Colimator

Sioniștii pregătesc recolonizarea!

  Acum doi ani se putea verifica pe site-ul Ministerului de externe câte persoane străine au primit cetățenia română, erau […]

 

Acum doi ani se putea verifica pe site-ul Ministerului de externe câte persoane străine au primit cetățenia română, erau informații publice. Din acele informatii reieșea că 200 mii de evrei au primit cetățenia română doar în cele doua mandate ale lui Băsescu, fiindcă el semna. Pentru ce să primească atâția evrei cetățenia română? De ce ar vrea evreii să locuiască în România asta „săraca”, de unde românii sunt alungați spre alte meleaguri din cauza veniturilor mici? Un milion de proaspeți cetățeni români au secretizate datele personale banale (nume și prenume) și se presupune, pe bună dreptate, că toți aceștia provin din Israel și se pune astfel în practică planul de invadarea al României (proiectul „Israel în România”) dezvăluit de profesorul Ion Coja: România, colonie a Israelului?

La Sighetu Marmației se va construi cea mai mare sinagogă din Europa. Mai 2017: „În prezenţa celor 280 de rabini în frunte cu Marele Rabin Aron Teiltelbaum şi a sutelor de invitaţi din România şi străinătate s-a oficiat ceremonia de sfinţire a pietrei de temelie la Sinagoga Ortodoxă ce va fi reconstituită la Sighet, după modelul celei distruse de incendiu, în 1944.” http://www.graiul.ro/2017/05/29/s-a-sfintit-temelia-noii-sinagogi-din-sighet/

Construiesc acolo unde se află și Memorialul Martirilor Romani. Cinică asociere, sinagoga o să fie alături de monumentul dedicat românilor uciși de evreii bolșevici, adică bunicii și părinții ăstora cu sinagoga.

Marele Rabin Aron Teiltelbaum a oficiat ceremonia de sfinţire a pietrei de temelie la viitoarea sinagogă de la Sighetu Marmației.

Marele Rabin Aron Teiltelbaum a oficiat ceremonia de sfinţire a pietrei de temelie la viitoarea sinagogă de la Sighetu Marmației.

Se pare că asistăm pasivi la derularea proiectului „Israel în România” despre care pomeneam mai sus.  Din cauza unei sărăcii impuse programat, românii își părăsesc țara. Culmea, România este țara cea mai bogată în resurse naturale din Europa!!! Emigranții noștri sunt săracii care fug dintr-o țară bogată. Săraca țară bogată!

În timp ce milioane de romani au părăsit România conform unui plan diabolic privind exodul poporului român, ca să elibereze spațiul vital într-o țară bogată și frumoasă pentru alții, simultan are loc și o migrație inversă, Israel se mută în România, pe lângă „musulmanii importați legal” la ordinul UE din occidentul pe care l-aui invadat grație planului Kalergi de metisare a Europei, pus în practică „pas cu pas” de Frau Merkel și slugile ei europene.

Pe lângă evreii pământeni, rămași în România, au fost importați alții, cu cetățenie israeliană, care sunt folosiți acum ca vectori de opinie, fiind instalați ca formatori de opinie pe la posturile de televiziune. Două exemple concrete: Ilan Laufer (Antena 3), devenit ministru (!) și Niels Schneker (RTV). Mai sunt și oamenii lor de afaceri, care se căsătoresc de regulă cu curviștine din televiziuni, pseudo-vedete. Câte unul din ăsta trage țepe de miliarde de euro României, după care fuge în Israel, de unde nu pot sa fie extrădat! Pe lângă aceștia am importat și escroci dați în urmărire chiar în Israel, cum a fost acel Nati Meir, devenit parlamentar român și după aceea pușcăriaș pentru escrocheriile din România (idiotul, printre altele, plătea cu euro copiați la imprimantă!) fiindcă nu a mai putut să fugă în Israel!

