu vă lăsați însă amăgiți, stimați cititori: nimic nu este întâmplător și totul are un scop!    

Bruxelles-ul şi Washington-ul, dar şi Berlin-ul, Paris-ul şi alte capitale occidentale au înregistrat cu satisfacţie că Referendumul organizat în România (din 2012 – n.a.) nu este valabil. Liderii marilor democraţii occidentale – care declarau sus şi tare că, în orice împrejurare, trebuie ascultat glasul poporului – au decis că pe cei 7,4 milioane de români, reprezentând 87,52% dintre votanţi, cifră rar întâlnită la un scrutin de asemenea importanţă – să-i pună între paranteze, adică să nu-i ia în considerare (…) S-a evidenţiat faptul că România este tratată cu dispreţ, ca un stat de rangul 2 şi chiar mai jos, iar românii sunt dispreţuiţi (…) Pe de altă parte, imaginea externă atât de viciată a României a fost benefică pentru revizioniştii unguri, care au ştiut, ca şi altădată, să-şi promoveze propriile interese. Prezent la tabăra tineretului maghiar din judeţul Harghita, un deputat în Parlamentul de la Budapesta a declarat: „dacă preşedintele FIDESZ devine mai puternic şi Ungaria evoluează economic şi din alte puncte de vedere, ÎN 8 ANI AR PUTEA FI CERUTĂ OFICIAL REVIZUIREA GRANIŢELOR. Preşedintele U.D.M.R. a comentat: „Autonomia dorită de maghiari… la un moment dat se va realiza„. Nu a fixat un termen anume, dar a avansat o certitudine: „SE VA REALIZA.” (Prof.univ.dr. Ioan Scurtu, preşedintele Societăţii de Ştiinţe Istorice din România).

De nenumărate ori, ca o sfidare la adresa principiilor fundamentale, formaţiunea autonomistă U.D.M.R. (preşedinte K.H.) s-a înscris perfect în „repertoriul” pestriţ al corifeilor Noii Ere şi, precum un „vârf de lance” al ideologiei corectitudinii politice, a forţat nota prin acţiuni care vizau:

 • încălcarea documentelor oficiale din trecutul istoric (Rezoluţia de la Alba Iulia din 1918, Trianon etc);
 • incitarea unor instituţii (CNCD etc) de a pune „etichete” (xenofobi, extremişti etc) majorităţii româneşti în cazuri de auto-victimizare (în încercarea de oficializare a limbii maghiare, a înfiinţării unei universităţi în limba maghiară etc).
 • eliminarea unor persoane incomode (pe când era ministru al Culturii K.H. a aprobat pensionarea profesorului Ioan Piso, directorul Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei din Cluj, susţinător al patrimoniului Roşiei Montane);
 • falsificarea Istoriei României (U.D.M.R. a contestat expertizele S.R.I., DIICOT, Justiţiei Române în cazul inculpării teroristului maghiar de la Tg. Secuiesc);
 • nerespectarea legilor Statului Român (s-a amplasat bustul criminalului antiromân W. Albert fără a deţine avizele legale ale Ministerului Culturii);
 • susţinerea secesionistului E.K. Peter ca Avocat al Poporului (cu toate că acesta a susţinut deschis autonomia Transilvaniei şi raportarea acesteia la „Ţara Mamă” – Ungaria) etc.

Vi se pare, stimaţi cititori, că prezenţa U.D.M.R. în viaţa politică a României este o anomalie? Dacă da, nu uitaţi că anomaliile sunt la modă! Cum, de altfel sunt şi politicienii noştri postdecembrişti – pregătiţi să ne agite încă înainte de a fi fost „născuţi”, în 1989, în „laboratoarele ” geo-strategice ale păpuşarilor Noii „Ordini” Mondiale

Nu, domnule Kelemen Hunor, faţa adevărată a României este cea tolerantă, civilizată, în care… Dumneavoastră aţi dirijat finanţarea culturii române, iar U.D.M.R. este de 30 de ani la putere şi în Parlament, inclusiv cu voturi din Teleorman şi Vaslui. Sper ca maghiarii din România să se lepede de dumneavoastră.” (Conf. univ. dr. Adrian Papahagi, Facultatea de Litere din Cluj).

