Colimator

Khazarii între ei: Dom’ ministru Goldenberg îl menajează pe ambasadorul Zaharescu

  Khazarii între ei: Dom’ ministru Aurescu/Goldenberg de la MAE îl apără pe politrucul „român” Siegfried și-l menajează pe ambasadorul […]

 

Khazarii între ei: Dom’ ministru Aurescu/Goldenberg de la MAE îl apără pe politrucul „român” Siegfried și-l menajează pe ambasadorul Zuckerman/Zaharescu!

Ministrul de Externe  – un Goldenberg sau Goldstein la origini – este selectiv când face pe „avocatul” României

Ion Chicu, prim-ministrul republicii Moldova, pe Facebook:Stau si mă uit eu la băiețașii ăștea români oploșiți prin structurile europene, care vin cu «patronajul» peste noi… Ratați, nimic în viață și în țară realizat, numai de «adus mingi» buni…

Ce-ai făcut june în țara ta, că geme de cea mai mare corupție din Europa? Ai numai în județul Suceava jumate din numarul de bolnavi COVID19 integistrati in toată țara mea. Si medici, cam tot atîți. Județele moldovenești au 40% din decedați din total pe România. Și de 2 ori mai mulți decedați moldoveni în dreapta Prutului, decât în stânga, desi numarul populației este egal.

Pentru noi este foarte importantă opinia cetățenilor noștri despre activitatea guvernului. Și doar critica moldovenilor pentru noi contează. Atacurile concertate ale unor personaje, cu pretenții de avocați ai Moldovei, pot să-i impresioneze doar pe patronii lor. Pe mine – deloc. https://protv.md/politic/siegfried-muresan-critica-guvernul-chicu-spunand-ca-intarzie-cu-implementarea-reformelor-declaratiile-europarlamentarului—2529146.html

Comunicat MAE: „Față de declarațiile denigratoare la adresa României postate în cursul zilei de astăzi, 22 mai 2020, pe o platformă de socializare, de către Prim-ministrul Republicii Moldova, domnul Ion Chicu, MAE român consideră că acestea sunt complet inacceptabile și își exprimă dezacordul puternic față de conținutul acestora. Declarațiile Prim-ministrului Ion Chicu sunt cu atât mai inadecvate cu cât, în contextul actual al pandemiei de COVID-19, România a oferit, în mod dezinteresat, un sprijin substanțial Republicii Moldova, demonstrând solidaritate și fiind astfel alături, în mod concret, de cetățenii Republicii Moldova într-un moment foarte dificil. (…) Bunăstarea cetățenilor Republicii Moldova nu poate fi asigurată prin declarații publice care denotă un limbaj rudimentar, ci numai prin eforturi în direcția construirii unui stat de drept solid și cu instituții democratice. (…) Aceste aspecte au fost aduse, în această după-masă, la cunoștința ambasadorului Republicii Moldova la București, care a fost convocat din dispoziția ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu la sediul Ministerului Afacerilor Externe, de către secretarul de stat Dan Neculăescu. De asemenea, ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a avut o discuție telefonică pe aceeași temă cu omologul său de la Chișinău.

José Iacobescu, președintele Forumului B’nai B’rith Dr. Moses Rosen România, și Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, semnează protocolul de colaborare între Ministerul Afacerilor Externe și Forumul B’nai B’rith Dr. Moses Rosen România, joi, 5 februarie 2015, București. (Foto și text Inquam Photos / Marin Raica)

Liviu Plesoianu: „Ia uite, băi, băiatule, băi, ce se umflară tărâțele la MAE! Doar că se umflară cam selectiv… Aurescule, ambasadorului SUA i-ai zis la fel, diplomat curajos și neipocrit ce ești?!?