Nu mai vorbim despre israelienii care au invadat capitala și de care nu auziți decât cu ocazia unor scandaluri, în care acestia sfidează pur si simplu autoritățile române. Așa a fost in cazul lui Roni Herșcovici, tânărul israelian care a accidentat un polițist, după care s-a baricadat în mașina de lux si le arăta, batjocoritor, penisul polițiștilor români! [1]  Dacă un român făcea așa ceva în Israel, ar fi fost împușcat pe loc!

Da, s-a produs un exod de populație românească, primul din istoria noastră milenară, din cauza programelor de distrugere a României și a transformării noastre într-o simplă colonie[2]
Da, s-a produs unul din cele mai mari catastrofe economice din istoria lumii, o țară bogată, atât prin bogățiile subsolului, solului, cât și a industriei, SINGURA ȚARĂ DIN LUME FĂRĂ DATORII EXTERNE ȘI CU O MARE ACUMULARE DE CAPITAL ÎN BANCA NAȚIONALĂ, să ajungă în 27 de ani una din cele mai sărace țări din lume la toate capitolele.

Cu datorii exorbitante la marile bănci mondiale, fără ca în țară să se fi construit ceva. Da, s-a produs un holocaust industrial, un exod major al populației din cauza lipsei locurilor de muncă, circa 4.000.000 de români muncesc în afara țării. Industria românească a fost distrusă, flota comercială, una dintre cele mai mari din lume, distrusă și ea, Căile Ferate cu transport de persoane și de mărfuri distruse împreună cu infrastrctura, transportul aerian distrus, agricultura distrusă, armata distrusă, mai avem sub 20% din capacitatea de luptă a armatei din 1989. Învățământul distrus, sănătatea distrusă. Instituțiile de forță și serviciile secrete sunt sub control extern, la fel ca și decizia în alegerea președintelui țării.

Un pui de cuc instalat în cuibul neamului românesc.

Un pui de cuc instalat în cuibul neamului românesc.

„Nu, nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu o să fie capabil să devină trădător absolut, să  lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochi pentru mimarea democrației.” [3] Țara nu mai este condusă de români, chiar dacă unii dintre cei care au devenit șefi peste o turmă de indivizi  cu creierii spălați poartă nume românești! Sunt alogeni crescuți din copilărie, formați și pregătiți ca să preia conducerea statului român în detrimentul băștinașilor.

Legile elaborate de Parlament (încă mai avem, deși sunt duse lupte puternice pentru desființarea lui), trebuie să primească acceptul U.E. și ambasadelor străine. Ambasadorii se comportă, pe pământ românesc, cu reprezentații legali ai statului precum trimișii sultanului cu domnii români atunci când erau pe cale să fie maziliți. Nu-l plângem pe Iohannis sau pe Băsescu, ci România, această țară smerită, care s-a născut din suferință și continuă să trăiască în umilință.

Președintele României cu kipa pe creștet și executând gestul obedienței masonice, interpretat de ignoranți ca fiind un gest patriotic.

Președintele României cu kipa pe creștet și executând gestul obedienței masonice, interpretat de ignoranți ca fiind un gest patriotic.

Nu mai avem nimic, bogățiile subsolului au fost vândute, concesionate, cedate de trădătorii alogeni și cozile de topor autohtone. Pădurile se taie de parcă mâine nu am mai exista, irațional, în dușmănie… doar sunt tăiate de firme străine, care în țara lor de origine nu au curajul să taie un pomișor fiincă ar face pușcărie! Iată ce citeam în presa anului 2014: „Baroneasa Arielle Malard de Rothschild este susţinută de statul român pentru un loc în Consiliul de administraţie al Electrica, grupul de distribuţie care alimentează cu energie Transilvania şi nordul Munteniei.” [4] Care „stat român” o susținea pe această reprezentantă a oligarhiei mondiale financiar-sionistă, putere suprastatală care are pretenția să conducă destinele omenirii? Nu cumva tot ovreii de-ai lor, ascunși după nume românești de împrumut, ca alde Mihai Răzvan Ungureanu, Bogdan Olteanu, Vlad Alexandrescu sau Radu Berceanu?