Fiind un lider literalmente provocator, nicidecum pacificator, K.H. ne reaminteşte cumva că trăim vremuri de mari tulburări, derutante, în care el însuşi, având un temperament „veşnic” nemulţumit şi irascibil, este croit de Sistem după „chipul şi asemănarea” pleiadei de ideologi mondialişti care, manipulator, uzurpă „din faşă” armonia socială şi, căutând cu disperare adversari pe care să îi supună bătăii lor de joc, împroşcă naţiunile cu nesfârşite culpe prefabricate!

Ca urmare, în mod cinic, K.H. nu ezită să ţipe din toţi bojocii la „goarnele” Media, interne şi externe, sugerând credulilor că, la Valea Uzului, românii i-ar fi atacat cu barbarie pe maghiarii din incinta Cimitirului, lucru care, ca să vezi!, arată lumii „adevărata faţă a României” şi pune sub semnul întrebării efortul considerabil al României de a fi un „model european de protejare a minorităţilor„!

Cine vorbeşte, însă? Vorbeşte un diversionist care „uită” că în 1994 extremiştii maghiari au reuşit trista performanţă să îi maghiarizeze până şi pe morţii de acolo, iar în 2019 au pus lacăt ca nu cumva românii să îşi poată plânge morţii pe la morminte! Da, iată cine vorbeşte! Tocmai K.H., cel care „nu poate să doarmă” că românii au pus o cruce de piatră în Cimitir, solicitând Ministerului Culturii să îşi retragă avizul pentru că … ar fi un simbol legionar!

Nu ştiu ce spaime vă provoacă românii, fie ei şi neo-legionari, dar a te război şi cu crucile, când însăşi Patriarhia îţi spune că acel model (celtic) se întâlneşte la noi din cele mai vechi timpuri, este descalificant şi antihristic!

Budapesta nu şi-a asumat niciodată responsabilitatea pentru represiunea sa de secole asupra populaţiei româneşti din Transilvania.” (Larry Wats, istoric american, 2013).

Cu o îndărătnicie demnă de o cauză mai bună, etnia maghiară a traversat secolele, până în „era” lui K.H., afişând o autosuficienţă prin care, zicându-şi „rasă superioară”, a dus un permanent război cu naţiunea română şi, departe de a-şi cere iertare pentru relele săvârşite, niciodată nu a încetat să atenteze la demnitatea şi suveranitatea noastră naţională!

Din nefericire, în ciuda faptului că ne aflăm în vremuri de avânt „civilizator”, mentalitatea reprezentanţilor comunităţii maghiare s-a menţinut la nivel medieval şi, cum nu s-a jucat şi nu se joacă cinstit, ne este dat să avem, la 3 decenii de când Marile Puteri au „reaprins călcâiele” Ungariei ca să ne pună din nou „jugul” anihilării naţionale (nici în „89, maghiarii lui Tokeş nu au vrut să respecte legea), cum românii iar sunt puşi, „enigmatic”, la „stâlpul infamiei”: căci este un „miracol” nu numai faptul că la „tragerea la sorţi” pentru alegerile prezidenţiale (din 2014) primul pe listă a fost K.H. (iar naţionalistul român C.V. Tudor a fost ultimul, adică al 14-lea!), dar şi felul în care, ţineţi-vă bine, la zeci de mii de români din Moldova şi Muntenia li s-au „aprins călcâiele” de „dragul” maghiarilor şi … au votat ca U.D.M.R. să ne poată aduce deservicii naţionale în Parlamentul Europei de la Strasbourg!