 1. Politrucul PNL Siegfried Mureșan a atacat Moldova de dincolo de Prut și a vorbit despre «corupție” și «deteriorarea statului de drept».
 2. Premierul de dincolo de Prut a reacționat la atacul politrucului PNL Siegfried Mureșan. L-a făcut «băiețaș oploșit prin structurile europene, care vine cu patronajul peste noi», «ratat, nimic în viață». După care, a mai zis asta: «Ce-ai făcut, june, în țara ta, că geme de cea mai mare corupție din Europa? Ai numai în județul Suceava jumate din numărul de bolnavi COVID-19 înregistrați în toată țara mea.»
 3. Marele diplomat, curajosul și neipocritul ministru de Externe Aurescu, deodat’ roșu se făcu de furie patriotică și dădu de țărână cu premierul Moldovei de dincolo de Prut și ca un tunet… tună: «declarațiile sunt complet inacceptabile și îmi exprim dezacordul puternic față de conținutul acestora».
 4. Îl apreciez enorm pe curajosul și neipocritul ministru Aurescu deoarece, așa cum toți românii au văzut, a șters pe jos și cu ambasadorul Zuckerman, când acesta a vorbit despre România ca despre o țară «cu o corupție ENDEMICĂ».

…Sau n-a făcut asta marele ministru? Nu mai știu… Dvs. mai știți? Mă puteți ajuta, vă rog, să-mi reîmprospătez memoria?

Bogdan Aurescu, ministrul de Externe al României, Klaus Werner Iohannis, președintele României și Ludovic Orban, prim-ministrul României. Niciunul dintre aceștia nu aparține etniei române, nici măcar purtătorul numelui de împrumut Aurescu, un Goldstein tradus și „condimentat” cu sufixul românesc „escu”. Niciunul dintre ei nu aparține Neamului Românesc, toți trei sunt alogeni, dar conduc poporul român. Ei trebuie să apere interesele României…

                                                                                                Culese de Simina BARBU

Citiți și:

În serviciul cui ești, domnule Bogdan Aurescu?

Agresiunea a patru state membre UE împotriva României și indiferența lui Bogdan Aurescu, ministrul de Externe al guvernului Orban-Iohannis

O știre „sertarizată”: A doua zi după câștigarea alegerilor prezidențiale, Iohannis l-a decorat pe șeful masoneriei evreiești din România!

Asaltul nemernicilor

Aleșii noului SRI german, roboții Klaus și Mureșan!

Hienele germane și coioții români

Lista PNL pentru europarlamentare: alogeni cu nume românești de împrumut, agenți ai serviciilor secrete străine și din țară, trădători

M-am săturat de Germania, dar și de nemții falși, așa ca Siegfried Mureșan

Alt cal mascat dă să necheze

Planul ruso-german: Federalizarea economică a României!

O nouă păcăleală electorală cu un PSD complice al sistemului, după decenii de uneltiri iudeo-masonice

2 Comments

 1. Cornel-Dan Niculae

  Iosif Goldenberg (consemnat si Goldemberg), ziarist evreu comunist la Adevarul în perioada interbelică, şi-a schimbat numele în Iosif Aurescu, apoi a emigrat in Israel bucurându-se de mare notorietate după ce a fondat o revistă de limba română (pentru evreii originari din România). Un pui al acestei reviste, care apare în română în Israel, are în prezent ca partener Ministerul de Externe al României.
  Familia evreiască Goldenberg este originară din Brăila şi a mai dat un profesor muzicolog Aurescu la Iaşi.
  Numele Aurescu este dat în lucrările de specialitate ca fiind purtat de evrei din România (a se vedea H.W. şi E.H. Guggenheimer, „Jewish Family Names and Their Origins: An Etymological Dictionary”, publicată în 1992, la pagina 43, unde este amintit numele Aurescu ca venind de la rădăcina “gold”, adică aur în româneşte).

 2. justinianus

  Fara sa cunosc exact de unde se trage ministrul nostru de externe, l-am numit, poate chiar primul, in comentariile mele, Aurica Goldenberg! Am facut un joc de cuvinte: Aurica, de la aur si Goldenberg(piatra de aur), nume evreiesc! Pe ambasadorul yankeu l-am poreclit Szuca, de la Suca, olteanul lui nea Marin, dar mult mai talamb !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.