Aici, în România, e holocaust economic, fiindcă  în afara unor mici prăvălii românești de la colțul străzii, comerțul este al marilor concerne externe. Există un scandal al alimentelor de proastă calitate care se găsesc pe rafturile magazinelor din România. Da,  așa este, nu ne omoară prin gazare sau împușcare, dar ne îmbolnăvesc lent. Nu este nici o problemă, I.G. Farben și alte mari concerne produc medicamente cu care românii se îndoapă până dau colțul. Noi trebuie doar să le cumpărăm alimentele otrăvite cu chimicale, iar, după consumul lor și al medicamentelor… sapa și lopata, că doar ele au mai rămas românești în țara asta!

Se merge cu tupeul antiromânesc până acolo, încât marea moschee de la București va fi construită pe niște pământuri care au aparținut Brâncovenilor, decapitați la Istanbul fiindcă nu au vrut să renunțe la credința lor ortodoxă strămoșească. Se răsucesc strămoșii nostri în morminte!  Doamne, apără-ne Tu, că  noi nu mai putem!
                                                                                                                         Marius Albin MARINESCU

 

 [1]  http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-sofer-s-a-blocat-intr-un-porsche-pe-bulevardul-ion-mihalache-politistii-l-au-putut-scoate-doar-cu-focuri-de-arma.html

[2] România, colonie a Israelului?

[3] Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

[4] http://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/miza-din-spatele-noii-conduceri-de-la-electrica-tranzactia-cu-enel-si-reprezentarea-berd-si-a-fondurilor-de-pensii-private-13136228

 

11 Comments

 1. Ganditi-va

  Asa se intampla, cand o natiune doarme! Aduceti-va aminte ca, sumerienii au disparut cand au dat voie akkadienilor sa intre in regat! Si-au semnat singuri condamnarea la disparitie! Asa s-ar putea sa disparem si noi ca natiune! Oare nu mai avem deloc elite nationaliste, care sa preia conducerea norodului spre a incepe o insurectie pentru recapatarea controlului asupra tarii noastre? Toti stam cu capul “in nisip precum strutul” si nu ne mai intereseaza soarta tarii? Oameni buni, chiar nu va dati seama ca suntem la raspantie cu tara si natia? Chiar s-au jertfit de pomana stramosii nostri pentru intregirea neamului si pentru o viata mai buna? Aduceti-va aminte de poetul taranimii, Cosbuc, cand spunea ca “nu-i totuna leu sa mori, ori cane-nlantuit”! Ganditi-va la copiii vostri, la copiii copiilor vostri! Vreti sa fie sclavi(moderni, dar sclavi), intr-o tara a jidanilor, cai care urasc cel mai mult tara noastra si care au ravnit cel mai mult dintre toate natiile, la tara noastra, inca din antichitate?

 2. IQ100

  “Mai sunt și oamenii lor de afaceri, care se căsătoresc de regulă cu curviștine din televiziuni, pseudo-vedete. Câte unul din ăsta trage țepe de miliarde de euro României, după care fuge în Israel, de unde nu pot sa fie extrădat!”
  Nu imi dau seam de unde ati ajuns la concluzia asta..
  In fine dar daca ar exista un astfel de personaj el ar drena fonduri financiare pt organizatii externe serioase, mai vizibile sau mai putin vizibile.Dar nu cred ca exista nici asfele de personaje masculine , nici sotiile lor. Femeuile din TV sunt femei serioase si mame.De altfel nici girafa nici ornitorincul nu exista.Si nici vreo Conspiratie mondiala…

  Ma gandesc insa mai serios si mai departe.Daca Ro, membra a NATO cu prezenta si baze ale Uniunii Sovierice Alelate, aici,in coa..sta Rusiei , prefatita pt razboaie proxi , chiar caldute, nu ar fi decat o acoperire?daca ‘remodelarea ” Ro este doar o etapa tactica?
  Dac iarasi tara noastra ar fi folosita ca baza de ofensiva asupra Rusiei ?De dat aceasta intr-un razboi neconventional, in plina desfasurare: ideologic, mediatic, religios, etnic, economic, cultural, sexual??
  Ar parea de o complexitate , o miza , o stategie si o tactica potrivita celor ce au “eliberat” o mare parte din Lume si vor sa o “elibereze ” pe toata…

 3. IQ100

  ‘Președintele României cu kipa pe creștet și executând gestul obedienței masonice, interpretat de ignoranți ca fiind un gest patriotic.’
  Kipa este ceruta de ritualul lor religios.Asa cum in moschee intri descult sau in biserica barbatii se descopera la si femeile se acopera pe cap..
  Dar am vazut si eu chiar pe joutube ca acest semn, mana dusa stanga sus , facutde multi ( Napoleon, G.Washington,amiralulNelson) ar fi un semn masonic…

  • justitiarul

   Evreii nu impun celor de alte religii să poarte kipa la evenimentele lor, indiferent dacă acestea au loc în sinagogă, muzee sau spații deschise. Dacă este totuși prevăzut de protocolul de participare pentru politicienii prezenți la un eveniment religios evreiesc acoperirea capului, creștinii pot să-și acopere capul cu o pălărie, nu este musai să poarte kipa!

 4. Da..aveti perfecta dreptate..
  Nu stiu care ar fi solutia sa iesim din acest mare haos..
  Ma gandeam si eu la niste elite nationaliste. .dar trebuiesc si ei ajutati de tineretul acestei tari..
  Ma gandeam la infiintarea unor trupe de comando…pe fiecare judet…un fel de armata a tarii.
  India..prin infiintarea ac.trupe a reusit sa elimine multi mafioti…si alte ostilitati..dar..cu mult efort. .si incredere deplina in cei ce i.au ales..nu tradatori.
  Cred ca nu ne ramane decat..sa judecam rapid ce vom face..
  Doamne ajuta.ne..

 5. Alexandru

  Tipc articol “teoria conspiratiei”
  S-o lom pe indelete, ca tare aveti memorie scurta, pe vremea comunismului evreii din romania au fost “vanduti” isralului, adica daca vroiai sa scapi din romania statul pretindea 5000 dolari de caciula, iti lua cetatenia romana si iri dadea voie sa emigrezi in israel unde erai primit cu bratele deschise, adoptat si ti se dadea cettenie israelita, foarte multi din acesti 200 de mi (daca cifra o fi adevarata) sunt acei romani de religie evreiasca carora li s-a retras cetatenia iar acum au cerut-inapoi.
  Daca chiar ar fi adevarat ca vor evreii sa ne colonizeze, ar fi minunat, ar trebui sa faceti o vizita in israel sau macar sa puneti mana sa cititi ce au facut evreii dintr-o bucatica de pamant/desert fara nici un fel de resurse naturale si totl numay de vreo 60 de ani incoace. Dar invidia va roade prea tare ca sa vedeti putin mai incolo de varful nasului.

  • justitiarul

   Marile voastre reușite din Palestina au fost realizate prin oprimarea arabilor, cărora le-ați furat efectiv țara după ce ați comis genocid – holocaust cum va place voua sa spuneti! – împotriva lor, acțiune pe care o continuați și acum! Voi tot ce ați făcut acolo a fost prin călcare pe cadavre, ca peste tot de altfel. Ferească Dumnezeu să faceți cu noi ceea ce ați făcut cu palestinienii!

  • justitiarul

   Panurile acestea, de colonizare în Europa, nu le aveți doar de ieri-alatăieri…

   „Când, la 23 martie 1924 începe la Curtea cu Juraţi din Bucureşti judecarea aşa-zisului complot al studenţimii împotriva propriului guvern, are loc celebra depoziţie de martori din partea Istoriei şi din partea Divinităţii a prof. dr. Nicolae Paulescu, din care cităm:
   „Cauza ajunsă înaintea domniilor d-voastră este conspiraţia Forţelor Oculte mondiale de a ni se lua dreptul la suveranitate şi de a fonda aici în spaţiul carpato-ponto-dunărean Israelul european. Israelul european: stat bi-naţional cu evreii clasă conducătoare şi exploatatoare în calitate de naţiune învingătoare şi cu noi, românii, clasă subordonată şi exploatată în calitate de naţiune învinsă”.

   În momentul în care a apărut la evrei ideea creării unui stat evreiesc european, protocroniştii evrei au inventat o teorie care să le dea dreptul să solicite un astfel de lucru. Astfel că, teoria unor protocronişti evrei susține că evreii ar fi colonizat Dacia cu câteva secole înaintea colonizării romane. Alţii susțineau şi susțin că evreii erau în Dacia în număr mare încă înaintea formării poporului român. Dintre inventatorii şi susținătorii unor astfel de teorii trebuie amintiți: Schwartzfeld Elias, Johan Kaspar Bluntschli sau Bernard Stambler care în prezent sunt contrazişi de lucrarea Izvoare şi mărturii referitoare la evreii din România, 1986, XXI-XXII – Gyémánt, 2004.

   Ideea creării unui Israel european pe teritoriul românesc şi-a făcut simțită prezența atât la Conferința internaţională de la Berlin din 1878 cât şi la cea de la Paris de după primul război mondial, prin presiunile făcute asupra României ca să „accepte încetățenirea necondiţionată a oricărui evreu” care voia să se stabilească în România.”

  • cocolino

   voi ati construit acel stat cu banii furati de la popoarele neamurilor

 6. Burebista

  Istoria Romaniei dupa decembrie 1989 aminteste de Istoria Rusiei imperiale si URSS stalinist-brejnevist după putciul din octombrie 1917. Nu prea mulți istorici cunosc istoria adevărată a acelor timpuri și intențiile bolsevicilor, mai ales, ale lui Troțki… Să sperăm că reîntregirea Neamului va aducă un nou suflu și Vatra dacoromânilor va rezista. Să nu uităm și de sfatul lui Herodot. El este actual. Doar unitatea ne va salva. Nu de alta dar ne așteaptă destinul amerindienilor

 7. Bobalca Aurel

  Nimic nu e NOU sub SOARE : totul e VECHI si totul ii NOU sub SOARE !!!

  “Woodrow Wilson, preşedintele Americii, a venit ca un fel de Dumnezeu atotstăpânitor şi a dictat planul de fondare a Israelului european cu capitala la Lemberg (care acum se numeşte Lvov) şi cu anexarea tuturor teritoriilor din jur: lua toată Galiţia, Slovacia, Maramureşul, Bucovina, Moldova, Basarabia şi o parte din Ucraina şi făcea un stat, Israelul european, cu capitala la Lvov. Acesta a fost planul cu care a venit Wilson.
  Planul acesta – care a venit pe neaşteptate – nu prea a fost agreat de englezi şi de francezi, pe motiv nu naţional, ci financiar, pentru că tot acest teritoriu avea numai o treime populaţie evreiască şi, ca să poată să fie Israelul european, trebuia ca acea treime evreiască să dispună de un aparat represiv de mare putere ca să poată să ţină în intimidare şi în paralizare cele două treimi de populaţie neevreiască.
  În plus, acest teritoriu este agricol, fără industrie, şi deci banii nu se puteau lua de la autohtoni şi trebuia să îi dea Anglia, Franţa, America şi Italia. Italia n-avea nici un ban. Anglia (Lloyd George David) şi Franţa (Clemenceau) au refuzat pe motiv că ţările lor nu pot plăti. Când a auzit Senatul american că trebuie să plătească tot, s-a supărat şi l-a rechemat pe Wilson.
  Dar acest plan a rămas ca o iniţiativă, ca proiect de viitor. Dacă nu se poate fonda acest Israel european cu capitala la Lemberg, să se fondeze cel puţin altul, chiar dacă mai mic – şi ochii au căzut pe Basarabia care nu era în nici un tratat secret, nu era trecută pe nicăieri. Şi a rămas să se facă Israelul european în Basarabia. ” … Totul e in GRAFIC !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.