Măi, să fie! Păi, iar ajungem la vorba lui Stalin, preşedintele care spunea că „nu contează cine votează, contează cine numără voturile„? Or, la noi, voturile le numără, ca o premieră în Europa, servicul militarizat al STS … fără să se ştie, conform datelor INS, MI şi AEP, care este cifra exactă de alegători! Mare mai trebuie să fie deci moftul … din postul … care deţine softul

De câte ori ai ocazia (Kelemen Hunor – n.a.), jigneşti ţara care te plăteşte ca să îi batjocoreşti simbolurile şi poporul. Fii atent! M-am născut în Covasna, judeţul căruia tu… îi tai pădurile şi îi ştrangulezi investitorii. M-au ţinut la piept toate bătrânele unguroaice din satul Aida Medie. La botezul meu din 1989, 80% din cei prezenţi au fost unguri. Ce oameni minunaţi! Acum, nu vreau să pomenesc despre copiii nenăscuţi de la Ip şi Trăznea, omorâţi în burta mamei cu baioneta, nici de preoţii ortodocşi spânzuraţi în Ardealul românesc de către cei pe care tu îi evoci, ci despre felul în care tu, Nime-n drum, dai în Ţara asta ca mutu-n tobă. Mă, am mai mulţi prieteni unguri decât tine. Ştii de ce? Pentru că la nivelul nostru de jos, al omeniei, ne ajutăm între noi. Am botezat sute de copii unguri, le-am sfinţit casele şi le-am îngropat morţii! Da, oameni morţi din lipsa medicaţiei şi din cauza faptului că tu, odiosule anti-român şi anti-maghiar, nu ai făcut nimic pentru ei. Te pricepi la fluturat steaguri şi la ocărât popoare. Uită-te la tine… Vorbeşti limba română ca portarul de la lagărul din Siberia şi alţi anti-români te-au pus ministru. Acum, esenţa! Îmi doresc să dispari din ceaţa ne-istoriei lăsând ungurii omenoşi în pace şi târând după tine şi dobitoacele din U.D.M.R. care îţi seamănă leit. Ştiu, ar mai rămâne români de umilit în ţară, dar nu vreau să o mai faci tu! Ajunge! NU EŞTI CETĂŢEAN AL ROMÂNIEI! Eşti doar o viperă mongoloidă care pune venin în pahare româneşti şi ungureşti. Iar despre 1918 să nu mai vorbeşti! Pe vremea aia trăiau oameni, mă, nu nebotezaţi ca tine.” (Preot Vasile Antonie, parohia Vâlcele, judeţul Covasna).

În ton cu revanşarzii Budapestei, care tocmai se pregătesc să ne dea o „lecţie” de revizionism sub egida Centenarului Trianon, U.D.M.R. – ul lui K.H. îşi înteţeşte, feroce, diversificata acţiune de a vedea România destrămată şi Transilvania la cheremul Ungariei! Ca să îşi vadă acest plan realizat, bineînţeles cu sprijinul unor „patrioţi vestici” (lipsiţi de caracter) de pe la noi, K.H. tot instigă populaţia românescă de etnie maghiară la nerespectarea legilor Ţării, a Constituţiei, manifestându-se realmente ca un cetăţean străin, nu român, care nu face altceva decât să atace Statul Român din interior şi să nedreptăţească poporul român! Din păcate, acţiunile lui destabilizatoare, iredentiste, au rămas nesancţionate de puzderia de alogeni, puşi subversionist la „cârma” României, care nu au reacţionat nicicum când, în 2017, Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României nu a mai putut să rabde depăşirea limitelor şi au cerut oficial RETRAGEREA CETĂŢENIEI ROMÂNE PENTRU K.H.!

Oare, ce ar mai fi de spus? Că avem un preşedinte (Iohannis) care tace mâlc în faţa U.D.M.R., dar şi-ar dori din toată fiinţa să dizolve pe cel mai numeros partid românesc (PSD)? Că avem o tânără generaţie, simbolizată de te(r)felişti, care nu demonstrează pentru apărarea Transilvaniei şi prestigiul României, ci pentru arestări ca în anii „50? Cui foloseşte că, pentru prima dată în Istoria universală, poporul român este „ajutat” să plece din Ţară fără ca să fie confruntat cu un război clasic? Foloseşte României sau Ungariei? De pierdut, în faţa unor inamici (neo-clasici) care ne atacă diversionist prin imagini (TV, Facebook), vor pierde însă toţi cei care, din Răsărit şi din Apus, nu sunt legaţi, în har, de Sus…

                                                                                                     Prof. Costel NEACȘU

1 Comment

 1. gigimutu

  ABIA ASTEPT

  SA MAI PUNEM INCA O DATA OPINCA ROMANEASCA PE PARLAMENTUL DIN BUDAPESTA!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *